Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada hanımlar size genel bi duyurum var..

Bayram da etaplar birleştirilse bile herkes buraya devam etmeli bence.. Gün içinde girip muhabbet edemeyebilirz ama herkes günlük menüsünü yazmaya devam etsin.. Hadi gez toz sporların olmaması tolere edilebilir ama bunun içinde menülerinize daha çok dikkat etmelisiniz.. Ben hergün tek tek kontrol edip liste tutucam ve ceza yazmaya devam edicem.. Bayram gezmelerine zıplaya zıplaya gitmek istemiyosanız ağzınıza sahip çıkıcaksınız hanımlar

Bir diğer yol da şöyle olabilir: Yook ben köye gidicem tatil boyunca girip menü yazamam onun için de ceza yazılmasın diyosa bir hatun kişisi cuma bildirimlerini not alıcam kenara. Tatil bitip de kilo alarak dönen olursaaaaaa... Yani hem menü yazmayıp hem yediklerine dikkat etmeyen hem de kilo alanlar.. Yakarım gençliğinizi hanımlar.. Çılgın ceza kombinasyonları yazarım ona göre

Bu kadar sert ve katı önlemler almak istememin sebebi bayram dönüşü herkes dağılıyo kilo alıp dönüyo ve morali bozulduğu için salıyo kendini 1ay milleti toplamaya çalışıyoz Yoksa delilik kanıma işlemedi hergün milleti soteye yatıp beklemem ben de menü yazsınlar diye.. Ama takım olarak hareket ediyosak hepimiz kurallara uymalıyız diye düşünüyorum..

Bayramda yasak olanlar listesi de yazayım mı size???

1. Baklava-börek çörek bilimum hamurişi ve tatlılar
  2. Sarmalar dolmalar pilavlar
  3. Mangalların yanında somun somun ekmekler!!!
  4. Bayram şekeri-çikelatı-jelibonu-toitopu vs. vs.
  5. Kavurmayı daha doğrusu eti de çok abartmadan tüketmeye çalışın
Lütfen herkes kendine hakim olsun ve kendine iyi baksın sevgili 5.takım tatluşlarım

Nerdesiniz kızlar yarın tartı günü herkes kendini sporamı verdi naptı :) ben bugünkü menümü paylaşayım morordek inatettimolacak

Sabah:1 dl tbe+1 haşlanmış yumurta+1/3 kk peynir+5 zeytin
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon arnavut ciğeri
Akşam:1 küçük tabak tavuk,mantar sote+4 kaşık ıspanak+1 küçük tabak patlıcan salatası
Su:3 lt üstü
Spor:yok (çok fena mide bulantısı karın ağrısı var inşallah hastalanmam gurg gurg senfoni modunda şu an karnım )
Umarım yarın hepimiz güzel eksilerle geliriz :)

Ben etiketleme yi bilmiyorum bi ara anlatırsanız sevinirim bikac gün sürekli giremeyeceğim

Menüm
Sabah kurstaydik yok
Öğle
2haslanmis yumurta
Biraz peynir
Dükan krebi
Arada şekersiz cay içtim
Akşam
Tavuk ciğer sote dometes biber soğan sarmisakla yaptım.hepsi küçük birer tane protein günü olduğu için abartmadım
Yaninda bir soğan ve cacık vardı
Sütlü sade bir turk kahvesi içerim
2 litre su
Spor 1 saat yürüyüş dun spor yapamadim

Bayramdaki tüm yasaklar diyetimde zaten bana 6 ay yasak küçük bir kaçamak bile bu diyeti bozduğu için ucundan azıcık bile demiyorum.yani su an karbonhidrat meyve ve tüm unlu mamuller orucu tutuyorum diyebilirim

Bayramdaki tüm yasaklar diyetimde zaten bana 6 ay yasak küçük bir kaçamak bile bu diyeti bozduğu için ucundan azıcık bile demiyorum.yani su an karbonhidrat meyve ve tüm unlu mamuller orucu tutuyorum diyebilirim
etiket için @ koyup yanına etiketleyeceğin ismi yazman gerekiyo o kadarcık

