- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.401
ben de artik ogle yemegimi yemekhanede yiyorum, en guzeli sulu ev yemegi cidden. Saglikli, hele ki ben sunu fark ediyorum salata ve sebze meyve agirlikli yediginde kesinlikle kilo veriyorsun. Ben de bundan sonra biraz daha vejeteryan takilacagim ya en guzeli, insan daha dinc hissediyor ayrica.Ah canim.ben de evdeyim ama tembelim biraz hafta da enaz iki dışardan istiyorduk yemeği. 4 aydır kestim bu işi dün ilk defa yedim dışardan yani. evde yemek yapmak en güzeli. Ev taşıma yerleştirme zamanlarimda bile evde yaptım yemegimi. Sende en iyisini yapmışsın. Eminim farkı göreceksin
yahu tatli yiyeceksen de bari glikoz sekersiz bisiler ye, halley ne ya? :Smorordek kam tavuk döner aldık ama ekmegini çok az yedim. O beni rahatsız etmedi hiç ama 1 halley yedim o bitirdi beni.
inatettimolacak sen bana oradan bir ceza kes yavrum. Ben kendime ceza kessem 500 keserdim yani. Sen ne dersin bakem
ben de artik ogle yemegimi yemekhanede yiyorum, en guzeli sulu ev yemegi cidden. Saglikli, hele ki ben sunu fark ediyorum salata ve sebze meyve agirlikli yediginde kesinlikle kilo veriyorsun. Ben de bundan sonra biraz daha vejeteryan takilacagim ya en guzeli, insan daha dinc hissediyor ayrica.
yahu tatli yiyeceksen de bari glikoz sekersiz bisiler ye, halley ne ya? :S
Yapayım madem çok istedin :) 68.7Bugun kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar kendini biliyo.yarin sabah unutmasinlar.Cumaya kadar önlem alabiliriz bi sıkıntı olursa
Senin bu kocanın sana garezi var ben sana deyimOyy oyy ben bu halley e hatta tatlı türevi ne varsa esimin yüzünden alismistim. Halley eve aldirmiyorum. Emzirme döneminde 10 lu paketim en az 8 tanesini gün içinde yerdim. Yaklaşık 1 senedir eve aldirmiyorum ben yaparım evde size tatlı diye. Ama dün hersey plansız ani oldu Yaa...
Senin bu kocanın sana garezi var ben sana deyimbu ne yahuu azcık kilo versen adam bişey yapıyor.Hadi kendi yesin ,acı çekersin ,bakarsın ama tutarsın kendinide birde ısrar kıyamet.Bence zayıflamanı istemiyor senin ben sana deyim.Kıskanacak çünkü millet diycekki vayy hatuna bak 2 tane çocukla taş gibi diycek tabi oda kötü olacak kesin ondan
Ee sonuç ne oldu bu aksam merak ettim? Uyuyakalmisim ben de anca kendime gelip baktim yazilanlara
Herkesler yazmis zaten o saatteki kilona bakmayarin sabah cik bi tartıl bakalim ama dikkat ettiysen almamissindir
Canim aslinda menun gayet saglikli ve guzel gorunuyor sadece birkac onerim olacak aksamlarla ilgili. Aksam yedigin yagsiz tuzsuz da olsa makarna biraz fazla geldi bana karbonhidrat neticede, biraz azaltabilirsin. Bir de yatmadan once ara öğün yapacaksan meyve ile yapmamani oneririm. Meyvelerin icinde de kendi dogal sekerleri oldugu icin onlar da karbonhidrat sayiliyor ve biz elimizden geldigince karbonhidrati sabah ya da gun icinde almalıyız. Aksam sut içebilirsin cunku sut protein, vucut onu sindirmek icin daha cok caba harcıyor, dolayisiyla daha uzun sure tok tutar
