- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.601
Yaa cok kiymetli bu söylediğin benim icin..ben ilk muskanin yazisini okuyup karar vermistim dündu sanki ya.. kulakları çınlasın ilk kıvılcımı o yakti ben de tanimadan bilmeden.. kelebek etkisi misali insanlar nasil dokunuyor birbirinin hayatina...Ahahah ya süpermis
Fark edileceginden eminim zaten, o yüzden özellikle sordum. Az buz degil yani 20 kilo ya :) Takımımızın 2. muskasısın vallahi :)
Evet yaa hatırlamam mıı :) O ara gruba bi akın olmustu zaten ama iste birkac kisi devam edebildi. Büyük irade ve azim gerektiren bir sey o yüzden seni cooook coook takdir ediyorum :) Eminim 50 oldugun günleri de görecegiz canım, sen yeter ki bu azmini kaybetmeYaa cok kiymetli bu söylediğin benim icin..ben ilk muskanin yazisini okuyup karar vermistim dündu sanki ya.. kulakları çınlasın ilk kıvılcımı o yakti ben de tanimadan bilmeden.. kelebek etkisi misali insanlar nasil dokunuyor birbirinin hayatina...
Bu arada harbiden resmen uzerimde 1damacana vardi.. Yuruyosun onla,yatiyosun onla.. kapidan mutfaga getiremiyorum damacanayi onla yasamisim yuzyildir.. dur ama gidecek daha.. anaaamm 50kilo oldugum hayal gunleri dusunsene 2damacana eder ohaaa
Olunmaz gibi degil ev arkadasim 50 kilo.. hatta vicdansiz dun aksam yemekten sonra cikti o haliyle 50ididedim cekil kiz yirtarim agzini allahin zayifi dedim.. ama icimden
Cuma da bildirim yapacaksın ama degil miii?
inatettimolacak morordek @kollontai
good morning gaaaaaaysss ay bana hiç yakişmiiii
06.09.2016 salı menüsü
08:30-09:00
salatalık domates 3 adet tavuk salam 25 gr peynir bir adet tam buğday lavaş
10:30 (yeşilçay 2si1 arada 1 adaçayı) bu saate kadar içtiklerim
12:30-13:30
6 kaşık yeşil fasulye bir adet tam buğday lavaş
17:00-17:30
2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yeşil fasulye 4 (kepçem orjinalden küçük )çorba (oğluma içirdim büyük çoğunluğu
sabaha kadar ağzıma bir şey sürmedim hatta midem kazındı 1,5 litre su bitirdim yavaş yavaş
toplamda 2,5 litreyi geçkin su +sıvı girdi bu bünyeye.
bu arada açlık otu aldım nasıl kullanacam bilen var mı?
Tamam canım korktum bi anAy tabiki de yapacağım... Pazartesi de yapacağım... giremez merak etmeyin diye. Akşamları baygın gibi gidiyorum ugramazsam diye dediydim
Tamam canım korktum bi an
aç mı tok mu anlayamadım bende ,bazı yerler aç bazı yerler tok yazıyor o zaman sabah itibariyle başlayım sağol canımCanim ben de aldım açlık otu kabızlık için. 12 tane yaprağı 2 bardak suya atıyorum. 1 taşım kaynatıp hemen kapatıyorum. Iki yonca tuketiyorum. Ilık tüketmek lazımmış. Akşam yatmadan önce veya sabah aç karna içmek lazımmış
Bu çocuklar oyuna hiç doymuyorlar. Slime oynadik bitti geçti. Oğlumu uyuttum. Şimdi de kızım oyuncaklarla bana kahvaltı sofrası hazırlamış gel anne diye. Gözleme de yapayim mi diyor. Ay ben de yap kızım krep te yap geliyorum hemen diye daldım.... şimdi yedik bitti bulasiklarini yikiyormus. Kahve yapıp gelecek onuda içelim napalım....
Bugün sonunda daha neler bekliyor bakalım.
