Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım okey keyfimiz bitti biz artık flim bulup aynı anda izliyoruz artık o benim kölem oldu ben ne dersem onu yapacak, bura gir dediğimde girecek oraya gel dediğimde gelecek nilsub

İspiyonlayayım mı seni kaptanına
Bizi unutma ya, güzel sohbet ediyorduk hep birlikte
oda biliyo kızıyo zaten yok kız buraya girdiğimde direk kendi takımımla buraya bakıyorum :) hep o nilgün açtırdı bana face i . ne güzel yoktu benim . kumarcı yaptı beni

hahah benimde yok ozaman bende mi ne biçim kadınım hayırrr hiçte diiilim kabul etmiyoreeee
Yaa ne bileyim kadınlar böyle seylere ilgili olurlar, bak sen de düsünüyorsun ki sordun yani
Aslında degisik renkler denemek istedim ama sonra ay dip boyası geldi ay aktı diyerek ugrasamam dedim boyatmadım Ne üsengec bi insanım
hiç görmedim düştüğünü,arada hött diyosun hatt diyosun ,,onu yemiyceksin , bunu içmiyceksin diyip kaçıyosun
Ahahah o da iyiymis, neyse imajı bozmayayım ben en iyisi

bozma imajı :) ya saçımı kuaföre gitmeden boya alıp kızıla boyasam tutarmı diye merak ettim de . açtırmak istemiyorum çünkü. açtırcak olsam sarı yaptırırım . aklımda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…