Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyyyy oyyy tombilim ne ediyorsun.eyvahedigeldismileohaoldumsmileSakın kendine hakim ol.Bence sen bir aynanın karşısına geç ve ne yapıyorum ben nerden nereye geldim.Daha ilerlemem gerek diye düşün.Ya hu Dile kolay 10 kilo vermişsin.Bollaşan kıyafetleri yok et ortadan.Tam olan hatta birazda rahatsız edecek dar kıyafet bul kendine ve onların içine siğmaya çalış.Buzdolabının kapısına gerçekten yemem gerekiyor mu diye yaz ve kapağı açmadan önce bir bardak su iç.Tekrar düşün hayaaatııım kendine gel.Kendi kendini regl oldum iştahım açıldı diye kandırmaaaa.Biraz daha gayrettt.Ne güzel oluyor vermeye başladık işte.......

selamlar.. piril piril bir günes var bugün. dualariniz kabul oldu galiba.opuyorumnanaktan
esimin dogum gününü kutlayan canlarim cok tesekkür ediyorum sagolun.opuyorumnanaktan
hiiiiiiiiiiiiii ben dogrumu görüyorum?kiymali pide peynirli börekmiiiiiiiiii hemde bir ögünde annahhhhhhhhh
aciktimmmmmmmmm. bende 4 sarma yedim diye kiziyordum kendime..
neyse önce hosgeldin diyeyimde sonra kizarim .aklinialirimsmile
saka saka hosgeldin citol hayirli olsun canim

ay hafta içi sorun yok ama bu pazarlar mahvediyor beni yaaaa. bi de kendi annemdeydik pazar günü anacığımın yemeklerini özledim tabi. ama bu bollaşan kıyafetleri yok etmek güzel fikir valla şımardım herhalde ben kendimi biliyorum yaa. evdeki bir iki eski kıyafetime sığınca bütün kilolarımı verdim zannettim belki de bi mağazaya gidip kıyafet denemek lazım o zaman acayip hırslanıyorum ben olmayınca kıyafetler. evet ben dar kıyafetleri çıkartıyım ortaya ve onları koyuyum gözümün önüne. kendi evimde olsam buzdolabına yazmadığım kalmaz asmadığım foto kalmaz ama kayınvalidemlerleyim ya onların yanında yapamam ki ve evet kesinlikle haklısın regliyim diye kandırıyorum herhalde kendimi. beni sarstığın için teşekkür ederim oburum vereliniortak Şeniz

canım sana tavsiyem meyvenin yanında 2 kaşık yoğurt ye.
o zaman acıktırmıyor.
ya da yoğurtla karıştırıp ye, kana karışmasını geciktiriyomuş yoğurt.

bijommm oceanin verdigi bilgiyi görüyomusun? belki sanada iyi geliropuyorumnanaktan

aman tombilicim yaaa.. ne diyorsunnn.. sakin lütfen... hafta sonu senin kilolar 1-2 gidince yemin ederim nasil seviniyorum bizlerede motive oluyor..lütfen devam etopuyorumnanaktan

benim annecigimde 3. haftanin icinde diyette.. onu ayakta tutmak icin offf cok cabaliyorum.. tum gun yediklerini soruyorum surekli babamla yürüyüslere cikiyorlar.. lahana suyu bu hafta son ben 7 gün yaptim sadece
allahim ins annem de guzel kilo verir.. o sadece yediklerini yariya düsürdü ..suyu ve hareketi erttirdi

bijouxcum ben güne uydum su saate kadar.. umarin sendede hersey yolundadir
spor olarakta
40 dk egzersiz yaptim(linki sanada aticam ben sevdim)
ve 100 mekik

bayadır yemiyoduk özlelemişimm
dahada yiyesim vardı zor tuttum kendimiiii
meraba ben aleyna kallistenin kızıyım.ufak olan..a.s
hoşgeldin a.s.

akşam eşimle birliktee gene atıştırdımm
sinir oldum sonraaa
gittim çıkardım yediklerimi
sonra biraz çekirdek çitledimmmmmm

