Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla okutmak gerekiyor herhalde ben kaynuşuma söyleyim bir organizasyon yapsın bugün de eltimin kızını götürdüler doktora oğlu da doktordan çıkmıyor zaten toptan okutalım biz çocukları en iyisi.
meyve ben çok sevmiyorum yeşil elma yersem onu da zorla yiyorum ama her gün mutlaka 1 tane en azından yemeye dikkat ediyorum zaten akşam yemeğim çok geç oluyor üstüne meyve yemeye zaman kalmıyor ben de işyerinde yemeye çalışıyorum genelde.
haklısın tabi bence de haftada en fazla 1 kaçamağın pek zararı olmaz ama yine de en sağlıklı kaçamak olmalı yani 1 paket cips yemektense sütlaç yemeyi veya börek yemeyi tercih ederim. bizde sütlaç bitti zaten rahatladım.
hala regl olamadın mı sen? amaaaann çok kötü ya ben 1 gün geciksem telaşlanıyorum hamilelikten dolayı hem de stresi yetiyor olamamanın. benim ünide bi kız arkadaşım vardı 60 gün 70 gün olmazdı kız bi kilo aldı akıl alır değil şişti resmen balon gibi içine hava üflemişler gibi. sonra doktora gitti hemen o yaz verdi kilolarını sonra da düzeni bozuldu 15 te bir olmaya başladı bir deri bir kemik kaldı. çok önemli aslında bu regl olayı. konusunun uzmanı bir doktora git canım geciktirmeden bi de çörek otu adet söktürür diye biliyorum ben dorukun gazı içi kullanıyordum suyu kaynat üstüne 1 tatlı kaşığı çörek otu at 2-3 dakika kalsın öyle sonra süz ve iç tadı çok kötü değil oğluş bayıla bayıla içiyordu bi dene bakalım.
maydonozu ne için içiyorsun sen ben kahvaltıda mutlaka yemeye çalışırım ama kaynatmak ne işe yarıyor metabolizmayı mı hızlandırıyor acaba

yediklerin güzel çokocum ama aklım karıştı saat 10 la 12 öğününü yer mi değiştirseydin acaba bunu böyle yapmakla bir amacın var mıydı yani spora çok tok gitmeyim veya spordan önce yeşil elma iyi olur gibi varsa biz de bilelim yoksa da bence güne kahvaltıyla başlaman daha iyi olurdu gibi geliyor bir de saat 19 daki öğünün yerine 19.30 da akşam yemeği yeseydin acıkmışsın herhalde nesfit yemişsin biraz daha bekleyip akşam yemeği yerdin d
ye düşündüm ama yine de süper gözüküyor yediklerin.
sporun zaten mükemmel ilk gün için harika bir performans tebrik ederim hayatım. vereliniortak

bijocum çay kahve tutamadığından değil de gelinini göstermek istediğinden olmasın sakın. bazı kayınvalideler sever bakın benim de gelinim var bana yardım eder sağolsun hiç sektirmez pervane olur etrafımda diye göstermek için.

ben de 2 bardak içmeyi planlamıştım..
sabah yeşil çay içiyorum.
öğle ve akşam yemeklerinden sonra içerim ben de..

bir de bu yeşil mercimeği nasıl pişiriyorsunuz?:uhm:

oceanım ben de hani bir sonraki mesajda anlatmış ya piacım öyle yapıyorum aynen ama artı olarak o tel şehriye koyuyormuş ben kesme makarna derler küçücük küçücük ondan koyuyorum oğluş da bayılıyor kocam da bi kaynatama beğendiremedim. o hep anasının yemekleri olsa onları yese neyse ki babannemiz kayınvalideme hepsini öğretmiş yoksa aç kalırdı adamcağız.

harikasın mersacım tebrik ediyorum seni çok güzel olur liseyi bitirmek
benim görümcemi 14 yaşında kocaya vermişler. ortaokul terk. sonra da koca terk etmiş. o da baba evine dönünce oğluyla beraber ortaokulu bitirmiş liseyi bitirmiş. ben evlendikten 1 sene sonra üniversiteye başladı. onu da bitirince başka bir bölüm okumak istiyor. aslında hiiiiiiçççç aram yok kendisiyle ama bu azmine ve başarısına hayranım. o yapabildikten sonra sen neden yapamayacaksın. kızlardan önce bitirirsin sen liseyi valla.