Aynen kilo veremesem bile para biriktiririm Ben evlenince yemek yapmayi ogrenenlerdenim Evliligimin ilk zamanlari oyuzden biraz zor gecti annem babam internet derken kaptik biseylerAh canim.ben de evdeyim ama tembelim biraz hafta da enaz iki dışardan istiyorduk yemeği. 4 aydır kestim bu işi dün ilk defa yedim dışardan yani. evde yemek yapmak en güzeli. Ev taşıma yerleştirme zamanlarimda bile evde yaptım yemegimi. Sende en iyisini yapmışsın. Eminim farkı göreceksin
Az önce tartıldım. 83.3 kilomBugun kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar kendini biliyo.yarin sabah unutmasinlar.Cumaya kadar önlem alabiliriz bi sıkıntı olursa
Gunaydin canim da takima devamlilik onemli evet güzel devam etmissin diyetine tebrik ediyorum seni.. boyle ekstra durumlarin olunca bize haber ver ayrica aksamlari 10dk.bile ugrasan motivasyonun artar.. acikcasi ayni dönem girdiginiz arkadaslarda bi katilim eksikliginiz var ve bazilarinizin deneme süresini iptal etmeyi düşünüyoduk.. Siz bizi birakmayin ki biz de sizi birakmayalim.. Sana.yazarken diger arkadaslara da bi hatirlatma yapayimkızlar günaydın, geçen hafta kızıma bakacak kimse olmayınca evdeydim, evde de iki dakika oturma fırsatı kalmıyo haliyle ben çok uzaklaştım sizden. kusura bakmayın noolur
ama diyetten kopmadım merak etmeyin. günce kilomu belirteyim; 66,9
dünkü menüm ise;
sabah haşlanmış yumurta 2 adet, kk yağsız süzme peynir.
öğle dukan tost, biraz tavuk gögüs.
akşam tavuk gögüs.
su 2,5 lt spor maalesef yapamadım, eve çok geç geçtik.
inatettimolacak morordek
Sen 500'ü zıpla biz üzerine keseriz merak etmemorordek kam tavuk döner aldık ama ekmegini çok az yedim. O beni rahatsız etmedi hiç ama 1 halley yedim o bitirdi beni.
inatettimolacak sen bana oradan bir ceza kes yavrum. Ben kendime ceza kessem 500 keserdim yani. Sen ne dersin bakem
Özgecim de söylemiş en azından böyle durumlarda bize haber ver canım. Bu hafta listeye alamayız seni cunku henuz tam katılımı saglayabilmis degilsin. Umarım bu hafta daha düzenli bildirim yaparsın.kızlar günaydın, geçen hafta kızıma bakacak kimse olmayınca evdeydim, evde de iki dakika oturma fırsatı kalmıyo haliyle ben çok uzaklaştım sizden. kusura bakmayın noolur
ama diyetten kopmadım merak etmeyin. günce kilomu belirteyim; 66,9
dünkü menüm ise;
sabah haşlanmış yumurta 2 adet, kk yağsız süzme peynir.
öğle dukan tost, biraz tavuk gögüs.
akşam tavuk gögüs.
su 2,5 lt spor maalesef yapamadım, eve çok geç geçtik.
inatettimolacak morordek
Evet canım öyle yap pilav makarnayı azaltmaya calıs ama yiyeceksen de ögleyin falan ye. Etkisini görürsün muhakkakHerkese Gunaydin oncelikle bende makarna olayini anlayamamistim neden oglen degil diye bencede ben yerlerini degistiriyim bugun mesela aksam pilav var ogle yemegi 100 gr kirmizi et izgara yogurt var Yarindan itibaren pilavi ve makarnayi oglene aktariyim Sute gelince cok pisman oldum aksam sut yerine meyve yedigim icin nedenide sabah ac kalkiyorum yatmadan once meyve yedigim zaman Bu arada isimden dolayi sabah 5.30da kalkiyorum ama haftaya 7de kalkicam sonra tekrar basa Erken kalkinca insan daha cabuk acikiyor gibi
Sagol canım cok güzel derleyip toparlamıssın :)Hanimlar yukarida da gördüğümüz gibi pek ic açıcı bi durumumuz yok.. Zaten gecen hafta nota almistik bu hafta da nota gelirse sari kart alıyoruz
Y Yuppiyayye vetugce1325 regli olmustu sanirim cumaya kadar toparlanirlar umuyorum ..
