Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu saatte hangimiz tartıya çıksak artıyı görürüz ki. Kıyafet olayı var, midenin doluluğu var, tuvalet olayı var.

5 EYLÜL SPOR LİSTESİ

1.tatlıtambak:

30 dk zumba yaptim.
300 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav

2.
3.
4.
Bu listeyi görünce gaza gelip 2 mil yaptım geldim, ölüyorum

5 EYLÜL SPOR LİSTESİ

1.tatlıtambak:

30 dk zumba yaptim.
300 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav

2.Nanelibal

200 zıplama
70 squat
Leslie 2 mil

Cok sagolun daha ilk gunden hepiniz yardimci oldunuz Tek problem ise erken gidip gec donmem bu yuzden kilo aldim Aksam o kadar yorgun oluyorumki yemek yapasim gelmiyor disardan soyluyoruz hem cebime hem vucuduma zarar iste allahtan h.sonlari calismiyorum Simdi ne olursa olsun yemegi kendim yapiyorum diyet listeme gore is yerindede onu yiyorum

canım sabah çık tartıya sadece.. ne çok konuştuk bu tartı işini bu aralar :) sabhları açken tuvalte gittikten sonra hatta istersen sadece iç çamaşırlarınla tartılınca sağlıklı kilonu görebilirsin.. bi de tartın düz bi yerde olsun parkede bile bazen dengesiz duruyo en sağlıklı sonucu ben fayansın üstünde aldım paylaşıym herkesle dedim
hem dur bakalım yeni başladın verirsin allahın izniyle.sonuçta bu kiloları 1günde almadık ki 1günde verelim dimi

of hic spor yapasim yok aaa…

ama yapayim simdi 5 mil + karin.
intermittent fasting, fasting falan takiliyorum bu ara.
menu:

sabah: yok
ogle: 4 yk bezelye+2 yk saksuka+1 kepce sehriye corba+yesillikli salata
ara: 1 seftali+1 protein bar
aksam:biftekli salata+1 dilim kepekli ekmek+1 kadeh kirmizi sarap+1 top bitter cikolatali kulahta dondurma.

su: en az 2 litre.

Ayy ne biliyim haklısın aslında tüm dediklerinide yapıyorum ama üzüldüm azcık. Benim tartım fayansta hatta okadarki bir karede. 2 kare bile fark ediyor. :)

Kızlar bende paylaşayım bugünkü menümü
morordek inatettimolacak
Sabah:5 kaşık yoğurt+2 kaşık yulaf+yarım şeftali+yarım armut+1 şeker kaşığı keten tohumu+1 şk tarçın (hepsini güzelce karıştırıp yedim :) )
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında yapılmış kırmızı et+1 kase salata
Akşam:1,5 kepçe kurufasulye+1 tabak salata
Ara:8_9 adet çilek+ 1 tane etimek
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Kızlar nilsub dan haber varmı ya bayramdan sonramı döcek ben onun ne zama döneceğini hatırlayamadım ama yeri çok farkediliyo hemen gelsin özledim ben valla

Ee sonuç ne oldu bu aksam merak ettim? Uyuyakalmisim ben de anca kendime gelip baktim yazilanlara
Herkesler yazmis zaten o saatteki kilona bakma yarin sabah cik bi tartıl bakalim ama dikkat ettiysen almamissindir
Canim aslinda menun gayet saglikli ve guzel gorunuyor sadece birkac onerim olacak aksamlarla ilgili. Aksam yedigin yagsiz tuzsuz da olsa makarna biraz fazla geldi bana karbonhidrat neticede, biraz azaltabilirsin. Bir de yatmadan once ara öğün yapacaksan meyve ile yapmamani oneririm. Meyvelerin icinde de kendi dogal sekerleri oldugu icin onlar da karbonhidrat sayiliyor ve biz elimizden geldigince karbonhidrati sabah ya da gun icinde almalıyız. Aksam sut içebilirsin cunku sut protein, vucut onu sindirmek icin daha cok caba harcıyor, dolayisiyla daha uzun sure tok tutar

Ayy yazayim menuyu yaticam sabah benim psikopat ruhlu hucrelerim beni beklicek

Sabah
2yk yogurt 1yk yulaf
yeşillik peynir cay

Ogle
Semizotlu beyaz peynirli salata

Aksam
Sebze türlu
2yk yogurt 2dl seftali

Su bugun doyamadim resmen 3,5sanirim
Spor 40dk zumba+30dk karin kol egzersizi
morordek

5.takım Pazartesi Bildirimleri

tatlitambak (76,5/76,4/0,1)
denhizx (68,1/) yarın sabah bildirim yapılacak
inatettimolacak (73/72/1)
parkbyull (89,1/89,1) sabit
tugce1325 (58,5/58,7/-0,2)
Nanelibal (82,2/)

ebrusonmez (60,6/60,4/0,2)
blanche_ea (59,5/59,2/0,3)
morordek ( /59,5/ )

hayat masal (68,4/66,7/1,7/%2,49) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
baharakcil (78,5/75/3,5/%4,46) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
ricouchjade (95/) yeni üye başlangıç: 5 Eylül, başlangıç kilosu 95, hedef kilosu 60

Ah canim.ben de evdeyim ama tembelim biraz hafta da enaz iki dışardan istiyorduk yemeği. 4 aydır kestim bu işi dün ilk defa yedim dışardan yani. evde yemek yapmak en güzeli. Ev taşıma yerleştirme zamanlarimda bile evde yaptım yemegimi. Sende en iyisini yapmışsın. Eminim farkı göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…