- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.781
Aaaa geçmiş olsun .Noldu elini ısırdımı?benim bugün vaktim olmadı,zaten sol elimde gidikköpeğime kangal saldırdı sonrada beni kovaladı
geçmiş olsun tatlımmEvet kizlar ben de geldim :)
Menumu yazayim, aksam tartilma kilomdan cok memnun degilim dun agirlik calismistim hemen tartiya yansimis tabii..
Neyse menumu yazayim:
Sabah: 1 kizarmis tb ekmegi, kasarli hindi fumeli 1 goz yumurta
Ogle: Patlican salatasi, 1 lahmacun, 1 ayran
Ara: 2hurma
Saat 15.30 : 1 protein bar sekersiz
Aksam yok.
Spor: Yarim saat kol antrenmani ama oldum sandim herhalde; elimi de incittim agriyor insallah gecer yarina ters bir hareket yaptim snav cekerken.
ayy kız özge sen unutlacak insanmısınVaaayy anaamm vayy o 25sayfada hic mi akliniza gelmedim..insan bi referans yapar bari o da yok... yetisin a dostlaaarrrr unutuldum hemencecikkk
mısır püskülü, maydonoz sapı bunları kaynatıp içebilirsingünaydın kızlar aslında dün sabah 78.4tüm yuvarlak hesap 78 dedim ama şimdi 77.9 vücudum bir kaç gündür ödem tutuyor ödem için yaptığınız bişey varmı
nerdesin yahuu özlettin iyice kendinigünaydın kızlar , pazartesiden itibaren aranızdatım. izinler açılmışken şu içinde bulunduğumuz stresli ortamdan çıkalım dedik ve 4 günlüğüne ancak izin aldık tatile çıktık. kilo bildirimine gelince de kilom sabit Bu hafta inşallah sizler güzel vermişsinizdir
gencecik kadınım ama tembelim ben :)merakliyim ya ne bileyim bu hafta anlamadim; normalde cok merak etmem de bugun boyle oldu :)
mmm sen soguk mu iicyorsun?
tabii yapman lazim ya; gencecik kadinsin sporsuz olmaz!
süperGeçen hafta 80.2
bu hafta 79.4
Fark -800 gr
aslında 79.2 idim ama iki gündür sabit .
Evet sağlık beslenmeye devam .inanıyorum haftaya süper olacak
Bende tembelimgencecik kadınım ama tembelim ben :)
soğuk seviyorum ben 1 lt demliyorum içine 3 poşet çay atıyorum soğutup gün içinde içiyorum içine limon kabuk tarçın atıyorum:)
bende elbise giyinme istiyorum ama her alışveriş maceram hüsranla bitiyor iğrenç duruyor öellikle basenlerim var benim bakalım 3 gün oldu yürüyüşe başlayalı evdede oğlumu uyutunca bisiklete binicemAy evet ya bende elbise giymek istiyorummini etek filan yine tatilde filan giyiyorum ama normal elbise giyince vücudun orantısızlığını daha net gösteriyor.İki parça olunca oynama şansı oluyor insanın.Bir an önce zayıflasakda etekler elbiseler şortlar giysek rahat rahat
Kilomuda ayrıca paylaşayım dedim. Ben bu hafta sabitimaslında iyi bir eksi bekliyordum ama neden oldu anlamadım.Reglimde bitti geçen haftaya göre eksim iyi olur diyordum.Farkında olmadan yanlış birşey yaptım galiba.
inatettimolacak nilsub morordek kollontai
süperAynen devam canım
Bendede basen problemi varbende elbise giyinme istiyorum ama her alışveriş maceram hüsranla bitiyor iğrenç duruyor öellikle basenlerim var benim bakalım 3 gün oldu yürüyüşe başlayalı evdede oğlumu uyutunca bisiklete binicem
Bide vücut alıştı galiba kilo vermem durdu.Bakalım spora yeni başladım belki etkisini göstermeye başlar önümüzdeki hafta belli olurSpordan dir canım kafana takma hiç tartida ki rakami
Yap yap bencede.Ben çalıştığımdan mecbur akşam yapıyorum sporu eve gidip yemeği yiyorum sonra 2 saat sonra kalkıp yapıyorum ama kalkıp yapmaya başlayana kadar resmen kendimi kazıyorum :) yaptıktan sonrada kendimi baya iyi hissediyorum.Bide jillian zor ama kısa ya bitiyor çabucak o açıdan iyi .Baya efor sarfediyor insan bide ter içinde kalıyorum resmen.Bozarmıyım hiç canım. Artık spora da başladık. Hatta akşam saatine bırakmayacağım. Şimdi yapacam. Aksama enerji kalmıyor
Bide vücut alıştı galiba kilo vermem durdu.Bakalım spora yeni başladım belki etkisini göstermeye başlar önümüzdeki hafta belli olur
Yap yap bencede.Ben çalıştığımdan mecbur akşam yapıyorum sporu eve gidip yemeği yiyorum sonra 2 saat sonra kalkıp yapıyorum ama kalkıp yapmaya başlayana kadar resmen kendimi kazıyorum :) yaptıktan sonrada kendimi baya iyi hissediyorum.Bide jillian zor ama kısa ya bitiyor çabucak o açıdan iyi .Baya efor sarfediyor insan bide ter içinde kalıyorum resmen.
Sağol canım.merhaba canım hoşgeldin ben gruba ilk geldiğimde sen tatile gitmiştin
geçmiş olsun tatlim
ayyyy canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?