Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun basladim cnm

2 yaşını yeni bitirdi. Çok zor bir emzirmeden kesme süreci geçirdik. 20 gün oldu tamamen emzirmeyeli ama hala meme diye kivraniyor
Sanirim meme istegi bi sure devam edecek biraktrma konusunda cok zorluk cektiginizi anlayabiliyorum bnde öyle bi durum olmadi ama ablamin oglu fenaydi ALLAH yardim etsin

Sanirim meme istegi bi sure devam edecek biraktrma konusunda cok zorluk cektiginizi anlayabiliyorum bnde öyle bi durum olmadi ama ablamin oglu fenaydi ALLAH yardim etsin

Inşallah hemencik alisir ya. Kızım da hiç sıkıntı olmamıştı ama oğlum çok cektirdi:)

Tekrar hatirlatir misin guncel kilonu canim..bi de bayrama yani 10eylule kendine bi hedef belirle
Kizz bu gecen gun ekmege sürüp sürüp yemis kavonoz bitti almam bi sure diye dolaniyo ona kizdim oyle cok sevdigim canim cektigi bisey olunca alıyorum bende bi tadimlik o kadar yüksek irade ve meditasyona sahip degilim
Ay kıyamam yaa neden öyle olduki?hasta filan değildir umarım.Bende bu gece uyuyamadım doğru dürüst
Gece uyuyamayan ben degilim sadece sanirim 4te daha dönüyodum yatakta

Bu arada gunaydunnnlarrr hanimlaarrr
Ya bisey sorucam size cikmadan fikrinizi alayim..havuza yazılmaya karar verdim de test istiyolar bikac tane rutin olark HepA idrar filan aile hekimliklerinde yapiyolar mi biliyo musunuz??

Yaaa anlamadım çokta uykum vardı yattım erkenden gözümden uyku akıyor ama uyuyamadım

Bu arada gunaydunnnlarrr hanimlaarrr
Ya bisey sorucam size cikmadan fikrinizi alayim..havuza yazılmaya karar verdim de test istiyolar bikac tane rutin olark HepA idrar filan aile hekimliklerinde yapiyolar mi biliyo musunuz??

Sağlık ocağında yapılıyor diye biliyorum canım.

Devam et tatlım süper olacak bence böyle devam ederken sakın bozma

Yok canım bozar miyim. Daha dikkatli olacam Arık.. nisanlandigim zaman 76 kiloydum. Bakalim bundan sonraki hallerini ben bile merak ediyorum. Çünki hiç 76 altını bilmiyorum yani

Bence iyi ya, mm pazartesi 77.3 muydun? Yani 800 gram bence iyi ya gitsin de bir de insanin kendini terbiye etmesi en guzeli.

Yok canım bozar miyim. Daha dikkatli olacam Arık.. nisanlandigim zaman 76 kiloydum. Bakalim bundan sonraki hallerini ben bile merak ediyorum. Çünki hiç 76 altını bilmiyorum yani
Hadi ya bende inmek istediğim kiloyu en son 15 sene önce görmüştüm oda öyle en fazla 1 yıl filan sürdü 70 in altını çok görmedim zaten liseden sonra hep 70 ve üzeriydim.Ünivers,te 2 de bi diyet yaptım 66 lara inmiştim belki çok az 63 ü görmüşümdür o zaman onu bile hayal mayal hatırlıyorum düşün ama bu sefer kararlıyım hele bi 65 olayım ondan sonra 60 ı zorluycam 60 olursam zaten rekor olur en son ortaokulda 60 dım böylede gülerim ağlanacak halime.Ama işte hep bundan zor gidiyor kilolar vücut hep alıştığı kiloda kalmak istiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…