- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.521
Allah yardımcın olsun canımAy kızlar muhabbet de pek güzeldi ama benim cok uykum geldi
Yarın sevgili tez hocamla görüsecegim. Bana başarı dileyin, gene neler isteyecek kadın kimbilir
hey maşallahmorordek inatettimolacak Nanelibal
Bugunkü sporum arkedeşlerr
7 pencere sildim. Üstelik ikişer kere. Kollarım sızılıyor.
Leslie 30 dk
50 mekik
200 twester
50 sağ 50 sol üst bacak
100 iple atlama 100 ipsiz atlama
50 j.j.
bel esnetme
20 sağ20 sol bütün bacak
10 squat
Menümü duştan sonra yazacağım.
ördekcim sen şu yavrunun doğumunu 2gün daha ertelesene aynı gün doğmuş oluruzSorma ya ben de
Öldüm bittim kuzum.Gel gelelim günün uyuşuğunaaaa.. Kızzz ebruşum ses vermemişsin bana ben leslieye başlıcam şimdi sonra sıkılaşma egzersizim var nerdesin sen bakıym gel birlikte yapalımebrusonmez
Yaaa senin içini okuyor kızSorumu göndermeden cevabı gelmiş eneee
Kimyacı olduğu belliVücut su tutsa diğer günler de tutar dimibazen mesela pilates yaptığınızda kaslar daha seert oluyo dokununca bile hissediliyo. kas sonuçta temel olarak bakarsak hücre ve bunların büyümesini sağlayan tek şey onları uyarmamız yani spor yapmamız-yapmayınca da alınan o günlük kaloriler başka bir hücreciklerimiz olan yağ hücrelrimize katkı sağlıuo -
O yüzden hareket güzeldir gençler
Ayy benim ki fena kıskanç yaKız ebruşum sorma biz de geçen gün yarimle yürüyüşe gidelim sahile dedik.. bende eşofman altı giydim bi ed tişört çektim çıktım.. ohaa erimişsin sen dedi görünce direkhatlarım belli olmaya başlamış..dedim canım onlar squatın nimetleri kıskanmayalım allahtan çok takıp dert eden birisi değildir biraz bozuldu sadece..hepsinin bi açılıyoo radarları farkedince demekki
Hoşgeldinnn.Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor
Hoşgeldin canım.Merhaba bende katılmak istiyorum nasıl katılacağım?
Sabah forumda 7. takımı görmüştüm takımlar yarışıyor mu anlayamadım
Haahhaaa kesinlikle katılıyorum.Hıı sana kesin ceza kesmeliler bence bizle dalgamı geçiyosun diye
Afiyet olsun canım akşam ekmeği çıkarsan mıKızlar bende menümü paylaşayımmorordek nilsub inatettimolacak
Sabah:1 dl ekmek+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+5 zeytin+nane ,dereotu
Öğlen:1 fırında but+2 dl fırında patates+1 kase salata
Ara:üzüm yedim yarım küçük salkım diyelim
Akşam:4 kaşık kıymalı yumurta+1 kk peynir+4 zeytin+1/2 dl ekmek
Ara:2 tane erik
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat 20 dk yürüyüş
Vayy çok havalı olmuşş :)))Sana? Ben? Güzel bir sey yazacagım?
Önce hak etmen lazım o güzel sözleri bebegim
Canım hoşgeldin kızlar yazmıştır gereken herşeyi misafir geldi bakamadım bu akşam pek..muhabbet ederiz yine..Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor
Menumu yazayim, beni dovun
Sabah:yok
Ogle 12.00 : 3 yk vejeteryan patlican musakka, 3 yk bulgur pilavi, 1 kase lebeni corba, az yogurtlu yesillik, 1 dilim kavun.
Ara: 5 hurma
Aksam saat 18.00 : 1 beyaz peynirli domates ufak sandvic(ama ekmegi pogaca ekmegi gibi biraz), 2 salkim uzum.
spor yok ama bavul hazirlama, bavul kapama, butun aksami ayakta gecirme falan filan.
su da yogunluktan az icmis olabilirim bugun biraz ama 1.5 litreden cok eminim, 2 vardir belki.
Bana ceza var mi?inatettimolacak morordek
Bak anne ördek tüm anaçlığıyla cevap vermiş sanaAslında cok kötü sayılmaz ama dengesiz olmus sanki biraz menü. Aksamki sandvic zaten olmamıs :) 200 zıpla bakalım, Özge de keserse ekstra zıplarsın
geçmiş olsun canım üşütme bayram üstüBugün ku menum
Sabah
Bir domates
2 kk büyüklüğünde peynir
Bir pişmiş yumurta
Bir dilim ekmek
Öğle
Kahve
2 tane incir
Aksam
4 tane kofte
Yarım domates
Bir yaprak marul
bir dilim ekmek(midem çok kötüydü geri çıkardım hepsini)
Şu 2.5 litre
Spor bayram temizligibu ara böyle :)
sen de hoşgeldin canım yukarda arkadasa yazarken tanıttım kendımı yazmıyım aynı seylerı tekrarHerkese merhabalar,
Ben KK nü yıllardır takip eden ama bir türlü üye olamayanlardanım bu güne nasip oldu.
19 yalındayım, üniversite öğrencisiyim, evliyim ve 1 kızım var 2 buçuk aylık.
