- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.901
Kız ne yapcan bunu 2saattir bunu atcam diyemi uğraşıyon yazık...
Tadıda harikaydı çkolata halt etmiş benim tatlı toplarımın yanında o derece
Canim hosgeldin de korkma bu da takimin delilerinden..pek akilli yok takimda arama yani60 kg sin 10 kg mi vercen neyseki boyun boyuma denk yoksa terliğimlen kovalardım... 60 kg altını hiç sevmem... birde leylekleri sevmem mor leylekleri mor mor.... bi de hem mor hem leylek hem 60 kg altı ıııığğyyy yani....
şaka şaka hoşgeldiiiiin :)))
Gordum canim tatlılarıni gayet guzel gorunuyorlardi afiyet olsunKızlar yaptığım toplar harika lezzetli ve tatlı olmuşlardı tatlı krizine birebir 2tanesi yeterli oldu ben çok sevdim:)morordek gordunmu tatlılarımı
Ah kiyamam ya boşver bireysel dereceyi sen kac haftadir bu gruptaki hatunlarin arasinda 1. oluyorsun. Gonlumuzun birincisisin yaniAyy ben dun menuyu yazmadim ama cok sacmaydi zaten.. gec uyandim hazirlanip ist bi ucuna gittik gec kaldim diye kahvalti edemedim..saat 4gibi 4-5catal kadar patates salatasi yedim bi daha o kadar yol teptik ev arkadasim urfali demistim cig kofte yapmis 4-5sıkım da ondan yedim.. ama yesilcayimi icemedim dun odem tuttum tartida gordum artiyi valla..
Neysemorordek cim sagolsun ödül vermis. Ya sorma ben de uzuldum ordekcim bireyseli kil payı kacirdim yine bi de birinci olanlar genelde yeni katilanlarsan cikiyo tabi ilk listeye girerken deli kilo atiyoz ama kaptan bizi 2haftada degil 3haftada almisti o zamanki yuzde de boşa gitmişti.. yapicam ama olumm cilgin bi yuzdeyle birinci olicimm bi gu rekor kiricim kk da tarih yazicimmm (DELIRDI)
Gozlerim yasardi sen menu yazar miydinMenüm kızlarinatettimolacak morordek
Kahvaltı
1yk menemen 2yk et sote 1dilim koy ekmeği şekersiz çay
Öğlen
Sade turk kahvesi 2top yaptığım tatlı
Ara
1bardak tarçınlı süt 1top tatlı
Akşam
1tabak kıvırcık salata 3yk kuskus yağsız
Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Akşama bol yeşil çay içicem dükkanı 17.00 kapadım
Sorma ya o ozelligi beni de uyuz ediyor ama diger konularda gordugum kadarıyla excel tablosunu foto olarak yukluyorlardi buraya. Sen de oyle yapabilirsin belkiKizlar hedef kilo belirleyebiliriz takima renk gelir hem ses verin bakem bacilar siz ne diyonuz belki ust yonetimden ödül bile çıkar @kollontaimorordek nilsub
Evdeyim simdi pc me kavustum tablo yaparim ben size
Bu kk nin herseyi iyi hos da keske her istediğimizi kolayca yukleyebilsek..misal excelde yaptığım tum tablocuklari citir citir atabilsemmm eyyy yönetim duy sesimi :) kiz morbaykusum sen muhendistin dimi yanlis hatirlamiyosam sitenin yazilimina bi el atsan olmuyo boyle bacim tablo yapicaz diye kod yaziyoz burda
Bak sana o kadar zeytin dali uzattim bravo dedim ama besle kargayi oysun gozunu60 kg sin 10 kg mi vercen neyseki boyun boyuma denk yoksa terliğimlen kovalardım... 60 kg altını hiç sevmem... birde leylekleri sevmem mor leylekleri mor mor.... bi de hem mor hem leylek hem 60 kg altı ıııığğyyy yani....
şaka şaka hoşgeldiiiiin :)))
hoşgeldin tatlım ben Tuğçe aynı boydayız seninle bende 59.2 ydm en son inşallah güzel güzel verirsin fazla kilolariniAyşenur ben canm. 21 yaşındayım 157boy 60 kilo sanırım onunda 20kilosu göbek :) 7 aylık bi kızım var hamileliğim tam anlamıyla ye iç yat oldu ve 27kilo aldım verdim falan derken şimdi 10kilo fazlam var ama resmen üstüme yapıştı bi türlü veremiyorum. Bebeğim küçük olduğu için yediklerimede dikkat etmedim hiç fastfood çikolata cips derken baktım veremiyorum bi disiplin şart dedim artk :)
evet canım dedim ama bundan sonra yavaşlar diye bu hafta annemdeyim kilo almazsam buna sukredecem
inşallah verirsin canım boyun kaç kikızlar okulun açılmasına az kaldı 1 eylülde işe başlıyorum ve o zamana kadar verdim verdim, sonrası benim için çok zor olur. hamilelik kilolarım gitti üstüne de daha da verdim ama 3 kilo daha gitse süper olacak. 10 günde 3 kilo çok ama.
Günaydın hadi bakalım inşallahGünaydın
Dün cumaya göre +1.6 çıkmıştım
Bugün +700
Cumaya kadar bunu verip eksileri görcem inşallah
Tartılmadım ya merdivenleri yıkadım yoruldum kahvaltıya oturdum canım birde reglim çok şişdetli kaç gün oldu 5.gun bugün ama ilk gun gibi kasıklarımda ağrıyo acaba sprirelim kaydı doktora gitmeyede çekiniyorum kızlar...
Tartılmadım ya merdivenleri yıkadım yoruldum kahvaltıya oturdum canım birde reglim çok şişdetli kaç gün oldu 5.gun bugün ama ilk gun gibi kasıklarımda ağrıyo acaba sprirelim kaydı doktora gitmeyede çekiniyorum kızlar...
Ay zar zor taktırdıydımCanim şüphem varsa eğer Dr gitmende fayda var.
Gözün aydın hadi bakalım darısı 67 lere...Evet ben de tartildim geldim.
geçen hafta 77.9
bugün ise 77.3
fark -600
Ay inanamıyorum kendime 77 ler deyim yaaa
Yok bozmam da bugün evime gidiyorum okul tercihleri için. Öğle yemeğim dışarda olcak o sıkıntı biraz. Akşamı hafif tutup yarın eksi görmem lazım yine
Gözün aydın hadi bakalım darısı 67 lere...
Yok bozmam da bugün evime gidiyorum okul tercihleri için. Öğle yemeğim dışarda olcak o sıkıntı biraz. Akşamı hafif tutup yarın eksi görmem lazım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?