- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.201
Heh Karadenizlinin damarına bastık kacayım en iyisi benaa sen ona ne uyuyorsun derken hanım hanım beni bu takımdanım o başka takımdan bana gel ona uyma dicene ona gel diyosun
Ne renk şu anda saçın?bozma imajı :) ya saçımı kuaföre gitmeden boya alıp kızıla boyasam tutarmı diye merak ettim de . açtırmak istemiyorum çünkü. açtırcak olsam sarı yaptırırım . aklımda deli sorular
seninle film keyfide yapmıcam artık takıl sen burda aramızdaki herşey bitti
açık siyah ... aman onun damarından ne olacak kız iki höt yap ona sen ,oturur yerineHeh Karadenizlinin damarına bastık kacayım en iyisi ben
Ne renk şu anda saçın?
Koyu renkse kızıl tutmayabilir, yani güneste falan belli olur sadece.
oda ne renk olduğunu bilmiyo kolay sorular sorsana sendeHeh Karadenizlinin damarına bastık kacayım en iyisi ben
Ne renk şu anda saçın?
Koyu renkse kızıl tutmayabilir, yani güneste falan belli olur sadece.
yok yavrum oturmam otuttururumaçık siyah ... aman onun damarından ne olacak kız iki höt yap ona sen oturur yerine
tabi akşama evde yoksun ondan bu havalar,yarın görürüm ben seniseninle film keyfide yapmıcam artık takıl sen burda aramızdaki herşey bitti
heee yaa garip bi rengi var ,siyaha benzemiyo mu ya siyah heraldeoda ne renk olduğunu bilmiyo kolay sorular sorsana sende
yarında izlemicem kız sen görürsün inat değilmitabi akşama evde yoksun ondan bu havalar,yarın görürüm ben seni
kış kış :)hadi ben çıkıyorum size iyi sohbetler
Hmm o zaman dedigim gibi olur. Ama aktıgı da dip boyanın geldigi de belli olmaz yani, o da bi avantajaçık siyah ... aman onun damarından ne olacak kız iki höt yap ona sen oturur yerine
İşte anca böyle trip atıp kacıyorhadi ben çıkıyorum size iyi sohbetler
kaçsın bakalım tıpış tıpış gelecek yine buraya :)İşte anca böyle trip atıp kacıyor
O da dogrukaçsın bakalım tıpış tıpış gelecek yine buraya :)
ikinizide işaretledim ayağınızı denk alınnnnnnkaçsın bakalım tıpış tıpış gelecek yine buraya :)
Kac kız Feyzaikinizide işaretledim ayağınızı denk alınnnnnn
bende pitbull var o kaçsınKac kız Feyza
Ooo ondan ben de kacarim yabende pitbull var o kaçsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?