• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam ballaaaar ;)

inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek

05.09.2016 Pazartesi

08:30-09:00
salatalık domates 25 gr peynir yulafkepeği (1,5 yk) şekersiz çay
10:30 2si1 arada
12:30-13:30
ciğer şiş meze
17:00 bir şişe sek ice latte
(yemek yemedim )
eşim geç geldi 21:00 de ona sofra kurdum kendimde midem bulandığı için üç çatal yeşil fasulye attım ağzıma yemek yemedim 2 litre su

inatettimolacak inatettimolacak bende adetim cumaya inşaallah artı gelmem:ıslık:

tamamdır kaptanlar, uymaya çalışacağım.

morordek morordek tebrik ederim seni, hayırla al kucağını bebişini <3

ben sizden bişiler öğrenmek istiyorum ama; mesela leslie nedir? bu bi kız var youtube da onun videolarıyla yaptığınız bi spor sanırım. etkili mi? zıplamak işe yarıyor mu? başka neler yapıyorsunuz?

bide benim cezam vardı sanırım 300 zıp zıp :) yarına yapim bari cezalı kalmak istemem :)
Sagol canım tesekkur ederim :)

Leslie evde yürüyüs yaptıran bir ablamız. 1 mil, 2 mil, 3 mil, ... seklinde Youtube'da videoları var. 1 mil ile başlayıp bi deneyebilirsin, eger hafif gelirse 2'ye gecersin.
Zıplamak da bence kesinlikle işe yarıyor, arada zıplama da yapabilirsin ;)

Gunaydin canim da takima devamlilik onemli evet güzel devam etmissin diyetine tebrik ediyorum seni.. boyle ekstra durumlarin olunca bize haber ver ayrica aksamlari 10dk.bile ugrasan motivasyonun artar.. acikcasi ayni dönem girdiginiz arkadaslarda bi katilim eksikliginiz var ve bazilarinizin deneme süresini iptal etmeyi düşünüyoduk.. Siz bizi birakmayin ki biz de sizi birakmayalim.. Sana.yazarken diger arkadaslara da bi hatirlatma yapayim
P printemps @Afra48
Hayat masal vardi bi de ama banlanmis yok piyasada
arkadaslar deneme sureniz bitince listeye girmek icin aramiza katildiniz kendimiz icin de olsa bi yarış halindeyiz o yuzden hergun ugrayip sorumluluklarinizi yerine getirmeniz cok önemli
Ben burdayım hergün. Aranızdayım. Zaten tartıldım kilo almamışım ama kiloda vermemişim. Ben yarışa başladım zaten. :)

Hanimlar yukarida da gördüğümüz gibi pek ic açıcı bi durumumuz yok.. Zaten gecen hafta nota almistik bu hafta da nota gelirse sari kart alıyoruz :duduk:
@denhizx ve tugce1325 tugce1325 regli olmustu sanirim cumaya kadar toparlanirlar umuyorum ..
parkbyull parkbyull sabit kapatmış h.sonunu en azindan cumaya guzel bi eksiyle gelir ins :dua: Nanelibal Nanelibal da tarti farki eklicez listeye nasi yansir bakicaz ama gözüm üstünde küçük hanim..:sopa: @tatlitambak sen de az vermissin haftasonu bi aksam doner ve halley heee :skandal:
Kiz sen kocana hayir demeyi ne zaman ogrenicen acabaaaa tartida arti gordum diyo bide :sinirli:
Zipla cekirge sana bi gunluk ceza yazmiyorum perşembeye kadar gunluk 300zip yazdim.3gun cezalisin..sporunu da yapmayi ihmal etmiyosun tabiiikii

morordek morordek canim senin de haberin olsun son durumdan[/QUOTE+200 gitmiş bugün canım inşallah Daha çok eksiyle gelirim

Ay bu spor listesi iyi oldu canım yaa
Evet ne kadar yaptığımızı görebiliyoruz.
05/09/2016
Sabah
2 kk b.peynir,domates,salatalik,zeytin,1/5 dilim k.ekmegi,yesil cay
Ara ogun
1 tane armut,yesil cay
Oglen
150 gr izgara tavuk bonfile 1 kase yogurt
Aksam
8 yk sebze yemegi,6 yk yagsiz tuzsuz makarna, 1 kase yogurt,salata
Yatmadan once
1 porsiyon meyve yada sut

