- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.641
Napıyosun tambağım sen hala detoxa devammı ediyorsun?çok uzun süre yapman sağlık problemi filan yapmasın aman dikkat et
Bunu bitirdikten sonra yapma artik detoks falan :)Canim bu 6 günlüktü 4 u bitti ikisi kaldı. Baslamıs ken bitireyim bari. Ay bu ara spora adayacam kendimi...
Aç kalmiyorum bu 6 gün bana iyi gelecek midemi küçültecek biliyorum.
Bunu bitirdikten sonra yapma artik detoks falan :)
Kızlar sonuclar henuz aciklanmadi ama yanlıs görmediysem bu hafta da ücüncüyüz
Hepinizi tebrik ediyorum
Olsun o da olur :) ilk üçe girmek de guzel bir basari. Bi ara nota aliyorduk, bu ara iyiyiz neyse ki :) insallah bu tempoyla devam ederiz :)Rica ederiz efendim. Bir kere de 1. Olsaydık ne güzel olurdu
Hosgeldin canim..once ilk sayfadaki kurallari okuyup buraya kabul ettigini yazman lazim..sonra gel tanisalim bizr kendini anlatirsin.. kac yasindasin meslegin bekar misin neler yapiyosun filanBende geldim yeni başladım :)
gitmem ki zatenYok canim sen gayet iyi yuzdelerle geliyorsun
Bu kisimdan sonrasınıinatettimolacak da okusun hatta herkescikler okusun :)
Zaten mezun olunca gitmeyin takimdan yaa burasi hep birlikte guzel :) ben size gidin diye demedim aksine ne guzel hedeflerinize az kalmis diye motive etmek amacli yazdim onlari :)
Gitmeyin tabi kimse gitmesin :) takim boyle kalabalikken guzelgitmem ki zaten
Hosgeldin BaharcimOkuyup kabul ettim.
Bari kilomuda belirtmiş olayım. 1.62 boyum var 78.5 kg yum. 24 yaşındayım evliyim. eşimle bilgisayar dükkanımız var. Beraber çalışıyoruz. İsmin bahar bu arada :)
Hoşbuldum :)
Hoşbuldum teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?