Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım bu chia tatlı bişeymi normalde yoksa içine ne koyuyorsunuz tatlı olması için meyve dışında?

Tatlı değil canim sadece süte girdiği zaman jöle gibi kıvamı alıyor. Tatlı olmasi için meyve ya da 1 tatlı kaşığı bal ekliyorum.Eklemezsen pek hoş tadı olmuyor yani ama çok faydaları var araştırması tavsiye ederim özellikle omega 3 yönünden çok zengin. Ve tok tutma özelliği var.

1bardak süte ne kadar chia koyuyorsun çok katı olsun istemiyorum sen ne kadar koyuyorsun?

Sen o tatlı krizlerine yenik düşmeseydin sen daha fazla verirdin :) ah ahh

Evet canım yaa. Emzirdim için deli gibi tatlı atakları oluyordu. Çok emdiği için. Ama şimdi hiç canım istemiyor tatlı vs. Hatta sabah eşime yağlı ekmek yaptım peynirli. Yemedim bile canım.. Emzirmedim kestiğim için daha sıkı sarıldı diyete... 75 kilo olsam ah ah 1 valiz neredeyse hiç kullanmamis kiyafetlerim var.
Hedef 75 bayrama

1bardak süte ne kadar chia koyuyorsun çok katı olsun istemiyorum sen ne kadar koyuyorsun?

Canim 1 bardak süte 1 yk chai ve 1 tk nişasta koyup ocakta katılanlara kadar pişirdim. Soğuyunca bal ekledim. Sonra susleme si sana kalmış.. kıvamı çok kati olmuyor zaten tam ayarında yani

Canim 1 bardak süte 1 yk chai ve 1 tk nişasta koyup ocakta katılanlara kadar pişirdim. Soğuyunca bal ekledim. Sonra susleme si sana kalmış.. kıvamı çok kati olmuyor zaten tam ayarında yani
Aaa ben nişasta da koymuyorum pişirmiyorum da. Süte chia atıp dolaba koyuyorum 1 tane tatlandırıcı koyuyorum çoğu zaman. Arada karıştırıyorum 4 saate puding oluyo.

Olursın olursun ne kaldı şurda 75 e bayrama bu gazla gidersen olur :)

tııı takımda normal yok cidden :)))

görmemiş olabilirem beybi çok bakmadım elli bin kere etmizlik yaptım davul fırınla boğuştum ayyy temizlenmiyo bu meret porçözledim şimdide zehirlenirim korkusuna kullanamıyorum hep mutfaktaydım yane ::) en sevdiğim yer sonuçta :)))

Aaa ben nişasta da koymuyorum pişirmiyorum da. Süte chia atıp dolaba koyuyorum 1 tane tatlandırıcı koyuyorum çoğu zaman. Arada karıştırıyorum 4 saate puding oluyo.
Tatlandırıcı yerine kuru meyveler kullansana ben şimdi yapıyorum 1.5 bardak sute 1kuru incir 1kuru hurma 1kuru kayısı koydum

Kız çok sıkmasaydın zehirler gerçekten kötü kokuyor zaten

Kız çok sıkmasaydın zehirler gerçekten kötü kokuyor zaten

iyi işte kesin çözüm kurtulursun benden :)))

yaa içi korkunç gözüküyor soğudum valla fırından tenekesi paslanmış....

fırın almam lazım nasıl bişi alsam ki.... bana marka önerin mini fırın olmalı.......

Ben nişasta koymadan yapıcam atarım foto

Nişasta koymadan da olur. Canim bekliyorum foto

Ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum. Şimdi değişik tariflerle damak tadım uyani bulmaya çalışıyorum

Kedicik çok şekermiş.
Ne kadar sukretsek az evlatlarimiz saglikli.
hasta olanlara Rabbim sifa versin
Amin.
Maşallah sana canım.
Bu sefer çok çok azimlisin. Harika gidiyorsun
Sakın bırakma sen bu azimle 60 lara bile inersin
Eki Görüntüle 1873376
Kızlar buda benim tatlım :)@tatlitambak
Organiğim çok nefis görünüyor.
Burada cia tohumu ve hulaf ezmesi bulsam kesinlikle deneyeceğim.

Abur cubur yok bana uzun süre ay sinir oldum akşam spor aletlerine kaçayım hemen
Akşamı bekleme canım.Hemen başla
Leslie 2 miles yap akşam bi daha yaparsın.Sınırını zorla.
Vayy bu bir meydan okuma mı??
Afiyet olsun canım. Yapımı da kolay
Bu dediklerine göre bence kilon iyi
Abur cuburu bıraksan kendiliğinden verirsin zaten.Diyete gerek bile kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…