Ilk gunum hayirli ugurlu olsun

of hic spor yapasim yok aaa…

ama yapayim simdi 5 mil + karin.
intermittent fasting, fasting falan takiliyorum bu ara.
menu:

sabah: yok
ogle: 4 yk bezelye+2 yk saksuka+1 kepce sehriye corba+yesillikli salata
ara: 1 seftali+1 protein bar
aksam:biftekli salata+1 dilim kepekli ekmek+1 kadeh kirmizi sarap+1 top bitter cikolatali kulahta dondurma.

su: en az 2 litre.

Kızlar bende paylaşayım bugünkü menümü
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:5 kaşık yoğurt+2 kaşık yulaf+yarım şeftali+yarım armut+1 şeker kaşığı keten tohumu+1 şk tarçın (hepsini güzelce karıştırıp yedim :) )
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında yapılmış kırmızı et+1 kase salata
Akşam:1,5 kepçe kurufasulye+1 tabak salata
Ara:8_9 adet çilek+ 1 tane etimek
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Kızlar @nilsub dan haber varmı ya bayramdan sonramı döcek ben onun ne zama döneceğini hatırlayamadım ama yeri çok farkediliyo hemen gelsin özledim ben valla

Menum morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Bir kucuk salatalık bir domates
Bir kk peynir 3 zeytin
3 ince dilim salam Bir h.yumurta
Öğle
Kahve
Aksam
Bir kase patatesli sulu köfte
Spor bolca ev işi yaptim:)
Şu 2.5 lta

Ayy yazayim menuyu yaticam sabah benim psikopat ruhlu hucrelerim beni beklicek :deli:

Sabah
2yk yogurt 1yk yulaf
yeşillik peynir cay

Ogle
Semizotlu beyaz peynirli salata

Aksam
Sebze türlu
2yk yogurt 2dl seftali

Su bugun doyamadim resmen 3,5sanirim
Spor 40dk zumba+30dk karin kol egzersizi
morordek morordek
Kızlar afiyet olsun menüler iyi
5.takım Pazartesi Bildirimleri

tatlitambak (76,5/76,4/0,1)
denhizx (68,1/) yarın sabah bildirim yapılacak
inatettimolacak (73/72/1)
parkbyull (89,1/89,1) sabit
tugce1325 (58,5/58,7/-0,2)
Nanelibal (82,2/)

ebrusonmez (60,6/60,4/0,2)
blanche_ea (59,5/59,2/0,3)
morordek ( /59,5/ )

hayat masal (68,4/66,7/1,7/%2,49) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
baharakcil (78,5/75/3,5/%4,46) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
ricouchjade (95/) yeni üye başlangıç: 5 Eylül, başlangıç kilosu 95, hedef kilosu 60
Eline sağlık canım.
Kesinlikle canım. Tercihlerimizi değiştiriyoruz çünki sağlıklı besleniyorum. Tabi arada cısslar oluyor..

ay ben bide dün turşu yedim. Ve 1 günde tam 1.5 kilo artıya çıktım. Sorma bu 3 günü cok iyi geçirmem lazım...
Turşu su tutmuştur.Ama çok dikkat et canım.

Oyy oyy ben bu halley e hatta tatlı türevi ne varsa esimin yüzünden alismistim. Halley eve aldirmiyorum. Emzirme döneminde 10 lu paketim en az 8 tanesini gün içinde yerdim. Yaklaşık 1 senedir eve aldirmiyorum ben yaparım evde size tatlı diye. Ama dün hersey plansız ani oldu Yaa...
Canım senin eşin ne kadar da yoruyor seni
Allah kolaylık versin.İşin çok zor gerçekten.
Benimki de başta çok önemsemiyordu birlikte yiyelim falan diyordu ama şimdi azmimi ve gerçekten istediğimi gördü. Boşver yeme diyor. Elimi ekmeğe uzatsam acıktıysan meyve yıkayayım diyor. İnşallah zamnla seninki de düzelir.

