Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar hedef kilo belirleyebiliriz takima renk gelir hem ses verin bakem bacilar siz ne diyonuz belki ust yonetimden ödül bile çıkar kollontai morordek nilsub
Evdeyim simdi pc me kavustum tablo yaparim ben size
Bu kk nin herseyi iyi hos da keske her istediğimizi kolayca yukleyebilsek..misal excelde yaptığım tum tablocuklari citir citir atabilsemmm eyyy yönetim duy sesimi :) kiz morbaykusum sen muhendistin dimi yanlis hatirlamiyosam sitenin yazilimina bi el atsan olmuyo boyle bacim tablo yapicaz diye kod yaziyoz burda

zaten o işler beni çıldırtıyo

Kizlar nilsub ve T tatlitambak siz bu chia tohuma baya sardiniz iyi de kullaniyosunuz.. bim de vardi bi ara hala var mo acep ben gormustum de sadce mas fasulyesini almıştım piyaz yapiyodum ondan da.. bulursam alayim bi dahakine.pek tatli askina dusmuyom ama regli iken icimden seytan cikiyo resmen volta atiyom evde bisey yememek icin
Afyet olsun size tariflerinizle hanimlar elleriniza saglik hamaratlik baska sey yahuu
Bu arada yönetime bi ses daha verem -kudurdum bugun atmasalar beni - pasta yarışması yapıyolar saglikli yemekler diyet tatlılar salatalar yarismasi da yapsinlar hep süsko mu kalalim az motive edin bizi canimm üvey evlat miyiz biz

doğru valla diyet salatalar yemekler yarışmasıda olsun:) birde bimden aldım bende canım vardır galiba

Çok güzelmiş canım
Afiyet olsun
Ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar
Kolay gelsin.
Canım tatlı falan kaçırmasan bu satten sonra harika olmuş menün.
Bana az geldi canım.Afiyet olsun.Çok iyisin.

Süt tozu kullanmıyorsun sanırım.
BEn şeker değilde süt tozu atıyorum.
Favori kahvem bu 1 tane tatlandırıcı, 100 ml ya da 200 ml süt, sıcak ya da soğuk su. Hep bu şekilde tüketiyorum. Pınarındı galiba yağsız süttozunu görüyorum hep marketlerde. Kahvede güzel oluyosa alıp dememek isterim

Eklentiler

• image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 29
Ben hertürlü kahve alıyorum. Özellikle karışık kahveleri çok severim.
Kervansayar kahvesi, dibek kahvesi çok seviyorum.
Birde netslenin caffe mate'i ve clasic'i güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…