Selaamlar :) Nasılsınız ... hiç uğrayamıyorum , aklım burada kalıyo.. Başta eşim Ocean dan sonra da herkesden özür diliyorum arakdaslar. Elımden geldıgınce gırıyorum nete , ateşim çıkaacak seni çok halsizlik var . Uyumalıyımi, sabaha okula gıtmeden once mutlaka ugrayacagım.
Lütfeeen herkes kendıne cıcı cıcı baksın

selam millet...
bugün canım sıkkındı biliyorsunuz. çıktım evden, büyük migrosa gittim,beylikdüzünde..sinemaya girdim,tek başıma.aslında bir yandn girmesem mi diyordum,moral bozukluğundan...ama iyi ki girmişim.Romantik Komedi ye gittim...Şiddetle tavsiye ediyorum,görmeniz lazım. Çok keyifli.!

canım bak ;

bu öyle bir denge ki,bir bozduğunda diğer öğünler de bozuluyor.
sabah gayet iyi yemişsin,ara da iyi...
öğlen : bir daha 8 köfte yeme,bu gerçekten çok.en fazla 5 tane ye. pide yiyeceksen de 1 dilim !
işin yanlışı burdan sonra,
çok yediğini düşünüp,ara yapmamışsın.akşam da zaten armut dışında yememişsin.
acıkıp saldırabilirdin yiyeceklere..bak öğlen fazla yemen sana nelere mal oluyormuş nerdeyse.
aman dikkat canım. içtiklerin gayet iyi..öperim

ne güzel yazmışsın çikolat olumunekankayizsmile

sağol cnm,aslında hepimiz tartışmalarda bunları düşünsek,kimse kimsenin kalbini kırmaz.ama şeytan işte,çeliveriyor aklımızı!

sağol cnm benim...
tartışırken aklıma gelmiyor işte bunlar. o kadar sinirleniyorum ki,hatta yerinde olan aklım da beni terkediyor.

canım , citol 110 kg civarlarında. onun beslenmesiyle bizimki aynı olmayacaktır zira kendisi de sana cvp olarak,bu yedikleriyle aslında kilo verdiğini yazmış.
citol ün bizden en az 3-4 dilim daha fazla ekmek yemeye hakkı var bence. zamanında burda emel diye bir arkadaşımız vardı,o da aşırı kiloluydu ve doktora gidiyordu.doktor ona , bize fazla gelen menüler veriyordu.sonuçta kilolar farklı.
citol canım keşke bir doktora gitsen sen,bir iki ay hiç olmazsa,sana nasıl yemen gerektiğini öğretir.verecek kilon çok çünkü...

moralini bozma canım yaa.yediysen yedin,yakma yoluna git,boşveeer. sık sık yapmazsan sorun olmaz.kendimizi affedemediğimiz için hep kilo almıyor muyuz? kendini affet!

1 tam kıymalı pide yarım peynir böregi yedim

amaaaa bu biraz abartı olmuş,yapma birdaha kız alsanaalsanasmile

ayy ayy ayy,şeker kız seni... hoşgeldin. Şeniz

sinir oldum sonraaa

citol canım bak kendine eziyet ediyorsun.
ya yeme,ya ye ve pişman olma. ama ikisinin arasınd kalır,hem yer,hem pişman olursan , sen yıpranırsın.kararını ver canım..

tombilime raporumu vereyim ;
.
08.30 : 2 dilim ekmek,1 yumurta , 5 zeytin , az peynir

12.00 : 1 elma

13.15: patlamış mısır (o film,mısırsız olmazdı :) )

17.00 : 1 bardak süt ve nesfit

20.00 : 1 kase m.çorba,1 tavuk but,bir kaç patates ve havuç(patatesli tavuk yemeği vardı) 2 kaşık pilav,2 kaşık yoğurt

22.30 : meyve yerim

2 lt su içtim.

spor : yok.. reglimin en fena günüydü.

kallisime rapor vereyim..
sabah yarim simit bir dilim peynir bir kocaman biber.
ara bir muz
öglen zeytinyagli taze fasulye yarim dilim ekmek 150gr yogurt
ara iki portakal. aksam 4 yaprak sarmasi dayanamadim 4 daha yedim yani 8 sarma yesil salata corba
10000 adimi tamamliyabilirsem birde sütlü kahve simdi 6600 adimdayim hala
bugün ücüncü gündür 10bin adimi tamamliyorum .

