Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menun Gayet Güzel canim

Kızlar bu arada size güzel bir haberim var :)
Hamileyim sanırsam :)
Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
ayyyy gözün aydın canım benim hayırlı sağlıklı bir bebis olur inşallah allah tamamına erdirsin

Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
Yaaaaa diye diye doğurtacaz seni en sonunda Bu aralar bi sürpriz bekliyodumm ama benn.. Çok sevindim canımmm... Savulun eyy kk bir adet çirkin ördek yavrusu geliyooo
Allah kucağına alıp,fıtı fıtı yürümeye başladığı sonra da canına okuduğu günleri de göstersin datlum
Accık da gerçekçi olmak lazım ama dimi Kızz ortimmm koşş yetişş bak kaçırdın hep haberleri nilsub kız pisi pisi sen de duyy btlbetul gelin sevinin uleynnn

Teşekkür ederiz canım benim veririm tabi ablası kilo da yapmıyor bu öpmeye koklamaya doyamiyorsun

Allah im gece gece ne kadar sevindirici bir haber bu yaa... Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah...

morordek im hcg değerin kaç çıktı.

ay beslenme ne çok dikkat etmelisin artık... folik asit kullanmayı unutma...
Mayıs gibi doğar bebisinin inşallah benim kıza ben de agustos ta öğrenmiştim.... ay sanki seninki de Kiz olacakmış gibi geliyor bana.Ayyy heyecandan Saçmalıyorum işte.

B blanche_ea tatil nasıl gidiyor canım?
Hiç uğramıyorsun.
canim tatilim bitti iste dun sabah geldik, biraz bakindim ama yazacak vaktim olmadi toplanti vs vardi iste. Dun aksam da bir is yemegi vardi erkek arkimin ben de onunla gittim; saat 9 'da eve geldim ve direkt yattim uyudum

Bugun ancak dinlenebildim Ben de bugun detoksa basliyorum insallah; haftaya carsambaya kadar devam edecegim bakalim nasil olacak.

Gunaydin kizlar :) musmutlu bir gun olsun hepimize

ayyyy gözün aydın canım benim hayırlı sağlıklı bir bebis olur inşallah allah tamamına erdirsin
Cook tesekkur ederim canim umarim guzel olur her sey
Yaaaa nasil tatlisiniiiiiz! yerim onu masallah
Yalniz sen de ne guzel hatunmussun kiz tahmin de ediyordum zaten ama gorunce emin oldum
Deliiiii
Tum kk'ya duyurdu adeta
Saka bi yana tuuum iyi dileklerin icin sagol tatlim, insallah goruruz o gunleri de
Allah im gece gece ne kadar sevindirici bir haber bu yaa... Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah...
Tambagim senin dualarin mi kabul oldu nedir bak sen demistin aklima geliyorsun diye
Yine eksik etme tabi dualarini, henuz her sey cok yeni o yuzden korkmuyo da degilim :)
828 cikti dun canim :)
Klasik gebelik takvimlerinden hesaplatinca 9 mayıs gibi bir sey diyor dogum tarihine :) bakalim hayirlisi olsun artik
Beslenmeme de dikkat etmeye basladim öğrenir öğrenmez. Artik ben de menu mu yazsam ne
hayirli olsun, cok sevindiim!
Cok sagol canim :)

Inşallah sağlıklı ve hayırlı ir evlat olur. Bence menu yaz sende tabi ki. Özellikle ilk 3 ay beslenme ne daha da özen gostermelisin. Her zaman dua ederim canım.

oo espriyi benim yapmam lazımdı teessüf ederim.....

morordek muck muccckkk kedi olalı bi fare duttun aferim :))) tebrikler nihayet topiğe bereket geldi yahu..... çok şükür :))) asıl sen bana sua et banaaa banaaa.... koca bulayım :))) hamiş hamiş belkim kabul olur... hamiş kontenjanından yararlanırım bakarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…