parkbyull sabit kapatmış h.sonunu en azindan cumaya guzel bi eksiyle gelir ins Nanelibal da tarti farki eklicez listeye nasi yansir bakicaz ama gözüm üstünde küçük hanim.. T tatlitambak sen de az vermissin haftasonu bi aksam doner ve halley heee
Kiz sen kocana hayir demeyi ne zaman ogrenicen acabaaaa tartida arti gordum diyo bide
Zipla cekirge sana bi gunluk ceza yazmiyorum perşembeye kadar gunluk 300zip yazdim.3gun cezalisin..sporunu da yapmayi ihmal etmiyosun tabiiikii
morordek canim senin de haberin olsun son durumdan
GünaydıııınHerkese bi göz atma isi bittiğine göreeee
Hepinizee günaydın biricik 5.takimimin biricik tatlus hatunlariii
(Not:Kaptan yardımcınız olarak hem severim hem döverim ben
Sonra demeyin kac mesaj kalaylamissin simdi bisey yokmus gibi gunaydinn diiii Allahin delüüüsü diye)
Gunaydin canim da takima devamlilik onemli evet güzel devam etmissin diyetine tebrik ediyorum seni.. boyle ekstra durumlarin olunca bize haber ver ayrica aksamlari 10dk.bile ugrasan motivasyonun artar.. acikcasi ayni dönem girdiginiz arkadaslarda bi katilim eksikliginiz var ve bazilarinizin deneme süresini iptal etmeyi düşünüyoduk.. Siz bizi birakmayin ki biz de sizi birakmayalim.. Sana.yazarken diger arkadaslara da bi hatirlatma yapayim
@baharakcilAfra48
Hayat masal vardi bi de ama banlanmis yok piyasada
arkadaslar deneme sureniz bitince listeye girmek icin aramiza katildiniz kendimiz icin de olsa bi yarış halindeyiz o yuzden hergun ugrayip sorumluluklarinizi yerine getirmeniz cok önemli
tamamdır kaptanlar, uymaya çalışacağım.Selam hanımlar,
Dünkü kan testimin sonucları cıkmıs, gayet iyi degerler. Bakalım yarın büyük gün, heyecanla bekliyorum :)
Sen 500'ü zıpla biz üzerine keseriz merak etme
Tam akıllandı diyorum karsıma baska bir kacamakla cıkıyorsun
Özgecim de söylemiş en azından böyle durumlarda bize haber ver canım. Bu hafta listeye alamayız seni cunku henuz tam katılımı saglayabilmis degilsin. Umarım bu hafta daha düzenli bildirim yaparsın.
Evet canım öyle yap pilav makarnayı azaltmaya calıs ama yiyeceksen de ögleyin falan ye. Etkisini görürsün muhakkak
Sagol canım cok güzel derleyip toparlamıssın :)
Güzel haber ise gecen hafta performans uygulamasının son haftasıydı yani bu hafta notalar, sarı kartlar vs sıfırdan başlıyor ama yeni döneme de notayla girmeyelim tabi ki.. Güzel baslayalım ki sonraki 7 hafta icerisinde nota aldıgımız falan olursa toparlayabilelim.
İkisini de daha dün yaptım atlıyım hemen cevabatamamdır kaptanlar, uymaya çalışacağım.
morordek tebrik ederim seni, hayırla al kucağını bebişini <3
ben sizden bişiler öğrenmek istiyorum ama; mesela leslie nedir? bu bi kız var youtube da onun videolarıyla yaptığınız bi spor sanırım. etkili mi? zıplamak işe yarıyor mu? başka neler yapıyorsunuz?
bide benim cezam vardı sanırım 300 zıp zıp :) yarına yapim bari cezalı kalmak istemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?