- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.421
Sagol canım tesekkur ederim :)tamamdır kaptanlar, uymaya çalışacağım.
morordek tebrik ederim seni, hayırla al kucağını bebişini <3
ben sizden bişiler öğrenmek istiyorum ama; mesela leslie nedir? bu bi kız var youtube da onun videolarıyla yaptığınız bi spor sanırım. etkili mi? zıplamak işe yarıyor mu? başka neler yapıyorsunuz?
bide benim cezam vardı sanırım 300 zıp zıp :) yarına yapim bari cezalı kalmak istemem :)
Ben burdayım hergün. Aranızdayım. Zaten tartıldım kilo almamışım ama kiloda vermemişim. Ben yarışa başladım zaten. :)Gunaydin canim da takima devamlilik onemli evet güzel devam etmissin diyetine tebrik ediyorum seni.. boyle ekstra durumlarin olunca bize haber ver ayrica aksamlari 10dk.bile ugrasan motivasyonun artar.. acikcasi ayni dönem girdiginiz arkadaslarda bi katilim eksikliginiz var ve bazilarinizin deneme süresini iptal etmeyi düşünüyoduk.. Siz bizi birakmayin ki biz de sizi birakmayalim.. Sana.yazarken diger arkadaslara da bi hatirlatma yapayim
P printemps @Afra48
Hayat masal vardi bi de ama banlanmis yok piyasada
arkadaslar deneme sureniz bitince listeye girmek icin aramiza katildiniz kendimiz icin de olsa bi yarış halindeyiz o yuzden hergun ugrayip sorumluluklarinizi yerine getirmeniz cok önemli
Hanimlar yukarida da gördüğümüz gibi pek ic açıcı bi durumumuz yok.. Zaten gecen hafta nota almistik bu hafta da nota gelirse sari kart alıyoruz
@denhizx vetugce1325 regli olmustu sanirim cumaya kadar toparlanirlar umuyorum ..
parkbyull sabit kapatmış h.sonunu en azindan cumaya guzel bi eksiyle gelir ins Nanelibal da tarti farki eklicez listeye nasi yansir bakicaz ama gözüm üstünde küçük hanim.. @tatlitambak sen de az vermissin haftasonu bi aksam doner ve halley heee
Kiz sen kocana hayir demeyi ne zaman ogrenicen acabaaaa tartida arti gordum diyo bide
Zipla cekirge sana bi gunluk ceza yazmiyorum perşembeye kadar gunluk 300zip yazdim.3gun cezalisin..sporunu da yapmayi ihmal etmiyosun tabiiikii
morordek canim senin de haberin olsun son durumdan[/QUOTE+200 gitmiş bugün canım inşallah Daha çok eksiyle gelirim
Aferin fıstığım harikasın..Bu listeyi görünce gaza gelip 2 mil yaptım geldim, ölüyorum
5 EYLÜL SPOR LİSTESİ
1.tatlıtambak:
30 dk zumba yaptim.
300 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
2.Nanelibal
200 zıplama
70 squat
Leslie 2 mil
Süpersinnnn.Şimdi geldim spordan bir buçk saat hızlı tempoda nerdeyse çoğu aleti yaptım.
Evet ne kadar yaptığımızı görebiliyoruz.Ay bu spor listesi iyi oldu canım yaa
05/09/2016
Sabah
2 kk b.peynir,domates,salatalik,zeytin,1/5 dilim k.ekmegi,yesil cay
Ara ogun
1 tane armut,yesil cay
Oglen
150 gr izgara tavuk bonfile 1 kase yogurt
Aksam
8 yk sebze yemegi,6 yk yagsiz tuzsuz makarna, 1 kase yogurt,salata
Yatmadan once
1 porsiyon meyve yada sut
Ilk gunum hayirli ugurlu olsun
of hic spor yapasim yok aaa…
ama yapayim simdi 5 mil + karin.
intermittent fasting, fasting falan takiliyorum bu ara.
menu:
sabah: yok
ogle: 4 yk bezelye+2 yk saksuka+1 kepce sehriye corba+yesillikli salata
ara: 1 seftali+1 protein bar
aksam:biftekli salata+1 dilim kepekli ekmek+1 kadeh kirmizi sarap+1 top bitter cikolatali kulahta dondurma.
su: en az 2 litre.
