Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol tatlım.
Daha iyiyim çok şükür.Koştura koştura temizlik yapıyorum.3 makine çamaşır yıkadım. 7-8 kıyafette elde yıkadım. (Makineye girmeyecek kumaşlar. Makinenin elde yıkama programı da adamı hasta ediyor.Kollorım çok yoruldu ya Eskiden kadınlar ne yapıyormuş böyle )

Birazdan da ütü yapıcam. Oyy oyy

Tişikkür ederiz efenimm

Senin hedefin neydiki tatlım?boyuna 50 çok az yahuu hastalıklı gibi olursun o zaman :)
Hedefim 60simdilik de bakalim canim dedim ya 50 hayal öyle diyoruz ama arkadas ayni boyda benle hic hastalikli gibi durmuyo gayet çıtır 36beden fistik bir hatunn.. ben 60 olayim ona da raziyim gerisi hayal dedigim gibi simdilik :)

Bayramda kilo almaktan ben de korkuyorum Siteye de pek giremicem Şu etap birleştirme olayını pek anlamadım ama
Soyle olacak bahsedilen cuma bildirim yapmiyoruz ertesi hafta herkes bildirim yapiyo yüzdeler 2ye bölünüyor ama..2etap birlestiriliyo yani..
Tatilde olan giremeyen olursa diye.. Ama ben herkes firsat buldukça gelsin yedigini içtiğini yazsin yoksa kimse tutmicak o bagazlari diye diyorum gelin o gun naptiysaniz yazin diye.. cepten neti oluyo artik herkesin genelde ugranabilir yani.. ayrica bayramda israr ettiler bahanesine de siginmayin sakin siz daha cok israr edin yememek icin..valla dönüşte kilo alana ekstra basarim cezayi

Hedefim 60simdilik de bakalim canim dedim ya 50 hayal öyle diyoruz ama arkadas ayni boyda benle hic hastalikli gibi durmuyo gayet çıtır 36beden fistik bir hatunn.. ben 60 olayim ona da raziyim gerisi hayal dedigim gibi simdilik :)
Bazı insanların kemik yapılarından dolayı aynı kilo farklı durabiliyor.Benim mesela kemiklerin iri o yüzden 60 ın altı bende kötü duruyor.Arkadaşın ince kemikli olabilirmi?Gerçi şöyle bişeyde var bazı insanlar hayatları boyunca zayıf oluyorlar onlarda o kilo normal karşılanıyor bazı insanlarda kilolu oluyor benim gibi mesela bizdede zayıflayınca kötü duruyor gibi oluyor.En iyisi kilo verdikçe bakıp karar vermek sende baktın 60 tan sonrasını istiyorsun devam edersin

Herkese yeniden merhaba bugun cok bakamadim kkya ama olsun herkesde yine bir motivasyon yuksek Ben de ise hala is yerind eoldugum icin eve gidiyomde yemek yapiyim modu var hepinizi cok opuyorum Bu arada Leslieye baslamayi dusunuyorum bu hafta sonu biraz aydinlatirmisiniz beni

Kızlar ben de tembel tembel yatıp ani bir kararla mutfağa girişim. Geçen üst dolaplari bitirmiştim şimdi alt dolapları bitirdim.camini sildim 6 m karelik halısı ni yikadim.
birazdan da çamaşır makinası ve bulasik makinasına silecegim bu kadar yeter. Bir sürü de ütüm car. Üstüne de 1000 tane ip atlama hedefim var

Önce 1 den başla. 1 zaten nerdeyse hiç yormuyo insanı. 3 gün kadar yapıp sonra arttır 2-3-4-5 diye. Ben de bayram sonrası 3e geçip uzun süre 3 yapmayı planlıyorum

Ben de daha bu saat oldu hiçbi şey yapmadım. Bahanem de saçlarıma fön çektirdim o squat yapayım bari hiç yoktan iyidir

benim de dolu ütü m bu ara çok çalıştı ç. Makinası birikti de birikti çocukları uyutuyorum onlar uyuyunca inşallah yapacağım canım

Menum morordek inatettimolacak
Sabah
İki dilim ekmekle yapılmış kaşarlı tost
Bir kupa çay
Öğle
2 hurma
Bir limonlu soda
Aksam
Haşlanmış tavuk dos çok az
Bir kucuk kase haşlanmış nohut
Bir bardak ayran
Bir tane kornison turşu
2 litre su
Duvar kapı cam koltuk sildim çok yoruldum heeee bu arada ben gece uyuyamadım kalktım derin dondurucu almıştık sabah ellememistim onu sildim temizledim yarım saat te leslie yaptım :))kafayı yemiş olabilirim

Bende menümü paylaşayım morordek inatettimolacak
Sabah:5 kaşık yoğurt+2 kaşık yulaf+4 adet siyah erik+1tk keten tohumu+1 tk tarçın güzelce karıştırıp yedim
Öğlen:3/4 adet ıspanaklı gözleme+1 bardak ayran
Akşam:1 tabak ıspanak+5 kaşık yoğurt
Ara:1 dl kavun+1 sade soda+1 çay bardağı çekirdek
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…