- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.381
ay kacsin soyleSimdilik kilomdan cok memnunum vallahi.
6 günlük diyette ki hedefim 74.5 olmak
. Galiba hedefini tuttururum gibi
Kac aylik cnm
Bugun basladim cnmYa spor yapiyorsan yogun bir sekilde yeniyor canim aslinda ve bence iddia ediyorum kilo da aldirmiyor, hatta arastirmalara gore vermene yardimci oluyor sekersiz olanlari.. Ama tabii 1 kasik-max 2 kasik yiyeceksin 1 kavanoz ne yesen kilo alirsin.
Ya ne zaman deneyeceksin, ben de denemek istiyorum her ne kadar bir turlu basaramamis olsam da simdilik...
oo hizli baslamissin, ablan kac gun yapmisti 15 kilo cok fazla.Bugun basladim cnm
Sanirim meme istegi bi sure devam edecek biraktrma konusunda cok zorluk cektiginizi anlayabiliyorum bnde öyle bi durum olmadi ama ablamin oglu fenaydi ALLAH yardim etsin2 yaşını yeni bitirdi. Çok zor bir emzirmeden kesme süreci geçirdik. 20 gün oldu tamamen emzirmeyeli ama hala meme diye kivraniyor
2 hafta cnm ama pazar gunleri asiriya kacmadan cani isyediklerinden az bi sey yedioo hizli baslamissin, ablan kac gun yapmisti 15 kilo cok fazla.
ay kacsin soyle
Sanirim meme istegi bi sure devam edecek biraktrma konusunda cok zorluk cektiginizi anlayabiliyorum bnde öyle bi durum olmadi ama ablamin oglu fenaydi ALLAH yardim etsin
Tekrar hatirlatir misin guncel kilonu canim..bi de bayrama yani 10eylule kendine bi hedef belirleYa ben
Kizz bu gecen gun ekmege sürüp sürüp yemis kavonoz bitti almam bi sure diye dolaniyo ona kizdimYa spor yapiyorsan yogun bir sekilde yeniyor canim aslinda ve bence iddia ediyorum kilo da aldirmiyor, hatta arastirmalara gore vermene yardimci oluyor sekersiz olanlari.. Ama tabii 1 kasik-max 2 kasik yiyeceksin 1 kavanoz ne yesen kilo alirsin.
Ya ne zaman deneyeceksin, ben de denemek istiyorum her ne kadar bir turlu basaramamis olsam da simdilik...
Gece uyuyamayan ben degilim sadece sanirimAy kıyamam yaa neden öyle olduki?hasta filan değildir umarım.Bende bu gece uyuyamadım doğru dürüst
Devam et tatlım süper olacak bence böyle devam ederken sakın bozmaTamam söyleyeyim hadi 76.5 kg oldum. dün biraz kaçamağım oldu akşam ama. O yüzden bugün ve diğer günler hiç kaçamak yok.
Y Yuppiyayyetoplight
yarına ne olur bilmem ama bugun beyaz protein günü
Yaaa anlamadım çokta uykum vardı yattım erkenden gözümden uyku akıyor ama uyuyamadımTekrar hatirlatir misin guncel kilonu canim..bi de bayrama yani 10eylule kendine bi hedef belirle
Kizz bu gecen gun ekmege sürüp sürüp yemis kavonoz bitti almam bi sure diye dolaniyo ona kizdimoyle cok sevdigim canim cektigi bisey olunca alıyorum bende bi tadimlik o kadar yüksek irade ve meditasyona sahip degilim
Gece uyuyamayan ben degilim sadece sanirim4te daha dönüyodum yatakta
Bu arada gunaydunnnlarrr hanimlaarrr
Ya bisey sorucam size cikmadan fikrinizi alayim..havuza yazılmaya karar verdim de test istiyolar bikac tane rutin olark HepA idrar filan aile hekimliklerinde yapiyolar mi biliyo musunuz??
Devam et tatlım süper olacak bence böyle devam ederken sakın bozma
canım kaçla başlamıştın diyeteSimdilik kilomdan cok memnunum vallahi.
6 günlük diyette ki hedefim 74.5 olmak
. Galiba hedefini tuttururum gibi
Bence iyi ya, mm pazartesi 77.3 muydun? Yani 800 gram bence iyi ya gitsin de bir de insanin kendini terbiye etmesi en guzeli.Tamam söyleyeyim hadi 76.5 kg oldum. dün biraz kaçamağım oldu akşam ama. O yüzden bugün ve diğer günler hiç kaçamak yok.
Y Yuppiyayyetoplight
yarına ne olur bilmem ama bugun beyaz protein günü
Hadi ya bende inmek istediğim kiloyu en son 15 sene önce görmüştüm oda öyle en fazla 1 yıl filan sürdüYok canım bozar miyim. Daha dikkatli olacam Arık.. nisanlandigim zaman 76 kiloydum. Bakalim bundan sonraki hallerini ben bile merak ediyorum. Çünki hiç 76 altını bilmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?