Ahanda Kahveler geliyor ben kactim
Evet yaa gerçekten çok çok iyi olecek.Sorma zar zor ugrasiyo veriyi sonra hoopp memleekeett cuupp kilolarr.. kiz sana tatili mi yasaklasak biz
Benimde eşiminde neti var canım.Ben girer yazarım.Ben de dururum bi yerde elbet.. her diyetin kacinilmaz sonu bu benceama allah cok süründürmesin ne diyeyim
Sorma zar zor ugrasiyo veriyi sonra hoopp memleekeett cuupp kilolarr.. kiz sana tatili mi yasaklasak biz
Hay agzin bal yesin denizcim yaa.. bi de onlarin ustune kubbeli gunahlar var.. misal kavurmanin yanina pilavv.. bi cataldan sonra agzina koyanin canina okurum valla.. bayramda etaplar birlesse bile elinde cebinde neti olan girip yazacak menuleri.. ya da bi liste tutsun ne zaman girebilirse bi kacgunluk toplu yazar.. milletin icinde cezalari nasil yaparim diye dusunmek istemeyen agzina mukayyet olacak fena yaparim yoksa
Yaa cok kiymetli bu söylediğin benim icin..ben ilk muskanin yazisini okuyup karar vermistim dündu sanki ya.. kulakları çınlasın ilk kıvılcımı o yakti ben de tanimadan bilmeden.. kelebek etkisi misali insanlar nasil dokunuyor birbirinin hayatina...
Bu arada harbiden resmen uzerimde 1damacana vardi.. Yuruyosun onla,yatiyosun onla.. kapidan mutfaga getiremiyorum damacanayi onla yasamisim yuzyildir.. dur ama gidecek daha.. anaaamm 50kilo oldugum hayal gunleri dusunsene 2damacana eder ohaaa
Olunmaz gibi degil ev arkadasim 50 kilo.. hatta vicdansiz dun aksam yemekten sonra cikti o haliyle 50ididedim cekil kiz yirtarim agzini allahin zayifi dedim.. ama icimden
merhaba canım, hoşgeldin. bende dukan diyetini yapıyorum, birbirimizi motive edebiliriz bizde :)Ben ilk sayfayi okudum kabul ettim ama yuzdelik hesabi anlatirsaniz sevinirim.
Ben 38 yasindayim.iki cocuk annesiyim.8 yil oncesine kadar 50li kilolardaydim. Dogum sonrasi veremedim kilolari araya hastalik ve kortizon birde dogum girdi. Arasira diyet yaptim ama sonuca ulasmadi.Aslinda iki yil oncesine kadar ucretli ogretmenlik yapiyordum.Bu yil kpss hazirlaniyorum. Bir ay once 95.6 ile diyete basladim ve suan 88.4 kilom.Dukan diyetini kendime uygun gordum.Amacim 55kg ama dukan testinde 61 cikti.Bugun dukanda 2.seyir gunumdu. Sabah gec kalktigimiz icin dukan krebi yaptim cay ictim. Cay kahve ve tum icecekleri sekersi iciyorum 14 yildir Arada sade nescafe ictim. 5 gibide tavuk ve caciktan olusan aksam yemegimi yedim. Sutle sekersiz turk kahvemide ictim.Gunluk mutlaka 2litre su iciyorum .Simdilik boyle
Bu çocuklar oyuna hiç doymuyorlar. Slime oynadik bitti geçti. Oğlumu uyuttum. Şimdi de kızım oyuncaklarla bana kahvaltı sofrası hazırlamış gel anne diye. Gözleme de yapayim mi diyor. Ay ben de yap kızım krep te yap geliyorum hemen diye daldım.... şimdi yedik bitti bulasiklarini yikiyormus. Kahve yapıp gelecek onuda içelim napalım....
Bugün sonunda daha neler bekliyor bakalım.
Ahanda Kahveler geliyor ben kactim
Maşallah masallah ebrucum ..morordek inatettimolacak @Nanelibal
Bugunkü sporum arkedeşlerr
7 pencere sildim. Üstelik ikişer kere. Kollarım sızılıyor.
Leslie 30 dk
50 mekik
200 twester
50 sağ 50 sol üst bacak
100 iple atlama 100 ipsiz atlama
50 j.j.
bel esnetme
20 sağ20 sol bütün bacak
10 squat
Menümü duştan sonra yazacağım.
sağol canım inşallah ha bire temizlik yapıyorum hasta olmak neyse 2 çocuk var kim bakacak :)Canım hoşgeldin kızlar yazmıştır gereken herşeyi misafir geldi bakamadım bu akşam pek..muhabbet ederiz yine..
