- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.581
Menün de gayet hafifmis, bence bugunkü artının sebebi kesinlikle şişkinlikmorordek inatettimolacak
Dünün menüsü
Kahvaltı:
2 yuurtadan omlet
1 elma
Ara: 1 yeşil elma
1 avuç fındık
Akşam:
2 kase cacık
salata ve 1 kase erişte çorbası
Ara: 1 avuç fındık- antep fıstığı 2 hurma
Su: 1.5
Spor: yazmıştım zaten.
Canım gecen bayram haftası etaplar birlestirilmisti ve bayram sonrası bildirim yapmıstık ama bu bayram icin henüz öyle bir sey konusulmadı. Ben bi yazayım paylasım alanına, muhtemelen cogu grup kabul edecektir. Durumu bildiririm size :)Ben bişeyi merak ediyorum kaptanlarımmorordek inatettimolacak bu hafta kilo bildiricez ama bayram haftası kilo bildircekmiyiz?Ben tatilde olacağımdan bildirememde onu nasıl yapalım diycektim.İznemi ayrılsam napsam?
Valla menülerin süper gidiyor, büyük ihtimal gene güzel bir eksiyle gelirsin bu haftaDün lafa dalmisim ben de unuttum menu yazmayi..hemen yazammorordek
Sabah
2catal peynir 2kuru kayisi acelem vardi
Ogle
1kase ezogelin
1porsiyon mantarli tavuklu yemek
2yk yogurt salata
Aksam
Ogle cok geldi bana aksam ustu de 2yk yogurt yarim seftali yidim
Su 2,5lt
Spor 40dk yuruyus
2mile lesliecigimmle takildik
20dk sıkılaşma egzersizi
Bencede öyle olması gerekiyor. 1 lt yeşilçayda içmiştim ama demekki pek faydası olmamış.Menün de gayet hafifmis, bence bugunkü artının sebebi kesinlikle şişkinlik
Hatuna bak yaaDün lafa dalmisim ben de unuttum menu yazmayi..hemen yazammorordek
Sabah
2catal peynir 2kuru kayisi acelem vardi
Ogle
1kase ezogelin
1porsiyon mantarli tavuklu yemek
2yk yogurt salata
Aksam
Ogle cok geldi bana aksam ustu de 2yk yogurt yarim seftali yidim
Su 2,5lt
Spor 40dk yuruyus
2mile lesliecigimmle takildik
20dk sıkılaşma egzersizi
Bu sefer eksiyledöneceğimm.Kendime söz verdimmm.Ben tam yazacaktim ordekcim yazmis denizcim..bence de birlestirirler muhtemelen.. ama bu bayramin bilancosu daha kötü olacak bence yumulacak herkes etlere mangallara yagli yagli kavurmalara.. cok yiyenin rüyasına girer kovalarim valla
Haftasonu iyi gitti de bikac gundur inatlasiyo resmen pis kilolar.. bugun biraz daha arttirabilirim sporu halim kalirsa.. bi de sasirtmak amacli öğle hafif yiyip aksam izgara salata yapmayi düşünüyorum. Acikmiyorum yoksa aksamlari artikValla menülerin süper gidiyor, büyük ihtimal gene güzel bir eksiyle gelirsin bu hafta
Ebruş, Özge sana yetişecek vallahi. Kızdaki azim kimsede yok :)Hatuna bak yaa
Bana kafa tutuyorrr.
Kız menülerin harikaa
Sen ne yapar eder kurtulursun o kilolardan ben senden eminim :)Haftasonu iyi gitti de bikac gundur inatlasiyo resmen pis kilolar.. bugun biraz daha arttirabilirim sporu halim kalirsa.. bi de sasirtmak amacli öğle hafif yiyip aksam izgara salata yapmayi düşünüyorum. Acikmiyorum yoksa aksamlari artik
Ayy sagol ebrusum.. 7lerde cok takilmadan 6lari gormek istiyorum..duracaksa orda durabilir bi muddetHatuna bak yaa
Bana kafa tutuyorrr.
