- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.621
Sağol tatlım.Maşallah masallah ebrucum ..
sağol canım inşallah ha bire temizlik yapıyorum hasta olmak neyse 2 çocuk var kim bakacak :)
yaparsın sen canım güveniyorum sana
oğlumun yeme problemi var canım demesem de desem de yemiyor:)zayıf ha bire boya gidiyor
teşekkür ederim canım cuma ya iyi bir eksiyle geleceğim :) şimdiden haberini veriyim
maşallah san a canim
inşallah allah gönlüne göre versin
iyi tatiller canim
ay yeme kız.. ara sıra uğra canim
O kadar spor yaparsan olacağı bu tatlım inşallah duzelmissindir dikkat et kendine
benim önceleri 3 gün sürerdi spiral taktırdktan sonra 6 gün oldu spiral den bu yana öyle kaşık bel ağrım yok ama baş ağrısı oluyor canim
aman allahım laflara bak sen:))
ay keşke çağırsaydın kuzum benim ev 9. Kat eşime diyorum da kadın çağıralım diye sonra da diyorum ben beğenmem kesin diye :)
sana da gunayfin canım cevabım öğlen vakti oldu ama kusura bakma
benim oğlum da yapıyor pek hevesli yemek yapmaya bir koltukta yemek yapar diğerinde tamir yapar arabasıyla ise gider çok isciman coook...
Tişikkür ederiz efenimmSlm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
Hedefim 60simdilik de bakalim canim dedim ya 50 hayalSenin hedefin neydiki tatlım?boyuna 50 çok az yahuu hastalıklı gibi olursun o zaman :)
Soyle olacak bahsedilen cuma bildirim yapmiyoruz ertesi hafta herkes bildirim yapiyo yüzdeler 2ye bölünüyor ama..2etap birlestiriliyo yani..Bayramda kilo almaktan ben de korkuyorumSiteye de pek giremicem Şu etap birleştirme olayını pek anlamadım ama
Bazı insanların kemik yapılarından dolayı aynı kilo farklı durabiliyor.Benim mesela kemiklerin iri o yüzden 60 ın altı bende kötü duruyor.Arkadaşın ince kemikli olabilirmi?Gerçi şöyle bişeyde var bazı insanlar hayatları boyunca zayıf oluyorlar onlarda o kilo normal karşılanıyor bazı insanlarda kilolu oluyor benim gibi meselaHedefim 60simdilik de bakalim canim dedim ya 50 hayalöyle diyoruz ama arkadas ayni boyda benle hic hastalikli gibi durmuyo gayet çıtır 36beden fistik bir hatunn.. ben 60 olayim ona da raziyim gerisi hayal dedigim gibi simdilik :)
aç mı tok mu anlayamadım bende ,bazı yerler aç bazı yerler tok yazıyor o zaman sabah itibariyle başlayım sağol canım
hey maşallah
Önce 1 den başla. 1 zaten nerdeyse hiç yormuyo insanı. 3 gün kadar yapıp sonra arttır 2-3-4-5 diye. Ben de bayram sonrası 3e geçip uzun süre 3 yapmayı planlıyorumHerkese yeniden merhaba bugun cok bakamadim kkya ama olsun herkesde yine bir motivasyon yuksek Ben de ise hala is yerind eoldugum icin eve gidiyomde yemek yapiyim modu var hepinizi cok opuyorum Bu arada Leslieye baslamayi dusunuyorum bu hafta sonu biraz aydinlatirmisiniz beni
Ben de daha bu saat oldu hiçbi şey yapmadım. Bahanem de saçlarıma fön çektirdim oKızlar ben de tembel tembel yatıp ani bir kararla mutfağa girişim. Geçen üst dolaplari bitirmiştim şimdi alt dolapları bitirdim.camini sildim 6 m karelik halısı ni yikadim.
birazdan da çamaşır makinası ve bulasik makinasına silecegim bu kadar yeter. Bir sürü de ütüm car. Üstüne de 1000 tane ip atlama hedefim var
benim de dolu ütü m bu ara çok çalıştı ç. Makinası birikti de birikti çocukları uyutuyorum onlar uyuyunca inşallah yapacağım canımSağol tatlım.
Daha iyiyim çok şükür.Koştura koştura temizlik yapıyorum.3 makine çamaşır yıkadım. 7-8 kıyafette elde yıkadım. (Makineye girmeyecek kumaşlar. Makinenin elde yıkama programı da adamı hasta ediyor.Kollorım çok yoruldu ya Eskiden kadınlar ne yapıyormuş böyle)
Birazdan da ütü yapıcam. Oyy oyy
Ay ay bakin hele sacini fonletmis de spor yapamazmisBen de daha bu saat oldu hiçbi şey yapmadım. Bahanem de saçlarıma fön çektirdim osquat yapayım bari hiç yoktan iyidir
Yaaa :) ay çok güzel canım gözünüz aydın o zaman herşey yolunda yani.Sırada kalp atışı var.Herşeyi doya doya yaşa sonra bi bakacaksın kucağında :)Kizlar biz bugun ordek yavrusunun kesesini gorduk ultrasonda :) ilk tanismamizdi pek heyecanlandim :))
Çok iyi bilirim o heyecanı canım daha sonra kalp atışları falan... Rabbim kucağına almayı nasip etsinKizlar biz bugun ordek yavrusunun kesesini gorduk ultrasonda :) ilk tanismamizdi pek heyecanlandim :))
Ay ay bakin hele sacini fonletmis de spor yapamazmisSquat yap o sacina zarar vermez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?