- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.261
Ya merakla bekliyorum valla senin sonucu :) bide bu sütlerin içindeki zerdeçal filanda belirtişmişmi listede.Benim midrm bulanırdı valla iyi geçirmişsin günü
ben 66 küsurum.... 64 olsam yeter bana :) 64.9 da olur yani....
tembel kedi firarda kızım zati deli gibi temizlik yapıyon niye birde temizlik topiğine gidiyonen çok ben gelmirem hıhhh......
sen onu geçersin kız bi gayretKız Betüş seni kendime rakip seçtim. Seni yakalayıp geçicem.. Nasıl olsa bana doğru geliyorsun. Çabuk buluşuruz orta da bu gidişle
sen onu geçersin kız bi gayret
Ya ben muz-süt yaptığımda sabah-öğle tamam da akşam mide felci geçiriyorum. Vücudum tuzlu bi şeyler diye alarm veriyo o son öğünü yapamıyorum. Sorun bendeymiş demek kiEvet canım listede vardım evde olunca ben de kullandım. Evet günüm güzel geçti ve hala enerjigim.
Ben de merakla bekliyorum. 75.9 u görsem bile çok sevinirim
Kızlar bi konuda size fikir danışıcam
Pazartesi günü evime dönüyorum ve leslie yapmaya başlıcam. Ama bi süre sonra okul vs derken aynı şeyden sıkılırım gibihayatımda hiç spor salonuna gitmedim bayram dönüşü direk yazılmayı düşünüyorum ve aklımda 2 yer var.
Birincisi buranın en iyi spor salonlarından biri, kız erkek karışık ama evime yakın sayılmaz. Diğeri evime çok yakın ama sadece kadınların olduğu bi spor salonu. Genelde de toplu spor yapılıyomuş bir gün bacak bir gün göbek şeklinde. Acaba ilk 1-2 ay sadece kadınların olduğu yerde tecrübe edip sonra mı diğer yere gideyim yoksa direk mi gideyim? Ay çok karışık anlattım galiba
Ya ben muz-süt yaptığımda sabah-öğle tamam da akşam mide felci geçiriyorum. Vücudum tuzlu bi şeyler diye alarm veriyo o son öğünü yapamıyorum. Sorun bendeymiş demek kien son yaptığımda akşamına ton balığı yemiştim.
Ama hurma-yoğurt var onun hurmasını 15e düşürerek rahat yapıp -1.5 görmüştüm zamanında
kız kabız olma sakın bı de onun derdıyle ugrasma.. hadı bakalım guzel sonuclar gelır ınsEvet kızlar bende menümü yazım
sabah 8.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt
ara 11
1 orta boy muz
yesilcay
öğlen 13.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15.30
sade Türk kahvesi
Aksam 17.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt
ara 20.00
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı zencefil li zerdecalli süt
şu 3lt geçti
spor
leslie 5 mile nin 3 mile tamamlandı
25 lunge (5 er kilo ağırlıkla)
25 sumo squat
ve dambılla la kol çalıştım adını bilmiyorum eşim gösterdi
nilsub inatettimolacak @kollontai morordek
kızzzz bı müslüman evladı yok muydu yanında agzına kurekle vuracak.. hepsını yemıs bı de açççç..bugünki menüm : orta boy pizzanın tamamı (arkasına bakmadan kaçan ifade )
bak bak hem de 80 olmuşşş.. git kösede utan cabuk feyza garusuu cabuk.. senın kaptan ıyı ceza vermıs bızım kaptan goreydı senı dırekt keserdı kurtulurdun boylece datlumaaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)
bı de ortımı tehdıt edıyooo.. kışşştt kız kışştt o mu yedırdı zorla.. iyi oldu yaz da haşlayalım senı yeme bı daha (YİNE YEDİhep bu nilgünün yüzünden yazdım beni tehtit etti ,nankör kadın senin yüzünden bu azarlar ,elime düşme sen
la netti size benım ortım bugun.. aaa ben yokum diye gelen giden didiklemiş melek gibi orticimiiTabi fesat oldun
Ortimle benim arami bozamazsin
KIZZZZZ bak kızdımmm fıstık ezmesiii neeeeeeeeeeSabah 1 dilim sucuk yedim, öğleyin 2 kaşık bulgur pilavıyla fırında et, akşam da bi parça ekmekle fıstık ezmesi.
Ay fıstık ezmesi bitti sonunda bi kavanozu 4.000 kaloriymiş tabii ben onu bi anda yiyince baya kilo aldım bu hafta. Şöyle 1-2 ay almamayı düşünüyorum büyük aşkımı
ya ben kas yaptim beybi galiba daha ziyade goruntum daha ince yani...Yok yok bu sene
Kız sen zaten 58 de değil miydin.Kilo mu aldın.
ay evet birlikte yedigimiz salata aynen, aa ben de deneyeyim mantar corbasini. Uf napiyim basim tuttu bugun ama yarin yine deneyecegim bu hurma isini insallah...Hani sadece hurma yiyecektin :) salatada tahmi ettiğim salata galiba.Geçen arkadaşla gittik oraya dişe dolgu yaptırdık diye çorba içtik.Mantar çorbası harikaydı hala aklımda yani.Arkadaşta domates çorbası içti oda çok güzel dedi ama ben bidaha gidersem tine mantar çorbası içerim herhalde çok değişikti :)
Ya valla küstü gitti cok pismanimmor baykuş mor baykuş kankama bulaşma..... aaaaaa........ yolarım tüylerini mor kelaynak olursun....
valla ben dıyecegımı dedım.. yarınkı menude kacamak gormek ıstemıyorum kendını toparlaman lazım..sen yapamıyosan merak etme bız basarız cezaları sana bı daha tobe edersın bısey yemeyeinatettimolacak şekersizdi sağlıklı olanından ondan aldım eve, gerçi fazla yiyince şekerinin önemi kalmıyo da
Suyu 3 litre içiyorum en az dışarda olmadığım sürece, sporu da parktaki aletlerde yaptım. Hep işe yaramaz diyodum da 1.5 saat yapınca canım çıktı
Bu hafta düzelicem artık, tatil modumdan çıkıyorum evime dönüyorum
ya tarçınlı süt içsek olmaz mı odaAfra48 gecmıs olsun canım bebektır o normal duzelır hemen ınsallah
nilsub ortıcım san da unutmadan vereyım cevap normalde yıyorum erkenden ben de cok acıkıyorum da dolanıyom delı danalar gıbı ac ac yatıyom sonra ama bu aksam yemegım yoktu geldım yemek fılan derken 18.30-19.00 gıbı bıtırebıldım yemegımı.. erkenden yıyelım bız yıne mesela 5te bıtırıp 7gıbı kazınırsa ya da ben bıkac saat sonra acıkırım dıye hıssersek ayran ıcelım bence.. ben bu aksam cacık yedım mesela o da olabılır.. Yaz sımdı zaten soyle nanelı buz gıbı 1 bardak ayran keser bızı.. ben bazen soda da katıyorum asıtlı asıtlı oluyo serın serın gıdıyo valla
olur bence canım.. sen hala reglısın sanırım ondan canın tatlılara gıdıyoya tarçınlı süt içsek olmaz mı oda
Ayyy cezayı almış kadar oldum o kadar kötü yanivalla ben dıyecegımı dedım.. yarınkı menude kacamak gormek ıstemıyorum kendını toparlaman lazım..sen yapamıyosan merak etme bız basarız cezaları sana bı daha tobe edersın bısey yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?