Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yuuuhh.... sakin ol beybi anlatılanlara göre kadınınn psikoljik sorunları var... eşin böyle bir kadına bakmaz herhalde... için rahat olsun bence dua et bol bol....

Okudum canim bdv'de yazdigini ama inan ne diyeceğimi bilemedigimden yorumda bulunmadım
Valla ne diyeyim kızın da var ortada, bi ortalık sakinlesin ona gore karar verirsin. Guven geri gelmez tabi bence de...
Anaaammm hamilemisinhayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşaallah sağlıkla alırsın kucağınada teyzesi olarak takipdeyim
Sagol teyzesi :)
Yok böyle yarım parmak uzunluğunda tatlı gibi bi şey. Badem püresi, şeker vs koyulup yapılıyo sanıırım.
Sana 500 ziplama cezasi verdim yoksa akillanmayacaksin sen

Sonra kankim 3 gün oldu geldiğim kadın dün bir ısrar arıyor açmadım belki 60 yakın mesaj sonra eşimi aradıgizli numaradan bi beni bi onu neyse ben aradım nelerdesin aşkım türkiyeye gitmişsin hayırdır ayrılıyormusunuz yoksa deyip kahkaya attı sonra bana gel bu akşam ısrarı hayır işim bar dememe rağmen belki gel diye yine arayarak ve mesaj attı belki 15 kezbende bugün burda konu açıp kızlara sordum ve o aramadan mesaj attım kadın aradı bende herşeyi bildiğimi söyledim kadın önce aşkımlı cicimli yok boşlukda hissetmiş kendinide kocama gönlü kaymış tamamen bu onda saklı kalmışbende yedim deyince garıııııı çıldırdı saydırdıda saydırdı bende azıcık ona dedim birşeyler ipler koptu bu arada türkiyede eşime boşanma davası açtım annemle babamın desteğiyle eşim ve ailesi yalvar yakar oldular günde 4-5 geldikleri oldu kızıma dedimki baba yurtdışına gidecek bizde burda kalıcaz dedim çoçuk hem hasta oldu hemde ağzının içi yarayla doldu bende kalktım geldim şimdi zamana bırakdım herşeyi önce kızım alışmalı ayrılığa sonra gerisi kolay

Ya ben böyle arada minik şeyler yemezsem cozutuyorum
Bence yesen de yemesen de cozutuyosun
yuuuhh.... sakin ol beybi anlatılanlara göre kadınınn psikoljik sorunları var... eşin böyle bir kadına bakmaz herhalde... için rahat olsun bence dua et bol bol....
Bdv senden sorulmuyor muydu? Gormussundur konusunu dediydim

nasılda doğmuş içine canım yaa.. kadın bildiğin psikopat manyak gibi birşey eşinin anlattıkları doğru olabilir saklaması güzel değil ama hakkında hayırlısı olsun canım ortada bi yavru var biraz zaman a bırak bakalım ..

Çok geçmiş olsun kuzum hayırdır inşallah

Biz kadinlar hissediyoruz tatlim ne kadarda saklansa gizlense zamana birakdim zaten esimide istemiyorum tugcecim birkere dustu gozumdende gonlumdende artik agziyla kus tutsa eskisi gibi olmaz hicbirsey

Bnde kizimda cok tuzlu yedim ama sen yinede yeme o odemleri vermek icin hala ugrasiyorum:)

Bnde az once okudum bu arada Hosgeldiniz bence olayi arastirin iyice ve soylede dusunun esinizin kontagi olsaydi bildiginizi haber verirdi ..sabirla olayi cozun

dur ayol ortada olay yok ne boşuyon kocayı.... bak kocalar kara borsa... o kadar kolay bırakılır mı.... kocanın bir adımı yok anladığım kadarıyla..... kadın belli ki deli....asılmış etmiş... bırak bi cacık olmaz.... boşanma kız elalem için ne boşancan....yazık yani bebeyide üzmüşsünüz....

Ne kara borsasi kiz kadin 4.kocayi bosuyor bunlar nikahli olanlar bide nikahsiz yasamis birkac kisiylede bide kalkmis bana diyorki doktorlar avukatlar mimarlar pesinden kosuyormus ne balli gariymisss bak ne borsasi yaaa sen neden bahsediyirsun kankimmm millet kolleksiyon yapiyor cirkiniz biz cirkin

Ayyy ben senin kızına ölürüm. Kıyamam ona. Eşin birşey yapmadıysa. Eminsen sakın boşanma.bir delinin lafına bakma lütfen. Hem okadar yalvarmışlar.. Tabi en iyisini sen bilrisin. Üzülme ama yıpratma kendini

Bnde az once okudum bu arada Hosgeldiniz bence olayi arastirin iyice ve soylede dusunun esinizin kontagi olsaydi bildiginizi haber verirdi ..sabirla olayi cozun
aman var yada yok yeter benim uzuldugum esimde kaybetdiklerine ya uzulur yada daha cokmu sevinir bilmem yeter ben cok mucadele verdim bu evlilik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…