- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.381
Bu saatte hangimiz tartıya çıksak artıyı görürüz ki. Kıyafet olayı var, midenin doluluğu var, tuvalet olayı var.morordek sporda yapıyorum 5 ten sonra birşey yemiyorum şimdi tartıya çıktım artı gördüm morelim bozuldu. Diyetisyenede gitmiştim bir ara harfiyen uydum 100 grm verdim 1 ayda . Tiroidlere baktırdım. Galiba şekerede baktırmam lazım. Bana bir akıl verin
Bu listeyi görünce gaza gelip 2 mil yaptım geldim, ölüyorum5 EYLÜL SPOR LİSTESİ
1.tatlıtambak:
30 dk zumba yaptim.
300 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
2.
3.
4.
Ay insan korkar mi yemekten yaa... ben iradeliyim yemem ama gel gör ki benim koca tuhaf. Yanımıza kahve çerez aldım. Isterseniz yemek almayalim dedi. Kızım direk ben çerezlere idare edemem diyor...
ekmegini yemeyecegiz artık...
bBu arada en son nisan ayında dışardan yemek yedim Erteledim hep... normalde hafta da iki hep disardan isterdim..
canım sabah çık tartıya sadece.. ne çok konuştuk bu tartı işini bu aralar :) sabhları açken tuvalte gittikten sonra hatta istersen sadece iç çamaşırlarınla tartılınca sağlıklı kilonu görebilirsin.. bi de tartın düz bi yerde olsun parkede bile bazen dengesiz duruyo en sağlıklı sonucu ben fayansın üstünde aldım paylaşıym herkesle dedimmorordek sporda yapıyorum 5 ten sonra birşey yemiyorum şimdi tartıya çıktım artı gördüm morelim bozuldu. Diyetisyenede gitmiştim bir ara harfiyen uydum 100 grm verdim 1 ayda . Tiroidlere baktırdım. Galiba şekerede baktırmam lazım. Bana bir akıl verin
Ayy ne biliyim haklısın aslında tüm dediklerinide yapıyorum ama üzüldüm azcık. Benim tartım fayansta hatta okadarki bir karede. 2 kare bile fark ediyor. :)canım sabah çık tartıya sadece.. ne çok konuştuk bu tartı işini bu aralar :) sabhları açken tuvalte gittikten sonra hatta istersen sadece iç çamaşırlarınla tartılınca sağlıklı kilonu görebilirsin.. bi de tartın düz bi yerde olsun parkede bile bazen dengesiz duruyo en sağlıklı sonucu ben fayansın üstünde aldım paylaşıym herkesle dedim
hem dur bakalım yeni başladın verirsin allahın izniyle.sonuçta bu kiloları 1günde almadık ki 1günde verelim dimi
Ee sonuç ne oldu bu aksam merak ettim? Uyuyakalmisim ben de anca kendime gelip baktim yazilanlaraAy insan korkar mi yemekten yaa... ben iradeliyim yemem ama gel gör ki benim koca tuhaf. Yanımıza kahve çerez aldım. Isterseniz yemek almayalim dedi. Kızım direk ben çerezlere idare edemem diyor...
ekmegini yemeyecegiz artık...
bBu arada en son nisan ayında dışardan yemek yedim Erteledim hep... normalde hafta da iki hep disardan isterdim..
Herkesler yazmis zaten o saatteki kilona bakmamorordek sporda yapıyorum 5 ten sonra birşey yemiyorum şimdi tartıya çıktım artı gördüm morelim bozuldu. Diyetisyenede gitmiştim bir ara harfiyen uydum 100 grm verdim 1 ayda . Tiroidlere baktırdım. Galiba şekerede baktırmam lazım. Bana bir akıl verin
Canim aslinda menun gayet saglikli ve guzel gorunuyor sadece birkac onerim olacak aksamlarla ilgili. Aksam yedigin yagsiz tuzsuz da olsa makarna biraz fazla geldi bana karbonhidrat neticede, biraz azaltabilirsin. Bir de yatmadan once ara öğün yapacaksan meyve ile yapmamani oneririm. Meyvelerin icinde de kendi dogal sekerleri oldugu icin onlar da karbonhidrat sayiliyor ve biz elimizden geldigince karbonhidrati sabah ya da gun icinde almalıyız. Aksam sut içebilirsin cunku sut protein, vucut onu sindirmek icin daha cok caba harcıyor, dolayisiyla daha uzun sure tok tutar05/09/2016
Sabah
2 kk b.peynir,domates,salatalik,zeytin,1/5 dilim k.ekmegi,yesil cay
Ara ogun
1 tane armut,yesil cay
Oglen
150 gr izgara tavuk bonfile 1 kase yogurt
Aksam
8 yk sebze yemegi,6 yk yagsiz tuzsuz makarna, 1 kase yogurt,salata
Yatmadan once
1 porsiyon meyve yada sut
Ilk gunum hayirli ugurlu olsun
Cok sagolun daha ilk gunden hepiniz yardimci oldunuz Tek problem ise erken gidip gec donmem bu yuzden kilo aldim Aksam o kadar yorgun oluyorumki yemek yapasim gelmiyor disardan soyluyoruz hem cebime hem vucuduma zarar iste allahtan h.sonlari calismiyorum Simdi ne olursa olsun yemegi kendim yapiyorum diyet listeme gore is yerindede onu yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?