- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.541
200 zipladim ya sadece :) belki +10 fazla ziplamisimdirCanım hoşgeldin kızlar yazmıştır gereken herşeyi misafir geldi bakamadım bu akşam pek..muhabbet ederiz yine..
Özge ben.25yaşındayım y.lisans öğrencisiyim bekarım ördekcim gibi bebişim yokneyse konumuza dönelim sen takıl bize takıldıkca alısırsın herkesin huyuna suyuna
Bak anne ördek tüm anaçlığıyla cevap vermiş sanaben de dengesiz olmuş diyebilirim bu menü için..cezan kesilmiş ama ben bu kızı biliyosam katlaya katlaya yapar bu cezayı yediklerine dikkat et de midene dokunmasın yine canım
geçmiş olsun canım üşütme bayram üstü
sen de hoşgeldin canım yukarda arkadasa yazarken tanıttım kendımı yazmıyım aynı seylerı tekrarben sonra sarılıcam yeni gelen arkadaslara tek tek
kızz bu senin okul nerde allah aşkına.. yemekhanesi yok mu bu okulun ben ordan yiyom..corbanı sebze yemegını salatanı al otur ye.. dürüm diyo hala çökecem üstüne karabasan gibi en sonunda.. biz de aç aç uyuyoz merak etme senden gizli yemiyoz
Bak yerdim diyo hala..kız kırarım o bacakları zıplata zıplataaa.. bu kadar döner aşkın varsa porsiyon söyle salatayla ayranla ye.. ızgara köfte tavuk ye.. belki arada bak ARADA 1 tane lahmacun olabilir bol yesıllıkle.. corba ıc her fast food ta var sımdı.. corba salata ızgaraa köfte -ekmeksiz- mis gibi menü işte.. senin fast foodcu arkadaslarınla tambagın kocasının kafalarını birbirine sürtücem en sonunda
hakikaten benim de normalde hic sevmem gecen gun ne hikmetse canim istedi, bir yer var burada donerli salata yapiyor cok da guzel oluyor. sadece yesillik, domates, ustun 10-150 g doner. Oyle yapabilirsin bence de. Disaridan yedigimiz zaman -ki ben de oyle yasiyorum- malesef vucuda yeterince antioksidan alamiyoruz; ki genc kalmak icin, hem fiziksel hem ruhsal saglik acisindan antioksidan cok onemli. Hadi hicbir sey yapamadin evde tam bugday ekmekli, donerli-yumurtali-peynirli-ton balikli her neyse, bol yesillikli bir sandvic hazirla kendine bence onu ye; durumden iyidir.(Tam bugday durumler de var illa lavas dersen)Canım hoşgeldin kızlar yazmıştır gereken herşeyi misafir geldi bakamadım bu akşam pek..muhabbet ederiz yine..
Özge ben.25yaşındayım y.lisans öğrencisiyim bekarım ördekcim gibi bebişim yokneyse konumuza dönelim sen takıl bize takıldıkca alısırsın herkesin huyuna suyuna
Bak anne ördek tüm anaçlığıyla cevap vermiş sanaben de dengesiz olmuş diyebilirim bu menü için..cezan kesilmiş ama ben bu kızı biliyosam katlaya katlaya yapar bu cezayı yediklerine dikkat et de midene dokunmasın yine canım
geçmiş olsun canım üşütme bayram üstü
sen de hoşgeldin canım yukarda arkadasa yazarken tanıttım kendımı yazmıyım aynı seylerı tekrarben sonra sarılıcam yeni gelen arkadaslara tek tek
kızz bu senin okul nerde allah aşkına.. yemekhanesi yok mu bu okulun ben ordan yiyom..corbanı sebze yemegını salatanı al otur ye.. dürüm diyo hala çökecem üstüne karabasan gibi en sonunda.. biz de aç aç uyuyoz merak etme senden gizli yemiyoz
Bak yerdim diyo hala..kız kırarım o bacakları zıplata zıplataaa.. bu kadar döner aşkın varsa porsiyon söyle salatayla ayranla ye.. ızgara köfte tavuk ye.. belki arada bak ARADA 1 tane lahmacun olabilir bol yesıllıkle.. corba ıc her fast food ta var sımdı.. corba salata ızgaraa köfte -ekmeksiz- mis gibi menü işte.. senin fast foodcu arkadaslarınla tambagın kocasının kafalarını birbirine sürtücem en sonunda
olur canım ... @nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? @savurgan da heralde bayram dan sonra dönerbtlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu
hakikaten benim de normalde hic sevmem gecen gun ne hikmetse canim istedi, bir yer var burada donerli salata yapiyor cok da guzel oluyor. sadece yesillik, domates, ustun 10-150 g doner. Oyle yapabilirsin bence de. Disaridan yedigimiz zaman -ki ben de oyle yasiyorum- malesef vucuda yeterince antioksidan alamiyoruz; ki genc kalmak icin, hem fiziksel hem ruhsal saglik acisindan antioksidan cok onemli. Hadi hicbir sey yapamadin evde tam bugday ekmekli, donerli-yumurtali-peynirli-ton balikli her neyse, bol yesillikli bir sandvic hazirla kendine bence onu ye; durumden iyidir.(Tam bugday durumler de var illa lavas dersen)Nanelibal
sen dunden raziymissin da ondan bencesaol be şimdi bende döner istiyorum..... tühh size :)))
sen dunden raziymissin da ondan bence
normalde akşam yemiyorum ekmek ama dün yarım dilim yedim canım çekti sonrada 20 dk fazla yürüdüm tatlım :)Öncelikle iyi geceler.Takıma yeni kanlar yeni canlar gelmiş. Biriken sayfalardan belli oluyorr.