ha ben orayı kaçırmışım ben de suyunu dökmüyorum ve et koymuyorum zaten yeşil mercimekle 1 kilo eti kıyaslayamazsın o kadar değerli bir bakliyat protein açısından gerek yok yani
ben de reyhana bayılıyorum geçen yaz 10 bağ kuruttum ama bitti anneminkinden alıyorum şimdi. her şeye yakışıyor salatalara çorbalara etlere balığa özellikle dene derim ben yağda yumurtaya bile koyuyorum süper süper cokacimcoook

bu arada herkes eşleştiğinden beri,kimse eşi dışında kimseye bişi yazmıyor sanırım,ya da bana yazılmıyor... heeeeeyyytt döverim heeeeeeeee

bugün seda nın günü izlemeyi unutmayın

yok çikolatım doğru söylüyorsun ama bir kaç gün bu rahatlamayı yaşayalım odaklanalım dye düşündüm ben de, daha rahatısz daha az cevap yazdığımız için ama herkes dikkat edersen çok daha fazla yazıyor, 3-5 gün sonra eskiye döüş yaparız geçen seferde böyleydi... ben iyice ortada kaldım reyhan ablama çok üzülüyorum ablam bak sakın votka her derde deva diye bahane uydurma yine tam iyi gidiyorduk sen toparlan yine devam ederiz be seni bekliyorum...Şeniz

çikolatım sedayı bekliyoruz dört gözle... alkisalkisalkis

geçmişi okudum dün yediklerimi yazıyım ben de hemen
sabah: peynir zeytin domaytes maydonoz 2 dl ekmek
ara: küçük simitler var ya susamlı onların çeyrek kadarını ve 1 muz
öğle: kahvaltı yine 1 dilim ekmek ( hastanedeydik ya eve gelince yemek yoktu hemen kahvaltı yaptım ve işe gelmek için yola çıktım)
ara: 2 biskot
akşam: 1 kepçe çorba, kıymalı karnıbahar 2/3 kaşık kadar yoğurtlu ve balık ( karıştı biraz herhalde ama oğluşa balık koyduydum işe gitmeden hasta ya en sevdiği yemek balık belki yer diyeve ben de dayanamadım yedim ama kızartma falan değil somon balığı tavada kendi suyunda pişiriyorum kuzuya da ağır olmasın diye )
yarım saat yürüdüm bi de hastanede koşturdum
su doğru dürüst içemedim 1 yeşil çay 2 pyhto slim çay

Son düzenleme:

evlerden irak diyosun yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

icinde yasiyan 38 beden hatuna cok guldüm:roflol::roflol:
ya ama tr bedenleri cok kücük..ben burda 38 giyiyorum.daha dün bi elbise aldim turk mali 40 zor oldu.. bendede felaket bir inat var 38 rahat bol olucak 36 dar dursada fark etmez o sekle gelene kadar inat ettim ..aslinda kilolu gorunmuyorum.. aklima geldi yine ben ölcülerimi yazicaktim hep unutuyorum

evet canım sana katılıyorum,benim eşim öğrenci gelemiyo.
ben yine de yediklerimi yazıyorum ama yorum yapan yok bana da:umursamaz:

kiyamammmmm:teselli: haklisin canim..ama ben listeleri yorumlayamiyorum ama baska seylerde yazarim aslaaa atlamam.. yalniz bijomun dedigi hic aklima gelmemisti.. aksamdan islatip suyu dökülünce tekrar kaynatip dökmeye gerek kalmaz o sekilde dökülünce suyuda cok duru luyor guzel olmuyor.... onu düsünmemistim o sekilde.. reyhani ben biliyorum bir bildigim reyhan babacimin dilinden düsürmedigi "daglar kizi reyhan " türküsü yani daglarda bir cicek diye aklimdayid hep am hic bilmiyorum kokusunu vs..
ay babam benim "zeynebim zeynebim" diye bi turku bu ikisini cok söyler.. cocuklugumdan beri acaba zeynep diye bi seyvdigi mi var diye aklimdan geciririm akannehir annemlede cok severek evlenmisler aslinda CADIARZU

