Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki de verirsin. Hemde ondan çok daha önce verirsin. Bu sefer çok azimlisin.

Tatlandırıcı yerine kuru meyveler kullansana ben şimdi yapıyorum 1.5 bardak sute 1kuru incir 1kuru hurma 1kuru kayısı koydum
Stevia olanın zararı yok diye biliyorum belki vardır doktor bi tanıdığım günde 5 taneyi geçme sorun olmaz demişti. Ben haftada 2-3 ü geçirmiyorum. Bi o tatlıya bi de kahveme koyuyorum. Neskafeyi kremasız içmeye alıştım da şekersiz hala içemiyorum. Çayda bırakabildim ama şekeri sonunda

Bayrama en en en kötü ihtimal 79,9 olmam lazım. 80 le 79,9 arasında psikolojik olarak çok fark oluyo
Herkesin bir bayram hedefi var demek.
Geçen bayram yaptığımızı bu bayramda yapalım mı kızlar.
Hani hedef koymuştuk.Gerçi benim hatırladığım hedefine sadece inatettimolacak ulaşmıştı. Ama olsun. Bu sefer daha hırslıyız yapabilirizzz.

Tablo hazırlamak iyi olabilir aslında. Bayrama hedef kilo, şimdiki kilo tarzında.

Tatlım ben her türlü tatlandırıcıya karşıyım...

Menüm kızlar inatettimolacak morordek

Kahvaltı

1yk menemen 2yk et sote 1dilim koy ekmeği şekersiz çay

Öğlen
Sade turk kahvesi 2top yaptığım tatlı

Ara
1bardak tarçınlı süt 1top tatlı

Akşam
1tabak kıvırcık salata 3yk kuskus yağsız

Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Akşama bol yeşil çay içicem dükkanı 17.00 kapadım

Sabah 8.30
chaili puding ( badem fındık süt 1 dilim şeftali tarcin)

Öğlen 11.30 eşim erken kalkınca kahvaltı saati biraz erken du
Bol yeşillikli salata
2 haşlanmış yumurta

Ara 13.30
Sade Türk kahvesi
5 tane antep fıstığı

Ara 16.00
1 bardak ayran

18.00
1 tabak bol maydanoz lu mantar sote.bol ppulbiberli ve karabiber var 1 tk da zeytin yağı.

Şu 3lt oldu bile
Spor hala yok. Ne zaman kıracam bu tembelliği acaba... belki de bugun kim bilir.

kollontai morordek nilsub inatettimolacak

menün güzel canım benimde reglim geçsin başlıcam spora birde bugun yaptığım bu toplar bütün tatlı isteğimi kesti canım süpermiş yaptım chia lı puding dolapta yarına artık :) birde ne dicem ikindiye doğru yemek daha doğruymuş bu tarz şeyleri çünkü ikindi vucudun enerjisinin düşüp tatlı isteğinin artış olduğu saatlermiş kahve ve tatlı süper olur 2. ara olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…