- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.641
Cinsiyet hakkında bi hissin var mıKizlar biz bugun ordek yavrusunun kesesini gorduk ultrasonda :) ilk tanismamizdi pek heyecanlandim :))
Evet bayramdan sonra cagirdi kalp atisi icin 22 Eylul'de gideceğizYaaa :) ay çok güzel canım gözünüz aydın o zaman herşey yolunda yani.Sırada kalp atışı var.Herşeyi doya doya yaşa sonra bi bakacaksın kucağında :)
Amin canim insallahÇok iyi bilirim o heyecanı canım daha sonra kalp atışları falan... Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Kız erkek ayirt etmiyorum aslinda, hicbirine uzulmem dedigin gibi önemli olan saglikli olmasi ama sanki kız gibi geliyor bana :)Cinsiyet hakkında bi hissin var mıSağlıklı olsun farketmez tabii de bazıları hisseder ya böyle
Benim de içimden kız geciyor:))Evet bayramdan sonra cagirdi kalp atisi icin 22 Eylul'de gideceğiz
Sagol tatlim bu arada
Amin canim insallah
Kız erkek ayirt etmiyorum aslinda, hicbirine uzulmem dedigin gibi önemli olan saglikli olmasi ama sanki kız gibi geliyor bana :)
Sporun yok mu canim? Menun gayet iyi gorunuyor.İnternetim de sorun var eşimin cepten giriyorum. Bugün sebze protein günümdü.Sabah oğlumla kursta olduğumuz için yok
Öğle
Domates,salatalik,biber
Peynir
Yumurta haşlanmış 2adet
Dükan krebi
Cay
Akşam
Yeşil fasulye ve tavuk parçaları yağsız birlikte yaptım
Cacık ve çoban salata
Bugün içecek olarak sütlü turk kahvesi sade
Ve kiraz sapi çayı içtim .Su 2litre
Gün boyu arada da 2 adet salatalik yedim. Saf protein gününden sonra tartı 800 gr eksideydi bakalım sabah durum ne olacak
Hosgeldin canim. Hayirdir ya insallah su an daha iyisindir. Okuyayim hemen konunu, merak ettimKızlar ben geldim 3 gün oldu başıma çok şeyler geldi halen daha iyi değilim canlarım konu açtım ordan bakarsınız yine depresyon hapına başladımama şimdilik artık kendime bir iyilik yapıp bana zarar veren insanları çıkaracağım
her gün düşünüyorum ama daha başlamadım ishal yapma durumu varmış ben kabız değilim o yüzden biraz aldım fakat bayramdan sonra kullanmaya niyetliyim.Her gün mu içmeyi düşünüyorsun canım..
Yok canım unutmayacağını tahmin ettim :) zıplarım tabikide.Bende istediğimden yemedim mecbur kaldım öğle arasında sadece gözleme yiyebileceğimiz bir yerdeydik
Olsun canım arada kacırdıgımız oluyor iste onu da böyle zıplayarak falan telafi ediyoruz :)Yok canım unutmayacağını tahmin ettim :) zıplarım tabikide.Bende istediğimden yemedim mecbur kaldım öğle arasında sadece gözleme yiyebileceğimiz bir yerdeydikyoksa ben bu hafta çok sıkı tutuyorum
Canım hoşgeldin. Konunu okudum ne desem bilmiyorum. Ne yaşandıysa yada olduysa olmuş.Önemli olan bundan sonrası.Senin bir kızın var ve sende daha önceden çok kötü günler yaşamıştın bu hastalık yüzünden.Kesinlikle ama kesinlikle kendini bırakma lütfen.Depresyona filan girmenede izin vermiyoruz... Hayatımıza her zaman iyi insanlar girmiyor malesef bazen böyle dost görünümlü düşmanlar oluyor. Onun yaptığı ahlaksızlık yüzünden sen neden hasta oluyorsun kesinlikle duymak istemiyorum bunu. Bu insanlara bu kadar kolaymı yenilmeli iyi insanlar ya. Güçlü ol asla pes etme karşılarında güçlü dur.Kızlar ben geldim 3 gün oldu başıma çok şeyler geldi halen daha iyi değilim canlarım konu açtım ordan bakarsınız yine depresyon hapına başladımama şimdilik artık kendime bir iyilik yapıp bana zarar veren insanları çıkaracağım
Bu arada benimde içime senin bebek kız gibi doğuyor :) tabiki en önemlisi sağlıklı olması ama tahminlerimizide söyleyelim :)Olsun canım arada kacırdıgımız oluyor iste onu da böyle zıplayarak falan telafi ediyoruz :)
Ayy herkesin icine de kız doguyorBu arada benimde içime senin bebek kız gibi doğuyor :) tabiki en önemlisi sağlıklı olması ama tahminlerimizide söyleyelim :)
Gunaydin cnm ben uyari cezasi aldim giris yapamiyordum o yuzden yoktumKızlar bugün tartılıp yazdınız mı ben mi görmedim?? ya beni etiketleyin ya da yukarıdaki listeden kendiniz ejleyerek devam edin lütfen
Y Yuppiyayyeparkbyull Nanelibal @ebrusonmez H hayat masal P printemps
Gozun aydin cnm Insalllah saglicakla kucagina alirsin yediklerine bagli bence. Cinsiyeti ne oylede anlayabilirsinAyy herkesin icine de kız doguyor
Çin takvimi de kız diyor ama tutuyor mu pek de emin degilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?