Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canim benim ..canımin sklmasi diye birşey söz konusu bile olmuyor:) bi de 4 yaşında abisi var beni çok yoruyor ikisi

Bende tuhaf bir şekilde kendimi hazır hissediyorum. :))) Çocukları çok seviyorum.Ve çocuk gelişimiyle ilgili çok araştırıp okuyorum.
Görümcelerim cocukla ilgili bir konuda bana danışıyorlar düşün artık
Ama yinede tereddüt var tabi
Genç anne olmak güzel ama 2 sene sonrada yaşlanmayacağım sonuçta
Kendimle çelişip duruyorum ördeğim. Bakalım ne zamana kızmet

Dr a kontrole gidecek misin canım o zaman tek mi çift mi öğrenirsin benim ikiz kardeşlerim biri kız biri erkek amcaların ikiz daha bir kaç tane daha var ailede kv iki hamileliğimdede ikiz bekledi ama kismet:))

Kaç yaşındasın ki canım ebrusonmez

Dr a kontrole gidecek misin canım o zaman tek mi çift mi öğrenirsin benim ikiz kardeşlerim biri kız biri erkek amcaların ikiz daha bir kaç tane daha var ailede kv iki hamileliğimdede ikiz bekledi ama kismet:))
Benim komşu kızı dua ediyordu'Keşke ikizlerin olsa'' diye çok kızıyordum ya bu dua değil bana acımıyormusun diyordum şimdi ben istiyorum ikiz :))
Ama bizim akrabada pek yok. Çok çok uzak birakrabamız ikizmiş ama öyle de olmaz ki

Kısmet canım bu işler didinin didisi bile olsa bir ihtimal Rabbim herseyim hayırlısını versin

Ya aslında dedigin dogru yaşa pek takilmamak lazim insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman hayirlisiyla olsun :) ben mesela 1 sene önceye kadar yaa cok erken manyak miyim hemen cocuk yapıp diyordum ama cevremdeki bebek sayisinin da artmasiyla o duygu bana yavas yavas gelmeye basladi :)
Bayramdan once gideyim diyorum canim :) pazartesi gunu gene hcg ölcturecegim, insallah guzel yukselmis olur. Sonra da bi muayene olmaya giderim artik :)

94 lu musun canım ben de 92 liyi m 25 Ekim de 25 olacağım inşallah 21 yaşımda oğluma doğum yapmistim
Kizzz sen de mi benden kucuksunnn.. anam anam anammm ben nerelere gidem 2 dene de yavrusu varrrr masallah sana canim valla.. 91liyim ben de.. hala hayirsiz yarimi bekliyorum 6senedir oyaliyo beni galiba benim ördek de teee evlenicezz de benim de yavrusum olacak hey yavrum hey kiz senin yavrularin üniversitelik olar ben cocuk yapasiya kadar

Pilini değiştirdim yine de ayarları düzelmedi, yarın gidip yeni bi tartı almak en iyisi

Eklentiler

• image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…