Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mersam,kallisim ve sevgili ayça... çok teşekkürler,ne diyim,mutlu ettiniz ben,...
seda da yanımda,beraber izledik.selamı var
canım ben ve kızlar tam takım syrediyoruz benim kızlarda sana ve sedaya bayıldılar .bizde seni ve sedayı kocaman öpüyoruz...
sedanın o sarı çıyana mutfakta söylediğine bayıldık evet yemeği yerde yaptım yerden ısıtmalı dedi ya koptuk biz .oh diline sağlık yapıştırdı lafı...durun bide nazarlık takim.

iyi akşamlar boncuğum yoğudin ne zamandır delikafadulden ayy şimdi gökhan dedi bu kelimeyide benim masamda olan sizin hiç birinizde yoğudi diyor:roflol:

evet yoğudim :hulya: annemden abimden dun aksaam bana sıra gelmedı , erkenden uyudum. Bugunde 2de bır uyudum 6da uyandım . cok yorgun oluyorum. sizden ne haber :)

chocolatam ......kardeşini tebrik ederim . yanlız çok yorulmuş çok donuktu gerçekten bu akşam . ama bişi taktir ettim çok sabırlıymış ben olsam o sarışın hatuna bişiler derdim herhalde .sempatiksalakcinni ben sedeyı çok begendim çok dobra ve sözünün arkasında ineyse o . çokta güzel .maşallah .
evinde çok sade ve şık ..opuyorumnanaktan
sende çok güzel çıkmışın ....
bi şeye çok üzüldüm yazık bu gece Seda yetiştirip sacını yapamadı. bayanssulusmile

3 renkli böregide çok begendim deniycem .bence yemekleride çok güzeldi. 4 akşamın en güzel yemekleri idi.eline saglık .alkisalkisalkis
bu yarışmanın formatını sevmem pek yapmacık bulurum ama sırf sizin için seyrettim bu hafta .:1hug:.

.burcu ne aceba kardeşinin . ?

Son düzenleme:
mersacım internetten bulursan reyhan ablayada ver buradan link bulamazsanız bizde bakarız vardır mutlaka..

tamam canım bulabilirsem veririm ama sizde bakın bulursanız mutlaka banada haber verin.
kalliste reyhan abla nasıl toparlanmışmı biraz konuştuk demişsin ya ....
bak kallistem sana verdiğim sözü tutuyorum valla ağzımı kapattım artık yemiyorum ve kilo verdiğimi hissediyorum yarın tartılacam keşke önce olduğu gibi yine takıma faydam olsa .benim çıkmam lazım sonra yine girerim tavuk pişirecem tavada yağsız.byopuyorumnanaktan

Kalişim senide tebrik ederim çıkma pordon yürüme teklifi almışın .:roflol::roflol: sen en iyisi yırtıkla dışarı çık bundan sonra.:jeyyar:

heyyyyyytttt iste bukadar.. her kadin güzeldir. hosuma gitti kallisim ya. olumunekankayizsmile

millet banada anlatin ya. ne demek gece cikmiyacak inanmiyorum bu ne sanssizliktir böyle ya.
ben bu diziyi hergün seyrettim simdi cikolatam tvde ben izliyemedim tek gün göremedim ya.. pofffffffff

Kallisim vay anasını demek ki beraber yürüyelim mi dedi ha!aklinialirimsmile
bu durum seni şımartım diyeti bırakmazsın umarım?
ama kendini iyi hissetmişsindir kesin
adam da polis lafını duyunca hemen kaçmış, demek ki acemi sapık :roflol:

millet banada anlatin ya. ne demek gece cikmiyacak inanmiyorum bu ne sanssizliktir böyle ya.
ben bu diziyi hergün seyrettim simdi cikolatam tvde ben izliyemedim tek gün göremedim ya.. pofffffffff

ya şimdi show da takas var, sonra da yemekteyiz varmış nette öyle yazıyoCADIARZU

iyiyim mersacigim tesekkür ederim ballim.. degistiremiyecegim seyleri cok cabuk kabullenirim ben. yeri biraktigi boslugu herseyi aci veriyor verecekte. ama dönüsü olmiyan bir sey ben kabullendim ama esim cok fena. hala pasanin odasinin kapisini acmadik acamadik . pasaya esim bakti o yedirdi hergün bir tencere yemek pisirdi degisik degisik doktoruna götürdü 3 yila yakin pisligini temizledi gezmeye götürdü hep o yapti. öyle merhametli bir insanki suya düsmüs ne oldugu belirsiz bir böcek görsün hemen cikarir üfler duru su akitir günese koyar kurusun diye, hele o böcek bir kuruyup ucsun yüzündeki mutluluk gözlerimi yasartir..
eski evimizdeyken bir kirinti ekmek kalmis yemek attirmaz onlari toplar kuslara hazirlar koyardi. bizim kuslar nerdeyse tavuk gibi olmuslardi boyunlari dönmezdi siskoluktan.. catimiza yuva yapmis kuslarin yumurtadan cikan bebekleri olunca anneleri cikip yem ariyarak yorulmasin diye kiyma koyardi yuvalarina.
biz bu eve geldik arada 2km vardir.. o kuslar geldi buldular babalarini buradadaalkisalkisalkis öyle sevindiki
düsünsene böyle bir adamin köpegi gözünün önünde öldü ellerinde öldü kimse yatiramadi pasayi masaya ama babasinin ellerine basini öyle güvenle koyduki, adamcagiz mahvoldu.
gececek canim buda gececek elbet..
diyetini saglam tutuguna sevindim mersacigim insallah kilo vermissindir .Şeniz

