Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar. :) bugünkü menüm kahvaltıda serpme yedim ama ekmek ve başka yağlı şeyler yemedim. Ama akşam boşnak böreği yaptı misafirim yedim azcık.birazda üzüm başka birşey yapmadım. 2 lt su içtim.
Birde spor yapamadım. Ama bursayı gezdiriyorum bütün gün. Temizlik falan artım gidince spor beni bekler. Spora okadar alışmışım ki gitmeyince suçlu hissediyorum :)

Yaaa :) ay çok güzel canım gözünüz aydın o zaman herşey yolunda yani.Sırada kalp atışı var.Herşeyi doya doya yaşa sonra bi bakacaksın kucağında :)
Evet bayramdan sonra cagirdi kalp atisi icin 22 Eylul'de gideceğiz
Sagol tatlim bu arada
Çok iyi bilirim o heyecanı canım daha sonra kalp atışları falan... Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Amin canim insallah
Cinsiyet hakkında bi hissin var mı Sağlıklı olsun farketmez tabii de bazıları hisseder ya böyle
Kız erkek ayirt etmiyorum aslinda, hicbirine uzulmem dedigin gibi önemli olan saglikli olmasi ama sanki kız gibi geliyor bana :)

Hello bayanlar menu paylasiyorum :

Sabah: yok
Oglen 12.15: 1 kase sebze corbasi, az beyaz peynirli bol yesil salata, 1 tane wasa.
Ara: 1 cay kasigi fistik ezmeli, meyveli 1 kase frozen yogurt.
Aksam 20-21.30 arasi gec oldu ama gec yatacagim: 7-8 yk karisik meze(hepsi ev yapimi, saglikli, %90 sebze agirlikli bayildim bayildim), 1 avcum kadar ev yapimi ekmek, 1 kadeh sarap, biraz da izgara ahtapot.

Spor: Yolculuk sadece,bana ceza verin sayin yetkililer!
Su: Mmm iste 2 litre olmustur.

Benim de içimden kız geciyor:))

İnternetim de sorun var eşimin cepten giriyorum. Bugün sebze protein günümdü.Sabah oğlumla kursta olduğumuz için yok
Öğle
Domates,salatalik,biber
Peynir
Yumurta haşlanmış 2adet
Dükan krebi
Cay
Akşam
Yeşil fasulye ve tavuk parçaları yağsız birlikte yaptım
Cacık ve çoban salata
Bugün içecek olarak sütlü turk kahvesi sade
Ve kiraz sapi çayı içtim .Su 2litre
Gün boyu arada da 2 adet salatalik yedim. Saf protein gününden sonra tartı 800 gr eksideydi bakalım sabah durum ne olacak

Kızlar ben geldim 3 gün oldu başıma çok şeyler geldi halen daha iyi değilim canlarım konu açtım ordan bakarsınız yine depresyon hapına başladım ama şimdilik artık kendime bir iyilik yapıp bana zarar veren insanları çıkaracağım

Gunaydin 5. takimin çıtır hatunlariiii

Sporun yok mu canim? Menun gayet iyi gorunuyor.
Hosgeldin canim. Hayirdir ya insallah su an daha iyisindir. Okuyayim hemen konunu, merak ettim

günaydın hanımlar..
kollontai morordek inatettimolacak

07.09.2016

08:30-09:00
salatalık domates 25gr.peynir 2 dilim salam 1 tb lavaş şekersiz çay

10:30 bir adet (paket değil adet) tam yulaflı bisküvi yeşil çay adaçayı ve soda 11:00 a kadar tükettiklerim

12:30-13:30
ızgara tavuk pirzola 2 yk bulgur pilavı 2 kepçe mercimek çorba
ekmek yok.

akşam YOK.

su 2,5 litre
spor yok bende.

Y Yuppiyayye cigim dünkü gozlemeni unuttum sanma :)
200 ziplama bekliyorum bugün senden
Yok canım unutmayacağını tahmin ettim :) zıplarım tabikide.Bende istediğimden yemedim mecbur kaldım öğle arasında sadece gözleme yiyebileceğimiz bir yerdeydik yoksa ben bu hafta çok sıkı tutuyorum

günaydın hanımlar, morordek darısı kalp atışlarına inşallah :)

dünkü menümü de yazayım size tam olsun;

sabah 2 dilim dukan keki, biraz diyet reçel

öğlen biraz tavuk, biraz yoğurt

akşam soğuk kahve şekersiz yağsız süt ile.

su 2 lt üstü, arada yeşil çay var, malum durumlardan şişkinlik ve halsizlik var, spor maalesef yok

güncel kilom;66,8

inatettimolacak morordek

Yok canım unutmayacağını tahmin ettim :) zıplarım tabikide.Bende istediğimden yemedim mecbur kaldım öğle arasında sadece gözleme yiyebileceğimiz bir yerdeydik yoksa ben bu hafta çok sıkı tutuyorum
Olsun canım arada kacırdıgımız oluyor iste onu da böyle zıplayarak falan telafi ediyoruz :)

Canım hoşgeldin. Konunu okudum ne desem bilmiyorum. Ne yaşandıysa yada olduysa olmuş.Önemli olan bundan sonrası.Senin bir kızın var ve sende daha önceden çok kötü günler yaşamıştın bu hastalık yüzünden.Kesinlikle ama kesinlikle kendini bırakma lütfen.Depresyona filan girmenede izin vermiyoruz... Hayatımıza her zaman iyi insanlar girmiyor malesef bazen böyle dost görünümlü düşmanlar oluyor. Onun yaptığı ahlaksızlık yüzünden sen neden hasta oluyorsun kesinlikle duymak istemiyorum bunu. Bu insanlara bu kadar kolaymı yenilmeli iyi insanlar ya. Güçlü ol asla pes etme karşılarında güçlü dur.

Günaydın Dün Akşam vakit bulup menümü paylaşmaya giremedim şimdi paylaşayım:
SABAH 07.00
Küçük bir tost
3 4 tane üzüm

ÖĞLEN 14.00
1 dilim yaş pasta
AKŞAM 18.00
2 adet lahmacun bol yeşillik
1 bardak ayran

ARA 20.00
1 salkım üzüm

2.5 litre su içtim mi bilmiyorum ona da bu gün bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…