Kızlar bende paylaşayım bugünkü menümü
morordek inatettimolacak
Sabah:5 kaşık yoğurt+2 kaşık yulaf+yarım şeftali+yarım armut+1 şeker kaşığı keten tohumu+1 şk tarçın (hepsini güzelce karıştırıp yedim :) )
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında yapılmış kırmızı et+1 kase salata
Akşam:1,5 kepçe kurufasulye+1 tabak salata
Ara:8_9 adet çilek+ 1 tane etimek
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Kızlar @nilsub dan haber varmı ya bayramdan sonramı döcek ben onun ne zama döneceğini hatırlayamadım ama yeri çok farkediliyo hemen gelsin özledim ben valla
Menummorordek inatettimolacak
Sabah
Bir kucuk salatalık bir domates
Bir kk peynir 3 zeytin
3 ince dilim salam Bir h.yumurta
Öğle
Kahve
Aksam
Bir kase patatesli sulu köfte
Spor bolca ev işi yaptim:)
Şu 2.5 lta
Kızlar afiyet olsun menüler iyiAyy yazayim menuyu yaticam sabah benim psikopat ruhlu hucrelerim beni beklicek
Sabah
2yk yogurt 1yk yulaf
yeşillik peynir cay
Ogle
Semizotlu beyaz peynirli salata
Aksam
Sebze türlu
2yk yogurt 2dl seftali
Su bugun doyamadim resmen 3,5sanirim
Spor 40dk zumba+30dk karin kol egzersizi
morordek
Eline sağlık canım.5.takım Pazartesi Bildirimleri
tatlitambak (76,5/76,4/0,1)
denhizx (68,1/) yarın sabah bildirim yapılacak
inatettimolacak (73/72/1)
parkbyull (89,1/89,1) sabit
tugce1325 (58,5/58,7/-0,2)
Nanelibal (82,2/)
ebrusonmez (60,6/60,4/0,2)
blanche_ea (59,5/59,2/0,3)
morordek ( /59,5/ )
hayat masal (68,4/66,7/1,7/%2,49) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
baharakcil (78,5/75/3,5/%4,46) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
ricouchjade (95/) yeni üye başlangıç: 5 Eylül, başlangıç kilosu 95, hedef kilosu 60
Turşu su tutmuştur.Ama çok dikkat et canım.Kesinlikle canım. Tercihlerimizi değiştiriyoruz çünki sağlıklı besleniyorum. Tabi arada cısslar oluyor..
ay ben bide dün turşu yedim. Ve 1 günde tam 1.5 kilo artıya çıktım. Sorma bu 3 günü cok iyi geçirmem lazım...
Canım senin eşin ne kadar da yoruyor seniOyy oyy ben bu halley e hatta tatlı türevi ne varsa esimin yüzünden alismistim. Halley eve aldirmiyorum. Emzirme döneminde 10 lu paketim en az 8 tanesini gün içinde yerdim. Yaklaşık 1 senedir eve aldirmiyorum ben yaparım evde size tatlı diye. Ama dün hersey plansız ani oldu Yaa...
Canım civan perçemi de iyi geiyor aklında bulunsun.Yapayım madem çok istedin :) 68.7malesef gr gr verip kilo kilo alıyorum resmen.Neyseki reglyimde ondan olduğunu biliyorum yoksa cidden sıkı tuttum yani kaçamak yapmadım.Cumaya toparlarım diye düşünüyorum ama eksiye inermi bilemiyorum tatlım.Bugünden yeşil çay moduna gireyim ben
Senin bu kocanın sana garezi var ben sana deyimbu ne yahuu azcık kilo versen adam bişey yapıyor.Hadi kendi yesin ,acı çekersin ,bakarsın ama tutarsın kendinide birde ısrar kıyamet.Bence zayıflamanı istemiyor senin ben sana deyim.Kıskanacak çünkü millet diycekki vayy hatuna bak 2 tane çocukla taş gibi diycek tabi oda kötü olacak kesin ondan
Canım diyetisyen listesi mi uyguluyorsun?Herkese Gunaydin oncelikle bende makarna olayini anlayamamistim neden oglen degil diye bencede ben yerlerini degistiriyim bugun mesela aksam pilav var ogle yemegi 100 gr kirmizi et izgara yogurt var Yarindan itibaren pilavi ve makarnayi oglene aktariyim Sute gelince cok pisman oldum aksam sut yerine meyve yedigim icin nedenide sabah ac kalkiyorum yatmadan once meyve yedigim zaman Bu arada isimden dolayi sabah 5.30da kalkiyorum ama haftaya 7de kalkicam sonra tekrar basa Erken kalkinca insan daha cabuk acikiyor gibi
Dünkü sporun etkisini görmezden gelmeyelim lütfen...Az önce tartıldım. 83.3 kilom
Valla en son 85i gördüğüm için bi sevindim. En son kilo bildirdiğimde 82.2ydi 1 kilo civarı bi fark var. Verebilirim sanırım onu hemen
Sabah bunu düşünüp kalkar kalkmaz squat yaptım zatenDünkü sporun etkisini görmezden gelmeyelim lütfen...
Bende yapayım diyorum ama çok fena heryerim ağrıyor.Hamlamışım zaharSabah bunu düşünüp kalkar kalkmaz squat yaptım zatençook üşengecim spor konusunda. Bugün bile yine leslie yapacağım aklıma geldikçe daralıyorum
Dün akşam yürüyemiyodum nerdeyse bi araBende yapayım diyorum ama çok fena heryerim ağrıyor.Hamlamışım zahar
Bugunde sporuna yap sen kesin kurtarırsınn.Dün akşam yürüyemiyodum nerdeyse bi araAlt bacaklarım zonkluyodu böyle. Ama geçmiş bugüne bi şeyim kalmadı Regl şişkinliği bittiği gün mü gidiyo acaba yoksa biraz daha sonra mı.. Belki kurtarırım 1 kiloyu ona göre, onu merak ediyorum
Anladım canım.O zamn karbonhidratı öğlene alsan çok daha iyi olur.Diyetisyenden aldigim bit menu degil bu 1800 kalorilik bir diyet listesi migdemi bianda kucultemem diye buna basladimebrusonmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?