- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.661
Sabah aç karna şalgam içtim. (bağırsakları düzenliyor diye)
Ufak bir dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ekmek yemedim.
Birde yumurta haşlıyacak yer yoktu muz yedim. Tok tutsun diye
Ekmek yemezsem bu diyeti başarırım gibi duruyor bakalım
Canim ac karna şalgam hic duymamistimSabah aç karna şalgam içtim. (bağırsakları düzenliyor diye)
Ufak bir dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ekmek yemedim.
Hurmayı ilk defa duydum. İşe yarıyorsa deneyebilirim.Gunaydin kizlaaar
Canim ac karna şalgam hic duymamistim
Istersen kuru kayisi, hurma, incir gibi seyler de yiyebilirsin salgam yerine ben cok faydasını görüyorum ozellikle incirin
Yani kaç kg vermiş oldun canım detox boyuncaGünaydın kızlar. Ben 76 kg çıktım tam olarak ve sağlıklı beslenmeye geçiş yaptım. Belki 3 4 ay sonra kilo duraklama dönemlerinde tekrarlarim
Lifli besin ya bunlar ise yariyorHurmayı ilk defa duydum. İşe yarıyorsa deneyebilirim.
Şalgam midenr bişey yapmasın?Sabah aç karna şalgam içtim. (bağırsakları düzenliyor diye)
Ufak bir dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ekmek yemedim.
Valla iyim şuan bir sıkıntım yok ama bilmiyorum. Deniyim bir kaç gün bakalım. Birde cevizi suya koyuyorlarmış öyle bir şey duydum. Aç karnına suyunu içip sonrada cevizi yiyorlarmış baya kilo verdi dedi arkadaşım. Deneyen varmı ceviziŞalgam midenr bişey yapmasın?
Büyük sekilli bardaklar varya onlar cnm burda öyle diyorlarKup ne tatlım?
Evet cnm isvec yapiyorum bi kac kez tekrarlamistimAaa isvec diyeti mi yapiyordun? Atlamisim sanirim kusura bakma
Yani kaç kg vermiş oldun canım detox boyunca
Kupla ne yediğini anlamadım ki canım :)Büyük sekilli bardaklar varya onlar cnm burda öyle diyorlar
Ben kupa bardak anladım canım.Kupla ne yediğini anlamadım ki canım :)
Maşallahın varmıştugce1325 canım boyum 173
Bende çok şaşırdım demek dikkat etsen neler olacak.Geçen hafta 82.8
Bu hafta 82.2
Fark -600
Ben şok
Dün çok yoğun geçti rakibem. tartıldım ama yazmayı unutmuşum. Komşumun bir akrabasının vefat kırkıydı helva pişirdiler. 2 büyük kazanla Bende yardıma gittim.Bütün gün uğraştık.Akşam üstü eve gelebildim.ebrusonmez rakibem tartıldın mı? :)
Çok iyi veriyorsun canım.Sağol canim benimmorordek annem gil de olmama rağmen yarım kilo vermişim alırım sanırken ay çok guzel
Süpersiniz kızlarr.Tebrik ederim.Kızlar sonuclar henuz aciklanmadi ama yanlıs görmediysem bu hafta da ücüncüyüz
Hepinizi tebrik ediyorum
Hoşgeldin canım.Bende geldim yeni başladım :)
Kolay gelsin canimDün çok yoğun geçti rakibem. tartıldım ama yazmayı unutmuşum. Komşumun bir akrabasının vefat kırkıydı helva pişirdiler. 2 büyük kazanla Bende yardıma gittim.Bütün gün uğraştık.Akşam üstü eve gelebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?