Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa süpermiş kaptan bende bir an önce mezun olayım diyordum çünkü böyle bi verip bi vermeyerek yada gram gram vererek listeyide zora sokuyorum.İnşallah bayramdan önce o rakama ulaşırımda mezun olurum

Çok az kalmis canım senin verirsin bayrama kadar

Çok az kalmis canım senin verirsin bayrama kadar
Aslında 65 e de az kaldı ama bayadır devam ettiğimden diyete artık durdu kilo vermem.Gr gr da dediğim gibi yarış burası hoş olmuyor yani.Bir an önce en azından bu rakama ulaşınca mezun olayım diyorum.Ben sağlıklı vereyim çokta kendimi kasmayayım istiyorum çünkü ama burdayken biraz zorlamak lazım.Liste dışı yine devam ederim ama :)

Aslında sen 1 günlük detoksa yapsan gider kilolar canım...

Ise yariyormu peki cnm
Ben ilk defa deniycem ama yapanlarda işe yarıyor.Tatlıtambak baya verdi.Ama ben bayadır diyetteyim artık kilo vermem durdu o yüzden yapmayı düşünüyorum vücudu şoklamak için.Sende kilon durduğunda yaparsın yada aralarda moral olsun diyede yapabilirsin.Mesela burda bazı arkadaşlar ayran aşı detoxu yapmışlar çokda iyi kilolar vermişler

1 günde gidecek kadar az değil yaa 2 kg nerdeyse :) ama 1 hafta yapabilirsem gider.Önümüzdeki hafta onuda deniycem bakalım

Canim mezun olman için demedim. Kilo duraklama da ya.. tekrar vermeye başlamak için 1 günlük yapabilirsin. Hafta sonu calismiyorsan eğer evdeysen yap. Halsizlik olmasin

Ise yariyormu peki cnm

Inan bana motivasyon için çok güzel oldu. Anlatamam tekrar sevke geldim. Iyi de oldu yani

Hadi yaa o kadar farkediyormu o ya.Şimdi bir arkadaşım yapıyorda merakla onun sonucunu bekliyordum bende

Canim bence sen henuz detoks yapma. Normal saglikli beslenme duzenini oturtsan su anda zaten kilo vereceksin. Asıl sorun kacamak yapiyor olman ve duzensiz beslenmen. Kilo vermen durdugunda detoks yap bence.

Canim bence sen henuz detoks yapma. Normal saglikli beslenme duzenini oturtsan su anda zaten kilo vereceksin. Asıl sorun kacamak yapiyor olman ve duzensiz beslenmen. Kilo vermen durdugunda detoks yap bence.
Ya veriyorum da 70lere inme hevesim var baya bi kilo durma olayını yaşamadım bilmiyorum yani nasıl bi şey ama biraz daha bekliyim yine en iyisi

Hadi yaa o kadar farkediyormu o ya.Şimdi bir arkadaşım yapıyorda merakla onun sonucunu bekliyordum bende
Normalde 21 hurma, ben 15 yemiştim. Vücudunda ödem varsa 2 bile gider ödeme bağlı. Netten baktım şimdi de 7 günde 5 kilo diye geçiyo. Ama ben 7 gün detoks yapamam mesela, düşer bayılırım

bir kilo daha verdiğim de mezun oluyorum o zaman peki morordek cim mezun olunca 56 oldum diyelim takım içinde yine iki 3 kilo daha verebilirim değil mi liste dışı olarak çünkü çok az gidiyor kilom liste de olup ortalama yi kötü etkilemek istemem

Canim dilersen 56 oldugunda da mezun olabilirsin kendi tercihin. ya da mezun olup liste dışı bizle de takilip kilo vermeye devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…