Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek inatettimolacak Nanelibal
Bugunkü sporum arkedeşlerr
7 pencere sildim. Üstelik ikişer kere. Kollarım sızılıyor.
Leslie 30 dk
50 mekik
200 twester
50 sağ 50 sol üst bacak
100 iple atlama 100 ipsiz atlama
50 j.j.
bel esnetme
20 sağ20 sol bütün bacak
10 squat
Menümü duştan sonra yazacağım.

ördekcim sen şu yavrunun doğumunu 2gün daha ertelesene aynı gün doğmuş oluruz yanlız allah kolaylık versin bizim cirkin ördek yavrusu boğadan gelecek inat sinir ve oburluk en bilinen özelliklerimizdir..saygılar sevgiler öpücükler

Öncelikle iyi geceler.Takıma yeni kanlar yeni canlar gelmiş. Biriken sayfalardan belli oluyorr.
Gel gelelim günün uyuşuğunaaaa.. Kızzz ebruşum ses vermemişsin bana ben leslieye başlıcam şimdi sonra sıkılaşma egzersizim var nerdesin sen bakıym gel birlikte yapalım ebrusonmez
Öldüm bittim kuzum.
Sorumu göndermeden cevabı gelmiş eneee
Yaaa senin içini okuyor kız
Kimyacı olduğu belli
Ayy benim ki fena kıskanç ya
Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor
Hoşgeldinnn.
Merhaba bende katılmak istiyorum nasıl katılacağım?
Sabah forumda 7. takımı görmüştüm takımlar yarışıyor mu anlayamadım
Hoşgeldin canım.
Hıı sana kesin ceza kesmeliler bence bizle dalgamı geçiyosun diye
Haahhaaa kesinlikle katılıyorum.
Afiyet olsun canım akşam ekmeği çıkarsan mı

Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor
Canım hoşgeldin kızlar yazmıştır gereken herşeyi misafir geldi bakamadım bu akşam pek..muhabbet ederiz yine..
Özge ben.25yaşındayım y.lisans öğrencisiyim bekarım ördekcim gibi bebişim yok neyse konumuza dönelim sen takıl bize takıldıkca alısırsın herkesin huyuna suyuna

Aslında cok kötü sayılmaz ama dengesiz olmus sanki biraz menü. Aksamki sandvic zaten olmamıs :) 200 zıpla bakalım, Özge de keserse ekstra zıplarsın
Bak anne ördek tüm anaçlığıyla cevap vermiş sana ben de dengesiz olmuş diyebilirim bu menü için..cezan kesilmiş ama ben bu kızı biliyosam katlaya katlaya yapar bu cezayı yediklerine dikkat et de midene dokunmasın yine canım
geçmiş olsun canım üşütme bayram üstü
sen de hoşgeldin canım yukarda arkadasa yazarken tanıttım kendımı yazmıyım aynı seylerı tekrar ben sonra sarılıcam yeni gelen arkadaslara tek tek
kızz bu senin okul nerde allah aşkına.. yemekhanesi yok mu bu okulun ben ordan yiyom..corbanı sebze yemegını salatanı al otur ye.. dürüm diyo hala çökecem üstüne karabasan gibi en sonunda.. biz de aç aç uyuyoz merak etme senden gizli yemiyoz
Cuma ya da cumartesi olsa kesin yerdim çok açtım ama 2 güncük kalmış e bayram da geliyo
Bak yerdim diyo hala..kız kırarım o bacakları zıplata zıplataaa.. bu kadar döner aşkın varsa porsiyon söyle salatayla ayranla ye.. ızgara köfte tavuk ye.. belki arada bak ARADA 1 tane lahmacun olabilir bol yesıllıkle.. corba ıc her fast food ta var sımdı.. corba salata ızgaraa köfte -ekmeksiz- mis gibi menü işte.. senin fast foodcu arkadaslarınla tambagın kocasının kafalarını birbirine sürtücem en sonunda

Ayy ağzından bal damlıyor kuzum.İnşallah inşallahh
Bayramdan sonra gireceğim. Eşimle anlaşma yaptık memlekette olduğumuz hergün boyunca 1 saat koşu yapacağız akşamları.
Bu sefer memlekette kilo almayacağımm.Veremesem bile almayacamm

btlbetul Betül 2

Bende yapıyorum oğluma o tabak bitecek ... yoksa büyüyemezsin :))
Yapma kuzum ya
Midesi genişlemesin
Ay kızlar muhabbet de pek güzeldi ama benim cok uykum geldi
Yarın sevgili tez hocamla görüsecegim. Bana başarı dileyin, gene neler isteyecek kadın kimbilir
Kolay gelsin ördeğim
Ben kaçar morordek Nanelibal uyuyabilirsem başagrısından uyuyacağım hadi herkese iyi geceler yarına bol eksiler ..
Umarım şuan mışıl mışıl uyuyorsundur.Çok geçmiş olsun.
Tişikkürler efenimmm.
Korkutma ya kzıı şimdiden.

biz nilgünle en son konuştugumuzda bayramdan sonrada kalırız belkı dıyodu ılk haftalar pek ders olmuyo diye..savurgan da malum memleket hasretlisi nereleri gezmiştir o simdi..evine dönmeden gelmez buralara ama onun da bitmek üzeredir tatili sanırım.. o pisiciğe bişey demiyom artık ya yıne ısı basından askındır ya da bayram temızlıgıne girişmiştir ebruşla senin maşallahınız var zaten ikinizi de çok beğeniyorum kızlar
Ayy canım cok gecmıs olsun..havalar da sogudu ya bırden o da etkılemıstır ıster ıstemez
bende almışiir diye düşünüyorum umarım bizi şaşırtır organik hatun:)özledim ama nasıl da alıştım kısa bir zamanda
Leyynn uğraşmayın ortimle hiç de bile almamıştır nilsub cum denize girmiştir bol bol koşturmaca filan derken verip gelir hatta utandırır sizi görersinizzzz
Not: Orticim güveniyom sana tamam mııı ikimizi de dillerine düşürme sonra
Ay kızlar muhabbet de pek güzeldi ama benim cok uykum geldi
Yarın sevgili tez hocamla görüsecegim. Bana başarı dileyin, gene neler isteyecek kadın kimbilir
İyi geceler anniş ördek Ahhh yavrucumm aahh damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışş senin derdini bi ben bilirim.. o hocadan bi tane de bende var.. yakında ya onu kesicem ya kendimi -sayko psikopat delirmiş çaresiz yılgın emoji-
Hatun uçmuşşş savulun gençleeeerrr wuuhuuuu

Hadi ben de yatayım sabah lab beni bekler.. İyi geceler datluşlarrr..
Not: @ebrusonmez ebruşum yanlış kalmış aklında sanırım düzelteyim dedim moleküler biyoloji ve genetik lisansından sonra aynı bölümden yüksek lisans yapıyorum şu anda.. -Çünkü aklımdan zorum vardı -

Bende tarih mezunuyum benim yaptigim tek yuksek lisans tezsiz yuksek lisans lldu
Sana kolay gelsin ben lise ogretmenligini seviyorum umarim kazanirim bu yil kpss yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…