- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.221
geldim ne yapalım dürüst bir kişiliğimhep bu nilgünün yüzünden yazdım beni tehtit etti ,nankör kadın senin yüzünden bu azarlar ,elime düşme sen
kaptanın vereceği sporlarla 4 ü geçer obayrama 16 gün var doğru düzgün bir hedef koysana 4 kilo veremezsin 2 kilo de bari:)
Ay canim ortim benimEvet ama ne yapayım seni annenden kıskandım.
O kadar çok seviyorum yanii
Git bu menuleri kendi takimina yaz yabugünki menüm : orta boy pizzanın tamamı (arkasına bakmadan kaçan ifade )
nilgün menülerini buraya da ayz dediği için burayada yazıyodum . bir daha yazmamAy canim ortim benim
Duy duynilsub hanim herkes senin gibi fesat degil
Git bu menuleri kendi takimina yaz ya
Gelip burda niye milletin canını cektiriyorsun
aaaa ben şimdi yinemi fesad oldum yahu herhaltı yazan siz fesad olan ben pessssssAy canim ortim benim
Duy duynilsub hanim herkes senin gibi fesat degil
Git bu menuleri kendi takimina yaz ya
Gelip burda niye milletin canını cektiriyorsun
yaz kız ben merak ediyorumnilgün menülerini buraya da ayz dediği için burayada yazıyodum . bir daha yazmam
Kiz saglikli menülerini yaznilgün menülerini buraya da ayz dediği için burayada yazıyodum . bir daha yazmam
Zaten o pizza 2 kilodur.bayrama 16 gün var doğru düzgün bir hedef koysana 4 kilo veremezsin 2 kilo de bari:)
ay ne güzel okurken özendim ne güzel bir menü :) muz günündü dimi kolaymı bende yapayım:)Evet kızlar bende menümü yazım
sabah 8.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt
ara 11
1 orta boy muz
yesilcay
öğlen 13.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15.30
sade Türk kahvesi
Aksam 17.30
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı süt
ara 20.00
1 orta boy muz
1 bardak tarçınlı zencefil li zerdecalli süt
şu 3lt geçti
spor
leslie 5 mile nin 3 mile tamamlandı
25 lunge (5 er kilo ağırlıkla)
25 sumo squat
ve dambılla la kol çalıştım adını bilmiyorum eşim gösterdi
nilsub inatettimolacak @kollontai morordek
yarına ödemdi kaloriydi 84 kilo olur sonra bayrama kadar 4 kilo verir yine 80 olurZaten o pizza 2 kilodur.
Pizza yediğinde yazma tabiinilgün menülerini buraya da ayz dediği için burayada yazıyodum . bir daha yazmam
Adın çıkmış demek kiaaaa ben şimdi yinemi fesad oldum yahu herhaltı yazan siz fesad olan ben pessssss
Muz tok tutar aslında ama kabız yapmasın.ay ne güzel okurken özendim ne güzel bir menü :) muz günündü dimi kolaymı bende yapayım:)
Tabi fesat oldunaaaa ben şimdi yinemi fesad oldum yahu herhaltı yazan siz fesad olan ben pessssss
hiç yazmıycam zaten artık :)Pizza yediğinde yazma tabii
Tabi ki yaniTabi fesat oldun
Ortimle benim arami bozamazsin
Yaaaa alındın mı senhiç yazmıycam zaten artık :)
Aaa hem suçlu hem güçlühiç yazmıycam zaten artık :)
hep bu mor baykuş çıkardı adımıAdın çıkmış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?