- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.561
Tabiki dediğin çok zor. Ama biz kızlarla gün tarzı yapardık lisede.Gerçi o da en az dürüm kadar kaloriliydi ama o zamn diyet derdimiz yoktu.Okullar açılınca bazen 8de evden çıkıp akşam 10da dönüyorum. Sabah-öğle-akşam dışarda yediğim bile oluyo. Sabah poğaça, öğle burger, akşam pizza yediğim günler çok olmuştur.Ama bu sene kahvaltıyı evden yapıp gitcem diğerlerine de bakıcam artık. Evden götürme fikri güzel de.. 8 kişi yemeğe gidiyoruz tek başıma gittiğimiz yerde açıp getirdiğimi yiyemem gibi geliyo ya
Birde tartı farkı eklerlerse ortalayı çok iyi etkileyecek bu sonuççAz önce tartıldım -900 çıktımBugün regl son günü hatta bitti sayılır. Şişkinlik gitti sanırım en son bildirdiğim kiloyla 200 gram fark kaldı. kapanır belki cumaya kadar
Bu ay ki adet im çok kötü geçiyor ya midem çok kötü başım da bir ağırlık sanki tüm bedeni mi kafamda taşıyorum T tatlitambak canım sende mi öyleydim ben mi öyle hatırlıyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Bende yapıyorum oğluma o tabak bitecek ... yoksa büyüyemezsin :))
morordek inatettimolacak Nanelibal
Bugunkü sporum arkedeşlerr
7 pencere sildim. Üstelik ikişer kere. Kollarım sızılıyor.
Leslie 30 dk
50 mekik
200 twester
50 sağ 50 sol üst bacak
100 iple atlama 100 ipsiz atlama
50 j.j.
bel esnetme
20 sağ20 sol bütün bacak
10 squat
Menümü duştan sonra yazacağım.
Ama işte o da farklı bi taktik bulmustu buna karsı sankiYanlış hatırlamıyorsan yemeğini bitir diyince oğlu yemiyordu.
Biz de yarın yola cıkıyoruz ya, normalde cumartesi falan gideriz diyorduk ama anneme yardıma gitmemiz gerekiyor.Yaa kızlar yarın yola çıkıyormuşuz.Normalde cuma çıkacakdık. Yaa hedefimi görmeden gitmek istemiyorum.Zaten düne göre +1 kiloyla uyandım.Kas şişkinliği heralde
Tamam canım ama dikkat et lütfen yediklerineÖrdeğim ben bu iki gündür çok kötüydum... Cumaya kadar idare etseniz beni olur mu. Sürekli bir uyku hali halsizlik var. Dün çocuklar oynarken ben uyuya kalmisim. Eşimde gececi idi. Ugrayazsam merak etmeyin. Hamile falan da degilim ki uykum gelsin ayol
Afiyet olsunnn :)herkese günaydınnnn..
sabah kahvaltımı küçük bir tost
ve 4 tane üzümle yaptım hadi bakalımm
Ama işte o da farklı bi taktik bulmustu buna karsı sankiYa da ben cok yanlıs hatırlıyorum, hafızama da hic güven olmaz zaten :)
Biz de yarın yola cıkıyoruz ya, normalde cumartesi falan gideriz diyorduk ama anneme yardıma gitmemiz gerekiyor.
Dünkü spordan sonra şişkinlik olmustur canım, bugunu hafif gecistir istersen yarına gecer
Tamam canım ama dikkat et lütfen yediklerine
Kaçamak da çok yaptım ama spor etkiledi sanırım kilo vermeyi.böyle böyle insan spor yapmayı seviyo işteBirde tartı farkı eklerlerse ortalayı çok iyi etkileyecek bu sonuçç
Cuma da bildirim yapacaksın ama degil miii?Dikkat etmez miyim saf protein yapıyorum. Bayram sabahi buraya kilomu yazacağım. Cumaya olmasa da pazartesi ye 75 olunacak arkadas
Ayy ne tatlıymış senin cadı.Ay ben hiç yapmıyorum. Doyduysan bırakabilirsin kızım diyorum. Zaten bitecek desem cevabı hazır. Anne beni zorlamaman gerektiğini bilmiyor musun diyor.. canı yemek istemediğin de ise zaten kaç gündür sağlıksız besleniyorum. Artık sagligima dikkat etmem gerek diye kaçıyor...
Ayy sorma kuzum bizim ev birinci kat ve bahçeli. Toz toprak hertürlü bislik vardı.Herşey süper de bu camları neden ikişer defa sildin kiz. Üstelik bayram tatiline de gideceksin
Sizede kolay gelsin canım.Biz de yarın yola cıkıyoruz ya, normalde cumartesi falan gideriz diyorduk ama anneme yardıma gitmemiz gerekiyor.
Dünkü spordan sonra şişkinlik olmustur canım, bugunu hafif gecistir istersen yarına gecer
Günaydın afiyet olsunherkese günaydınnnn..
sabah kahvaltımı küçük bir tost
ve 4 tane üzümle yaptım hadi bakalımm
Günaydınn fıstığımmGunaydinnn çıtır pıtır hatunlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?