- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.001
Dene de gör :)))yalan.....
Sağol canim benim ..canımin sklmasi diye birşey söz konusu bile olmuyor:) bi de 4 yaşında abisi var beni çok yoruyor ikisiMaşalllah canım ne tatlıymış.
Anne kız çok şirinsiniz.
Hemen korkutmasaydın kızı
Ayy insanın böyle yavrusu olsa evde hiç canı sıkılmaz ya
Canım yolculuk ödemidir.
Yaz ördeğim yaz. Minik ördeğide sağlıklı besle
Alemsin yaa
Bu konudan bile kendine pay çıkardın ya helal olsun.
Hemde nasıl paylaşıyorlar. BEnim görümcemin cocuğu parmağını emiyor.Lezzetli mi diyorum evet diyor. Banada ver diyorum. Çıkarıp uzatıyor.
Bende yapmıştım canım. Güzel oluyor. Normal unun yerini pek tutmuyor ama idare edicez artık.
Ucundan da olsa başlamışsın devamı da gelir inş.
Rakibem benimde bir yanım istiyor bir yanım yok erken diyor.Hayırlısı artık. Acelesi yok.
Ben ikizim olsun istiyorum. Ondan sanada çoğul kullandım.
Bende tuhaf bir şekilde kendimi hazır hissediyorum. :))) Çocukları çok seviyorum.Ve çocuk gelişimiyle ilgili çok araştırıp okuyorum.Senin yaşın kucuktu gerci biraz daha bekleyebilirsin :) ben bile hala yaa hazir miyim acaba erken mi diyorum :)
Ikiz olma ihtimali de var tabi cunku genetik onemliymis ya cogulda. Benim dedemin ikizi varmis mesela :) olur mu olur... Ama 2 taneye hazir miyim hic emin degilim
Dr a kontrole gidecek misin canım o zaman tek mi çift mi öğrenirsin benim ikiz kardeşlerim biri kız biri erkek amcaların ikiz daha bir kaç tane daha var ailede kv iki hamileliğimdede ikiz bekledi ama kismet:))Senin yaşın kucuktu gerci biraz daha bekleyebilirsin :) ben bile hala yaa hazir miyim acaba erken mi diyorum :)
Ikiz olma ihtimali de var tabi cunku genetik onemliymis ya cogulda. Benim dedemin ikizi varmis mesela :) olur mu olur... Ama 2 taneye hazir miyim hic emin degilim
Kaç yaşındasın ki canımBende tuhaf bir şekilde kendimi hazır hissediyorum. :))) Çocukları çok seviyorum.Ve çocuk gelişimiyle ilgili çok araştırıp okuyorum.
Görümcelerim cocukla ilgili bir konuda bana danışıyorlar düşün artık
Ama yinede tereddüt var tabi
Genç anne olmak güzel ama 2 sene sonrada yaşlanmayacağım sonuçta
Kendimle çelişip duruyorum ördeğim. Bakalım ne zamana kızmet
İnsanı yerler ama kesiinn :))Amanin
Ayyy ne güzel işteSağol canim benim ..canımin sklmasi diye birşey söz konusu bile olmuyor:) bi de 4 yaşında abisi var beni çok yoruyor ikisi
Çok şükür canımİnsanı yerler ama kesiinn :))
İkiz bebekler için kocaman sabır lazım
Ayyy ne güzel işte
Dolu dolu geçiyor hayatın.
Benim komşu kızı dua ediyordu'Keşke ikizlerin olsa'' diye çok kızıyordum ya bu dua değil bana acımıyormusun diyordum şimdi ben istiyorum ikiz :))Dr a kontrole gidecek misin canım o zaman tek mi çift mi öğrenirsin benim ikiz kardeşlerim biri kız biri erkek amcaların ikiz daha bir kaç tane daha var ailede kv iki hamileliğimdede ikiz bekledi ama kismet:))
22 oldum canım.Kaç yaşındasın ki canımebrusonmez
Kısmet canım bu işler didinin didisi bile olsa bir ihtimal Rabbim herseyim hayırlısını versinBenim komşu kızı dua ediyordu'Keşke ikizlerin olsa'' diye çok kızıyordum ya bu dua değil bana acımıyormusun diyordum şimdi ben istiyorum ikiz :))
Ama bizim akrabada pek yok. Çok çok uzak birakrabamız ikizmiş ama öyle de olmaz ki
Amin canımKısmet canım bu işler didinin didisi bile olsa bir ihtimal Rabbim herseyim hayırlısını versin
94 lu musun canım ben de 92 liyi m 25 Ekim de 25 olacağım inşallah 21 yaşımda oğluma doğum yapmistim22 oldum canım.
95liyim canım.94 lu musun canım ben de 92 liyi m 25 Ekim de 25 olacağım inşallah 21 yaşımda oğluma doğum yapmistim
Ya aslında dedigin dogru yaşa pek takilmamak lazim insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman hayirlisiyla olsun :) ben mesela 1 sene önceye kadar yaa cok erken manyak miyim hemen cocuk yapıp diyordum ama cevremdeki bebek sayisinin da artmasiyla o duygu bana yavas yavas gelmeye basladi :)Bende tuhaf bir şekilde kendimi hazır hissediyorum. :))) Çocukları çok seviyorum.Ve çocuk gelişimiyle ilgili çok araştırıp okuyorum.
Görümcelerim cocukla ilgili bir konuda bana danışıyorlar düşün artık
Ama yinede tereddüt var tabi
Genç anne olmak güzel ama 2 sene sonrada yaşlanmayacağım sonuçta
Kendimle çelişip duruyorum ördeğim. Bakalım ne zamana kızmet
Bayramdan once gideyim diyorum canim :) pazartesi gunu gene hcg ölcturecegim, insallah guzel yukselmis olur. Sonra da bi muayene olmaya giderim artik :)Dr a kontrole gidecek misin canım o zaman tek mi çift mi öğrenirsin benim ikiz kardeşlerim biri kız biri erkek amcaların ikiz daha bir kaç tane daha var ailede kv iki hamileliğimdede ikiz bekledi ama kismet:))
Sagol canim cok tesekkur ederim :)
Kizzz sen de mi benden kucuksunnn.. anam anam anammm ben nerelere gidem 2 dene de yavrusu varrrr masallah sana canim valla.. 91liyim ben de.. hala hayirsiz yarimi bekliyorum 6senedir oyaliyo beni galiba benim ördek de94 lu musun canım ben de 92 liyi m 25 Ekim de 25 olacağım inşallah 21 yaşımda oğluma doğum yapmistim
89luyum ben canim :)Kiz ordekcim yastan acildi hep bugun muhabbet sen kac yasindaydin canimmorordek ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?