Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım morordek nilsub inatettimolacak
Sabah: 1/2 dilim çavdar ekmeği+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+domates,maydonoz,biber+5 zeytin
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon bezelye yemeği+2 kaşık mercimekli bulgur pilavı+1 kase salata
Ara:yarım.şeftali
Akşam:1/2 dilim çavdar ekmeği +50 gr kadar sucuklu yumurta+1 tabak salata
Ara:5-6 adet çilek+az çekirdek
Su:3 lt üstü
Spor:yok

Akşam öğününü 16.00 gibi yedim o yüzden ben de çoook açım cuma günü + çıkcam o artı rakamı azaltayım bari diye uğraşıyorum ah ahh
Cuma gunu artı gelirsen bu hafta da listeye almayız
61.2 den bu tempoda 60.1e düşmüşüm sevinsem mi üzülsem mi :)
1.5 km de yürüyüş yaptım birde kızlar öenü paylaşırken sizi etiketlemem mi gerekiyor :) morordek inatettimolacak
Evet bizi etiketlersen iyi olur :)

+400 düm de veririm belki hiç belli olmaz ben cuma cumartesi salıp diğer cumaya az kala böyle bi kendime geliyodum da akıllandım
Aa +400'sen verirsin; yarina bence 400 vermis olursun bu menuyle ama yarina da simarma da iyice ver bari...

Ben de + gelebilirim ya pek gitmiyor regl de olmadim daha, yarin olsam keske...

Aa +400'sen verirsin; yarina bence 400 vermis olursun bu menuyle ama yarina da simarma da iyice ver bari...

Ben de + gelebilirim ya pek gitmiyor regl de olmadim daha, yarin olsam keske...
+1.600 e çıkmıştım sadece 2 günde. Onu verdim işte zar zor. Fıstık ezmesi yüzünden oldu büyük ihtimal, sağlıklı diye yedim de yedim

+1.600 e çıkmıştım sadece 2 günde. Onu verdim işte zar zor. Fıstık ezmesi yüzünden oldu büyük ihtimal, sağlıklı diye yedim de yedim
Dünki uyarı işe yaramış sevindim isteyince dikkat edilebilir canım sadece alışman lazım.. kız biz güle oynaya kapatmıyoz dükkanları maniküre pediküre verdim kendimi ojeyle kafayı buldum bu saatte menün çok güzel hergün daha iyisiyle görürüz seni umarım bundan sonra da cıss şeylerden uzak dur..kız diyetteykenn fıstık ezmesi mi yeniiiiirrr sen bize sor en iyisi her yediğini bi süre takip edelim biz seni sporun da çok iyi cumaya senı de motıve edecek bı sonuc gorursun ıns

İyi akşamlar hanımlar yazayım ben de menümü
morordek nilsub

Sabah öğle bir evdeydim bugün (12.30)
2haş. yumurta
domates salatalık biber
2ince dl salam 4küp peynir çay

Ara (15.00)
1sade türk kahvesi
2parça ceviz
2küçük kase siyah üzüm

Akşam (17.30)
1sk tavuk sote
1kase salata

Su: 3,5olmuştur bugun cok sıcaktı +2fincan yeşilcay
Spor Agırlıkla 3mıle leslıe

Şekersiz olanları yeniyo aslında, baya da tok tutuyo, bağımlılık gibi bi şeydi de bitti işte almıcam uzun bi süre
Dünkü uyarıdan sonra iştahım kesildi zaten
Ama bi şeyi merak ettim. Diğer gruplarda cuma günü bir öğün kaçamak hakkı var 2 tanesinde gördüm galiba. Bizde öyle bi olay yok di mi

Kız feyza sen bizi mi terkettin acep?? Beni beni bihterini gözlerim aradı günaydınlar yokk gelip bana sataşma yokk kendimi boşlukta hissettimm.. Nolurrr geri dön feyzaaaaaaa seni çohh seviyommmmm fyzanur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…