- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.681
Ne olmadıkiii kankim ortalık savaş alanına döndü senin haberin yokhani aylar önce yazdığım birşeyler vardı eşimin çoçukluk arkadaşı kadın kocasından dayak yiyor eşim yardım ediyor diye kadının eşi ikisinede iftira atıyor demiştim yaaa kankim yalaaaaaannnmışşşş kadını kocası falan dövmüyormuş kadın evi dağıtıyor kendini hırpalıyormuş beni kocayı evine çağırmak için sonra iş yerinde beni kocaya aşk dolu cinsel üzerine konular anlatıyormuş eşimde duymazlık gelip yada bağırınca kadın patrona yalan söyleyip eşimi azartlattırıyormuş sonra eşime gelip beni hafife alma diyormuş tabikiii bunlar eşimin demesi sonra rüyamda 3 kez üst üste eşimle bu kadını gördüm eşime birisi bana mesaj attı sizi çok iyi tanıyor birlikde muhabbet ediyormuşsunuz aşklı cinsel içerikli dedim adam önce dedi sonra itiraf etti kadın ona asılıyormuş işte yukarda olanları anlattı
Okudum canim bdv'de yazdigini ama inan ne diyeceğimi bilemedigimden yorumda bulunmadımHoşbuldum tatlım hiçde mutlu gelmedim bu defaaa kalbim paramparça güvenim yerle bir sence zaman iyi gelirmi kırılan kalbime incilen gururuma tekrar birine güvenebiliryimmorordek cim sahi bunları tekrar kazanabilirmiyim
Sagol teyzesi :)Anaaammm hamilemisinhayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşaallah sağlıkla alırsın kucağınada teyzesi olarak takipdeyim
Sana 500 ziplama cezasi verdim yoksa akillanmayacaksin senYok böyle yarım parmak uzunluğunda tatlı gibi bi şey. Badem püresi, şeker vs koyulup yapılıyo sanıırım.
Bence yesen de yemesen de cozutuyosunYa ben böyle arada minik şeyler yemezsem cozutuyorum
Bdv senden sorulmuyor muydu?yuuuhh.... sakin ol beybi anlatılanlara göre kadınınn psikoljik sorunları var... eşin böyle bir kadına bakmaz herhalde... için rahat olsun bence dua et bol bol....
Bence yesen de yemesen de cozutuyosun
Bdv senden sorulmuyor muydu?Gormussundur konusunu dediydim
Önceden yediklerine say
nasılda doğmuş içine canım yaa.. kadın bildiğin psikopat manyak gibi birşey eşinin anlattıkları doğru olabilir saklaması güzel değil ama hakkında hayırlısı olsun canım ortada bi yavru var biraz zaman a bırak bakalım ..Ne olmadıkiii kankim ortalık savaş alanına döndü senin haberin yokhani aylar önce yazdığım birşeyler vardı eşimin çoçukluk arkadaşı kadın kocasından dayak yiyor eşim yardım ediyor diye kadının eşi ikisinede iftira atıyor demiştim yaaa kankim yalaaaaaannnmışşşş kadını kocası falan dövmüyormuş kadın evi dağıtıyor kendini hırpalıyormuş beni kocayı evine çağırmak için sonra iş yerinde beni kocaya aşk dolu cinsel üzerine konular anlatıyormuş eşimde duymazlık gelip yada bağırınca kadın patrona yalan söyleyip eşimi azartlattırıyormuş sonra eşime gelip beni hafife alma diyormuş tabikiii bunlar eşimin demesi sonra rüyamda 3 kez üst üste eşimle bu kadını gördüm eşime birisi bana mesaj attı sizi çok iyi tanıyor birlikde muhabbet ediyormuşsunuz aşklı cinsel içerikli dedim adam önce dedi sonra itiraf etti kadın ona asılıyormuş işte yukarda olanları anlattı
İnsallah kucağına aldığın zamni da göreceksin.Kizlar biz bugun ordek yavrusunun kesesini gorduk ultrasonda :) ilk tanismamizdi pek heyecanlandim :))
Çok geçmiş olsun kuzum hayırdır inşallahKızlar ben geldim 3 gün oldu başıma çok şeyler geldi halen daha iyi değilim canlarım konu açtım ordan bakarsınız yine depresyon hapına başladımama şimdilik artık kendime bir iyilik yapıp bana zarar veren insanları çıkaracağım
Biz kadinlar hissediyoruz tatlim ne kadarda saklansa gizlense zamana birakdim zaten esimide istemiyorum tugcecim birkere dustu gozumdende gonlumdende artik agziyla kus tutsa eskisi gibi olmaz hicbirseynasılda doğmuş içine canım yaa.. kadın bildiğin psikopat manyak gibi birşey eşinin anlattıkları doğru olabilir saklaması güzel değil ama hakkında hayırlısı olsun canım ortada bi yavru var biraz zaman a bırak bakalım ..
