Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy şımardım cok sağol canım benim o senin güzelliğin :):)

Sagol pisicigim :))
Evet ya sana da dua edeyim bakarsın cirkin ordek yavrusu vesile olur :)))
morordek çok sevindim canım ,Allah analı babalı büyütsün ,sap sağlıklı,huyu güzel bir evlat nasip etsin inşallah :)
Tesekkur ederim Feyzacim cok sagol :)

dün tam buğday unlu poğça yaptım biraz bayat gibi olmuş... iş yerinde ne yiceğimi şaşırıyorum içine domates peynir koyar öğlen öğünü yaparım dediydim.... hemde pastane şeysilerine gözüm takılıyor onların ne idüğü belirsiz şeylerini yememiş olurum dediydim....

Kızlar bu arada size güzel bir haberim var :)
Hamileyim sanırsam :)
Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
Ayyy ördeğimm çok sevindimmm.
Mini mini ördekler olacakkk.
Hayırlı sağlıklı evlatların olsun kuzum

morordek ben meraklı yine bişey soracam..
adetin den ne kadar geçti ya da gebeliği birşeyden supheledndin de mi anladın.
Ben 1 gün geçtiğinde hemen test yaptıracam hamileyim dedim öyle de çıkmıştı

ayrıca ovulasayon dönemini kaçırdım bu ay da olmayacak diye üzülüyordun ama bu işler bizim planladigimiz gibi olmuyor. Rabbimin takdiri ve planı ile. O ne zaman isterse yani.

Kız Betüş kaç kilo çıktın tartildin mi

yok almamışım hala 65,8 im.... ama göbüşüm çıktı o da herhalde sporsuzluğun etkisi... o kadar hayvan gibi yedim nasıl almadım şaşıyorum karatay mucizesi resmen... ahh tekrar başlayabilsem keşke.... olmuyo yaa resmen duramıyorum... işte stresli resmen yiyerek stres atıyorum....

Maşalllah canım ne tatlıymış.
Anne kız çok şirinsiniz.
Hemen korkutmasaydın kızı
Teşekkür ederiz canım benim veririm tabi ablası kilo da yapmıyor bu öpmeye koklamaya doyamiyorsun
Ayy insanın böyle yavrusu olsa evde hiç canı sıkılmaz ya
Kizlar ben de yurda dondum Tatil hasari +900 g gorunuyor. Bakalim bakalim
Canım yolculuk ödemidir.
828 cikti dun canim :)
Klasik gebelik takvimlerinden hesaplatinca 9 mayıs gibi bir sey diyor dogum tarihine :) bakalim hayirlisi olsun artik
Beslenmeme de dikkat etmeye basladim öğrenir öğrenmez. Artik ben de menu mu yazsam ne
Yaz ördeğim yaz. Minik ördeğide sağlıklı besle
Alemsin yaa
Bu konudan bile kendine pay çıkardın ya helal olsun.
benimde olsuuuun özendiiim.... maşallah ona.... o elleri birlikte yiyelim sor bakalım benle paylaşırmıymış :)))
Hemde nasıl paylaşıyorlar. BEnim görümcemin cocuğu parmağını emiyor.Lezzetli mi diyorum evet diyor. Banada ver diyorum. Çıkarıp uzatıyor.
Bende yapmıştım canım. Güzel oluyor. Normal unun yerini pek tutmuyor ama idare edicez artık.
dünkü sporumu yaziim

25 * 4 bacak hareketi
25 mekik
iyice tembel oldum .....
Ucundan da olsa başlamışsın devamı da gelir inş.
Evet bence de oyle diyor ama neyse canı sagolsun

Ebrusumm sagol rakibem artik darısı başına
Mini mini ordekler demissin de su an 1 tanesine raziyim yani
Rakibem benimde bir yanım istiyor bir yanım yok erken diyor.Hayırlısı artık. Acelesi yok.
Ben ikizim olsun istiyorum. Ondan sanada çoğul kullandım.

Sporla daha iyi stres atılır aslında :)

30 Agustos'ta bekliyordum canim, o sabah test yaptim baya belirgin çift çizgi çıktı :) O gun tatil oldugu icin kan veremedim bi de malum yazliktayim burda yakinda hastane de yok. Dun merkeze inip kan verdim iste oyle kesinlesmis oldu. Gerci hala kesinmis gibi de davranamiyorum kimyasali var bunun, bos gebeligi var. Umarim oyle degildir. Ankara'ya dönünce yeniden kan verecegim canim.
Bir de ovulasyon testi kullanmıştım bu ay, yumurtladigim gun gec de olsa sanirim yakaladik. Tabi ki once her sey Allah'tan ama icimde az da olsa bi umut vardi bu ay icin :)
Ya in artik şu 65'lerden

ben her konuda kendime pay çıkarırım napiim :))

Sporla daha iyi stres atılır aslında :)

yalan.....

incem inşallah....

Rakibem benimde bir yanım istiyor bir yanım yok erken diyor.Hayırlısı artık. Acelesi yok.
Ben ikizim olsun istiyorum. Ondan sanada çoğul kullandım.
Senin yaşın kucuktu gerci biraz daha bekleyebilirsin :) ben bile hala yaa hazir miyim acaba erken mi diyorum :)
Ikiz olma ihtimali de var tabi cunku genetik onemliymis ya cogulda. Benim dedemin ikizi varmis mesela :) olur mu olur... Ama 2 taneye hazir miyim hic emin degilim

badi deriz biz ördek yavrusunu tek olmaz zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…