Özge ben.25yaşındayım y.lisans öğrencisiyim bekarım ördekcim gibi bebişim yokneyse konumuza dönelim sen takıl bize takıldıkca alısırsın herkesin huyuna suyuna
Bak anne ördek tüm anaçlığıyla cevap vermiş sanaben de dengesiz olmuş diyebilirim bu menü için..cezan kesilmiş ama ben bu kızı biliyosam katlaya katlaya yapar bu cezayı yediklerine dikkat et de midene dokunmasın yine canım
geçmiş olsun canım üşütme bayram üstü
sen de hoşgeldin canım yukarda arkadasa yazarken tanıttım kendımı yazmıyım aynı seylerı tekrarben sonra sarılıcam yeni gelen arkadaslara tek tek
kızz bu senin okul nerde allah aşkına.. yemekhanesi yok mu bu okulun ben ordan yiyom..corbanı sebze yemegını salatanı al otur ye.. dürüm diyo hala çökecem üstüne karabasan gibi en sonunda.. biz de aç aç uyuyoz merak etme senden gizli yemiyoz
Bak yerdim diyo hala..kız kırarım o bacakları zıplata zıplataaa.. bu kadar döner aşkın varsa porsiyon söyle salatayla ayranla ye.. ızgara köfte tavuk ye.. belki arada bak ARADA 1 tane lahmacun olabilir bol yesıllıkle.. corba ıc her fast food ta var sımdı.. corba salata ızgaraa köfte -ekmeksiz- mis gibi menü işte.. senin fast foodcu arkadaslarınla tambagın kocasının kafalarını birbirine sürtücem en sonunda
yaparsın sen canım güveniyorum sanaAyy ağzından bal damlıyor kuzum.İnşallah inşallahh
Bayramdan sonra gireceğim. Eşimle anlaşma yaptık memlekette olduğumuz hergün boyunca 1 saat koşu yapacağız akşamları.
Bu sefer memlekette kilo almayacağımm.Veremesem bile almayacamm
oğlumun yeme problemi var canım demesem de desem de yemiyor:)zayıf ha bire boya gidiyorYapma kuzum ya
Midesi genişlemesin
Kolay gelsin ördeğim
Umarım şuan mışıl mışıl uyuyorsundur.Çok geçmiş olsun.
Tişikkürler efenimmm.
Korkutma ya kzıı şimdiden.
teşekkür ederim canım cuma ya iyi bir eksiyle geleceğim :) şimdiden haberini veriyimbiz nilgünle en son konuştugumuzda bayramdan sonrada kalırız belkı dıyodu ılk haftalar pek ders olmuyo diye..savurgan da malum memleket hasretlisi nereleri gezmiştir o simdi..evine dönmeden gelmez buralara ama onun da bitmek üzeredir tatili sanırım.. o pisiciğe bişey demiyom artık ya yıne ısı basından askındır ya da bayram temızlıgıne girişmiştirebruşla senin maşallahınız var zaten ikinizi de çok beğeniyorum kızlar
Ayy canım cok gecmıs olsun..havalar da sogudu ya bırden o da etkılemıstır ıster ıstemez
Leyynn uğraşmayın ortimlehiç de bile almamıştır @nilsub cum denize girmiştir bol bol koşturmaca filan derken verip gelir hatta utandırır sizi görersinizzzz
Not: Orticim güveniyom sana tamam mıııikimizi de dillerine düşürme sonra
İyi geceler anniş ördekAhhh yavrucumm aahh damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışş senin derdini bi ben bilirim.. o hocadan bi tane de bende var.. yakında ya onu kesicem ya kendimi -sayko psikopat delirmiş çaresiz yılgın emoji-
Hatun uçmuşşş savulun gençleeeerrr wuuhuuuu
maşallah san a canimHadi ben de yatayım sabah lab beni bekler.. İyi geceler datluşlarrr..
Not: @ebrusonmez ebruşum yanlış kalmış aklında sanırım düzelteyim dedim moleküler biyoloji ve genetik lisansından sonra aynı bölümden yüksek lisans yapıyorum şu anda.. -Çünkü aklımdan zorum vardı-
inşallah allah gönlüne göre versinBende tarih mezunuyum benim yaptigim tek yuksek lisans tezsiz yuksek lisans lldu
Sana kolay gelsin ben lise ogretmenligini seviyorum umarim kazanirim bu yil kpss yi
iyi tatiller canimgunaydiin kizlar ben bu haftaki bildirimimi yapayim :)
Bu sabah 59.4 idim.
