- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.921
Geçmiş olsuncanım.Şimdi nasılsın?Aynen bende onu farkettim zaten.Akşam yemeği öğlen olsa yine idare edilir.Bende normalde kahvaltıyı önemserim en hafif akşamı yaparım.Yok bugün devam edemiycem tatlımbaşım ağrıyor şu an.Belki haftasonu başka bişey denerim ama hala mide bulantım başağrım var
Daha iyimisin ÖzgecimGunaydinn gunaydinn çıtır kıtır hatunlaarr.. Uyuyo mu herkes hala?? Nilguncum olaydi inletirdi buralari kalkin bakem miskin hatunlar
Kolay gelsin ördeğim .Gunaydin hanimlaar
Bizim bugun biraz islerimiz var o yuzden pek giremeyebilirim:)
Canım menün çok az çok güzel ama akşam sadece pilav yemişsin.Onun yerine yemek yesen çok daha iyi olur.Gunaydin kaptan dunki menumu yazayim
Sabah limonlu su 1 B.
1 elma
Oglen
1 porsiyon balik
Domates salatalik
Ara
Yesil cay
Aksam
4 kasik pirinc pilavi
Domates salatalik
Uyumadan once limonlu su 1 B.
Gun boyu 2 lt su ictim
1 saat yurudum
Yani h.sonu kadar kötü değilim Ebrucum kalktım okula geldim işte. Ama ses yok yani burnum da tıkalı hala.. Yürüyebiliyorum öyle tarif edeyim durumumuDaha iyimisin Özgecim
Ayy dikkat et kendine çok yorulmaYani h.sonu kadar kötü değilim Ebrucum kalktım okula geldim işte. Ama ses yok yani burnum da tıkalı hala.. Yürüyebiliyorum öyle tarif edeyim durumumu
Daha iyiyim canım :) detox çarptı demekki herşey herkese iyi gelmiyormuş.Aslında çok sıkı detox yapmam diyordum buda baya yediriyor gibi gelmişti ,hatta öyle ama demekki bana yaramadı bişeyler.Şekerimi düşürdüGeçmiş olsuncanım.Şimdi nasılsın?
Zaten az az da olsa veriyorsun canım. Zorlama vucudunuDaha iyiyim canım :) detox çarptı demekki herşey herkese iyi gelmiyormuş.Aslında çok sıkı detox yapmam diyordum buda baya yediriyor gibi gelmişti ,hatta öyle ama demekki bana yaramadı bişeyler.Şekerimi düşürdübundan sonra kendimce bişeyler yapıcam artık.Sabah normal beslenmeme döndüm daha iyiyim
Evet bu ara durmuştu iyice bende yapayımda vücut şoklansın dedim ama sağlam şok olduZaten az az da olsa veriyorsun canım. Zorlama vucudunu
Kilo durumunda bir değişiklik yaptı mı?Evet bu ara durmuştu iyice bende yapayımda vücut şoklansın dedim ama sağlam şok oldu
Şimdiden iyi yolculuklar kaptanım.selam kızlar sabahtan beri işlerden ancak okuyabildim
bu haftasonu seyahate gitiyorum ordan da bayrama bayramm sonuna kadar fazla giremeyebilirim haber vereyim dedim
Çok bi fark yok proğram aslında 5 günlük bişey.Gerçi ben regl olacağım onunda etkisi vardırKilo durumunda bir değişiklik yaptı mı?
canım bilmiyorumn nasıl olacak rotamız erzincan erzirum artvin trabzon turla değil kendi arabamızla gideceğiz kesin sıkı bir şekilde bayram dönüşü başlayacağımŞimdiden iyi yolculuklar kaptanım.
Az da olsa dikkat edin kilo almayın.
Guzel menu rakibem :)Dünün menüsü:
Kahvaltı:
Domates-salatalık- peynir- 2 tepeli kaşıkyoğurt- 1dilim tahıllı ekmek
1çay k. bal
Öğle:
domates salatalık peynir 1ç.k helva
Akşam:
200-250 gram kadar yaprak biftek
salata ve bir ufak dilim tahıllı ekmek
Su: 3 litre
Spor: yok
Iyi yolculuklar kaptanim :)selam kızlar sabahtan beri işlerden ancak okuyabildim
bu haftasonu seyahate gitiyorum ordan da bayrama bayramm sonuna kadar fazla giremeyebilirim haber vereyim dedim
Çok bi fark yok proğram aslında 5 günlük bişey.Gerçi ben regl olacağım onunda etkisi vardır
Uzun bi yolculuk olacak kaptanım.Ama siz üstesinden gelirsiniz.canım bilmiyorumn nasıl olacak rotamız erzincan erzirum artvin trabzon turla değil kendi arabamızla gideceğiz kesin sıkı bir şekilde bayram dönüşü başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?