Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ona kiyamiyorum zaten beni buraya getiren bu insanla ayni ortamda tutanda o zaten yalniz bu kadin bana mesaj atti v kaza gecirmis hastanede dedi hemen bana gel birlikde gidelim dedi bende eve bir ugrayim dedim sonra nedense bu olaydan onceydi v yi aramak gecti icimden bende aradim v olan kiside tovbe estagfurullah kiz ne kazasi sapasaglamim ben kim dedi sana dedi birsey buldum sonra bu kadina gelmicem ben canim sen git acil isim cikdi dedim bugun dedimki v kaza yapmis diye aradin sen beni dedim okudugum kuran carpsin demedim ben sana oyle birsey dedi sen yalnis anlamissin dedi ben sokkk beyin oyunu yapiyor sanki hafiza kayibim var delimidir nedir yalaninin 1.ci yalani bu 2. Ci yalani kocam hic para vermiyor cocuklara bakmiyor dedi adam cocuklarin kolej paralarini oduyor ekstra ozel dersler aldiriyor tum cocuklarin masraflarini karsiliyor bunuda ogrendim yalan soyluyor 3.cu yalani cocuklara adam bakiyor haftanin 1 gunu annedeler kadin arasira isterse aliyor sonra geri veriyor 4.cu yalani bosandim dedi en son gorustugumde bu olaydan once dun daha bosanma davasi bile acilmamis hayati yalandan ibaret yinede esimde suclu diyorum o kadar gitmeseydi madem oyle hareketler ediyor ne halt yemeye gidiyor demi ama

Cirkin degil cnm edepliyiz biz

Esiniz iyi niyetten belki davranmis brlki oda bilmiyordu ama bana gore hic hos bi sey degil yaptigi heleki evli oldugu halde gitmemeliydi ama aldatma yoksa herkes hata yapabilir ders almissa Ala yok aynisa Salla o zmn

Cok yorulmussun sanirim mucadele etmissin o kadar ortada bi fark gormuyorsan hayatina kizinla birlikte bak yuva bozanin yuvasi insallah olmaz
Amin canim allah bildigi yapsin benle yavrumun ahini alanlari gunahimiza girenleri bide utanmadan mesaj atiyor hakkini helal etmiyormusda mahserde bekliyormus tam deli yaaa elin evli adamina ask mesajlari atan o ota cope arayan o gunah kecisi ben ohhhh ne ala memleket namusuma iftira atmakdan mahkemeye g'itcem yazmis deminki mesajindada cvp vermedikce bi halt zannediyor kendini haspam

Esiniz iyi niyetten belki davranmis brlki oda bilmiyordu ama bana gore hic hos bi sey degil yaptigi heleki evli oldugu halde gitmemeliydi ama aldatma yoksa herkes hata yapabilir ders almissa Ala yok aynisa Salla o zmn
Esim dort donuyor etrafimda yeminle sucum yok diyor baskada birsey demiyoreger ayrilirsak cok buyuk gunaha gircek kadin diyor sen birak milletin sevabini gunahini dedim sen asil benimle kizimin hakkini nasil vercen onu dusun dedim ozur dilerim sana bunlari yasattigim icin ama yapmadim o yuzden rabbime verilcek hesabim yok sadece seni uzdugum icin var diyor

Bu arada hangi ulkedesin
Avustralyadayim canim

bildiğiniz en yakın köprü nerde... reca ediyorum yüksek olsun..... Allah ım beni niye kimseler sevemedi böhöhöhöhöhöööö.... çok mu güzel kız gacı....

ayrılma kız deli misin.... ellere mi bırakcan adamı....

buyursun gitsin versin :) şizofren mi acaba....

bildiğiniz en yakın köprü nerde... reca ediyorum yüksek olsun..... Allah ım beni niye kimseler sevemedi böhöhöhöhöhöööö.... çok mu güzel kız gacı....
Heee o kadar guzelkiiii yakiyor ortaligi zaten bir kariyerim var deyisi var tum erkikleriiii topluyor etrafina profosorler doktor mimar avukatlar kapisinda yatip kalkiyormus bunun kariyerinden kizzzz bide oyle diyor ayyy senden once ben atim kendimi denizlere yaleeennnn dunyayida o alsin ogretmenlik falan koca tavlanmiyor baksana kariyerde yapamiyorum ne kadarda yerden yere vurdu benim meslegimi simdi hepten issizim koca parasi yiyen asalak olduk onun deyisiyle

tam çatmışsınız... ama bunlardan her yerde var galiba... bunun aynından bir tane de burda var :)) Allah tan kocam yok olsa alırdı zaten :)))

ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekişiyi doğur ayşeyi.... tuzlu için yorum yapmamışlar :)))
Ben kizimda ne tatlilar yedim ne atlisi ayse cikdi bana iyikide cikdi benim melegim iyikideeeeeeyalniz kuzenlerden biliyorum kizsa sag tarafta alt tarafinda oluyormus aha benim kizda sag tarafimda durdu ilk aylar agrim cokdu sag tarafimda oglansa solda karin boslugunda agri ve bebegin hareketleride orda yogun olurmus morordekcim beni bekleseydi oglan dogurur test eder soylerdim beklemedikiiii zaten tek kizla kalcakmisim lennnn ben iyiki beklememis beni aferimmm oyum morordek 10

hemen yap kız ikinciyi.....

tam çatmışsınız... ama bunlardan her yerde var galiba... bunun aynından bir tane de burda var :)) Allah tan kocam yok olsa alırdı zaten :)))
Aynen kankim iyiki yok kiz bide benimki gibi ya iyi niyetli yoksa karda yuruyup izini belli etmeyen sinsiiiii olsaydiii al basina isss artik cocuguma uzuleyim enayi yerine koyulusumami kizzz acep arkamdan guluyorlardimiiii saf diyorlarmiydi acep deli gibi sorular kafamda bosa karini beni al derken ben o kadar aciz bir kadinmiyim kankimmmelin usagi al deyince alcak bosa deyince bosayacak yuhhhhh konduramiyorum kendime deli olucam deliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…