Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim dilersen 56 oldugunda da mezun olabilirsin kendi tercihin. ya da mezun olup liste dışı bizle de takilip kilo vermeye devam edebilirsin
56 da mezun olmak istiyorum canım 54 oluyum da bir iki kilo - + durumum olsun istiyorum ama o iki kiloyu liste disi veririm hem grubu seviyorum arkadaşlar kilo verdikçe kendim kilo vermiş gibi mutlu oluyorum

geldim tatlım iyiyim biraz moralim bozuk canım hiçbir şey istemiyor, bugün cuma olduğunu fark ettim girdim nete. kilo bildirimimi yapayım hemen
geçen haftaki kilo 67,1
bu haftaki kilo 66,9
fark 0,2
yüZde 0,29
Hayirdir canim merak ettik seni cok.ciddi bisey değildir ins
Kiz 65te mezun olmam ben takilirim daha.. bi 60a geleyim o zamanki duruma bagli belki cekerim ben de hedefimi asagiya
Tabiiki tatlim istediginiz kadar gelebilirsiniz sormanız bile ayip aşk olsun ve bence sizin kilonuz az oldugu icin 200gr bile verseniz ortalamaya katkiniz oluyo kendinizi kötü hissetmeyin lutfen

sağol canım ben de kötü etkiliyoruz sanmıştım

Acil bayrama kadar vermem gerek çünkü bna bnden kilolu oldugu halde 46 beden giyen biri 42 ve 40 arasi giydigim halde kilo deyip duruyodu bu bayrama kadar görmem bu yuzden onu bni görünce yüz ifadesini merak ediyorum aklima bugün geldi tabikide oncelikle kedim icin kızımın yaninda birlikte dışarı ciktigimizda fit gorunmek icin 3 cocugu olup cok guzel fizigi olanlar var gorup gorup ozeniyorum artik öyle olmakta istemiyorum esim de zayif güzel bi kilosu var ama ben onun yaninda iri kalmak istemiyorum giydiğim kiyafetler güzel dursun oturunca pis gobek üst üste gelmesin fermuari yari acik tutmayayim sirf 2 sene onceki aldigim eteklerde daha hic giymedim kizima hamile kaldim icime aldiklarim hep bi ukte olsunda istemiyorum aslinda bn şık olmak istiyorum bi toplumda esimin kizimin yaninda ve basarirmiyim bilmiyorum

Selam kizlar

sabah 7 30 da
yulafı şeftali

13.30
1 minik armut
6-7 çilek

öğlen 14.
Yulaf li şeftali

17 ara
1 salatalık

18.30
yulafı şeftali.

Şu 3lt
Spor
30 dk zumba
30 dk leslie 5 mile den
20 dk Slim in 6

Bugün şeftali hakkım 3 tu ama benim iki şeftali vardı evde. 3 kase yi de 2 seftaliden cikarttim. Armut ve çilek te yiyemedigim seftalinin yerine geçsin.
diyet harici olarak maalesef 1 yumurta yedim. Ve onu da sporla fazlasıyla telafi etmisimdir

morordek inatettimolacak

Sabah
-2 tam buğday ekmeği arası sucuklu, kaşarlı, kahvaltılık soslu tost, 1 salatalık
Öğle
-3 kaşık peynirli erişte, 3 tane fırında soslu tavuk but
Akşam
-Sütlü neskafe, 2 hurma, 2 ceviz

Su: 2.5 litre
Spor: 60 squat

inatettimolacak nilsub morordek

3 gün sonunda kendimi ilk defa doymuş hissediyorum oh be sabahla akşam çok yedim diye akşam yemedim artık squat ı artık daha rahat yapıyorum ağrılarım geçti sayılır

Diyetten ziyade spor da yap bol bol, pilates yapan arkadaşımı 2 ay sonra gördüğümde şok olmuştum mesela. Biraz daha kilo verip ben de başlıcam hatta.

Detoksa devam mı ediyosun

56 da mezun olmak istiyorum canım 54 oluyum da bir iki kilo - + durumum olsun istiyorum ama o iki kiloyu liste disi veririm hem grubu seviyorum arkadaşlar kilo verdikçe kendim kilo vermiş gibi mutlu oluyorum
Yok canim sen gayet iyi yuzdelerle geliyorsun

Bu kisimdan sonrasını inatettimolacak da okusun hatta herkescikler okusun :)

Zaten mezun olunca gitmeyin takimdan yaa burasi hep birlikte guzel :) ben size gidin diye demedim aksine ne guzel hedeflerinize az kalmis diye motive etmek amacli yazdim onlari :)

Menumu yazayim
Sabah 9.10 kahve 1 kup
Oglen 1 domates 1 yumurta
Aksam 1 salatalik ve 1 kup ilik suda limon 1 kup simdi 1 kupta gece yatmadan once icerim
40 dk yürüyüş
1.500lt su 2 lt olur uyuyana kadar
Kiz bu ne bi sey yememissin resmen
Tambagim senin bu detoks ne zaman bitecek :)

Napıyosun tambağım sen hala detoxa devammı ediyorsun?çok uzun süre yapman sağlık problemi filan yapmasın aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…