Kız menülerin harikaa
Evet rakibecimm.Ben zaten yerimde sayıyorum. Hatun gaza basmış geliyorrEbruş, Özge sana yetişecek vallahi. Kızdaki azim kimsede yok :)
Bazen yerinde saymana bile dua ediyoruz amaEvet rakibecimm.Ben zaten yerimde sayıyorum. Hatun gaza basmış geliyorr
Kavurma yesinlerde dolmalar,börekler,tatlılar,çikolatalar tehlikel bence :) yemeyin kızlar yemeyinBen tam yazacaktim ordekcim yazmis denizcim..bence de birlestirirler muhtemelen.. ama bu bayramin bilancosu daha kötü olacak bence yumulacak herkes etlere mangallara yagli yagli kavurmalara.. cok yiyenin rüyasına girer kovalarim valla
Ayy evet yaaBazen yerinde saymana bile dua ediyoruz ama
Memleket dönüslerin felaket oluyor genelde
Hadi insallah bakalım :)Ayy evet yaa
Bu sefer eksiyle döneceğim ama
Eşimle de konuştuk akşamları parka gidip 1 saat koşu yapıcağız. Söz verdi bakalım olacak mı??
Ayy sorma dum bizim evli bi cift vardi onlarla karsilastik gittik yemege normalde nasil hayvan gibi yedigimi bilirler tepsiye ne aldiysam bunlara biraktim tatli pilav filan.. 20 kilo gitti dedim ohaaa oldularSen ne yapar eder kurtulursun o kilolardan ben senden eminim :)
Bu arada okuldaki arkadasların falan fark ediyorlardır elbet sendeki bu degisimi, neler diyorlar? Güzel tepkiler alıyorsundur mutlaka :) Yaz da diger kızlara motivasyon olsun
Ben de dururum bi yerde elbet.. her diyetin kacinilmaz sonu bu benceEvet rakibecimm.Ben zaten yerimde sayıyorum. Hatun gaza basmış geliyorr
Sorma zar zor ugrasiyo veriyi sonra hoopp memleekeett cuupp kilolarr.. kiz sana tatili mi yasaklasak bizBazen yerinde saymana bile dua ediyoruz ama
Memleket dönüslerin felaket oluyor genelde
Hay agzin bal yesin denizcim yaa.. bi de onlarin ustune kubbeli gunahlar var.. misal kavurmanin yanina pilavv.. bi cataldan sonra agzina koyanin canina okurum valla.. bayramda etaplar birlesse bile elinde cebinde neti olan girip yazacak menuleri.. ya da bi liste tutsun ne zaman girebilirse bi kacgunluk toplu yazar.. milletin icinde cezalari nasil yaparim diye dusunmek istemeyen agzina mukayyet olacak fena yaparim yoksaKavurma yesinlerde dolmalar,börekler,tatlılar,çikolatalar tehlikel bence :) yemeyin kızlar yemeyin
Ahahah ya süpermisAyy sorma dum bizim evli bi cift vardi onlarla karsilastik gittik yemege normalde nasil hayvan gibi yedigimi bilirler tepsiye ne aldiysam bunlara biraktim tatli pilav filan.. 20 kilo gitti dedim ohaaa oldularfarkediliyo kiz farkedilmez mi.. arabayla geliyodu onlar tanimamislar kapida karsilasinca sasirdilar baya.. taninmayacak hale gelmisim dedim ne demek istiyosunuz saka bi tarafa gecen sene moral bozuklugu yaratan bütün tisortler artik bol geliyo yaz bitti idare edeyim sonra veririm birilerine dedim..dun eski bi pantolonu giydim butun gun cekistidim dusecek sandim bi ara.. e malum bu bunye yuzyillardir kemer nedir onu da bilmedigi icin meger normal insanlar pantolonlarina kemer kullaniyomus dun ihtiyac duydum.resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?