Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya merakla bekliyorum valla senin sonucu :) bide bu sütlerin içindeki zerdeçal filanda belirtişmişmi listede.Benim midrm bulanırdı valla iyi geçirmişsin günü

Evet canım listede vardım evde olunca ben de kullandım. Evet günüm güzel geçti ve hala enerjigim.
Ben de merakla bekliyorum. 75.9 u görsem bile çok sevinirim

Kızlar bi konuda size fikir danışıcam
Pazartesi günü evime dönüyorum ve leslie yapmaya başlıcam. Ama bi süre sonra okul vs derken aynı şeyden sıkılırım gibi hayatımda hiç spor salonuna gitmedim bayram dönüşü direk yazılmayı düşünüyorum ve aklımda 2 yer var.
Birincisi buranın en iyi spor salonlarından biri, kız erkek karışık ama evime yakın sayılmaz. Diğeri evime çok yakın ama sadece kadınların olduğu bi spor salonu. Genelde de toplu spor yapılıyomuş bir gün bacak bir gün göbek şeklinde. Acaba ilk 1-2 ay sadece kadınların olduğu yerde tecrübe edip sonra mı diğer yere gideyim yoksa direk mi gideyim? Ay çok karışık anlattım galiba

Evet canım listede vardım evde olunca ben de kullandım. Evet günüm güzel geçti ve hala enerjigim.
Ben de merakla bekliyorum. 75.9 u görsem bile çok sevinirim
Ya ben muz-süt yaptığımda sabah-öğle tamam da akşam mide felci geçiriyorum. Vücudum tuzlu bi şeyler diye alarm veriyo o son öğünü yapamıyorum. Sorun bendeymiş demek ki en son yaptığımda akşamına ton balığı yemiştim.
Ama hurma-yoğurt var onun hurmasını 15e düşürerek rahat yapıp -1.5 görmüştüm zamanında

Canim spor salonu konusunda hiç tecrübem yok maalesef benim

Canim ben tuzu bıraktım bayagi oluyor yani. Salata ma yumurta ma falan ekstra tuz atmam. Ama yemeklere az eklerim onun tuzu yeter. Eşimi de alistirdim sen kendi tabağına istersen ekle diye.

Bi de bu muz süt beni çok tuttu yani hiç açlık cekmedim.

İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım inatettimolacak nilsub morordek
Sabah:1/2 dilim ekmek+1,5 kk peynir+domates,salatalık,biber,maydonoz,dereotu

Öğlen:1 porsiyon arnavut ciğeri+1 kase salata
Ara:1 az şekerli türk kahvesi+1 sade soda
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 tabak salata
Ara:1 tabak çilek(aslında meyve hesapta yoktu ama babam almış kokulu şeker gibi offf yedikçe yedim fena bişey)+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş

kız kabız olma sakın bı de onun derdıyle ugrasma.. hadı bakalım guzel sonuclar gelır ıns

bugünki menüm : orta boy pizzanın tamamı (arkasına bakmadan kaçan ifade )
kızzzz bı müslüman evladı yok muydu yanında agzına kurekle vuracak.. hepsını yemıs bı de açççç..
aaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)
bak bak hem de 80 olmuşşş.. git kösede utan cabuk feyza garusuu cabuk.. senın kaptan ıyı ceza vermıs bızım kaptan goreydı senı dırekt keserdı kurtulurdun boylece datlum yapma bı daha kızzz

hep bu nilgünün yüzünden yazdım beni tehtit etti ,nankör kadın senin yüzünden bu azarlar ,elime düşme sen
bı de ortımı tehdıt edıyooo.. kışşştt kız kışştt o mu yedırdı zorla.. iyi oldu yaz da haşlayalım senı yeme bı daha (YİNE YEDİ ) ay saka bı tarafaa yeme annem yeme kuzumm

Tabi fesat oldun
Ortimle benim arami bozamazsin
la netti size benım ortım bugun.. aaa ben yokum diye gelen giden didiklemiş melek gibi orticimii

KIZZZZZ bak kızdımmm fıstık ezmesiii neeeeeeeeee ne 1-2 ayı sen unut onu ebediyen vedalas kavonazla bence.. hem de ekmekle yemıss hem de akşam.. sekerpare fılmınde sener senın ilyas salmana dedıgı gıbı sana 3gun katıksız hapis
Canım gercekten kacgunudr cok kotu menulerın nasıl lısteye gırıceksın boyle?? kaptan gelıp gormesın uzatır valla sureyı bızı bıle 3 haftada almıstı.. lutfen bı daha boyle gecırme gunun artık kendıne de bahane yaratmayı bırak.
Bak ebru da demıs bugun ya nefsımıze sahıp cıkıcaz ya da aynalarda gördüğümüze aglamıcazz.. Son uyarım olsun bu saglam ceza yazarım bı daha boyle kötü menu gorursem..Ayrıca su ve spor da yazmadın ne alemde onlar??

Afra48 gecmıs olsun canım bebektır o normal duzelır hemen ınsallah
nilsub ortıcım san da unutmadan vereyım cevap normalde yıyorum erkenden ben de cok acıkıyorum da dolanıyom delı danalar gıbı ac ac yatıyom sonra ama bu aksam yemegım yoktu geldım yemek fılan derken 18.30-19.00 gıbı bıtırebıldım yemegımı.. erkenden yıyelım bız yıne mesela 5te bıtırıp 7gıbı kazınırsa ya da ben bıkac saat sonra acıkırım dıye hıssersek ayran ıcelım bence.. ben bu aksam cacık yedım mesela o da olabılır.. Yaz sımdı zaten soyle nanelı buz gıbı 1 bardak ayran keser bızı.. ben bazen soda da katıyorum asıtlı asıtlı oluyo serın serın gıdıyo valla

Yok yok bu sene
Kız sen zaten 58 de değil miydin.Kilo mu aldın.
ya ben kas yaptim beybi galiba daha ziyade goruntum daha ince yani...

ay evet birlikte yedigimiz salata aynen, aa ben de deneyeyim mantar corbasini. Uf napiyim basim tuttu bugun ama yarin yine deneyecegim bu hurma isini insallah...

inatettimolacak şekersizdi sağlıklı olanından ondan aldım eve, gerçi fazla yiyince şekerinin önemi kalmıyo da
Suyu 3 litre içiyorum en az dışarda olmadığım sürece, sporu da parktaki aletlerde yaptım. Hep işe yaramaz diyodum da 1.5 saat yapınca canım çıktı
Bu hafta düzelicem artık, tatil modumdan çıkıyorum evime dönüyorum

valla ben dıyecegımı dedım.. yarınkı menude kacamak gormek ıstemıyorum kendını toparlaman lazım..sen yapamıyosan merak etme bız basarız cezaları sana bı daha tobe edersın bısey yemeye

ya tarçınlı süt içsek olmaz mı oda

ya tarçınlı süt içsek olmaz mı oda
olur bence canım.. sen hala reglısın sanırım ondan canın tatlılara gıdıyo benı de sıcak bunalttı ya serın seyler arıyo canım dayanabilirik yapabilirikk orticimm #direncanimortim bak kız hashtag açtım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…