begemdigine sevindimmkaydirigubbakcemile2 ayy suana kadar giuzel gidiyor günüm aksam disardayim ( ooff canim suandada ivir zivir istiyo mutfaga girmiyorum akannehir
yemiycemmmmmmmeyvahedigeldismile

o diyet listelerine bakmistim aslinda .. ne bilim bulamamistim kafama göre
cochonun diyetlistesi var bende kayt etmistim..bende ne kayitli listeler var ohhoo oookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende de annemin yolladığı evde kesilmiş şehriye var.
onlardan koyarak yapıyorum.ama biz buna "çorba" deriz.
yöreden yöreye değişiyor demek ki.

ya benim de bitti sanırım annemin yolladığı reyhan:gitme:
reyhansız da hiç severek yemiyorum.
yukarda bi aktar var bi sorayım belki vardırbilmiyorumkismile
bence de her şeye yakışıyor biz de koyarız
hatta bizimkiler içliköftenin bulgurlu kısmına da koyarlar

:roflol::roflol:ay çok yaşa emi?
nasıl da senaryolar yazmışsın

madem görmemişsin reyhanı, bak budur.
böle mor renkli,çok hoş kokulu bi ottur.

selamlarrrr.. gecmisi okumadim bir bunu yakaladimopuyorumnanaktan
buradayim kallisim. ortada birakirmiyim seni. hemen yaz bakim ne yaptin son iki gündür.
votkayi on kilo verince dipleriz ikimiz tamammi? alkol kilo yakmayi önlüyormus cokta kalorisi varmis votka yasak.lmaz:
tabiki iyi gidiyoruz hemde birinci olacagiz durmak yok ben bugün kosu bandinda yürüyecegim haberin olsun .simdi bir asagi bakayimda ne var yiyecek gelirim yine.

cikolatam ya deli kiz..kaydirigubbakcemile3 simdi birseyle odaklanmaya calistik herkes esine odaklandi kendi yaptiklarini esiyle karsilastirdi falan olur okadarcik sekerim aaaŞeniz

reyhan ablacim nasilsin ?

ocean ayyy cok saol usenmeyip koymussun.. peki nerelerde kullanilir reyhan .. evet ilk defa görüyorum daha önce görmemisim

reyhan ablacim nasilsin ?

ocean ayyy cok saol usenmeyip koymussun.. peki nerelerde kullanilir reyhan .. evet ilk defa görüyorum daha önce görmemisim

dolmalara çok yakışıyor en başta kıymalı kabak dolması özellikle. sonra çorbalara nasıl nane katıyorsun onun gibi reyhan da katabilirsin ikisini de aynı anda katabilirsn hemde sonracığıma ben domates salatalık marul biber allah ne verdiyse katıp üstüne limon nane reyhan ekiyorum bi de kırmızı biber yeme de yanında yat. bi de akşam yemekte kaynuş salata yapmadıysa en basitinden domates kuru soğan nane reyhan limon bu da olabilir. ben dal halinde kurutuyorum ve kuruduktan sonra yapraklarını çok öfelemeden kavanoza kaldırıyorum böylece kışın kullanırken kokusu çok fazla azalmış olmuyor naneyi de öyle yapıyorum bu da benim püf noktam olsun

selamlarrrr.. gecmisi okumadim bir bunu yakaladimopuyorumnanaktan
buradayim kallisim. ortada birakirmiyim seni.
ablacım hoşgeldin... sen bakma öyle dediğime ortada kalacak halim yok sanki sende başka herkes yabancı gibi yazmışım sempatiksalakcinnine düşündüm acaba yazarken merak ettim sensiz kendimi çok öksüz hissetmişim galibaŞeniz

arkdaşlar kızlardan aldım pcyi bir yandan hilali sedayı izlerken bir yandan kızlarla sohbet ediyoruz.. akşama gelip ne yaptım ne ettim yazarım...hemde okurum...

ya siz nasil izliyorsunuz yemekteyizi simdi?
bizde zaman eylemle aksin var su anda. aman ya cok istedim bu hafta izlemeyi nedir bu basima gelen.

oy oyyy yavrum benim yerim seni ben kallisim.. olumunekankayizsmileŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…