- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.341
Sen onu gel de mideme sor
Ahaha sen yine iyi yemissin ama ya oyle deme; ben cok acim mesela...
Bugünüde tam olarak yapıp bitirdin dimi :) çok merak ediyorum senin sonucunu kendimden çok seninkini.merak ediyorum galibaBizim.midemizin dili olsa neler anlatir kiz sana. Buhun cok iyi menu ve sporun var
ben de ben de acim....
Cuma gunu artı gelirsen bu hafta da listeye almayızAkşam öğününü 16.00 gibi yedim o yüzden ben de çoook açımcuma günü + çıkcam o artı rakamı azaltayım bari diye uğraşıyorum ah ahh
Evet bizi etiketlersen iyi olur :)61.2 den bu tempoda 60.1e düşmüşüm sevinsem mi üzülsem mi :)
1.5 km de yürüyüş yaptım birde kızlar öenü paylaşırken sizi etiketlemem mi gerekiyor :)morordek inatettimolacak
Squat yüzünden yürüyemiyorum o derece oldumBizim.midemizin dili olsa neler anlatir kiz sana. Buhun cok iyi menu ve sporun var
+400 düm de veririm belki hiç belli olmazCuma gunu artı gelirsen bu hafta da listeye almayız
Aa +400'sen verirsin; yarina bence 400 vermis olursun bu menuyle ama yarina da simarma da iyice ver bari...+400 düm de veririm belki hiç belli olmazben cuma cumartesi salıp diğer cumaya az kala böyle bi kendime geliyodum da akıllandım
+1.600 e çıkmıştım sadece 2 günde. Onu verdim işte zar zor. Fıstık ezmesi yüzünden oldu büyük ihtimal, sağlıklı diye yedim de yedimAa +400'sen verirsin; yarina bence 400 vermis olursun bu menuyle ama yarina da simarma da iyice ver bari...
Ben de + gelebilirim ya pek gitmiyor regl de olmadim daha, yarin olsam keske...
Dünki uyarı işe yaramış sevindim isteyince dikkat edilebilir canım sadece alışman lazım.. kız biz güle oynaya kapatmıyoz dükkanları maniküre pediküre verdim kendimi ojeyle kafayı buldum bu saatte+1.600 e çıkmıştım sadece 2 günde. Onu verdim işte zar zor. Fıstık ezmesi yüzünden oldu büyük ihtimal, sağlıklı diye yedim de yedim
Destek olmadan veremiyorum cnmŞu anki kilon 69 muydu?
64 hedef için cok az degil mi? Listeye girmeden de verebilirsin zaten
Ya inanamıyorum guzel bir menü sonunda. Hep boyle devam et canim
Sen gel takıl bizle o zaman ama ördekcimin dediği gibi senin deneme süren dolana kadar verirsin zatenDestek olmadan veremiyorum cnm
Şekersiz olanları yeniyo aslında, baya da tok tutuyo, bağımlılık gibi bi şeydi de bitti işte almıcam uzun bi süreDünki uyarı işe yaramış sevindim isteyince dikkat edilebilir canım sadece alışman lazım.. kız biz güle oynaya kapatmıyoz dükkanları maniküre pediküre verdim kendimi ojeyle kafayı buldum bu saattemenün çok güzel hergün daha iyisiyle görürüz seni umarım bundan sonra da cıss şeylerden uzak dur..kız diyetteykenn fıstık ezmesi mi yeniiiiirrr sen bize sor en iyisi her yediğini bi süre takip edelim biz seni sporun da çok iyi cumaya senı de motıve edecek bı sonuc gorursun ıns
Eline saglık canımEki Görüntüle 1875292
Tuğceyi de ekleyip güncelledimYarış başladı hanımlar ona göre.. başka adını yazdırmak isteyen olursa hatırlatsın bana başka unuttuğum yoktur umarım
aynen ben de akşam liste hazırlarken farkettım yazıcaktım cıkmıs aklımdan.. noldu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?