Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şalgam içinde ki tuzdan dolayi ödem yapabilir dikkatli olmak lazım...

Gunaydin kizlaaar
Canim ac karna şalgam hic duymamistim
Istersen kuru kayisi, hurma, incir gibi seyler de yiyebilirsin salgam yerine ben cok faydasını görüyorum ozellikle incirin

Hurmayı ilk defa duydum. İşe yarıyorsa deneyebilirim.
Lifli besin ya bunlar ise yariyor
Ben hurma denemedim ama yiyenler vardi grupta diye hatırlıyorum
Ben genelde kuru incir yiyorum, mevsimiyse taze incir de olur. Simdi memleketteyim taze incir yiyorum sabah ac karna coook guzel oluyor

Şalgam midenr bişey yapmasın?

Günaydın kızlar dün misafirim vardı menü paylaşmaya fırsat olmadı hemen paylaşayım
morordek nilsub inatettimolacak
Sabah:1 kaynamış yumurta+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık,biber
Öğlen:1 kase ayranaşı+1 porsiyon hatay köfte+1 kase salata
Ara:1 şeftali+1 porsiyon sütlü tatlı
Akşam:4 kaşık patlıcan yemeği+1 tabak salata
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş

Şalgam midenr bişey yapmasın?
Valla iyim şuan bir sıkıntım yok ama bilmiyorum. Deniyim bir kaç gün bakalım. Birde cevizi suya koyuyorlarmış öyle bir şey duydum. Aç karnına suyunu içip sonrada cevizi yiyorlarmış baya kilo verdi dedi arkadaşım. Deneyen varmı cevizi

Maşallahın varmış
Geçen hafta 82.8
Bu hafta 82.2
Fark -600
Ben şok
Bende çok şaşırdım demek dikkat etsen neler olacak.
ebrusonmez rakibem tartıldın mı? :)
Dün çok yoğun geçti rakibem. tartıldım ama yazmayı unutmuşum. Komşumun bir akrabasının vefat kırkıydı helva pişirdiler. 2 büyük kazanla Bende yardıma gittim.Bütün gün uğraştık.Akşam üstü eve gelebildim.
Sağol canim benim morordek annem gil de olmama rağmen yarım kilo vermişim alırım sanırken ay çok guzel
Çok iyi veriyorsun canım.
Kızlar sonuclar henuz aciklanmadi ama yanlıs görmediysem bu hafta da ücüncüyüz
Hepinizi tebrik ediyorum
Süpersiniz kızlarr.Tebrik ederim.
Bende geldim yeni başladım :)
Hoşgeldin canım.

Bugün tartıda 81 leri gördüm
Ama bugün pek iyi değildi, taşınacağımız için her şeyi yerleştirdik kalmasın diye yemek de yapmadık hazır beslendim hep. Yarın da eve yerleşcez, akşam da erkek arkadaşım bi şeyler planlamış yer ayarlamış yemeğe gitcekmişiz. Yani 2 günüm pek iyi geçmicek gibi ama napıcam yarın akşam direk leslie 1den başlıyorum hedefim hergün yapmak bayrama kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…