- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.221
İyi akşaamlaarrr :) herkeslere:)
canım ben ve kızlar tam takım syrediyoruz benim kızlarda sana ve sedaya bayıldılar .bizde seni ve sedayı kocaman öpüyoruz...mersam,kallisim ve sevgili ayça... çok teşekkürler,ne diyim,mutlu ettiniz ben,...
seda da yanımda,beraber izledik.selamı var
ne yazık ki gece yayınlanmayacak mersa cğm
yaaaa neden hergün gecede çıkmıyormu show türk te bulamazsam internetten izlerim ordan bulamazmıyım.
iyi akşamlar boncuğum yoğudin ne zamandır delikafadulden ayy şimdi gökhan dedi bu kelimeyide benim masamda olan sizin hiç birinizde yoğudi diyor:roflol:
mersacım internetten bulursan reyhan ablayada ver buradan link bulamazsanız bizde bakarız vardır mutlaka..
geleim dün anlatmadığım reyhan abla gelice anlatacağım dediğim olaya, Hilalim sen de bunu okuduktan sora bugün kendini tv de şişko gördüğüne pişman olabilirsin...yerimseniben
Dün minübüsle merkeze gittim böyle bir stad yanında iniyorum stadın spor bölümleri var bir bahçe gibi yerden geçiyorum yolumu kısaltmak trafik içinden geçmemek içinyasakkelime
Yürüyorum3 metre yakınımda bana paralel biri daha yürüyor fisfisfis ama tüm adımlarımız aynı anda gidiyor 30 yaşlarında bir adam bir ara dedi ki beraber yürüyelim mi:bbo:
ay saçmalamayın dedim bir an neye uğradığımı şaşırdım:1shok: neden saçmalıyorum ki dedi gayette güzel yürüyebilirizamaninnn ne diyeceğimi şaşırdım :1shok:kafamçokkarıştı
tamam peki yürüyelim karşılaştığım ilk polise gideceğim dedimsempatiksalakcinni neeee polismi dedi ve o anda ortadan kayboldu:roflol::roflol:
yahu 40 yaşındayım şikoyum:1shok: saçlarımın dip boyası geldinaniknanik bu halimle çıkma teklifi aldım:roflol::roflol: eve geldim kızlara dedim ki beni bırakmayın lennn sokağa bir daha yalnız başıma tacize uğruyorum:roflol::roflol: kızlar bayılacaktı anne ciddimisin diye:roflol:
şimdi her fırsatta takılıyorlar :roflol::roflol:
ne yazık ki gece yayınlanmayacak mersa cğm
millet banada anlatin ya. ne demek gece cikmiyacak inanmiyorum bu ne sanssizliktir böyle ya.
ben bu diziyi hergün seyrettim simdi cikolatam tvde ben izliyemedim tek gün göremedim ya.. pofffffffff
tamam canım bulabilirsem veririm ama sizde bakın bulursanız mutlaka banada haber verin.
kalliste reyhan abla nasıl toparlanmışmı biraz konuştuk demişsin ya ....
bak kallistem sana verdiğim sözü tutuyorum valla ağzımı kapattım artık yemiyorum ve kilo verdiğimi hissediyorum yarın tartılacam keşke önce olduğu gibi yine takıma faydam olsa .benim çıkmam lazım sonra yine girerim tavuk pişirecem tavada yağsız.byopuyorumnanaktan
ya şimdi show da takas var, sonra da yemekteyiz varmış nette öyle yazıyoCADIARZU
sagol canim ben bekledim dün takas bitene kadar ama saat 23.30du hala bitmedi uyuyakalmisim bakamadim canim ya. bugün ne oluirsa olsun bakacagim misafirler gelene kadar bakarim sonra uyur kalirim zaten
chocolatam ......kardeşini tebrik ederim . yanlız çok yorulmuş çok donuktu gerçekten bu akşam . ama bişi taktir ettim çok sabırlıymış ben olsam o sarışın hatuna bişiler derdim herhalde .sempatiksalakcinni ben sedeyı çok begendim çok dobra ve sözünün arkasında ineyse o . çokta güzel .maşallah .
evinde çok sade ve şık ..opuyorumnanaktan
sende çok güzel çıkmışın ....
bi şeye çok üzüldüm yazık bu gece Seda yetiştirip sacını yapamadı. bayanssulusmile
3 renkli böregide çok begendim deniycem .bence yemekleride çok güzeldi. 4 akşamın en güzel yemekleri idi.eline saglık .alkisalkisalkis
bu yarışmanın formatını sevmem pek yapmacık bulurum ama sırf sizin için seyrettim bu hafta .:1hug:.
.burcu ne aceba kardeşinin . ?
canım ben ve kızlar tam takım syrediyoruz benim kızlarda sana ve sedaya bayıldılar .bizde seni ve sedayı kocaman öpüyoruz...
sedanın o sarı çıyana mutfakta söylediğine bayıldık evet yemeği yerde yaptım yerden ısıtmalı dedi ya koptuk biz .oh diline sağlık yapıştırdı lafı...durun bide nazarlık takim.
yaaaa neden hergün gecede çıkmıyormu show türk te bulamazsam internetten izlerim ordan bulamazmıyım.
millet banada anlatin ya. ne demek gece cikmiyacak inanmiyorum bu ne sanssizliktir böyle ya.
ben bu diziyi hergün seyrettim simdi cikolatam tvde ben izliyemedim tek gün göremedim ya.. pofffffffff
dolmalara çok yakışıyor en başta kıymalı kabak dolması özellikle. sonra çorbalara nasıl nane katıyorsun onun gibi reyhan da katabilirsin ikisini de aynı anda katabilirsn hemde sonracığıma ben domates salatalık marul biber allah ne verdiyse katıp üstüne limon nane reyhan ekiyorum bi de kırmızı biber yeme de yanında yat. bi de akşam yemekte kaynuş salata yapmadıysa en basitinden domates kuru soğan nane reyhan limon bu da olabilir. ben dal halinde kurutuyorum ve kuruduktan sonra yapraklarını çok öfelemeden kavanoza kaldırıyorum böylece kışın kullanırken kokusu çok fazla azalmış olmuyor naneyi de öyle yapıyorum bu da benim püf noktam olsun
saol canim yaa..gecen oglumla bionicle sehrini kurduk sana göstericektim ama o tarz bir konu yoktu koymadim biyere kaldi öyleoooo bravo oğluşuna tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis başarılarının devamını dilerim. inşallah biz de görürüz o günleri
kızlar ben yarın yokum büyük ihtimalle ya da gelsem de geçç gelebilirim kayınvalidemin doktor kontrolü var oğluşun yanında kalmam gerekecek o yüzden bu sabah tartıldım ve kilo bildirimim şimdiden yapıyorum 83,4 olmuşum .
saol canimmm.. basit bisey ama iste mutluluk bunlarda gizlisempatiksalakcinniPiacım canım hayırlısı olsun maşallah diyelim oğluşuna..:lepi:
heeeeeeeeyyy :)) ivreeeeeeeeeeeennnnç çıktım:))
hatuna bak .. afeti devran mübarekgeleim dün anlatmadığım reyhan abla gelice anlatacağım dediğim olaya, Hilalim sen de bunu okuduktan sora bugün kendini tv de şişko gördüğüne pişman olabilirsin...yerimseniben
l:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?