Yapayım madem çok istedin :) 68.7 :skandal: malesef gr gr verip kilo kilo alıyorum resmen.Neyseki reglyimde ondan olduğunu biliyorum yoksa cidden sıkı tuttum yani kaçamak yapmadım.Cumaya toparlarım diye düşünüyorum ama eksiye inermi bilemiyorum tatlım.Bugünden yeşil çay moduna gireyim ben
Canım civan perçemi de iyi geiyor aklında bulunsun.

Senin bu kocanın sana garezi var ben sana deyim :-) bu ne yahuu azcık kilo versen adam bişey yapıyor.Hadi kendi yesin ,acı çekersin ,bakarsın ama tutarsın kendinide birde ısrar kıyamet.Bence zayıflamanı istemiyor senin ben sana deyim.Kıskanacak çünkü millet diycekki vayy hatuna bak 2 tane çocukla taş gibi diycek tabi oda kötü olacak kesin ondan :-)

Hep ondan cidden doğru tespit ben 57.8 olduğumda kocişim demişti ''Yaa böyle de olmadı bunlar tam oturmuş üzerine çok belli ediyor'' falan diye

Herkese Gunaydin oncelikle bende makarna olayini anlayamamistim neden oglen degil diye bencede ben yerlerini degistiriyim bugun mesela aksam pilav var ogle yemegi 100 gr kirmizi et izgara yogurt var Yarindan itibaren pilavi ve makarnayi oglene aktariyim Sute gelince cok pisman oldum aksam sut yerine meyve yedigim icin nedenide sabah ac kalkiyorum yatmadan once meyve yedigim zaman Bu arada isimden dolayi sabah 5.30da kalkiyorum ama haftaya 7de kalkicam sonra tekrar basa Erken kalkinca insan daha cabuk acikiyor gibi:KK42::KK42:
Canım diyetisyen listesi mi uyguluyorsun?
Az önce tartıldım. 83.3 kilom
Valla en son 85i gördüğüm için bi sevindim. En son kilo bildirdiğimde 82.2ydi 1 kilo civarı bi fark var. Verebilirim sanırım onu hemen:dua:
Dünkü sporun etkisini görmezden gelmeyelim lütfen...

Sabah bunu düşünüp kalkar kalkmaz squat yaptım zaten:KK45: çook üşengecim spor konusunda. Bugün bile yine leslie yapacağım aklıma geldikçe daralıyorum :63:
Bende yapayım diyorum ama çok fena heryerim ağrıyor.Hamlamışım zahar :KK14:

Hanımlarr biriniz bi destek olsada kızsa da bende spora kalksam..Çok fena ağrıyor her yanımm.
Dünün menüsü:
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
2 çatal yumurta
Ara: 2 ceviz-3 hurma
Öğle:
1dilim tahıllı ekmeğe maydonoz peynirli tost
1 kase yoğurt
1 elma
Ara:
2 ceviz
Akşam:
6k. sebze yemeği
2k. yoğurt
Su: 2 olmuştur sayamadım.
Spor:
Leslie 4 miles
50 mekik

Bende yapayım diyorum ama çok fena heryerim ağrıyor.Hamlamışım zahar :KK14:
Dün akşam yürüyemiyodum nerdeyse bi ara :silah: Alt bacaklarım zonkluyodu böyle. Ama geçmiş bugüne bi şeyim kalmadı :halay:Regl şişkinliği bittiği gün mü gidiyo acaba yoksa biraz daha sonra mı.. o_O Belki kurtarırım 1 kiloyu ona göre, onu merak ediyorum

Dün akşam yürüyemiyodum nerdeyse bi ara :silah: Alt bacaklarım zonkluyodu böyle. Ama geçmiş bugüne bi şeyim kalmadı :halay:Regl şişkinliği bittiği gün mü gidiyo acaba yoksa biraz daha sonra mı.. o_O Belki kurtarırım 1 kiloyu ona göre, onu merak ediyorum
Bugunde sporuna yap sen kesin kurtarırsınn.

Back
X