iyi akşamlar canım arkadaşlarım hepiniz beni merak etmişsiniz .çok saolun sizleri endişelendirdiğim için kusuruma bakmayın çok kötüydüm özellikle dün bu günde iyi sayılmam ama düne göre biraz daha iyiyim.yine sorunlu günler beni bekliyor bu uzun ve bitmeyen bir maraton.bu bizimle ölene kadar devam edecek ve çok yıpratacak bir süreç.anlatması çok zor çoook uzun şimdiye kadar anlatmadım çünkü sizleride sorunlarımla üzmek istemedim.nasıl anlatacam bilemiyorum .benim sorunlu bir abim var eşinden ayrıldı 2 tanede çocuk.önceleri daha hafifti ama giderek ağırlaşıyor manik depresif sanırım bu beni çooook üzüyor.elimden hiç bişey gelmiyor .yine atakları başladı bizi yani eşimi ve beni diğer abimi 2 çocuğunu yani yakın çevresinde kim varsa hepsini çok üzüyor.ha bu arada bide nişanlı .dert bir ken 2 oldu o kızıda üzmeye başladı .kıza anlatmaya çalıştım o dönemde abim rahatsız böyle göründüğüne bakma dedim seni üzer sağlıklı değil dedim ama kız beni dinlemedi ben onu çok seviyorum ve her haliyle kabul ediyorum dedi.engel olamadım ve nişanlandılar.belki bu hayatımızın bir şansıdr diye düşünüyordum 6 aydır gayet iyiydi ama ataklar tekrar başaldı .artık beni düşünen beni önemseyen biri var hayatımda diyordu ve ben buna çok seviniyordum ama herzaman endişelerim vardı çünki biliyordum atakların devam edeceğini ama bu kadar çabuk beklemiyordum.işin kötü yanı hastalığını kabul etmiyor o yüzden tedaviyide reddediyor.şu anda kime üzülecem kime yetişecem bilemiyorum.nişanlısınamı kendisinemi çocuklarınamı diğer abimemi eşimemi napacağımı şaşırdım yani.az önce oğlu aradı hala ben bu adamı öldürecem diyor çocuk 17 yaşında kanının tam deli aktığı yaş.tam babaya ihtiyacı olduğu yaş .kızı daha küçük oda geçen 1 hafta boyunca bende kaldı baba 1 defa görmeye geldi ilgi bekliyor çocuk ama bunu gösterecek baba yok .aslında çocuklarına çok düşkündür ama bu dönemde hiç birşeyi gözü görmüyor.geldiğinde çocuğa hiç ilgi göstermedi çok kötü konuştu çocuğun önünde ben dayanamadım sinir krizi geçirdim.kahkaha atmaya başladım ve aynı zamanda ağlamaya .dünde yine enson teleofon konuşmasında sinir krizi geçirdim avazım çıktığı kadar bağırdım kontrolümü kaybettim.eşim telefonu elimden aldı kapattı böyle devam ederse eşimlede aram bozulacak.oda artık yeter bende kaldıramıyorum diyor.tüm hayatımızı olumsuz etkiliyor geceleri kabus görüyorum sabah sinirli kalkıyorum sinirimi eşimden ve çocuklarımdan çıkarıyorum.ben yazında bu sorunla uğraşıyordum kallistem sen hatırlarsın uzun bir dönem girememiştim sorunlarım var demiştim ama fazla açmamıştım.ya ne kadar uzun yazmışım başınızı ağğrıtacam biliyorum ama yazmasam da kendimi kötü hissediyordum yazdım artık bu günlerde istemeden sizlerden birinide kırarsam diye korkuyorum.hepinizi öpüyorum iyiki varsınız...

merhaba canım ,

noluyor sana mersam? neyin var, neden bozuksun sen?
anlat bana!

çok saolasın arkadaşım mesajda atmışsın.daha iyi olmaya çalışıyorum ama bu bir kaç ay sürecek bir dönem bakalım nasıl geçecek umarım en hafif şelilde atlatırız.
oburcum yinede hafta sonu olmasına rağmen iyi atlatmışsın .sabah öğlen düzensiz yemişsin akşam iyi olmuş ama fıstık işi bozmuş biraz.bide kuru kaysıyı sabahları yesen daha iyi olur bence .inşallah senin motivasyonunuda düşürmemişimdir ama elimden geldiğince burdayım .inşallah kola diyettir.ekmek kızarmış onuda gördüm.

bende fazla kaçırmamaya çalıştım ama ipin ucu kaçtı biraz hafta sonunda dün akşama yemek bile yapamadım kabonhidrat ağırlıklı yedim .ama dün sabah 1 saat15 dakika mervişle yürüdük.

