- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.841
ben salatasını yapıyorum çokda güzel oluyorBen de bim den aldım ama sanki şimdi yol. Belli bir dönem gelmiş gibi geldi bana da .tabi şehirden şehire farkeder.
Kızlar karabugdayin protein oranı bayagi yüksekmis yavaş yavaş onu da sokacam hayatima
@inatettimolacak
Bilip kullanmadığımız ne kadar değerli besinler varmışş.Ben de bim den aldım ama sanki şimdi yol. Belli bir dönem gelmiş gibi geldi bana da .tabi şehirden şehire farkeder.
Kızlar karabugdayin protein oranı bayagi yüksekmis yavaş yavaş onu da sokacam hayatima
@inatettimolacak
hep pazarlama tuzağı içmeyinde almayında
hoş geldin canım kendinden bahset tanışalım :)Merhaba kızlar Benimde zayıflamaya çok ihtiyacım var inşallah sizinle başarırım :)
Ara ara bunu ben de düşünüyorumdondurma mı dedin burda bu kadarını yapan var mı bilmiyorum ama şu kutudaki litrelik dondurmaları bi oturuşta kaşık kaşık yediğim günleri bilirim
burda verirsin canım inşallah :)Ayşenur ben canm. 21 yaşındayım 157boy 60 kilo sanırım onunda 20kilosu göbek :) 7 aylık bi kızım var hamileliğim tam anlamıyla ye iç yat oldu ve 27kilo aldım verdim falan derken şimdi 10kilo fazlam var ama resmen üstüme yapıştı bi türlü veremiyorum. Bebeğim küçük olduğu için yediklerimede dikkat etmedim hiç fastfood çikolata cips derken baktım veremiyorum bi disiplin şart dedim artk :)
Merhaba hoşgeldin.Merhaba kızlar Benimde zayıflamaya çok ihtiyacım var inşallah sizinle başarırım :)
İnşallah veririm tabi nasıl verrceğimi bulursam :)burda verirsin canım inşallah :)
Burada zamanla bulursun. :))İnşallah veririm tabi nasıl verrceğimi bulursam :)
Sebze çok severim :) Ama su içmesemde olur mecburiyet okadar az içiyorum. Tatlılarsa uzak durmaya başladm sadece bi iki kaşık çikolata okadarcık :) :)Burada zamanla bulursun. :))
Günlük menünü su miktarını sporunu yazmalısın. Kızlarda yorum yaparlar ona göre bişeyler şekillenir kafanda
Genel olarak sebze ve protein ağırlıklı beslenir aburcubur ve tatlılardan uzak durursan kilo vermeye başlarsın zaten.
Su çok önemli canım. En az 2 litre içmelisin.Yoksa bağırsakların düznli çalışmaz. Ve toksinleri atamazsın. Zayıflama için su şartSebze çok severim :) Ama su içmesemde olur mecburiyet okadar az içiyorum. Tatlılarsa uzak durmaya başladm sadece bi iki kaşık çikolata okadarcık :) :)
Canm benim çok sağol bundan sonra su içmeye önem verecem bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum teşekkürlerSu çok önemli canım. En az 2 litre içmelisin.Yoksa bağırsakların düznli çalışmaz. Ve toksinleri atamazsın. Zayıflama için su şart
Betül o kadar sarmsağı ne yapıcan kuzum yaa
pis boğazlık oooookız çok değil küçük filelerde olur yaa onların hepsini doğradım hep çürüyo atılıyo şimdik yğurduma katmaya hazır hale getirdim :)) bir daha kine balkonda yaparım cahallık işte....
pis boğazlık ooooo
Ayşenur ben canm. 21 yaşındayım 157boy 60 kilo sanırım onunda 20kilosu göbek :) 7 aylık bi kızım var hamileliğim tam anlamıyla ye iç yat oldu ve 27kilo aldım verdim falan derken şimdi 10kilo fazlam var ama resmen üstüme yapıştı bi türlü veremiyorum. Bebeğim küçük olduğu için yediklerimede dikkat etmedim hiç fastfood çikolata cips derken baktım veremiyorum bi disiplin şart dedim artk :)
hahahhaa tabi demişlerdiki adam öldürdü leşimi koktu ben korktum diyon ama onlarda seni görünce korkmuşlardır gece gecehiçte bile sağlıklı beslenme.... çalışan insanım elim abur cubura gideceğine sağlıklı yemekler yapmak için adım attım... geldi gene vasfiye...
he yaaa bütün siteye rezil oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?