Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki dediğin çok zor. Ama biz kızlarla gün tarzı yapardık lisede.Gerçi o da en az dürüm kadar kaloriliydi ama o zamn diyet derdimiz yoktu.
Her cuma hepimiz bişeyler yapar götürürdük.Çok zevkliydi ya

Evet canım benim de çok kötü geçti bu ay ilk defa böyle oldu diyebilirim. Bitmek üzere bi de benim ki 10 gun sürüyor. Bugün 8. Gun hala kanamam var.
ayni seyleri bende yasadim. Eylul ayi iyi gelmedi bana sanki. Hep bi uyku hali halsizlik var anlamadim ki

Bende yapıyorum oğluma o tabak bitecek ... yoksa büyüyemezsin :))

Ay ben hiç yapmıyorum. Doyduysan bırakabilirsin kızım diyorum. Zaten bitecek desem cevabı hazır. Anne beni zorlamaman gerektiğini bilmiyor musun diyor.. canı yemek istemediğin de ise zaten kaç gündür sağlıksız besleniyorum. Artık sagligima dikkat etmem gerek diye kaçıyor...

Herşey süper de bu camları neden ikişer defa sildin kiz. Üstelik bayram tatiline de gideceksin

Yanlış hatırlamıyorsan yemeğini bitir diyince oğlu yemiyordu.
Ama işte o da farklı bi taktik bulmustu buna karsı sanki Ya da ben cok yanlıs hatırlıyorum, hafızama da hic güven olmaz zaten :)
Yaa kızlar yarın yola çıkıyormuşuz.Normalde cuma çıkacakdık. Yaa hedefimi görmeden gitmek istemiyorum.Zaten düne göre +1 kiloyla uyandım.Kas şişkinliği heralde
Biz de yarın yola cıkıyoruz ya, normalde cumartesi falan gideriz diyorduk ama anneme yardıma gitmemiz gerekiyor.
Dünkü spordan sonra şişkinlik olmustur canım, bugunu hafif gecistir istersen yarına gecer
Tamam canım ama dikkat et lütfen yediklerine

Dikkat etmez miyim saf protein yapıyorum. Bayram sabahi buraya kilomu yazacağım. Cumaya olmasa da pazartesi ye 75 olunacak arkadas

inatettimolacak morordek kollontai
good morning gaaaaaaysss ay bana hiç yakişmiiii
06.09.2016 salı menüsü

08:30-09:00
salatalık domates 3 adet tavuk salam 25 gr peynir bir adet tam buğday lavaş

10:30 (yeşilçay 2si1 arada 1 adaçayı) bu saate kadar içtiklerim

12:30-13:30
6 kaşık yeşil fasulye bir adet tam buğday lavaş

17:00-17:30
2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yeşil fasulye 4 (kepçem orjinalden küçük )çorba (oğluma içirdim büyük çoğunluğu

sabaha kadar ağzıma bir şey sürmedim hatta midem kazındı 1,5 litre su bitirdim yavaş yavaş

toplamda 2,5 litreyi geçkin su +sıvı girdi bu bünyeye.

bu arada açlık otu aldım nasıl kullanacam bilen var mı?

Ayy ne tatlıymış senin cadı.

Herşey süper de bu camları neden ikişer defa sildin kiz. Üstelik bayram tatiline de gideceksin
Ayy sorma kuzum bizim ev birinci kat ve bahçeli. Toz toprak hertürlü bislik vardı.
Çok kirlenmişti.İlk suyuyla tozunu aldım.İkincisiyle silip kuruladım. Eşimde hep der bu kadar uğraşma işin hiç bitmiyor diye.
Birde tartıştık kadın çağıralım dedi.Bende ben sileyim dedimm. ama keşke eşimi dinleseymişim çok yoruldum.

Biz de yarın yola cıkıyoruz ya, normalde cumartesi falan gideriz diyorduk ama anneme yardıma gitmemiz gerekiyor.
Dünkü spordan sonra şişkinlik olmustur canım, bugunu hafif gecistir istersen yarına gecer
Sizede kolay gelsin canım.
Bugun yapabilirsem sadece elma ve yoğurt yiyeceğim.

herkese günaydınnnn..
sabah kahvaltımı küçük bir tost
ve 4 tane üzümle yaptım hadi bakalımm
Günaydın afiyet olsun
Gunaydinnn çıtır pıtır hatunlarim
Günaydınn fıstığımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…