Gecen hafta 59.5'tu oyle 100 gram 100 gram gidiyor herhalde; bu hafta agirlik da calismistim ama olsun 59 olsun bizim olsun
Ben bugun seyahate cikiyorum; 2 hafta yokum 21'inde donecegim ama menu paylasmaya devam edecegim sanirim; sadece her seyi okuyamam. haftaya tarti yok sanirim di mi?
Ben de insallah donuste listeye girmeyi hedefliyorum bakalim
ay yeme kız.. ara sıra uğra canimrejim yapmıyorum ki uğrayayım :))) hiç merak etme en fazla abur cubur yiyiyorumdur :)))
O kadar spor yaparsan olacağı bu tatlım inşallah duzelmissindir dikkat et kendineSelam kızlar ölüyorum. Karın kaslarımın ağrısından yataktan kalkamiyorum. Biri gelip kaldırsın diye bekliyorum
benim önceleri 3 gün sürerdi spiral taktırdktan sonra 6 gün oldu spiral den bu yana öyle kaşık bel ağrım yok ama baş ağrısı oluyor canimEvet canım benim de çok kötü geçti bu ay ilk defa böyle oldu diyebilirim. Bitmek üzere bi de benim ki 10 gun sürüyor. Bugün 8. Gun hala kanamam var.
ayni seyleri bende yasadim. Eylul ayi iyi gelmedi bana sanki. Hep bi uyku hali halsizlik var anlamadim ki
aman allahım laflara bak sen:))Ay ben hiç yapmıyorum. Doyduysan bırakabilirsin kızım diyorum. Zaten bitecek desem cevabı hazır. Anne beni zorlamaman gerektiğini bilmiyor musun diyor.. canı yemek istemediğin de ise zaten kaç gündür sağlıksız besleniyorum. Artık sagligima dikkat etmem gerek diye kaçıyor...
ay keşke çağırsaydın kuzum benim ev 9. Kat eşime diyorum da kadın çağıralım diye sonra da diyorum ben beğenmem kesin diye :)Ayy sorma kuzum bizim ev birinci kat ve bahçeli. Toz toprak hertürlü bislik vardı.
Çok kirlenmişti.İlk suyuyla tozunu aldım.İkincisiyle silip kuruladım. Eşimde hep der bu kadar uğraşma işin hiç bitmiyor diye.
Birde tartıştık kadın çağıralım dedi.Bende ben sileyim dedimm. ama keşke eşimi dinleseymişim çok yoruldum.
sana da gunayfin canım cevabım öğlen vakti oldu ama kusura bakmaGunaydinnn çıtır pıtır hatunlarim
benim oğlum da yapıyor pek hevesli yemek yapmaya bir koltukta yemek yapar diğerinde tamir yapar arabasıyla ise gider çok isciman coook...kız evladı işte, hem doyurdu hem de keyif kahvesini yapıyor :) maşallah
Senin hedefin neydiki tatlım?boyuna 50 çok az yahuu hastalıklı gibi olursun o zaman :)Yaa cok kiymetli bu söylediğin benim icin..ben ilk muskanin yazisini okuyup karar vermistim dündu sanki ya.. kulakları çınlasın ilk kıvılcımı o yakti ben de tanimadan bilmeden.. kelebek etkisi misali insanlar nasil dokunuyor birbirinin hayatina...
canım pilav makarna yemeden de yaşayabiliyoruz kızlar yazmış zaten akşamı hafif tutmaya çalış mümkün olduğu kadar.. öğle yemeklerini salatayla destekleyebilirsin hem gözüne de çok gelir beynin doyar önceilk başladığımda krizlerimi tarçınlı süt ve cevizle bastırmaya çalışıyodum ben canım sen de deneyebilirsin.. ve inan bi süre sonra küçülüyo miden farkediyosun daha çabuk doyuyosun.. memleketten yeni döndüm ben trabzonluyum. bizim meşhur bi pideci vardır geçen kış arkadaşla gittiğimizde 1pideyi tek başıma gömmüştüm-ortaboy pizza büyüklüğünde yuvalak açık full hamur pideden bahsediyorum-- yaklaşık 1ay önce ev arkadaşım tatile geldi yanımıza onu götürdüm çeyreği yiyemedim kaldı yani ve çok rahatsız etti beni.. vücut alışıyo buluyo kendi ritmini zamanla
GunaydinBu haftayi bu diyetle basladigim gibi biticem haftaya alternatif yiyeceklerele pilav ve makarnayi cikaricam umarim tam eminde diilim en azindan oglen menumle aksamin yerini degistiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?