Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menun coooook kötüüüü
Yaş pasta nedir? Lahmacun nedir?
Sana ceza olarak 300 ziplama veriyorum
Gozun aydin cnm Insalllah saglicakla kucagina alirsin yediklerine bagli bence. Cinsiyeti ne oylede anlayabilirsin
Oyle cok aserdigim soylenemez ama genelde canim hep tuzlu, aci ya da ekşi istiyor :) normalde tatliyi cok severim ama pek yemek istemiyorum bu ara :)
Dun evde lahmacun yaptim kocam istedi uzun zaman olmustu yapmamistim malesef tam 3 tane yedim bugun asiri dikkat etmem gerek.
O zaman sen de 100 zıpla

bu günkü menüm

2 haşlanmış yumurta
yarım domates
10 yeşil zeytin
2 parmak peynir
10 yer fıstığı

ne güzel başlamıştım oysa :)

evden çıkarken baktım ki 3 kare bitter kalmış -- almaz olaydım -- dedim yiyimde bitsin bari ... yedim... neyse sabah motivasyonu sayalım....

az önce 2 erik
şimdide nescafe 2in1 içiyorum ve elma yiyiyorum

öğlene top balığı var

ara 1 elma

akşama kıymalı erişte çorbası inşallah....
yanına da kuzu dalak olabilir.. -- kuzu dalak çok ucuzdu neden acaba :)) --

Ben de yaş pastanın gazına gelerek dünkü menümü yazayım

Sabah
-1 haşlanmış yumurta, 20 gram peynir
Öğle
-1 tabak fırında ciğer, 1 küçük fırında patates, 125 gram yoğurt
Akşam
-3 badem ezmesi, 200 ml süt

Spor: 30 squat,
Su: 2.5 litre

Akşam patates kızartması, köfte vardı kızarmış ben de pek aç değildim azcık ucundan tatlı yiyim dedim küçüktü ama 3 tanesi 150 kalori falandır.

Bu arada az önce tartıldım, 2 hafta önceki kilomun bile altına inmişim

Gunaydin 5. takimin çıtır hatunlariiii

Sporun yok mu canim? Menun gayet iyi gorunuyor.

Hosgeldin canim. Hayirdir ya insallah su an daha iyisindir. Okuyayim hemen konunu, merak ettim
Hoşbuldum tatlım hiçde mutlu gelmedim bu defaaa kalbim paramparça güvenim yerle bir sence zaman iyi gelirmi kırılan kalbime incilen gururuma tekrar birine güvenebiliryim morordek cim sahi bunları tekrar kazanabilirmiyim

3 badem ezmesi ne ola ki... bademleri ezip mi yedin :)))

Ne olmadıkiii kankim ortalık savaş alanına döndü senin haberin yokhani aylar önce yazdığım birşeyler vardı eşimin çoçukluk arkadaşı kadın kocasından dayak yiyor eşim yardım ediyor diye kadının eşi ikisinede iftira atıyor demiştim yaaa kankim yalaaaaaannnmışşşş kadını kocası falan dövmüyormuş kadın evi dağıtıyor kendini hırpalıyormuş beni kocayı evine çağırmak için sonra iş yerinde beni kocaya aşk dolu cinsel üzerine konular anlatıyormuş eşimde duymazlık gelip yada bağırınca kadın patrona yalan söyleyip eşimi azartlattırıyormuş sonra eşime gelip beni hafife alma diyormuş tabikiii bunlar eşimin demesi sonra rüyamda 3 kez üst üste eşimle bu kadını gördüm eşime birisi bana mesaj attı sizi çok iyi tanıyor birlikde muhabbet ediyormuşsunuz aşklı cinsel içerikli dedim adam öncededi sonra itiraf etti kadın ona asılıyormuş işte yukarda olanları anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…