Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben yarın yokum büyük ihtimalle ya da gelsem de geçç gelebilirim kayınvalidemin doktor kontrolü var oğluşun yanında kalmam gerekecek o yüzden bu sabah tartıldım ve kilo bildirimim şimdiden yapıyorum 83,4 olmuşum ben zemuszemus tam gaz devam ama bundan sonrasından korkuyorum duraklamaya gireceğimi düşünüyorum hayırlısı bakalım çokocum hadi seni de göriyim gösterelim bakalım kimmiş buraların en iyi ikilisi
bu arada yemekteyizi izliyorum kardeşin çok şık ve çok güzel seni de reklamlarda gördüm ve çok mutlu oldum harika görünüyorsun bence güler yüzün gamzelerin yeter hayatım kıyafetine de bayıldım ama daha senin olduğun bölümlere gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ablamı aradım hilalim çıkacak diye :)) konuştuk kapattık dayanamadı aradı yine duşa giricem giremiyorum çıkarsa hemen çaldır bir havlu sarıp çıkarım diyor:roflol:

geleim dün anlatmadığım reyhan abla gelice anlatacağım dediğim olaya, Hilalim sen de bunu okuduktan sora bugün kendini tv de şişko gördüğüne pişman olabilirsin...yerimseniben

Dün minübüsle merkeze gittim böyle bir stad yanında iniyorum stadın spor bölümleri var bir bahçe gibi yerden geçiyorum yolumu kısaltmak trafik içinden geçmemek içinyasakkelime

Yürüyorum 3 metre yakınımda bana paralel biri daha yürüyor fisfisfis ama tüm adımlarımız aynı anda gidiyor 30 yaşlarında bir adam bir ara dedi ki beraber yürüyelim mi:bbo:

ay saçmalamayın dedim bir an neye uğradığımı şaşırdım:1shok: neden saçmalıyorum ki dedi gayette güzel yürüyebiliriz amaninnn ne diyeceğimi şaşırdım :1shok:kafamçokkarıştı

tamam peki yürüyelim karşılaştığım ilk polise gideceğim dedimsempatiksalakcinni neeee polismi dedi ve o anda ortadan kayboldu:roflol::roflol:

yahu 40 yaşındayım şikoyum:1shok: saçlarımın dip boyası geldinaniknanik bu halimle çıkma teklifi aldım:roflol::roflol: eve geldim kızlara dedim ki beni bırakmayın lennn sokağa bir daha yalnız başıma tacize uğruyorum:roflol::roflol: kızlar bayılacaktı anne ciddimisin diye:roflol:
şimdi her fırsatta takılıyorlar :roflol::roflol:

:))) kallisim, zerafetinle sokaktakileri bile büyülüyorsun desene:)

tıss sorma çikolatım ilk kez böyle rezil bir durum başıma geldi saf saf yürüyodum valla afalladım kaldım...akannehirakannehir

çikolatım sedayada sanada maşallah ayça diyor ki anne ikiside çok güzel hilal abla azıcık kilo verse güzelliğinden yanına yaklaşılmayacak Şeniz

"bu gece benim gecem diye söylediğim şarkı, o zaten...ama kesmişler başını kallisim

yaa biliyorumda hayatım ben ordan alıntı yaptılar devamındada başından göstericekler diye bekliyoum ay yaaaaaaaaalsanaalsanasmile

mersacım senin şalında konuşuyordu heeee eline sağlık şekerciğim çok güzeldi şalı

mersam,kallisim ve sevgili ayça... çok teşekkürler,ne diyim,mutlu ettiniz ben,...
seda da yanımda,beraber izledik.selamı var

biz de sedayı öpüyoruz sayesinde gönlümüz gözümüz açıldı:teytey: gökhanıda pek bir sevdim yaa o adam kopardı beni bak şimdi sedaya verdiği puanlada gözüme girdi :lepi::lepi:

ya kallistem ben yetişemedim eve geldim hemen tv yi açtım misafirler eve geliyordu şalı da göremedim alışverişide seda yemek yaparkende kaçırdım.o sarı gacıyı bana vereceklerdi yırtardım valla seda yine çok hanım davrandı .gıcıklar gökhan dışında hepsi 2 verdi kıskandılar herşeyi çok güzel yapmıştı valla helal sedaya.gece seyredecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…