- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.661
Dun evde lahmacun yaptim kocam istedi uzun zaman olmustu yapmamistim malesef tam 3 tane yedim bugun asiri dikkat etmem gerek.
Menun coooook kötüüüüGünaydın Dün Akşam vakit bulup menümü paylaşmaya giremedim şimdi paylaşayım:
SABAH 07.00
Küçük bir tost
3 4 tane üzüm
ÖĞLEN 14.00
1 dilim yaş pasta
AKŞAM 18.00
2 adet lahmacun bol yeşillik
1 bardak ayran
ARA 20.00
1 salkım üzüm
2.5 litre su içtim mi bilmiyorum ona da bu gün bakıcam.
Oyle cok aserdigim soylenemez ama genelde canim hep tuzlu, aci ya da ekşi istiyor :) normalde tatliyi cok severim ama pek yemek istemiyorum bu ara :)Gozun aydin cnm Insalllah saglicakla kucagina alirsin yediklerine bagli bence. Cinsiyeti ne oylede anlayabilirsin
O zaman sen de 100 zıplaDun evde lahmacun yaptim kocam istedi uzun zaman olmustu yapmamistim malesef tam 3 tane yedim bugun asiri dikkat etmem gerek.
Vayyy gelmişsin :) nihayetoooo ben 3 kare bitterimi yazmaya utanıyodum millet yaşpasta yemiş :)))
Vayyy gelmişsin :) nihayet
Ya evet ilk defa seninki masum kaldioooo ben 3 kare bitterimi yazmaya utanıyodum millet yaşpasta yemiş :)))
Gel gel kendine söz geçiremiyorsan burda ol işte.ben ve bitterlerim geldik.... ben kendime söz geçiremiyorum valla...
Gel gel kendine söz geçiremiyorsan burda ol işte.
Hoşbuldum tatlım hiçde mutlu gelmedim bu defaaa kalbim paramparça güvenim yerle bir sence zaman iyi gelirmi kırılan kalbime incilen gururuma tekrar birine güvenebiliryimGunaydin 5. takimin çıtır hatunlariiii
Sporun yok mu canim? Menun gayet iyi gorunuyor.
Hosgeldin canim. Hayirdir ya insallah su an daha iyisindir. Okuyayim hemen konunu, merak ettim
Ben de yaş pastanın gazına gelerek dünkü menümü yazayım
Sabah
-1 haşlanmış yumurta, 20 gram peynir
Öğle
-1 tabak fırında ciğer, 1 küçük fırında patates, 125 gram yoğurt
Akşam
-3 badem ezmesi, 200 ml süt
Spor: 30 squat,
Su: 2.5 litre
Akşam patates kızartması, köfte vardı kızarmış ben de pek aç değildim azcık ucundan tatlı yiyim dedim küçüktü ama 3 tanesi 150 kalori falandır.
Bu arada az önce tartıldım, 2 hafta önceki kilomun bile altına inmişim
Hoşbuldum tatlım hiçde mutlu gelmedim bu defaaa kalbim paramparça güvenim yerle bir sence zaman iyi gelirmi kırılan kalbime incilen gururuma tekrar birine güvenebiliryimmorordek cim sahi bunları tekrar kazanabilirmiyim
Anaaammm hamilemisinAyy herkesin icine de kız doguyor
Çin takvimi de kız diyor ama tutuyor mu pek de emin degilim :))
Yok böyle yarım parmak uzunluğunda tatlı gibi bi şey. Badem püresi, şeker vs koyulup yapılıyo sanıırım.3 badem ezmesi ne ola ki... bademleri ezip mi yedin :)))
Yok böyle yarım parmak uzunluğunda tatlı gibi bi şey. Badem püresi, şeker vs koyulup yapılıyo sanıırım.
Ne olmadıkiii kankim ortalık savaş alanına döndü senin haberin yoknoldu gıı...
Ya ben böyle arada minik şeyler yemezsem cozutuyorumbiz adam olmazyı gııı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?