Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bilmiyorumn nasıl olacak rotamız erzincan erzirum artvin trabzon turla değil kendi arabamızla gideceğiz kesin sıkı bir şekilde bayram dönüşü başlayacağım
Anaaamm memleketime mi gideceeenizz kaptanim ordekcim beni vurmasin ama yazacaklarimin ucundan minnak tadina bakin mutlaka... 1.Akcaabat kofte cemil ustadan 2.Kuymak 3.Bozkurtlardan çıtır çıtır simit 4.Boztepede semaverle cay icerken ben gelem akliniza 5.Ayy Hamsikoy sutlaci 6.NeclaHanimdan LazBoregi -Ilik servis edilen bi tatlidir hazirlayin kendinizi- 7.Çardak da yuvarlak açık kiymali pide -orijinali oyledir- Bi de ustune tereyagi fırından hemen cikinca da yumurtanın sadece sarisi
Bu tospik bunlari göme göme bu hala geldi iste
Not: Diyete basladigimdan beri ağzıma surmedim yemin bak.. Anneannem kuymak yapti yemedim diye tahtakasikla kovaladi daha 2ay önce
Karadeniz tatili yapip kilo almadan donmeniz dileğiyle Biraz zor olacaktir simdiden bol sanss

morordek inatettimolacak
Kahvaltı:
1 kase yoğurt 1çay k. bal
1 bardak şekersiz bitkiçayı
Öğle:
domates_ salatalık_tulum peyniri_ yarım dilim tost
1bardak bitkiçayı
Ara: 1 çay k. un helvası
Akşam:
Közlenmiş patlıcan biber ve 1 kase yoğurt
Ara: 1 avuç ceviz 2-3 hurma
Henüz yemedim. Farklı bişey eklersem yazarım.
Su: 2 litre bitti. Spora da pazartesi başlayacağım.

Yok kızmadım oralara kadar gidilmisken az da olsa tadina bakilir elbet :) zaten liste dışı olanlara daha esnegim

Haaahhaaa harikaymışş.

Biftek gram olarak çok mu olmuş. Ne kadar yiyilmesi yeterli
Canim bizim orda dönerler tırnakli dedigimiz bi pideye sarilip satilir.-cogkofte lavaslarindan daha pofuduk ve buyuk olur- ama ben tatilde pideden kacmak icin porsiyon olarak yedim 100gr doyurmustu beni.. eskiden donerin ustune neler daha gomerdim ne pisbogazmisim arkadas doble porsiyon olmus seninki ama benim midem cok kuculdu sanirim.cok geldiyse gozune bi dahakine daha az tuketebilirsin ebrusum

Yanlis bilmiyorsam bir porsiyon kofte de hemen hemen o civarlarda oluyor Ebrusum, o yuzden cok gelmedi bana. Zaten yaninda salata ve kucuk bir dilim ekmek yemissin bence gayet guzel olmus
Teşekkür ederim canım.
En azından bir dahakine yanında bişey yemeyeyim bari

Sabah kahvaltısinda arkadaşta idim. Kahvaltı da ne kısım ne abarttim ne varsa hepsinden yedim saat 11 gibi. Pek hatırlamıyorum miktarları..

saat 16 da
1 kahve
15 fındık

akşam 18
1 kase yoğurt içine zencefil zerdecalli tarçın

şu 3lt
Spor yok.sabah 5. Ten beri ayaktayim fenaydi yani.
morordek inatettimolacak

Kızlar bugün stresli ve yoğun bir gündü benim için...
vee regl oldum. 75 I görmek istiyorum yaa beeen ama òdem oluyor bu dönem de ama yarın çok sıkı tutacm. 69 bu kadar yakınken daha da yakın olmak istiyorum

Bende paylaşayım menümü
morordek nilsub inatettimolacak
Sabah:1 dl ekmek+1kaynamış yumurta+1 kk peynir+4 zeytin+nanr,maydonoz
Öğlen:1/2 kase çorba+1 porsiyon ekşili köfte+1 kase salata
Akşam:1 porsiyon fırında tavuk+1 tabak salata
Ara:6_7 adet çilek+1 sade soda
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Bugünde protein günü oldu resmen :)

Valla bence yakında görürsün tatlım maşallah bayadır iyi dikkat ediyorsun :)

Valla bence yakında görürsün tatlım maşallah bayadır iyi dikkat ediyorsun :)

Özellikle bu regl döneminde daha dikkatli olacağım. bakalım sonuç ne olacak. Bana motivasyon iyi geldi... şimdilik bozmuyorum. Ben tatlıya dayanamazdım ama şimdi canım bile istemiyor. Arkadaş Ye diye ısrar etti ama canım hiç istemedi reddeettim zaten.

Evet yaa o süper oldu senin için :) zaten hep tatlıya yenik düşüyordun

Evet yaa o süper oldu senin için :) zaten hep tatlıya yenik düşüyordun

Gerçekten bu iş ilk kendine inanmak la diyet fikrinden uzaklaşıp sağlıklı beslenmeye alışmakta çok kolay bir sürece dönüyor. O yüzden hiç zorlanmiyorum.

Kızlar bu arada size güzel bir haberim var :)
Hamileyim sanırsam :)
Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
Yaaaa :) bu süper bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım :) ay çok mutlu oldum ben grubumuza bebiş geliyorrrrr

Kızlar bu arada size güzel bir haberim var :)
Hamileyim sanırsam :)
Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
Yaaaa :) bu süper bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım :) ay çok mutlu oldum ben grubumuza bebiş geliyorrrrr

Yaa çok teşekkür ederim, bana hala şaka gibi geliyor :)
İnsallah saglıkla gelir cirkin ördek yavrusu, tek dilegim o şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…