Biz kadinlar hissediyoruz tatlim ne kadarda saklansa gizlense zamana birakdim zaten esimide istemiyorum tugcecim birkere dustu gozumdende gonlumdende artik agziyla kus tutsa eskisi gibi olmaz hicbirsey
İllaki kırgınlıklar olacak olayınız çok taze canım çok sinirlisin su an tabi haklısın da ama anlattıklarına bakıyorum da esin dogru soyluyor gibi geliyor işini kaybetmek istememiş belki de doğrudur yani isterim ki boşanma olmasın çocuklar bi çok yönden eksik büyüyor inşallah zamanla güzel şeyler olur hayatınız da o psikopat kadını da engelle canım o sana her mesaj atıp varlığını hissettirdikce sen daha çok üzüleceksin ve bu evliliğin devamı olacaksa da bu yüzden olmayacak o kadını şikayet et ne biliyim bi şekilde hayatınızdan uzaklaştırın Rabbim yar ve yardımcın olsun canım bedenen yanında değiliz ama her zaman seni bura aracılığıyla dinler derdine ortak oluruz ..:)
Eki Görüntüle 1883092 Bak bu kizim bebekken cok degilde bi yurumeye basladilarmi cok tatlilar erkek istiyordum ama iyikide kiz olmus daha sessiz
maşallah annesi pek tatli allah hayırlı ömür versin

Bende aynısını diyorum da işte.Sakin olmak lazım böyle durumlarda.Kadının istediğide o zaten dimi ama.Tamam kocada çok suçsuz olmayabilir ama önce bi sakince olayı anlamak cezayı ona göre kesmek lazım
Y Yuppiyayye arkadaşıma katılıyorum savurgan cim sakin sakin sakin ol lütfen tatlım acele karar verme ..kızın in durumu belki de bir işaret canım bu evlilik için o öyle olmasaydı çoktan bosanmistin belki de

Menümu de yazayım ve kaçayım
morordek inatettimolacak
Sabah
Bir kk peynir
Bir tane zeytin
Bir pişmiş yumurta
Bir dilim ekmek
Öğle
Kahve
Aksam
İki ince dilim kavun
Bir kase çorba
Şu 2.5 litre
Spor hala temizlik yapıyorum belki bi leslie yaparım birazdan

Sağol canlarım benimle olduğunuzu bilmek bile güç veriyorkızlar son olayı yazayım eşim tel numarasını değiştirmişti bizim tanıdıkdan bulmuş bu yine yapmış yapacağını gece saat 2 gibi mesaj geldi eşim uyuyor uyanmasın diye titreşime aldım aşkım numarayı y abiden aldım belki sonu kötü yada yanmak biliyorum ama vazgeçemiyorum çok aşığım sana belki bir kereliğinede olsa beraber ateşli sevişsek yetecek bana bak ne diyecem ben kuma olmayıda kabul ediyorum şartları konuşalım lütfen beni ara yazmış önce cvp yazacakdım ilk gelen mesajda sonra vazgeçtim kendi kendime teli elleme savurgan okuduğumu eşim anlamasın dedim eşim tablete yükledi telinin neyi varsa gelen mesajları ordan okudum salak ayağına yattım eşim kalktı kahvaltı yaptık çekmeceliğin üzerinden teli aldı çıkkkkçıkkkk yaparak içeri girdi al işte deliii çoşmuş gene dedihepsini okuttu bak gör böyle deli dedi bu arada unutmadan yazayım eşime aşk ilanı ettiğinde ben karımı boşamAm karım kabul ederse kuma olarak gel zaten her işe yetişemiyor yardımcı olursun demiş benim hödükkkk kocam yavaş yavaş çıkıyor leeeenn ajan olcakkk garıyımmm ben harcanıyom buralardakendimi sağlama alayım hepsinin kıçına tekme atıcammm az kaldı bi iş bulayım önce allahın izniyle ne ağlıyacam depresyonlara girecem elin zinakeşşşleri var diye ayyy midem bulandı bu pisliklerden

Ayyy kızlar çok utanıyorum yaaa bir erkeği paylaşaman kadın konumunda olduğum için yemin ediyorum kendimi aciz gibi hissediyorum sanki adamı ben bırakmıyormuşum bak nikah bende dermişim gibi hissediyorum belki saçma ama neden böyle hissediyorum anlamadım ne değerli adammış anacım iki tahta çakmışlar bi adam yapmışlar zayıf sıska uzun boylu kara kaşlı kara gözlü birşey alttarafı yahuuu nedir bu adamı özel kılan nedirrr yaniiiikeşke kızım olmasaydı bu adamdan diyeceğim rabbimin gücüne gidecek kuzuma birşey olcak ben yinede dua edeyim iyiki olmuş kuzum iyikiii babası kim önemli değil o benim canımın yarısı can parçam

heee o badiydi unuttuk onu çirkin ördek yavrısıydı yaa :)))) ondan tuz seviyo tuz=tuzlu su bağlantıya gel :)))) tuzlu su ördeği :)))
Amin cnm tsk