Öldüm bittim kuzum.
Yaaa senin içini okuyor kız
Kimyacı olduğu belli
Ayy benim ki fena kıskanç ya
Hoşgeldinnn.
Hoşgeldin canım.
Haahhaaa kesinlikle katılıyorum.
Afiyet olsun canım akşam ekmeği çıkarsan mı
Hey masallah rakibem naptın öyle yaamorordek inatettimolacak Nanelibal
Bugunkü sporum arkedeşlerr
7 pencere sildim. Üstelik ikişer kere. Kollarım sızılıyor.
Leslie 30 dk
50 mekik
200 twester
50 sağ 50 sol üst bacak
100 iple atlama 100 ipsiz atlama
50 j.j.
bel esnetme
20 sağ20 sol bütün bacak
10 squat
Menümü duştan sonra yazacağım.
Valla belli de olmaz bakarsın 2 gün gec gelir :)ördekcim sen şu yavrunun doğumunu 2gün daha ertelesene aynı gün doğmuş oluruzyanlız allah kolaylık versin bizim cirkin ördek yavrusu boğadan gelecek inat sinir ve oburluk en bilinen özelliklerimizdir..saygılar sevgiler öpücükler
Az bile demisiz dünkü spora baksanaNe güzel diyorsunuz siz öyleeeee
Evet ya ben de cok karsıyım. Muskamın bi taktigi vardı cocuklara karsı, şu an hatırlayamadım ama işe yarıyor diyordu. Hem yemis oluyor hem de abartmamıs oluyor diyordu..Evet ya çok çok fazla karşıyım buna
Benim görümcemin cocuğu biraz fazla kilolu ama yine de parça ekmek veya 1 lokmalık yemek bıraktı mı kızıyor bitir diye
Hepp anneler
Ya bence de yüksek lisans doktora akıl kârı işler degil, ben de düsünüyorum simdi aklımdan zorum mu vardı da devam ettim diyeİyi geceler anniş ördekAhhh yavrucumm aahh damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışş senin derdini bi ben bilirim.. o hocadan bi tane de bende var.. yakında ya onu kesicem ya kendimi -sayko psikopat delirmiş çaresiz yılgın emoji-
Çok naziksin canimmm. Teşekkür ederimAz bile demisiz dünkü spora baksana
Yanlış hatırlamıyorsan yemeğini bitir diyince oğlu yemiyordu.Evet ya ben de cok karsıyım. Muskamın bi taktigi vardı cocuklara karsı, şu an hatırlayamadım ama işe yarıyor diyordu. Hem yemis oluyor hem de abartmamıs oluyor diyordu..
Günaydın Denizcim.günaydın kızlar :)
SBugün Dr a gidececanım tesekkur ederim :)
Leslie evde yürüyüs yaptıran bir ablamız. 1 mil, 2 mil, 3 mil, ... seklinde Youtube'da videoları var. 1 mil ile başlayıp bi deneyebilirsin, eger hafif gelirse 2'ye gecersin.
Zıplamak da bence kesinlikle işe yarıyor, arada zıplama da yapabilirsin
Aman Allahım herkes nerelerde?!!!
Okullar açılınca bazen 8de evden çıkıp akşam 10da dönüyorum. Sabah-öğle-akşam dışarda yediğim bile oluyo. Sabah poğaça, öğle burger, akşam pizza yediğim günler çok olmuştur.hakikaten benim de normalde hic sevmem gecen gun ne hikmetse canim istedi, bir yer var burada donerli salata yapiyor cok da guzel oluyor. sadece yesillik, domates, ustun 10-150 g doner. Oyle yapabilirsin bence de. Disaridan yedigimiz zaman -ki ben de oyle yasiyorum- malesef vucuda yeterince antioksidan alamiyoruz; ki genc kalmak icin, hem fiziksel hem ruhsal saglik acisindan antioksidan cok onemli. Hadi hicbir sey yapamadin evde tam bugday ekmekli, donerli-yumurtali-peynirli-ton balikli her neyse, bol yesillikli bir sandvic hazirla kendine bence onu ye; durumden iyidir.(Tam bugday durumler de var illa lavas dersen)Nanelibal
Canım belki eylül aynın getirdiği bir halsilik halidir.Ördeğim ben bu iki gündür çok kötüydum... Cumaya kadar idare etseniz beni olur mu. Sürekli bir uyku hali halsizlik var. Dün çocuklar oynarken ben uyuya kalmisim. Eşimde gececi idi. Ugrayazsam merak etmeyin. Hamile falan da degilim ki uykum gelsin ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?