Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizzzzzz ne cocugu meryem anamiyim ben baba olmadan cocuk olcak adami birakiyoruz yaaa

Dogur kiz hazir bulmussun adami

boşanma kız aaaaaaaaa kadının kendi deliliği yüzünden koca boşanmaz... bu topiğe nazar deydi.... benim nazarım mı acaba tütütütüt maşallah... tek evde kalmış olaarak o nazar bana ait olabilir :)))

Kizzz sen kendini ne diye sucluyon milletin kiriklari var diye bak kadin bikmadan usanmadan bana mesaj atiyor beni sucluyor yaaa o melek ben seytan oldum kankim bu hayat bu kadar acimasiz insanlar nankor sanki ben kiristirdim elin evli barkli adamiyla bide kendide daha evli resmiyette bakalim kankim biraz zamana birakdim belki zaman benim yanildigimi gosterir bilemiyorum ama tiksindim sankiii icimdeki ses bosan gitsin diye yiyip bitiriyor beniiii

Himm esine bi sans verirmisin peki

yok demesin içindeki sesin gazına gelme..... sakin sakin azcık gez toz....

Kizlar yuzum cok kabuk atiyo ne yapayim gecmesi icin biktim valla makyaj yapiyorum cok kotu duruyo yapmiyorum artik ama bi yontemi olan varmk int. Baktim istrdigim gibi yazili degil

Himm esine bi sans verirmisin peki
Suan verme gibi bi niyetim yok tek derdim kizimi alistirmak esime diyorumkii git bi otel odasi kirala arada gelme cocuk alissin yokkkk nerde kime diyorum acaba gitme gitmiyor bide yastigini almis gelmis 3 muz yatalimmi asklarim diyoreee kizim bayilmazmi gel askim yatalim sen ortada yat anneyle biz senin kollarinda anlasdikmi diyor esimde firsati hic kacirmiyor ben yermiyim annenin boynu agriyor askiiimmm siz yatin tamammi dedimdaha cok yeni simdiden birsey demek istemiyorum yalniz acayip kil oluyorum herseyiyle batiyor bana

yok demesin içindeki sesin gazına gelme..... sakin sakin azcık gez toz....
Zaten yarin full gezcem betusum yoksa tirnakliyacam adamibatiyor bana resmen yaa herseyi batiyor gulmesi konusmasi nefes almasi bile

Kizlar yuzum cok kabuk atiyo ne yapayim gecmesi icin biktim valla makyaj yapiyorum cok kotu duruyo yapmiyorum artik ama bi yontemi olan varmk int. Baktim istrdigim gibi yazili degil

bir dermatoloğa gitsene ablamda roza yani gül bilmemnesi çıktı hemen kığkırmızı olup pul pul oluyordu yanakları.... egzamanın bir türüymüş..... benim ki öyle değildir dersen nemlendirici olarak ben garnierı kullanıyorum ve resmen bittiğinde ağlayasım gleiyor krize giriyorum :)))) makyajda yapmayıver azcık yazık.... dinlensin dericiğin....

Bende aynısını diyorum da işte.Sakin olmak lazım böyle durumlarda.Kadının istediğide o zaten dimi ama.Tamam kocada çok suçsuz olmayabilir ama önce bi sakince olayı anlamak cezayı ona göre kesmek lazım

yani eller kapıverir... bir şey dağatmak hep en kolayı zaten... ama sonra dönüşü olmuyo.... hep üzgüntü... ayyy içimde bir koca karı var resmen :)))

gez toz evet... Türkiyeye gel hatta :)

Yarin alayim hemen yapmicam ya insallah iyi gelir

Yarin alayim hemen yapmicam ya insallah iyi gelir

heee al al bakk onlar çeşit çeşit cilt tipine göre olanı al... karma mesela benim cildim... burnum yağlı yanaklar kuru :) evin heryerinden çıkıyor bu ay almıcam dedim param yok dedim güççük odamı toplarken iki tane birden buldum :))) ucuz zaten...

gez toz evet... Türkiyeye gel hatta :)
Ne turkiyesi kiz 3 gun olduyaa geldigim birseyde anlayamadim delilerle ugrasmakdan hem ben oraya gelsem anacigim babacigim yollarmi beni zaten dustum geldim diye bi ton laf ettiler babamin gozlerime bir bakisi vardi hayatim boyunca unutamayacagim sanirsam gitme turnam vuracaklar kanadini kiracaklar tam bu sarki anlatiyordu herseyiiiiorda olursam bir sansi varsa bile bu evliligin oraya gelmemle biter ben buralarda takilayim kankimmm hem mis gibide yaz geliyorkisda totom donar beynimde calismaz neme lazim

Eki Görüntüle 1883092 Bak bu kizim bebekken cok degilde bi yurumeye basladilarmi cok tatlilar erkek istiyordum ama iyikide kiz olmus daha sessiz
Pek tatliymis masallah Allah analı babali buyutsun
ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekişiyi doğur ayşeyi.... tuzlu için yorum yapmamışlar :)))
Benimki simdiden cinsse demek
Du bakalim ne cikacak goriciiiz :)))

Pek tatliymis masallah Allah analı babali buyutsun

Benimki simdiden cinsse demek

Du bakalim ne cikacak goriciiiz :)))

heee o badiydi unuttuk onu çirkin ördek yavrısıydı yaa :)))) ondan tuz seviyo tuz=tuzlu su bağlantıya gel :)))) tuzlu su ördeği :)))

O yaş pastayla lahmacunu yiyen kimdi?? Arattırmayın bana gecmısı tek tek tüm gün okudum ama yazmaya fırsat bulamadım.. Ördekcim 300 zıp yazmış zaten 300de ben yazdım.. hem pasta hem pasta nutkum tutuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…