- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.601
Aaaa süpermiş kaptanbende bir an önce mezun olayım diyordum çünkü böyle bi verip bi vermeyerek yada gram gram vererek listeyide zora sokuyorum.İnşallah bayramdan önce o rakama ulaşırımda mezun olurum
Aslında 65 e de az kaldı ama bayadır devam ettiğimden diyete artık durdu kilo vermem.Gr gr da dediğim gibi yarış burası hoş olmuyor yani.Bir an önce en azından bu rakama ulaşınca mezun olayım diyorum.Ben sağlıklı vereyim çokta kendimi kasmayayım istiyorum çünkü ama burdayken biraz zorlamak lazım.Liste dışı yine devam ederim ama :)Çok az kalmis canım senin verirsin bayrama kadar
Aslında 65 e de az kaldı ama bayadır devam ettiğimden diyete artık durdu kilo vermem.Gr gr da dediğim gibi yarış burası hoş olmuyor yani.Bir an önce en azından bu rakama ulaşınca mezun olayım diyorum.Ben sağlıklı vereyim çokta kendimi kasmayayım istiyorum çünkü ama burdayken biraz zorlamak lazım.Liste dışı yine devam ederim ama :)
Bu detox nasil yapilioAslında sen 1 günlük detoksa yapsan gider kilolar canım...
1 günde gidecek kadar az değil yaa 2 kg nerdeyse :) ama 1 hafta yapabilirsem gider.Önümüzdeki hafta onuda deniycem bakalımAslında sen 1 günlük detoksa yapsan gider kilolar canım...
Bazı detox listeleri var onları yapıyoruz. T tatlitambak 2 kez yaptı.Listeleri kendimiz buluyoruz internetten yada tanıdıklardan :) yazarsan internete çıkar bir çok liste.Kendine uygun olanı seçersin yapmak istersenBu detox nasil yapilio
Ise yariyormu peki cnmBazı detox listeleri var onları yapıyoruz. T tatlitambak 2 kez yaptı.Listeleri kendimiz buluyoruz internetten yada tanıdıklardan :) yazarsan internete çıkar bir çok liste.Kendine uygun olanı seçersin yapmak istersen
Ben ilk defa deniycem ama yapanlarda işe yarıyor.Tatlıtambak baya verdi.Ama ben bayadır diyetteyim artık kilo vermem durdu o yüzden yapmayı düşünüyorum vücudu şoklamak için.Sende kilon durduğunda yaparsın yada aralarda moral olsun diyede yapabilirsin.Mesela burda bazı arkadaşlar ayran aşı detoxu yapmışlar çokda iyi kilolar vermişlerIse yariyormu peki cnm
1 günde gidecek kadar az değil yaa 2 kg nerdeyse :) ama 1 hafta yapabilirsem gider.Önümüzdeki hafta onuda deniycem bakalım
Ise yariyormu peki cnm
Ben ilk defa deniycem ama yapanlarda işe yarıyor.Tatlıtambak baya verdi.Ama ben bayadır diyetteyim artık kilo vermem durdu o yüzden yapmayı düşünüyorum vücudu şoklamak için.Sende kilon durduğunda yaparsın yada aralarda moral olsun diyede yapabilirsin.Mesela burda bazı arkadaşlar ayran aşı detoxu yapmışlar çokda iyi kilolar vermişler
Anladım canım evet çok mantıklıCanim mezun olman için demedim. Kilo duraklama da ya.. tekrar vermeye başlamak için 1 günlük yapabilirsin. Hafta sonu calismiyorsan eğer evdeysen yap. Halsizlik olmasin
Hurma-yoğurt var. Bi kere yapmıştım hurma sayısını 15e düşürerek. Yoğurt olarak da laktozsuz yoğurt almıştım onun tadı sanki az şekerli gibi. Günde -1.5 kilo fark etmişti hiç de zorlanmamıştımBu detox nasil yapilio
Hadi yaaHurma-yoğurt var. Bi kere yapmıştım hurma sayısını 15e düşürerek. Yoğurt olarak da laktozsuz yoğurt almıştım onun tadı sanki az şekerli gibi. Günde -1.5 kilo fark etmişti hiç de zorlanmamıştımhatta bu hafta bi gün yapabilirim bi daha
Canim bence sen henuz detoks yapma. Normal saglikli beslenme duzenini oturtsan su anda zaten kilo vereceksin. Asıl sorun kacamak yapiyor olman ve duzensiz beslenmen. Kilo vermen durdugunda detoks yap bence.Hurma-yoğurt var. Bi kere yapmıştım hurma sayısını 15e düşürerek. Yoğurt olarak da laktozsuz yoğurt almıştım onun tadı sanki az şekerli gibi. Günde -1.5 kilo fark etmişti hiç de zorlanmamıştımhatta bu hafta bi gün yapabilirim bi daha
Ya veriyorum da 70lere inme hevesim var baya biCanim bence sen henuz detoks yapma. Normal saglikli beslenme duzenini oturtsan su anda zaten kilo vereceksin. Asıl sorun kacamak yapiyor olman ve duzensiz beslenmen. Kilo vermen durdugunda detoks yap bence.
Normalde 21 hurma, ben 15 yemiştim. Vücudunda ödem varsa 2 bile gider ödeme bağlı. Netten baktım şimdi de 7 günde 5 kilo diye geçiyo. Ama ben 7 gün detoks yapamam mesela, düşer bayılırımHadi yaao kadar farkediyormu o ya.Şimdi bir arkadaşım yapıyorda merakla onun sonucunu bekliyordum bende
bir kilo daha verdiğim de mezun oluyorum o zaman pekiListeleri düzenlerken bir seyler fark ettim size gaz vermesi acısından paylasayım:
Haydi kızlar mezuniyete bu kadar yaklasmısken sakın bırakmayın
- T tatlitambak canım sen hedef kilosu olarak 68 demissin ilk baslarken, daha sonradan düsürmek ister misin bilmiyorum ama 68 olarak kalırsa 70 kiloya ulastıgın anda mezuniyet hakkı kazanıyorsun :) Şu anda çok yaklastın bu kiloya o yuzden seni motive etmesi acısından yazmak istedim
- @inatettimolacak canım aynı sekilde senin de hedef kilon 60 gorunuyor. 65 kiloya indiginde sen de mezuniyete hak kazanıyorsun :) Ama ben eminim ki sendeki azimle 60 da olursun
- Y Yuppiyayye senin hedefin 65 ancak 66,8 ve altına indiginde mezun olabilirsin. Biliyorum gram gram gidiyor şu ara ama dayan az kalmıs :)
tugce1325 canım senin de hedef kilon 56 ve mezun olabilecegin kilo 57,6. Senin de cok az kalmıs :)
Canim dilersen 56 oldugunda da mezun olabilirsin kendi tercihin. ya da mezun olup liste dışı bizle de takilip kilo vermeye devam edebilirsinbir kilo daha verdiğim de mezun oluyorum o zaman pekimorordek cim mezun olunca 56 oldum diyelim takım içinde yine iki 3 kilo daha verebilirim değil mi liste dışı olarak çünkü çok az gidiyor kilom liste de olup ortalama yi kötü etkilemek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?