Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menuyu de yzayım
morordek nilsub

Sabah
Etı formun kepeklı krakerlerınden 4tane
1tane lıght sut -Gec kaldım yolda bunları bulabıldım anca-

Ogle
Yrım kase sebze corbası
Kıymalı türlü 4-5 catal kadar
1kase salata

ara
1bardak ayran

Aksam
1sk mantarlı tavuk sote
1kase cacık bol nanelii

Su 3lt gectı + 2fincan yeşilçay
Spor 40dk yürüyüş

Uykum kaçtı belkı bırazdan da bı kahve ıcerım

4 ten 3' aldın demeek

Kızlar bakın bakalım tablo nasıl olmuşşş.. Bikaç şey daha eklesek diye düşündüm. Hani yarışlar yüzde üzerinden ya herkesin hedef yüzdesini hesapladım bu yarış da yüzde üzerinden olsun isterseniz. Hatta biz de sıralam yaparız ilk 3e girene ödül olur ne dersiniz ördekcim ve orticim morordek nilsub .. Ya da hedefini tutturma bazında da yarışabilirz. Ben el alışkanlığı yüzdeleri de hesaplayıverdim Ortiler ya da kilosu yakın olanlar kendi aralarında da yarış yapabilir ya da.. Alternatif çok yani hanımlar
Not: Kendiminkini örnek verdim sadece görelim diye napmış bu kız demesinler ilk bakınca millet didim
Not2 : Hedefini belirten oldukça güncellerim ben listeyi
Not3 : kız feyza seni de listemize aldık daha napalım gel evin delüsüüü fyzanur

Ellerine saglik canim cok guzel olmus

ay benim hedefim de ucmus ahaha umut iste

2 haftada çok makul bir kilo canım.Süpersin. Yapabilirsin
Normalde verilebilir bir kilo tabide ben gr gr verdiğimden.Bide hipoglisemi ve insülin direncim varya canım o yüzden çok zorlamıyorum.Az az olsun ama olsun modundayım.İnşallah gider kilolar :)

Kizlar gunaydin bugun dune gore -300 ama reglim bugun gelir sanirim.
Dun aksam da yuruyus de leslie de yapamadim; sabah bacak antrenmani yapmistim diye aksam da film izledik sevgilimle.

Bakin ne diyecegim sabah belim incelmis geldi gozume dedim dur bi olculeyim vee 3 cm incelmis, hem de regl oncesi

Vayy süpersin canım :) zaten ölçülerin çok iyiydi diye hatırlıyorum kaç olmuş bakalım belin söyle nazarımız değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…