Şu an 63 kiloyum ve 56 kilo benim hedefim. Hamilelğimin son ayında 68 kiloydum doğumdan sonra 59 oldum emzirme döneminde biraz fazla yüklenince annem ananem kilo aldım malesef.
kızz bu senin okul nerde allah aşkına.. yemekhanesi yok mu bu okulun ben ordan yiyom..corbanı sebze yemegını salatanı al otur ye.. dürüm diyo hala çökecem üstüne karabasan gibi en sonunda.. biz de aç aç uyuyoz merak etme senden gizli yemiyozBen de güzel bi yazı görcem sanıyodumokullar açılınca her öğünüm dışarda oluyo nerdeyse, yandım ben bugün ilk defa yemedim ama dürüm öyle baktım, açlıktan ölüyorum burda ama sabah eksi görmem lazım napiyim
Bak yerdim diyo hala..kız kırarım o bacakları zıplata zıplataaa.. bu kadar döner aşkın varsa porsiyon söyle salatayla ayranla ye.. ızgara köfte tavuk ye.. belki arada bak ARADA 1 tane lahmacun olabilir bol yesıllıkle.. corba ıc her fast food ta var sımdı.. corba salata ızgaraa köfte -ekmeksiz- mis gibi menü işte.. senin fast foodcu arkadaslarınla tambagın kocasının kafalarını birbirine sürtücem en sonundaCuma ya da cumartesi olsa kesin yerdim çok açtımama 2 güncük kalmış e bayram da geliyo
Ayy ağzından bal damlıyor kuzum.İnşallah inşallahholur canım ...nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? @savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu
Bu saatlerde değil de sabah baya mutlu oluyorum önceki gün yememişsem, şu an çok açım. Ama dolu midedense aç mideyle uyumak daha güzel tabii
Ben para verdim diye o pilavın hepsini yerim kine alsam önümdeki tabağı bitiriyorum tik gibi bi şey olmuş bende
canım tartıya yetişiyorsun ama demi???Aa ben de cuma günü köye gidiyorum, perşembe döncez sanırım. Orda net çok kötü hatta bazen hiç olmuyo. Geceleri düzeliyo sanırım biraz. Mümkün olduğunca girmeye çalışcam ama bakalımunutmadan söyliyim dedim şimdiden
Ne güzel diyorsunuz siz öyleeeeeNilgün'ü azıcık tanıdıysam kesin kilo almıstır, ara ögünlerini de aksatmamıstır orada
Ebruşum da pek azimli dedigin gibi, hadi bakalım insallah girer listeye :)
Evet ya çok çok fazla karşıyım bunaİşte bunlar hep analarımızın marifeti bence :)
"O tabak bitecek" ile büyüdük hepimiz
Yapma kuzum yaBende yapıyorum oğluma o tabak bitecek ... yoksa büyüyemezsin :))
Kolay gelsin ördeğimAy kızlar muhabbet de pek güzeldi ama benim cok uykum geldi
Yarın sevgili tez hocamla görüsecegim. Bana başarı dileyin, gene neler isteyecek kadın kimbilir
Umarım şuan mışıl mışıl uyuyorsundur.Çok geçmiş olsun.
Tişikkürler efenimmm.hey maşallah
Korkutma ya kzıı şimdiden.ördekcim sen şu yavrunun doğumunu 2gün daha ertelesene aynı gün doğmuş oluruzyanlız allah kolaylık versin bizim cirkin ördek yavrusu boğadan gelecek inat sinir ve oburluk en bilinen özelliklerimizdir..saygılar sevgiler öpücükler
biz nilgünle en son konuştugumuzda bayramdan sonrada kalırız belkı dıyodu ılk haftalar pek ders olmuyo diye..savurgan da malum memleket hasretlisi nereleri gezmiştir o simdi..evine dönmeden gelmez buralara ama onun da bitmek üzeredir tatili sanırım.. o pisiciğe bişey demiyom artık ya yıne ısı basından askındır ya da bayram temızlıgıne girişmiştirolur canım ...nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? @savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu
Ayy canım cok gecmıs olsun..havalar da sogudu ya bırden o da etkılemıstır ıster ıstemezBu ay ki adet im çok kötü geçiyor ya midem çok kötü başım da bir ağırlık sanki tüm bedeni mi kafamda taşıyorum @tatlitambak canım sende mi öyleydim ben mi öyle hatırlıyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Leyynn uğraşmayın ortimlebende almışiir diye düşünüyorum umarım bizi şaşırtır organik hatun:)özledim ama nasıl da alıştım kısa bir zamanda
İyi geceler anniş ördekAy kızlar muhabbet de pek güzeldi ama benim cok uykum geldi
Hatun uçmuşşş savulun gençleeeerrr wuuhuuuumorordek inatettimolacak Nanelibal
Bugunkü sporum arkedeşlerr
7 pencere sildim. Üstelik ikişer kere. Kollarım sızılıyor.
Leslie 30 dk
50 mekik
200 twester
50 sağ 50 sol üst bacak
100 iple atlama 100 ipsiz atlama
50 j.j.
bel esnetme
20 sağ20 sol bütün bacak
10 squat
Menümü duştan sonra yazacağım.
ebruşla senin maşallahınız var zaten ikinizi de çok beğeniyorum kızlar
Teşekkür ederim fıstığım.Hatun uçmuşşş savulun gençleeeerrr wuuhuuuu
Bende tarih mezunuyum benim yaptigim tek yuksek lisans tezsiz yuksek lisans llduHadi ben de yatayım sabah lab beni bekler.. İyi geceler datluşlarrr..
Not: @ebrusonmez ebruşum yanlış kalmış aklında sanırım düzelteyim dedim moleküler biyoloji ve genetik lisansından sonra aynı bölümden yüksek lisans yapıyorum şu anda.. -Çünkü aklımdan zorum vardı-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?