- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.881
havuç la güzel olur kabakla ıspanakla tabi sarmısaksız olmaz ama dikkat et ebru butun mahalleyi toplama sarmısak ayıklarken
sen anca havuç yoğurtla zaten
ay betüş bugun bir atlı yaptım tatlı krizine kesin çözüm
Hayır havuç pek sevmezdim. Yeni yeni Yiyorumkız sende yeni gelin gibi süzülüyosun havuçu yoğurtlamadın mı hiç
bu kız çok güzel olduEki Görüntüle 1873376
Kızlar buda benim tatlım :)@tatlitambak
komşularına dağıt dün geceki rahatsızlıktan dolayı özür dilerim süt zehirlenmelere iyi gelir diyeye tatlıyı doğur atlıyı diyosun :))) bende süt reçeli yapçam diye bir sürü süt aldım.....
ne tatlısı yaptım de bana bakiiim kolay bişiyse tarif ver :)))
inşallah canım hep beraber
iyi geceler tatlışay yatak beni çağırıyor kızlar iyi geceler tatlı rüyalar herkese
ben çok severim üzerine sarımsaklı yoğurt koy ama öyle yenir bu mmhh....
Hoş bulduk canm mesele kilodan ziyade o iğrenç pis göbek60 kg sin 10 kg mi vercen neyseki boyun boyuma denk yoksa terliğimlen kovalardım... 60 kg altını hiç sevmem... birde leylekleri sevmem mor leylekleri mor mor.... bi de hem mor hem leylek hem 60 kg altı ıııığğyyy yani....
şaka şaka hoşgeldiiiiin :)))
Yok yok o Betüle has bi özellikk.. :))havuç la güzel olur kabakla ıspanakla tabi sarmısaksız olmaz ama dikkat et ebru butun mahalleyi toplama sarmısak ayıklarken
Kız ne yapcan bunu 2saattir bunu atcam diyemi uğraşıyon yazık...
ay yatak beni çağırıyor kızlar iyi geceler tatlı rüyalar herkese
Tadıda harikaydı çkolata halt etmiş benim tatlı toplarımın yanında o dereceçok yakışıklı görünüyor :))
Bana herşey yatakkız atak bekliyorum dedi yatak demedi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?