- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.781
zaten o işler beni çıldırtıyoKizlar hedef kilo belirleyebiliriz takima renk gelir hem ses verin bakem bacilar siz ne diyonuz belki ust yonetimden ödül bile çıkarkollontai morordek nilsub
Evdeyim simdi pc me kavustum tablo yaparim ben size
Bu kk nin herseyi iyi hos da keske her istediğimizi kolayca yukleyebilsek..misal excelde yaptığım tum tablocuklari citir citir atabilsemmm eyyy yönetim duy sesimi :) kiz morbaykusum sen muhendistin dimi yanlis hatirlamiyosam sitenin yazilimina bi el atsan olmuyo boyle bacim tablo yapicaz diye kod yaziyoz burda
Geçen bayram yapmıştık da sadec 1 kişi hedefine ulaşmıştıTablo hazırlamak iyi olabilir aslında. Bayrama hedef kilo, şimdiki kilo tarzında.
Süt tozu kullanmıyorsun sanırım.Evet aslında en güzeli tamamen bırakmak. Ben de kahveye ilk 3 atıyodum, şimdi 1e kadar indirdim. Zamanla bırakıcam inşallah
doğru valla diyet salatalar yemekler yarışmasıda olsun:) birde bimden aldım bende canım vardır galibaKizlarnilsub ve T tatlitambak siz bu chia tohuma baya sardiniz iyi de kullaniyosunuz.. bim de vardi bi ara hala var mo acep ben gormustum de sadce mas fasulyesini almıştım piyaz yapiyodum ondan da.. bulursam alayim bi dahakine.pek tatli askina dusmuyom ama regli iken icimden seytan cikiyo resmen volta atiyom evde bisey yememek icin
Afyet olsun size tariflerinizle hanimlar elleriniza saglik hamaratlik baska sey yahuu
Bu arada yönetime bi ses daha verem -kudurdum bugun atmasalar beni- pasta yarışması yapıyolar saglikli yemekler diyet tatlılar salatalar yarismasi da yapsinlar hep süsko mu kalalim az motive edin bizi canimm üvey evlat miyiz biz
Çok güzelmiş canımMenüm kızlarinatettimolacak morordek
Kahvaltı
1yk menemen 2yk et sote 1dilim koy ekmeği şekersiz çay
Öğlen
Sade turk kahvesi 2top yaptığım tatlı
Ara
1bardak tarçınlı süt 1top tatlı
Akşam
1tabak kıvırcık salata 3yk kuskus yağsız
Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Akşama bol yeşil çay içicem dükkanı 17.00 kapadım
Kolay gelsin.Ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar
Canım tatlı falan kaçırmasan bu satten sonra harika olmuş menün.Öğle
-2 dilim fırında kabak graten, sarımsaklı yoğurt
Akşam
-1 kase ezogelin çorbası, 80 gram acılı ton balığı
Su: 3 litre olur
Spor: -
inatettimolacak nilsub morordek kollontai
Bana az geldi canım.Afiyet olsun.Çok iyisin.Sabah 8.30
chaili puding ( badem fındık süt 1 dilim şeftali tarcin)
Öğlen 11.30 eşim erken kalkınca kahvaltı saati biraz erken du
Bol yeşillikli salata
2 haşlanmış yumurta
Ara 13.30
Sade Türk kahvesi
5 tane antep fıstığı
Ara 16.00
1 bardak ayran
18.00
1 tabak bol maydanoz lu mantar sote.bol ppulbiberli ve karabiber var 1 tk da zeytin yağı.
Şu 3lt oldu bile
Spor hala yok. Ne zaman kıracam bu tembelliği acaba... belki de bugun kim bilir.
kollontai morordek nilsub inatettimolacak
Favori kahvem buSüt tozu kullanmıyorsun sanırım.
BEn şeker değilde süt tozu atıyorum.
a101 de yok amadoğru valla diyet salatalar yemekler yarışmasıda olsun:) birde bimden aldım bende canım vardır galiba
Yok hayatta yemem. O +1.6 oturdu içimeCanım tatlı falan kaçırmasan bu satten sonra harika olmuş menün..
Afiyet olsunben çay içeyim bari birazdan gelirim :)
Ben hertürlü kahve alıyorum. Özellikle karışık kahveleri çok severim.Favori kahvem bu1 tane tatlandırıcı, 100 ml ya da 200 ml süt, sıcak ya da soğuk su. Hep bu şekilde tüketiyorum. Pınarındı galiba yağsız süttozunu görüyorum hep marketlerde. Kahvede güzel oluyosa alıp dememek isterim
Ohh ohh otursun da yeme bişeyyYok hayatta yemem. O +1.6 oturdu içime
Bizim burada migros ve bim yokChia migroslarda hep var. Bime, A101'e ara sıra geliyo.
Tek a101 varBizim burada migros ve bim yok
Fıstık ezmesi yüzünden bunlar hep. Ya çok seviyorum şekersiz olanını özellikleOhh ohh otursun da yeme bişeyy
Yarın göreceğin eksileri düşün
Tek a101 var
Geliyo sanırım ayda 1-2 kere. Takip edersen denk gelir mutlaka. Ama chia ilk günden bitiyo olabilir a101de fasulye, mercimek, esmer bulgur hepsi oluyo chia yı göremiyorum hiçBizim burada migros ve bim yok
burda şok a 101 bim var ve sadece bimde var bu ürünlerGeliyo sanırım ayda 1-2 kere. Takip edersen denk gelir mutlaka. Ama chia ilk günden bitiyo olabilir a101de fasulye, mercimek, esmer bulgur hepsi oluyo chia yı göremiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?