ya şimdi show da takas var, sonra da yemekteyiz varmış nette öyle yazıyoCADIARZU

sagol canim ben bekledim dün takas bitene kadar ama saat 23.30du hala bitmedi uyuyakalmisim bakamadim canim ya. bugün ne oluirsa olsun bakacagim misafirler gelene kadar bakarim sonra uyur kalirim zaten

sagol canim ben bekledim dün takas bitene kadar ama saat 23.30du hala bitmedi uyuyakalmisim bakamadim canim ya. bugün ne oluirsa olsun bakacagim misafirler gelene kadar bakarim sonra uyur kalirim zaten

off yaa netten videosunu da bulamadım yamafoldumben

canım kardeşim akrep burcu ve tüm özelliklerini taşır...
normalde de çok sıcakkanlı değildir,hani nasıl derler,sürekli gülümseyen bir kız değildir ama o gün çok yorulmuştu gerçekten.
beğendiğine sevindim cnm...

evet ben de en çok ona güldüm...:))sağolasın canım

yaaaa neden hergün gecede çıkmıyormu show türk te bulamazsam internetten izlerim ordan bulamazmıyım.

ne biliym, takas erken bitmiyor ki... evet akışa eklemişler tekrarını yemekteyizin ama... kafam karıştı

ahh canım reyhan ablam,tekrarı görünüyor yarışmanın..umarım yazdığı gibidir,önce görünmüyordu:...

canlarim kaybettigimiz pasamiz icin üzüntümü paylasan tüm arkadaslarima cok tesekkür ediyorum..sagolun varolun..
ben bugün oturup yemekteyizi seyretmeyi kafama taktim. ama bu takasta neyin nesi ya. ne sekilsiz bir program okadar uzuyorki insan uyuyakaliyor. dayanirim insallah. okul gibi degil tabiki saat 4,45te kalkiyorum sabahlari insallah uyuyup kalmam.
kallisim ben raporumu vereyim bugünkü
sabah bir kahve saat 9.00 bir dilim ekmek peynir bir minik domates
10.30 bir elma
12.00 bir porsiyon zeytinyagli pirasa 150gr yogurt
15,30 bir dilim ekmek bir tavuk gögsü firinda yesil salata
18,00 gibide bir avuc ceviz
bugün 25 dakika yürüdüm sadece kosu bandinda.
ben uzanip dinleneyim uyuyup kalmazsam cikolatama bakacagim insallah birde sedaya :))
hayirli geceler öptüm hepinizizemuszemus

canim cok tskopuyorumnanaktan izinde bakicam mutlaka.. yeni birsey tanimis , ogrenmis oldumopuyorumnanaktan

oooo bravo oğluşuna tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis başarılarının devamını dilerim. inşallah biz de görürüz o günleri
saol canim yaa..gecen oglumla bionicle sehrini kurduk sana göstericektim ama o tarz bir konu yoktu koymadim biyere kaldi öyle

valla harika gidiyosun .. ben tahmin etmistim bu tempoyla kesinlikle duraksama yasamassin ... devam edersin .. aynen böyle devam canim.. 83 olmussun yaa süperrr:teytey::lepi:alkisalkisalkis

Piacım canım hayırlısı olsun maşallah diyelim oğluşuna..:lepi:
saol canimmm.. basit bisey ama iste mutluluk bunlarda gizlisempatiksalakcinni

heeeeeeeeyyy :)) ivreeeeeeeeeeeennnnç çıktım:))

geleim dün anlatmadığım reyhan abla gelice anlatacağım dediğim olaya, Hilalim sen de bunu okuduktan sora bugün kendini tv de şişko gördüğüne pişman olabilirsin...yerimseniben

l:
hatuna bak .. afeti devran mübarek

Son düzenleme:
bijom icin günümü yazayim

sabah:sicak bir kase corba
ara: yarim ayva
ögle: yogurtlu yumurtali ispanak
ara: yarim ayva
aksam: 1 tane vejeteryan burger

aksam eltimdeydim masadaki cerezlerden cok az aldim .. kesinlikle cok az yazmama bile degmezdi aslindada isteee

3l yakin su ictim bitkisel caylarimida ictim
15dk step,200 mekik,200 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…