Dusuncenizi dogru bulmadim sizin icin artik bi adam olabilir ams kiziniz icin hersey ve su dusuncelerden kurtulun daha sakin olmayi deneyin bu ne yahu adam aldatir kadin kocam yapmaz der sendeki adamin henuz ortada bir seyi yok illa beni Aldatti bacim sen git sakin sakin kafa dinle olayi guzelce cozmeye bak kocalarimiz bize karsi hos gorulu oldugu surece ki karsilikli evimizin reisi oldugunu unutmayalim tabikide evdr bazen sorunlar olur siddet ve aldatma olmadigi surece yoksa her ufak seyde bizde bosanirdik onlarda bosanirdi sizdeki yasanan ilk kez sizin basiniz gelmiyo vallahi artik ne diyelim ne yaparsaniz yapin vallahi bizi dinlemiyorsaniz bu konuyu burdada kapatin cnm her soyledigimize farkli bi tepki vermeyin cunku biz sizden daha mantikli dusunuruz olaya disardan bakmak fatkli öfke yok bizde....

Nasıl yaaa kuma olarakmı? OOO Çok fena dur bakalım daha neler çıkacak

Bencede sana katılıyorum savurgan şu an en önemlisi sakin olman.Bak sakin olursan olayın gerçeğinide öğrenirsin.Ama şu an öfkeyle kalkarsan hep bir soru işareti olacak aklında.Kendine zaman tanı.

günaydın bayanlar;

dünkü menümü yazayım size;

sabah 2 haşlanmış yumurta, kk yağsız peynir

öğle hindi göğüs yağsız, biraz yoğurt

ara dukan keki biraz da diyet reçel

akşam çok az kavurma.

su 2 lt üstü, spor yapamadım, malum durumlar, halsizlik diz boyu.

güncel kilom; 66,4

canım ben mümkün olduğunca girmeye çalışıcam ama bi tel uygulaması yapmamışlar, telden de girmek inan zor geliyo bana, girip menülerimi yazmaya devam ederim inşallah ama olurda giremezsem kilomu not et, kilo alırsam cezama razıyım

Herkese günaydın.
Dünkü yaşpastalı menümü paylaştıktan sonra dün dikkatli bir menü yaptım ve onu paylaşacağım. Akşamları girmeye pek fırsatım olmadığından ertesi gün paylaşabiliyorum malesef.
SABAH 07.00:
2 dilim domates
yarım salatalık
1 kibrit kutusundan az beyaz peynir
1 tane burgu peynir.
4 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

ARA 12.00:
6 tane üzüm
ÖĞLEN 15.00:
2 tane burçak bisküvi
AKŞAM 18.30:
1 tane fırında baget but derisiz
2 tane elma dilim fırında patates
1 tatlı kaşığı böğürtlenli dondurma (tadına baktım sadece)

SU 2.5 LİTREDEN FAZLA
SPOR:

100 Zıplama malesef bebekten vakit bulup cezamı tamamlayamadım.

Bencede sana katılıyorum savurgan şu an en önemlisi sakin olman.Bak sakin olursan olayın gerçeğinide öğrenirsin.Ama şu an öfkeyle kalkarsan hep bir soru işareti olacak aklında.Kendine zaman tanı.
Tamam kızlar sizi dinliyorum veee şuanda boşanmayı kafamdan attım kızımda bugün çok mutlu geldi okuldanaralarında ilişki olmadığına artık eminim sadece eşimin o konuşurken uzatmaması gerekirdi bide benden saklamaması gerekirdi olan oldu artık deyip yoluma bakıcam eşimede dedim bana zaman ver oda tamam yeterkiii sen yanında kalmama izin ver ben senin güvenini tekrar kazanmak için mücadele edeyim dedi şimdilik kapattık bu konuyu haftaya tekrar kaldığım yerden diyetime başlıyorum hadi bakemmm topiğin delüsüüüü geldiiiibu arada kaç kilo olduğumuda bilmiyorum eğer kilo aldıysam morordek vurur beni

Hah işte tamam bunu yapmalısın zaten.Zamanlada kararını verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…