Bnde kizimda cok tuzlu yedim ama sen yinede yeme o odemleri vermek icin hala ugrasiyorum:)Menun coooook kötüüüü
Yaş pasta nedir? Lahmacun nedir?
Sana ceza olarak 300 ziplama veriyorum
Oyle cok aserdigim soylenemez ama genelde canim hep tuzlu, aci ya da ekşi istiyor :) normalde tatliyi cok severim ama pek yemek istemiyorum bu ara :)
O zaman sen de 100 zıpla
Bi tane yedim nasil olmus diye bi tane daha salatayla yedim e bari bi tane daha yiyeyim kesryi actik bi kere derken DUR kirmizi tabelayi dolpta asili gordum ve durdumLahacunda yemeden olmuyor ya anlıyorum seni
Bnde az once okudum bu arada Hosgeldiniz bence olayi arastirin iyice ve soylede dusunun esinizin kontagi olsaydi bildiginizi haber verirdi ..sabirla olayi cozunnasılda doğmuş içine canım yaa.. kadın bildiğin psikopat manyak gibi birşey eşinin anlattıkları doğru olabilir saklaması güzel değil ama hakkında hayırlısı olsun canım ortada bi yavru var biraz zaman a bırak bakalım ..
Sonra kankim 3 gün oldu geldiğim kadın dün bir ısrar arıyor açmadım belki 60 yakın mesaj sonra eşimi aradıgizli numaradan bi beni bi onu neyse ben aradım nelerdesin aşkım türkiyeye gitmişsin hayırdır ayrılıyormusunuz yoksa deyip kahkaya attı sonra bana gel bu akşam ısrarı hayır işim bar dememe rağmen belki gel diye yine arayarak ve mesaj attı belki 15 kezbende bugün burda konu açıp kızlara sordum ve o aramadan mesaj attım kadın aradı bende herşeyi bildiğimi söyledim kadın önce aşkımlı cicimli yok boşlukda hissetmiş kendinide kocama gönlü kaymış tamamen bu onda saklı kalmış bende yedim deyince garıııııı çıldırdı saydırdıda saydırdı bende azıcık ona dedim birşeyler ipler koptu bu arada türkiyede eşime boşanma davası açtım annemle babamın desteğiyle eşim ve ailesi yalvar yakar oldular günde 4-5 geldikleri oldu kızıma dedimki baba yurtdışına gidecek bizde burda kalıcaz dedim çoçuk hem hasta oldu hemde ağzının içi yarayla doldu bende kalktım geldim şimdi zamana bırakdım herşeyi önce kızım alışmalı ayrılığa sonra gerisi kolay
Ne kara borsasi kiz kadin 4.kocayi bosuyor bunlar nikahli olanlar bide nikahsiz yasamis birkac kisiylede bide kalkmis bana diyorki doktorlar avukatlar mimarlar pesinden kosuyormusdur ayol ortada olay yok ne boşuyon kocayı.... bak kocalar kara borsa... o kadar kolay bırakılır mı.... kocanın bir adımı yok anladığım kadarıyla..... kadın belli ki deli....asılmış etmiş... bırak bi cacık olmaz.... boşanma kız elalem için ne boşancan....yazık yani bebeyide üzmüşsünüz....
Insallah kuzumm :)İnsallah kucağına aldığın zamni da göreceksin.
Yok tuzlu yiyorum derken canim tatli degil normal tuzlu seyleri cekiyor demek istemistim :) yoksa fazla tuz odem yapar tabi :)Bnde kizimda cok tuzlu yedim ama sen yinede yeme o odemleri vermek icin hala ugrasiyorum:)
Ayyy ben senin kızına ölürüm. Kıyamam ona. Eşin birşey yapmadıysa. Eminsen sakın boşanma.bir delinin lafına bakma lütfen. Hem okadar yalvarmışlar.. Tabi en iyisini sen bilrisin. Üzülme ama yıpratma kendinidur ayol ortada olay yok ne boşuyon kocayı.... bak kocalar kara borsa... o kadar kolay bırakılır mı.... kocanın bir adımı yok anladığım kadarıyla..... kadın belli ki deli....asılmış etmiş... bırak bi cacık olmaz.... boşanma kız elalem için ne boşancan....yazık yani bebeyide üzmüşsünüz....
aman var yada yok yeter benim uzuldugum esimde kaybetdiklerine ya uzulur yada daha cokmu sevinir bilmem yeter ben cok mucadele verdim bu evlilik icinBnde az once okudum bu arada Hosgeldiniz bence olayi arastirin iyice ve soylede dusunun esinizin kontagi olsaydi bildiginizi haber verirdi ..sabirla olayi cozun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?