- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.721
Kizzzzzz ne cocugu meryem anamiyim ben baba olmadan cocuk olcak adami birakiyoruz yaaahemen yap kız ikinciyi.....
Dogur kiz hazir bulmussun adamiben koca bulsam 5 tane doğururum haa...
Aynen kankim iyiki yok kiz bide benimki gibi ya iyi niyetli yoksa karda yuruyup izini belli etmeyen sinsiiiii olsaydiiial basina isss artik cocuguma uzuleyim enayi yerine koyulusumami kizzz acep arkamdan guluyorlardimiiii saf diyorlarmiydi acep deli gibi sorular kafamda bosa karini beni al derken ben o kadar aciz bir kadinmiyim kankimmm elin usagi al deyince alcak bosa deyince bosayacak yuhhhhh konduramiyorum kendime deli olucam deliiii
Kizzzzzz ne cocugu meryem anamiyim ben baba olmadan cocuk olcak adami birakiyoruz yaaa
Dogur kiz hazir bulmussun adami
Kizzz sen kendini ne diye sucluyon milletin kiriklari var diye bak kadin bikmadan usanmadan bana mesaj atiyor beni sucluyor yaaa o melek ben seytan oldum kankim bu hayat bu kadar acimasiz insanlar nankorboşanma kız aaaaaaaaa kadının kendi deliliği yüzünden koca boşanmaz... bu topiğe nazar deydi.... benim nazarım mı acaba tütütütüt maşallah... tek evde kalmış olaarak o nazar bana ait olabilir :)))
Himm esine bi sans verirmisin pekiEsim dort donuyor etrafimda yeminle sucum yok diyor baskada birsey demiyoreger ayrilirsak cok buyuk gunaha gircek kadin diyor sen birak milletin sevabini gunahini dedim sen asil benimle kizimin hakkini nasil vercen onu dusun dedim ozur dilerim sana bunlari yasattigim icin ama yapmadim o yuzden rabbime verilcek hesabim yok sadece seni uzdugum icin var diyor
Avustralyadayim canim
Kizzz sen kendini ne diye sucluyon milletin kiriklari var diye bak kadin bikmadan usanmadan bana mesaj atiyor beni sucluyor yaaa o melek ben seytan oldum kankim bu hayat bu kadar acimasiz insanlar nankorsanki ben kiristirdim elin evli barkli adamiyla bide kendide daha evli resmiyette bakalim kankim biraz zamana birakdim belki zaman benim yanildigimi gosterir bilemiyorum ama tiksindim sankiii icimdeki ses bosan gitsin diye yiyip bitiriyor beniiii
Yok kiz kimde eksi yemis gormusum erkek olmusye tatlıyı doğur atlıyı ye ekişiyi doğur ayşeyi.... tuzlu için yorum yapmamışlar :)))
Bende aynısını diyorum da işte.Sakin olmak lazım böyle durumlarda.Kadının istediğide o zaten dimi ama.Tamam kocada çok suçsuz olmayabilir ama önce bi sakince olayı anlamak cezayı ona göre kesmek lazımyok demesin içindeki sesin gazına gelme..... sakin sakin azcık gez toz....
Suan verme gibi bi niyetim yok tek derdim kizimi alistirmak esime diyorumkii git bi otel odasi kirala arada gelme cocuk alissin yokkkk nerde kime diyorum acaba gitme gitmiyor bide yastigini almis gelmis 3 muz yatalimmi asklarim diyorHimm esine bi sans verirmisin peki
Zaten yarin full gezcem betusum yoksa tirnakliyacam adamiyok demesin içindeki sesin gazına gelme..... sakin sakin azcık gez toz....
Kizlar yuzum cok kabuk atiyo ne yapayim gecmesi icin biktim valla makyaj yapiyorum cok kotu duruyo yapmiyorum artik ama bi yontemi olan varmk int. Baktim istrdigim gibi yazili degil
Bende aynısını diyorum da işte.Sakin olmak lazım böyle durumlarda.Kadının istediğide o zaten dimi ama.Tamam kocada çok suçsuz olmayabilir ama önce bi sakince olayı anlamak cezayı ona göre kesmek lazım
Suan verme gibi bi niyetim yok tek derdim kizimi alistirmak esime diyorumkii git bi otel odasi kirala arada gelme cocuk alissin yokkkk nerde kime diyorum acaba gitme gitmiyor bide yastigini almis gelmis 3 muz yatalimmi asklarim diyoreee kizim bayilmazmi gel askim yatalim sen ortada yat anneyle biz senin kollarinda anlasdikmi diyor esimde firsati hic kacirmiyor ben yermiyim annenin boynu agriyor askiiimmm siz yatin tamammi dedim daha cok yeni simdiden birsey demek istemiyorum yalniz acayip kil oluyorum herseyiyle batiyor bana
Zaten yarin full gezcem betusum yoksa tirnakliyacam adamibatiyor bana resmen yaa herseyi batiyor gulmesi konusmasi nefes almasi bile
Yarin alayim hemen yapmicam ya insallah iyi gelirbir dermatoloğa gitsene ablamda roza yani gül bilmemnesi çıktı hemen kığkırmızı olup pul pul oluyordu yanakları.... egzamanın bir türüymüş..... benim ki öyle değildir dersen nemlendirici olarak ben garnierı kullanıyorum ve resmen bittiğinde ağlayasım gleiyor krize giriyorum :)))) makyajda yapmayıver azcık yazık.... dinlensin dericiğin....
yani eller kapıverir... bir şey dağatmak hep en kolayı zaten... ama sonra dönüşü olmuyo.... hep üzgüntü... ayyy içimde bir koca karı var resmen :)))
Yarin alayim hemen yapmicam ya insallah iyi gelir
Yarin alayim hemen yapmicam ya insallah iyi gelir
Ne turkiyesi kiz 3 gun olduyaa geldigim birseyde anlayamadimgez toz evet... Türkiyeye gel hatta :)
Pek tatliymis masallah Allah analı babali buyutsunEki Görüntüle 1883092 Bak bu kizim bebekken cok degilde bi yurumeye basladilarmi cok tatlilar erkek istiyordum ama iyikide kiz olmus daha sessiz
Benimki simdiden cinsse demekye tatlıyı doğur atlıyı ye ekişiyi doğur ayşeyi.... tuzlu için yorum yapmamışlar :)))
Du bakalim ne cikacak goriciiiz :)))Ben kizimda ne tatlilar yedim ne atlisi ayse cikdi banaiyikide cikdi benim melegim iyikideeeeee yalniz kuzenlerden biliyorum kizsa sag tarafta alt tarafinda oluyormus aha benim kizda sag tarafimda durdu ilk aylar agrim cokdu sag tarafimda oglansa solda karin boslugunda agri ve bebegin hareketleride orda yogun olurmus morordekcim beni bekleseydi oglan dogurur test eder soylerdim beklemedikiiii zaten tek kizla kalcakmisim lennnn ben iyiki beklememis beni aferimmm oyum morordek 10
Pek tatliymis masallah Allah analı babali buyutsun
Benimki simdiden cinsse demek
Du bakalim ne cikacak goriciiiz :)))
Ayyy Betus yaaheee o badiydi unuttuk onu çirkin ördek yavrısıydı yaa :)))) ondan tuz seviyo tuz=tuzlu su bağlantıya gel :)))) tuzlu su ördeği :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?