- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.861
geldiğine geleceğine pişman ettin60 kg sin 10 kg mi vercen neyseki boyun boyuma denk yoksa terliğimlen kovalardım... 60 kg altını hiç sevmem... birde leylekleri sevmem mor leylekleri mor mor.... bi de hem mor hem leylek hem 60 kg altı ıııığğyyy yani....
şaka şaka hoşgeldiiiiin :)))
hahahhaa tabi demişlerdiki adam öldürdü leşimi koktu ben korktum diyon ama onlarda seni görünce korkmuşlardır gece gece
geldiğine geleceğine pişman ettin
ilk günden korkutmayayım dediydimkesin bana kıro demişlerdir... korksunlar korku iyidir.... yaklaşmasınlar bana :)))
yoksa senden önce davrandım diye kıskandın mı :)) sen beni hep pişman ediyon :)))
ilk günden korkutmayayım dediydim
Cok güzel canım. Kaçamak yok.menümü paylaşayım
sabah
1 tabak havuç kavurması üzerine yoğurt
1 dlm tam buğday ekmek
ara
1 dilim kavun
öğlen
1 tabak havuç kavurması üzerine yoğurt
1 dlm tam buğday ekmek
ara
siyah üzüm
akşam
1 tabak kabak yemeği yoğurtla tabiki mmhh miss....
su : 1,5 lt limonlu..............
spor : pazara gittim geldim bence yeterli....
15 x 4 mekik
100 ipsiz ip
25 x 2 sağ sol bacak hareketi...
çok sıcak yaa hiç hareket edesim yok..... bunlarıda istemeyerek yaptım zaten öffleye pöfleye....
eee tabi o da hakkkklı zayıflıcam diye kalkmış burlara gelmiş..... çekecek bizi çekmeyip napacak şişman mı kalacak....
alışacak napacaaak mecbuuur :)))
Cok güzel canım. Kaçamak yok.
Afiyet olsun
Havuç kavurmasını nasıl yapıyorsun
eee tabi o da hakkkklı zayıflıcam diye kalkmış burlara gelmiş..... çekecek bizi çekmeyip napacak şişman mı kalacak....
alışacak napacaaak mecbuuur :)))
Tarif için çok sağol canım.rendelenmiş havucu az zeytin yağında suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte çevire çevire yapıyorum birde kaya tuzu ekliyorum.... tarator mu ne diyolar buna siz daha iyi bilirsini çok anlamam yemekten :) yooo pardon sadece yemek yemekten alarım :))
havuç boranası işte tarotor neymişrendelenmiş havucu az zeytin yağında suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte çevire çevire yapıyorum birde kaya tuzu ekliyorum.... tarator mu ne diyolar buna siz daha iyi bilirsini çok anlamam yemekten :) yooo pardon sadece yemek yemekten alarım :))
Tamam da kuzum alıştıra alıştıra yap işkenceni :))
kız sende yeni gelin gibi süzülüyosun havuçu yoğurtlamadın mı hiçB
Tarif için çok sağol canım.
Deneyeceğim
He ya vasfiye teyze doğru söylüyor.
B
Tarif için çok sağol canım.
Deneyeceğim
kız sende yeni gelin gibi süzülüyosun havuçu yoğurtlamadın mı hiç
havuç la güzel olur kabakla ıspanakla tabi sarmısaksız olmaz ama dikkat et ebru butun mahalleyi toplama sarmısak ayıklarkenben çok severim üzerine sarımsaklı yoğurt koy ama öyle yenir bu mmhh....
sen anca havuç yoğurtla zatensus kız az bilgiçlik tasliyim şurda :))
ay betüş bugun bir atlı yaptım tatlı krizine kesin çözümsus kız az bilgiçlik tasliyim şurda :))
peki... boyun boyuma denk dedim işte bu bi sevi göstergesi yani daha napiim ki :))) bu da benim tarzım :)) leylek sevmiyom :)) moru severim ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?