Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahah ya süpermis
Fark edileceginden eminim zaten, o yüzden özellikle sordum. Az buz degil yani 20 kilo ya :) Takımımızın 2. muskasısın vallahi :)
Yaa cok kiymetli bu söylediğin benim icin..ben ilk muskanin yazisini okuyup karar vermistim dündu sanki ya.. kulakları çınlasın ilk kıvılcımı o yakti ben de tanimadan bilmeden.. kelebek etkisi misali insanlar nasil dokunuyor birbirinin hayatina...
Bu arada harbiden resmen uzerimde 1damacana vardi.. Yuruyosun onla,yatiyosun onla.. kapidan mutfaga getiremiyorum damacanayi onla yasamisim yuzyildir.. dur ama gidecek daha.. anaaamm 50kilo oldugum hayal gunleri dusunsene 2damacana eder ohaaa
Olunmaz gibi degil ev arkadasim 50 kilo.. hatta vicdansiz dun aksam yemekten sonra cikti o haliyle 50idi dedim cekil kiz yirtarim agzini allahin zayifi dedim.. ama icimden

Evet yaa hatırlamam mıı :) O ara gruba bi akın olmustu zaten ama iste birkac kisi devam edebildi. Büyük irade ve azim gerektiren bir sey o yüzden seni cooook coook takdir ediyorum :) Eminim 50 oldugun günleri de görecegiz canım, sen yeter ki bu azmini kaybetme

Canim ben de aldım açlık otu kabızlık için. 12 tane yaprağı 2 bardak suya atıyorum. 1 taşım kaynatıp hemen kapatıyorum. Iki yonca tuketiyorum. Ilık tüketmek lazımmış. Akşam yatmadan önce veya sabah aç karna içmek lazımmış

Bu çocuklar oyuna hiç doymuyorlar. Slime oynadik bitti geçti. Oğlumu uyuttum. Şimdi de kızım oyuncaklarla bana kahvaltı sofrası hazırlamış gel anne diye. Gözleme de yapayim mi diyor. Ay ben de yap kızım krep te yap geliyorum hemen diye daldım.... şimdi yedik bitti bulasiklarini yikiyormus. Kahve yapıp gelecek onuda içelim napalım....

Bugün sonunda daha neler bekliyor bakalım.
Ahanda Kahveler geliyor ben kactim

aç mı tok mu anlayamadım bende ,bazı yerler aç bazı yerler tok yazıyor o zaman sabah itibariyle başlayım sağol canım

hey maşallah

Benimde eşiminde neti var canım.Ben girer yazarım.

Çok tatlısın fıstığım merak etme sende mutlaka başaracaksın. Vucudun çok daha sağlıklı olacak.Çak daha çevik olacaksın.

merhaba canım, hoşgeldin. bende dukan diyetini yapıyorum, birbirimizi motive edebiliriz bizde :)

kız evladı işte, hem doyurdu hem de keyif kahvesini yapıyor :) maşallah

Maşallah masallah ebrucum ..
sağol canım inşallah ha bire temizlik yapıyorum hasta olmak neyse 2 çocuk var kim bakacak :)

yaparsın sen canım güveniyorum sana

Yapma kuzum ya
Midesi genişlemesin

Kolay gelsin ördeğim

Umarım şuan mışıl mışıl uyuyorsundur.Çok geçmiş olsun.

Tişikkürler efenimmm.

Korkutma ya kzıı şimdiden.
oğlumun yeme problemi var canım demesem de desem de yemiyor:)zayıf ha bire boya gidiyor

teşekkür ederim canım cuma ya iyi bir eksiyle geleceğim :) şimdiden haberini veriyim

maşallah san a canim

Bende tarih mezunuyum benim yaptigim tek yuksek lisans tezsiz yuksek lisans lldu
Sana kolay gelsin ben lise ogretmenligini seviyorum umarim kazanirim bu yil kpss yi
inşallah allah gönlüne göre versin

iyi tatiller canim

rejim yapmıyorum ki uğrayayım :))) hiç merak etme en fazla abur cubur yiyiyorumdur :)))
ay yeme kız.. ara sıra uğra canim

Selam kızlar ölüyorum. Karın kaslarımın ağrısından yataktan kalkamiyorum. Biri gelip kaldırsın diye bekliyorum
O kadar spor yaparsan olacağı bu tatlım inşallah duzelmissindir dikkat et kendine
benim önceleri 3 gün sürerdi spiral taktırdktan sonra 6 gün oldu spiral den bu yana öyle kaşık bel ağrım yok ama baş ağrısı oluyor canim

aman allahım laflara bak sen:))

ay keşke çağırsaydın kuzum benim ev 9. Kat eşime diyorum da kadın çağıralım diye sonra da diyorum ben beğenmem kesin diye :)

Gunaydinnn çıtır pıtır hatunlarim
sana da gunayfin canım cevabım öğlen vakti oldu ama kusura bakma

kız evladı işte, hem doyurdu hem de keyif kahvesini yapıyor :) maşallah
benim oğlum da yapıyor pek hevesli yemek yapmaya bir koltukta yemek yapar diğerinde tamir yapar arabasıyla ise gider çok isciman coook...

Senin hedefin neydiki tatlım?boyuna 50 çok az yahuu hastalıklı gibi olursun o zaman :)

Slm bayanlaarr Ben 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayın Takımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596

Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzz Sağlıklı, bol giden kalorili günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…