Bak bak sessiz sedasiz gelmis bile hedefe.. Hareketlre bak bi de kafa sallama filan cıx cıx cıxx iyi ki verdin (kiskanmadi

) ben hasta olmayaydim görerediniz ben de ulasmistim simdiye

ama neyssssee bu hafta yetisirim ben de hedefime nedir yani,seeyy yani umarim,insallah,allahim noluurr olsun noluurr
Guzel menu olmus canim afiyet olsun.. havalardandir bi de dedigin gibi regli etkilemistir.tabii cozutmamiza engel oluyo ama eski ritmine donersin umarim sagligin bozulmasın canim dikkat et yavruslarinin sana ihtiyaci var
He ya sorma hatun bi açıldı pir açıldı
Canim öncelikle sucuk güçlü bi şarküteri biraz azaltabilirsin,ben de ödem yapiyo hissediyorum. Irmik tatlisi nasil yagsiz sekersiz oluyo irmigi mi yedin sadcee kiz

doğru soyle kizmayalim diye oyle yaziyon demi

ayrıca tatli krizlerine tarçın öneriyoruz tatlim süte kat,elmaya at etkisi oluyo.hurma kayisi abartmadan boyle seylere yonel ama irmik tatlisii nediiirr

Yarina ekstra spor bekliyorum ayrica hanenize 200zipzip yazdim kucuk hanim
Kiz acaba sana tarti farki mi eklesek napsak,
morordek
ne diyosun canim bu minik icin.. ayrıca moral bozmak yok salma kendini zipir zipir ziplatirim seni dik dur bakem çıtır olucaz hepimiz eziklige luzum yok
Canim suyu sporu duzene sok. Hepimiz salona gitmiyoz bak en olmadi ziplatiyiruz herkesi ceza diyoz ama aslinda ödül bu olmayan sporlari kapatir umuduyla hic yoktan iyidir mantigiya yapilan bisey.. Ayrica yasamak her zaman iyidir o 500 zipzip iyidr 2gunluktu zati yarin aksama kadar vaktin var gözüm üstünde

aramiza daha cok katilirsan iyi olur bu arada
Yazi degil zipla zipla gencecik hatunlariz incilerimiz dökülmez

valla tatlim kendini ne kadar cabuk toparlarsan bu cezalardan o kadar cabuk yirtarsin.. ben yine insafliyim kaptan bu hafta gelemedi gelip o notayi gorse amaniiimnmm

o 1000 den basliyi ceza yazmaya.. ebrus bi ara bisey yaptıydi cikelat mi yidiydi biseydi 1500zip yazmisti yaaaa

ip atlayabilirsin ya da yuruyuse cikiyosan sureni uzatabilirsin
Leeen dr ilaca cikelati altlik mi verdi

sen yarin ziplamayo hakettin kucuk hanim.. söz verdigin gibi spora da özellikle bakicam
Evveeeett buyrun bu da baska cins deli

hatun sen bana da ceza yaz demissin de napam ben bu menuye döktürmussun yine

ne yapayim yaniii günlük 10km alti yurursen mi ceza yazayim