günaydın
koly gelsin hanımlarr
boş yeriniz varmı ?

hoş geldin citol.yer yok gibiydi ama her gçen gün biraz daha küçülüyoruz sanırım yer açılacaktır .

aleyna hoş geldin tatlım.annen bahsetmiştir sanırım ben mervişin annesiyim oda buraya kayıt oldu ama senin girmeni bekliyordu .oda yarın yazar birb,r,nize destek olursunuz tabi bizde.bence sen bu işi başarırsın mervede tabi.umarım iyi arkadaş olursunuz.seni kocaman öpüyorum bebeğim.

sinir oldum sonraaa

citol çıkarma işi çok kötü yaa.çıkarmışsın bide çekirdek çitlemişsin inşallah kabak çekirdeğidir yoksa ayçekirdeğiyse ne kadar kalorisi olduğunu biliyosundur aman cıssss...

oburcum bende bu günki raporumu veriyim.

sabah 2 dilim ekmek ama bu gün beyaz.peynir ve zeytin bol yeşillik.
ara:1 parça peynir.
öğlen:1 tavuk baget 1 dilim patates 2 kaşık pilav ve cacık.
ara:çok acıktım kepekli hamurum vardı küçük bir beze açtım taflonda gözleme gibi yaptım arasına peynir koydum yedim.(1 saat sonra 1 kare bitter çikolata)klava:
akşam:ikindin kaçırdım diye yemedim sadece ağzıma bir parça tavuk attım.
spor:akşam 35 dakika yürüyüş.
notburcum 1 kare çikolata hani paketlerin içinde kareler varya ondan 1 tane .yani 1 cola kapağından küçük.buda benim zaafım çikolata benim vazgeçemediğim tek şeydir.suyuda fazla içemiyorum ama bol bol çay açık içiyorum şimdi yine elimde.

heyyy hosgeldinnnnn gözümüz yollardaydiii kaydirigubbakcemile2

sinir oldum sonraaa

baya cilginiz galiba-tatlicadiarzu-

mersamm, canim üzülme..sabir diliyorum .. allah yardimciniz olsun ..
bizdede var ayni.. benim büyük abimde panik atak
2 abim var..daha gencler biri 33 digeri 32 yasinda
6 sene önce kücük abim trafik kazasinda esini kaybetti 2 yetim yegenim var..diger abimin eside ayni arabadaydi.. cok sukur o kurtuldu.. kücük abim cok akillidir.. zor dönemlerini atlatti.. ama nedense o kazadan sonra buyuk abim panik atak oldu.. ilk baslarda ataklar baslmadan önce bunu kullandi.. simarik bir cocuk gibiydi zapdedilmesi imkansiz simarik bir cocuk.. sonra ataklar basladi.. tedavisi devam ediyo.. bazen iyi bazen kötü ..cok üzücü ama onu durduran tek sey iflas etmesi oldu..detaylara girmek istemiyorum ama hani panik atak icin bazilari derya (asla katilmiyorum aslinda sahit olmus bi insan olarak) ama söyle diyorlar " zengin , simarik hastaligi " abimin bu hali dogrumu acaba dedirtiyo.. iflas etti sakinlesti traji komik gercekten ... bende öyle icimden geldi anlattim.. canim neler yasiyoruz su hayatta.. annem yengemi kaybettigimiz ilk seneler sürekli aglardi yegenlerime bakip..bende hergün saatlerce teselli edip güclü olmasini ve daha bircok sey söylerdim... ekonomik krize kadar böyle devam etti... simdi biraz durulduk.. ins daha güzel olucak hersey.. sadece gereken biraz sabir ve zaman opuyorumnanaktan

ablacım bence tüm yedikleri güzel hatta harika alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben de yazamasamda çok güzel gtürüyorum ablacım :1closedeyes: sadece soğan suyumu artık bitirdim erkenden sıkıldım ama napimm bi haftayı geçti yinede.. şimi form çaylarına başladım aklıma geldikçe 2 veya 3 içiyorumyerimseniben yemeklerimi düzenli yiyorum ve abartmıyorum...

evet 10000 adim oldu simdi rahatca yatabilirim.opuyorumnanaktan
koca işe başlayınca bende yazacağım ohaoldumsmile perşembeden sonra işallah..
seni tebrik ederim ablacım maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…