Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydiin kizlar ben bu haftaki bildirimimi yapayim :)

Bu sabah 59.4 idim.
Gecen hafta 59.5'tu oyle 100 gram 100 gram gidiyor herhalde; bu hafta agirlik da calismistim ama olsun 59 olsun bizim olsun
Ben bugun seyahate cikiyorum; 2 hafta yokum 21'inde donecegim ama menu paylasmaya devam edecegim sanirim; sadece her seyi okuyamam. haftaya tarti yok sanirim di mi?
Ben de insallah donuste listeye girmeyi hedefliyorum bakalim

200 zipladim ya sadece :) belki +10 fazla ziplamisimdir Ben tabii simdi butun gun yuruyus disinda baska spor zor biraz 2 hafta ne onerirsiniz sayin kaptanlar? Gunluk kac ziplama? morordek

hakikaten benim de normalde hic sevmem gecen gun ne hikmetse canim istedi, bir yer var burada donerli salata yapiyor cok da guzel oluyor. sadece yesillik, domates, ustun 10-150 g doner. Oyle yapabilirsin bence de. Disaridan yedigimiz zaman -ki ben de oyle yasiyorum- malesef vucuda yeterince antioksidan alamiyoruz; ki genc kalmak icin, hem fiziksel hem ruhsal saglik acisindan antioksidan cok onemli. Hadi hicbir sey yapamadin evde tam bugday ekmekli, donerli-yumurtali-peynirli-ton balikli her neyse, bol yesillikli bir sandvic hazirla kendine bence onu ye; durumden iyidir.(Tam bugday durumler de var illa lavas dersen) Nanelibal

günaydın hanımlar;

dünkü menümü yazayım size;

sabah 2 yumurta, kk peynir.

öğle dukan tost, biraz yoğurt,

akşam hindi gögüs yağsız.

su 2,5 lt üstü, spor 40 dk tempolu park yürüyüşü, 1 saat kadar alışveriş merkezi yürüyüşü :)

morordek inatettimolacak

300 zıpzıpım yakında, şu leslie 'leri de indirirsem inşallah ona da başlıcam.

saol be şimdi bende döner istiyorum..... tühh size :)))

normalde akşam yemiyorum ekmek ama dün yarım dilim yedim canım çekti sonrada 20 dk fazla yürüdüm tatlım :)

Gunaydınlar gunaydınlar efeniiimmm
Hey masallah rakibem naptın öyle yaa
Valla belli de olmaz bakarsın 2 gün gec gelir :)
Ya sorma boga burcu zor olur biliyordum, korktugum burclardan da biridir zaten ama napalım geliyor gönlümün efendisi Katlaniciiiz artık :))
Ne güzel diyorsunuz siz öyleeeee
Az bile demisiz dünkü spora baksana

Evet ya çok çok fazla karşıyım buna
Benim görümcemin cocuğu biraz fazla kilolu ama yine de parça ekmek veya 1 lokmalık yemek bıraktı mı kızıyor bitir diye
Hepp anneler
Evet ya ben de cok karsıyım. Muskamın bi taktigi vardı cocuklara karsı, şu an hatırlayamadım ama işe yarıyor diyordu. Hem yemis oluyor hem de abartmamıs oluyor diyordu..
Ya bence de yüksek lisans doktora akıl kârı işler degil, ben de düsünüyorum simdi aklımdan zorum mu vardı da devam ettim diye Neyse artık başladık bi şeye bari bitirelim
Sen de yüksek lisanstan sonrasını bi daha düsün istersen doktora ömür törpüsü gibi adeta Hele ki manyak bir hocan varsa, daha da fena

Ayy gebelik takvimi görmek ne kadar heyecanlı. ..

Aman Allahım herkes nerelerde?!!!

Ördeğim ben bu iki gündür çok kötüydum... Cumaya kadar idare etseniz beni olur mu. Sürekli bir uyku hali halsizlik var. Dün çocuklar oynarken ben uyuya kalmisim. Eşimde gececi idi. Ugrayazsam merak etmeyin. Hamile falan da degilim ki uykum gelsin ayol

Okullar açılınca bazen 8de evden çıkıp akşam 10da dönüyorum. Sabah-öğle-akşam dışarda yediğim bile oluyo. Sabah poğaça, öğle burger, akşam pizza yediğim günler çok olmuştur. Ama bu sene kahvaltıyı evden yapıp gitcem diğerlerine de bakıcam artık. Evden götürme fikri güzel de.. 8 kişi yemeğe gidiyoruz tek başıma gittiğimiz yerde açıp getirdiğimi yiyemem gibi geliyo ya

Canım belki eylül aynın getirdiği bir halsilik halidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…