- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.761
Tabiki de verirsin. Hemde ondan çok daha önce verirsin. Bu sefer çok azimlisin.Ablam beni sinir ediyor onunla da kilo vermede yarışıyoruz. Ben 3 martta 89.8 le başladım. O da 77 ile ilk 12 kiloyu veren kazanacaktı. Ben 11 verdim. O da 12 verdi iddiayi o kazandı. Şimdi de o 60 a düşecek bende 74.5 a.. bakalım bunu kim kazanacaksın. Bana veremezsin deyip duruyor ama ben çok inanıyorum kendime:)
Kız okulu bekleme şimdiden başla vucudunu düzene sokmayaOkul açılınca erken uyanıcam ya bi kahvaltı düzeni yapcam kendime
İnternet ya da bilgisayar yok ki olduğum yerde. Telefondan giriyorum. Evde laptopta 1den 5e tüm videolar yüklü. Döndüğümde başlıcam yapmayaAkşamı bekleme canım.Hemen başla
Leslie 2 miles yap akşam bi daha yaparsın.Sınırını zorla.
Normalde kahvaltı yapıyorum az çok da bugün atladım. Tartıyı görünce moral bozukluğuyla yiyesim gelmediKız okulu bekleme şimdiden başla vucudunu düzene sokmaya
10 da bile kalksan güzel yap kahvaltını
Bayrama en en en kötü ihtimal 79,9 olmam lazım. 80 le 79,9 arasında psikolojik olarak çok fark oluyoO zamn seni takipteyim. Sıkı yönetimine dahil oluyorum.
Stevia olanın zararı yok diye biliyorum belki vardır doktor bi tanıdığım günde 5 taneyi geçme sorun olmaz demişti. Ben haftada 2-3 ü geçirmiyorum. Bi o tatlıya bi de kahveme koyuyorum. Neskafeyi kremasız içmeye alıştım da şekersiz hala içemiyorum. Çayda bırakabildim ama şekeri sonundaTatlandırıcı yerine kuru meyveler kullansana ben şimdi yapıyorum 1.5 bardak sute 1kuru incir 1kuru hurma 1kuru kayısı koydum
Tatildesin sanırım. Gözden kaçırmışım.İnternet ya da bilgisayar yok ki olduğum yerde. Telefondan giriyorum. Evde laptopta 1den 5e tüm videolar yüklü. Döndüğümde başlıcam yapmaya
Akşama salata protein yapabilirsen faydası olur.Normalde kahvaltı yapıyorum az çok da bugün atladım. Tartıyı görünce moral bozukluğuyla yiyesim gelmedi
Herkesin bir bayram hedefi var demek.Bayrama en en en kötü ihtimal 79,9 olmam lazım. 80 le 79,9 arasında psikolojik olarak çok fark oluyo
Tablo hazırlamak iyi olabilir aslında. Bayrama hedef kilo, şimdiki kilo tarzında.Herkesin bir bayram hedefi var demek.
Geçen bayram yaptığımızı bu bayramda yapalım mı kızlar.
Hani hedef koymuştuk.Gerçi benim hatırladığım hedefine sadeceinatettimolacak ulaşmıştı. Ama olsun. Bu sefer daha hırslıyız yapabilirizzz.
Tatlım ben her türlü tatlandırıcıya karşıyım...Stevia olanın zararı yok diye biliyorum belki vardır doktor bi tanıdığım günde 5 taneyi geçme sorun olmaz demişti. Ben haftada 2-3 ü geçirmiyorum. Bi o tatlıya bi de kahveme koyuyorum. Neskafeyi kremasız içmeye alıştım da şekersiz hala içemiyorum. Çayda bırakabildim ama şekeri sonunda
Evet aslında en güzeli tamamen bırakmak. Ben de kahveye ilk 3 atıyodum, şimdi 1e kadar indirdim. Zamanla bırakıcam inşallahTatlım ben her türlü tatlandırıcıya karşıyım...
Zamanla canım hepimiz zorlandık ama bıraktıkEvet aslında en güzeli tamamen bırakmak. Ben de kahveye ilk 3 atıyodum, şimdi 1e kadar indirdim. Zamanla bırakıcam inşallah
Tatlım ben her türlü tatlandırıcıya karşıyım...
menün güzel canım benimde reglim geçsin başlıcam spora birde bugun yaptığım bu toplar bütün tatlı isteğimi kesti canım süpermiş yaptım chia lı puding dolapta yarına artık :) birde ne dicem ikindiye doğru yemek daha doğruymuş bu tarz şeyleri çünkü ikindi vucudun enerjisinin düşüp tatlı isteğinin artış olduğu saatlermiş kahve ve tatlı süper olur 2. ara olarakSabah 8.30
chaili puding ( badem fındık süt 1 dilim şeftali tarcin)
Öğlen 11.30 eşim erken kalkınca kahvaltı saati biraz erken du
Bol yeşillikli salata
2 haşlanmış yumurta
Ara 13.30
Sade Türk kahvesi
5 tane antep fıstığı
Ara 16.00
1 bardak ayran
18.00
1 tabak bol maydanoz lu mantar sote.bol ppulbiberli ve karabiber var 1 tk da zeytin yağı.
Şu 3lt oldu bile
Spor hala yok. Ne zaman kıracam bu tembelliği acaba... belki de bugun kim bilir.
kollontai morordek nilsub inatettimolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?