- Emoji Skoru
- 1.272
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.801
Neskafe 5-6 çeşit kahve çıkarmış gördün mü bilmiyorum. İçlerinde yeşil kahve falan da var. Cesaret edip alamadım bi türlüBen hertürlü kahve alıyorum. Özellikle karışık kahveleri çok severim.
Kervansayar kahvesi, dibek kahvesi çok seviyorum.
Birde netslenin caffe mate'i ve clasic'i güzel
hep pazarlama tuzağı içmeyinde almayındaNeskafe 5-6 çeşit kahve çıkarmış gördün mü bilmiyorum. İçlerinde yeşil kahve falan da var. Cesaret edip alamadım bi türlü
Ay o gold olanlar da mı öylesade türk kahvesinden şaşmam ay bu hazır kavvelerin içeriğini bir araştırsanız şok olursunuz sadece %30 gerçek kahve kalan %70 başka maddeler olduğunu görürsünüz
canım bende içiyordum bir ara morordek uyardı sonra gerçekten bir araştırdım %70 yabancı madde içmedim türk kahvesine geçiş yaptım direk az kalorili doğru ama zararlı bir kıymeti yok yaniAy o gold olanlar da mı öyleben ne güzel yağsız, şekersiz diye mutlu mutlu içiyodum türk kahvesini sevebilsem keşke. sadece kafeye gittiğimde az kalori alayım diye içiyorum çok nadir. Onun da yanında lokum oluyo diye
Kahvaltını hazırlarken 1 çay kaşığı küçük kaseye koy gerisini kaldır dolabaFıstık ezmesi yüzünden bunlar hep. Ya çok seviyorum şekersiz olanını özellikleaslında 1er tatlı kaşığını geçmeyince çok faydalı da işte benim gibi pisboğazın eline geçmesin aman
gold yazısını görünce okey oynuyon sandım nasıl heveslendim..ben var yıkıımmmAy o gold olanlar da mı öyleben ne güzel yağsız, şekersiz diye mutlu mutlu içiyodum türk kahvesini sevebilsem keşke. sadece kafeye gittiğimde az kalori alayım diye içiyorum çok nadir. Onun da yanında lokum oluyo diye
Çarşamba günleri geliyor yeni şeyler o zamn bakayım o zamnGeliyo sanırım ayda 1-2 kere. Takip edersen denk gelir mutlaka. Ama chia ilk günden bitiyo olabilir a101de fasulye, mercimek, esmer bulgur hepsi oluyo chia yı göremiyorum hiç
Yani şu hayatta bi tane sevdiğim yararlı şey yokmuş burda onu öğrendimcanım bende içiyordum bir ara morordek uyardı sonra gerçekten bir araştırdım %70 yabancı madde içmedim türk kahvesine geçiş yaptım direk az kalorili doğru ama zararlı bir kıymeti yok yani
Vana gidince alayım bari.Orada kesin vardır.burda şok a 101 bim var ve sadece bimde var bu ürünler
Yok canım daha önce görmedim bunu ben hep goldunu alıyordum.Neskafe 5-6 çeşit kahve çıkarmış gördün mü bilmiyorum. İçlerinde yeşil kahve falan da var. Cesaret edip alamadım bi türlü
Ama tadları çok güzel oluyor.hep pazarlama tuzağı içmeyinde almayında
Dediğin doğru aslında marka iyi olunca daha sağlıklıdır gözüyle bakıyoruz ama o aromayı yakalamak için çok daha fazla katkı maddesi kullanıyorlar.Ve birçoğu biçok ülkede yasaklanmış katkı maddeleri.sade türk kahvesinden şaşmam ay bu hazır kavvelerin içeriğini bir araştırsanız şok olursunuz sadece %30 gerçek kahve kalan %70 başka maddeler olduğunu görürsünüz
Aklında kalanları isim olarak yaz :))alıntılarım kaybolmuşş...pöff kim alıntılayacak bida
BEn içiyorum çokta seviyorum ama yanında bişey olmayınca diğerleri daha sevimli geliyorAy o gold olanlar da mı öyleben ne güzel yağsız, şekersiz diye mutlu mutlu içiyodum türk kahvesini sevebilsem keşke. sadece kafeye gittiğimde az kalori alayım diye içiyorum çok nadir. Onun da yanında lokum oluyo diye
gold yazısını görünce okey oynuyon sandım nasıl heveslendim..ben var yıkıımmm
Yani şu hayatta bi tane sevdiğim yararlı şey yokmuş burda onu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?