- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.941
Biftek gram olarak çok mu olmuş. Ne kadar yiyilmesi yeterliGuzel menu rakibem :)
Anaaamm memleketime mi gideceeenizz kaptanimcanım bilmiyorumn nasıl olacak rotamız erzincan erzirum artvin trabzon turla değil kendi arabamızla gideceğiz kesin sıkı bir şekilde bayram dönüşü başlayacağım
Yanlis bilmiyorsam bir porsiyon kofte de hemen hemen o civarlarda oluyor Ebrusum, o yuzden cok gelmedi bana. Zaten yaninda salata ve kucuk bir dilim ekmek yemissin bence gayet guzel olmusBiftek gram olarak çok mu olmuş. Ne kadar yiyilmesi yeterli
Yok kızmadım oralara kadar gidilmisken az da olsa tadina bakilir elbet :) zaten liste dışı olanlara daha esnegimAnaaamm memleketime mi gideceeenizz kaptanimordekcim beni vurmasin ama yazacaklarimin ucundan minnak tadina bakin mutlaka... 1.Akcaabat kofte cemil ustadan 2.Kuymak 3.Bozkurtlardan çıtır çıtır simit 4.Boztepede semaverle cay icerken ben gelem akliniza 5.Ayy Hamsikoy sutlaci 6.NeclaHanimdan LazBoregi -Ilik servis edilen bi tatlidir hazirlayin kendinizi- 7.Çardak da yuvarlak açık kiymali pide -orijinali oyledir- Bi de ustune tereyagi fırından hemen cikinca da yumurtanın sadece sarisi
Bu tospik bunlari göme göme bu hala geldi iste
Not: Diyete basladigimdan beri ağzıma surmedim yemin bak.. Anneannem kuymak yapti yemedim diye tahtakasikla kovaladi daha 2ay önce
Karadeniz tatili yapip kilo almadan donmeniz dileğiyleBiraz zor olacaktir simdiden bol sanss
Anaaamm memleketime mi gideceeenizz kaptanimordekcim beni vurmasin ama yazacaklarimin ucundan minnak tadina bakin mutlaka... 1.Akcaabat kofte cemil ustadan 2.Kuymak 3.Bozkurtlardan çıtır çıtır simit 4.Boztepede semaverle cay icerken ben gelem akliniza 5.Ayy Hamsikoy sutlaci 6.NeclaHanimdan LazBoregi -Ilik servis edilen bi tatlidir hazirlayin kendinizi- 7.Çardak da yuvarlak açık kiymali pide -orijinali oyledir- Bi de ustune tereyagi fırından hemen cikinca da yumurtanın sadece sarisi
Bu tospik bunlari göme göme bu hala geldi iste
Not: Diyete basladigimdan beri ağzıma surmedim yemin bak.. Anneannem kuymak yapti yemedim diye tahtakasikla kovaladi daha 2ay önce
Karadeniz tatili yapip kilo almadan donmeniz dileğiyleBiraz zor olacaktir simdiden bol sanss
Canim bizim orda dönerler tırnakli dedigimiz bi pideye sarilip satilir.-cogkofte lavaslarindan daha pofuduk ve buyuk olur- ama ben tatilde pideden kacmak icin porsiyon olarak yedim 100gr doyurmustu beni.. eskiden donerin ustune neler daha gomerdim ne pisbogazmisim arkadasBiftek gram olarak çok mu olmuş. Ne kadar yiyilmesi yeterli
Teşekkür ederim canım.Yanlis bilmiyorsam bir porsiyon kofte de hemen hemen o civarlarda oluyor Ebrusum, o yuzden cok gelmedi bana. Zaten yaninda salata ve kucuk bir dilim ekmek yemissin bence gayet guzel olmus
En azından bir dahakine yanında bişey yemeyeyim bariCanim bizim orda dönerler tırnakli dedigimiz bi pideye sarilip satilir.-cogkofte lavaslarindan daha pofuduk ve buyuk olur- ama ben tatilde pideden kacmak icin porsiyon olarak yedim 100gr doyurmustu beni.. eskiden donerin ustune neler daha gomerdim ne pisbogazmisim arkadasdoble porsiyon olmus seninki ama benim midem cok kuculdu sanirim.cok geldiyse gozune bi dahakine daha az tuketebilirsin ebrusum
Valla bence yakında görürsün tatlım maşallah bayadır iyi dikkat ediyorsun :)Kızlar bugün stresli ve yoğun bir gündü benim için...
vee regl oldum. 75 I görmek istiyorum yaa beeen ama òdem oluyor bu dönem de ama yarın çok sıkı tutacm. 69 bu kadar yakınken daha da yakın olmak istiyorum
Valla bence yakında görürsün tatlım maşallah bayadır iyi dikkat ediyorsun :)
Evet yaa o süper oldu senin için :) zaten hep tatlıya yenik düşüyordunÖzellikle bu regl döneminde daha dikkatli olacağım. bakalım sonuç ne olacak. Bana motivasyon iyi geldi... şimdilik bozmuyorum. Ben tatlıya dayanamazdım ama şimdi canım bile istemiyor. Arkadaş Ye diye ısrar etti ama canım hiç istemedi reddeettim zaten.
Evet yaa o süper oldu senin için :) zaten hep tatlıya yenik düşüyordun
Yaaaa :) bu süper bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım :) ay çok mutlu oldum ben grubumuza bebiş geliyorrrrrKızlar bu arada size güzel bir haberim var :)
Hamileyim sanırsam :)
Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
Yaaaa :) bu süper bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım :) ay çok mutlu oldum ben grubumuza bebiş geliyorrrrrKızlar bu arada size güzel bir haberim var :)
Hamileyim sanırsam :)
Bugün kan testi yaptırdım ve pozitif cıktı. Garip duygular icindeyim :) Lütfen dua edin bana :)
Yaa çok teşekkür ederim, bana hala şaka gibi geliyor :)Yaaaa :) bu süper bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım :) ay çok mutlu oldum ben grubumuza bebiş geliyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?