- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.881
Hayirli olsun canim, insallah saglikla büyür bebik :)morordek inatettimolacak kızlar uğrayamadım hiç kusura bakmayın ama aksilikler çok üst üste geldi. Kuzenm erken doğum yaptı bazı problemler vardı onun yanındaydım ordada net olmadığı için giremedim
Erken doğum olduğu için acil sezeryan oldu bebek memeyi tutamadı süt gelmedi olabilecek bütün sorunları yaşadık çok şükür şimdi daha iyiler bende evime döndüm
Ama diyetimi bozmadım sporumu aksatmadım :)
Burdayım canım teşekkürler :)Hayirli olsun canim, insallah saglikla büyür bebik :)
Bundan sonra buralardaysan düzenli bildirim bekliyoruz sendengünlük menulerini yaz mutlaka
Canım nasıl oldunuz merak ettim seni,gel uğra hadi anlat bakayım geldin mi kendine kuzucun iyileşti mi geçti mi ağzındaki yaralar??Hosbuldum tatlimevet canim coook cok zor neysekii firtina bugun itibariyle dinmis durumda zaman herseyin ilaci hic tartilmadim bakalim aldimmi verdimmi sabah tartilip yazarim coookkk korkuyorum aldim diyeee
Olursun canım daha yeni başladın daha bile çıtır olursun vazgeçme yeter kiAh bi boyle olsam 62 kiloydum
Tebrik ediyorum seni gerçekten canım sen bayramda verirsin bile o kalanı mezun olursun hemencecik.morordek cim fark ettin mi tam mezun olabileceğim kilo ya düşmüşüm 56 ya şurada 1.6 kilo kaldı ayy çok heyecanlı
Eltim benden bir sene önce doğum yaptı ben doğumdan çıktığım da 64 tüm o dogumundan bir sen e sonra 64 işte bu devamlı benimle kilo kıyafet ayakkabı kıyas yarısında neyse geçen kv deyiz tartıyı getirdi tugce hadi gel dedi ilk kendi tartildi kaç dedim 61 tabi pek mutlu beni yine 63 64 sanıyor bir çıktım tartiya tok karnıma üstelik kıyafetli 59 böyle kaldı benim elti
Dipnot:Kapalı biri olduğum için dar giyinmezsem çok kilo verdiğim anlaşılmıyor
Hayırdır inşallah kaptanım,çözümsüz sorunlar değildir umarım. İyi bayramlar size şimdiden,uğrayın artık bol bol bayramdan sonraslm kızlar bizim tatil erzurumda son buldu can sıkıcı olaylar yasandı o yuzden baslamadan bitti salı gün ankaraya döndük binada mantolama devam ediyo bu akşam nihayet bitti evi accık topladık yarın bursaya gideceğiz muhtemelen bayram sonu aktif katılım yapacağım
ördeğim büyük geçmiş olsun tatlım gecmişi okuyamadım sadece son sayfayı okuyabildim
Hoşgeldin orticimmm.. Bu hatun ha döndü ha döncek diye diye çınlattık kulaklarını kaç gündür anacıgınla mısın hala bakem sen?? 71,5tum bu arada dün sabah canım
Kız ne güzel gitmeye başladı. az daha sabır mezun olursun sen deAyy acep ben mezun olabilecek miyim. Pis boğazım ben yaa
Ahh kuzucum geçmiş olsun..Sen yinemi detox şok diyet yapıyosun :) bu ne böyle patates patates bende yedim patates bugün ama mecburiyetten afedersin ishal oldumda
Canım nasılsınız bugün?? yoktur inşallah artık can sıkıcı bi durum?Gunaydin sevgili takimimmm
Dunku yorgunlugun ve badirelerin ardindan bugün daha da iyiyim, çok şükür. Dun yediklerimi paylasayim bari ben de sizle, malum hic bu kadar az yememistim
Sabah: 1 haslanmis patates
Ogle: 1 muz, 1 seftali
Aksama dogru: 3/4 kase corba
Aksam: 1 muz
Evet dun dukkani boyle kapatmistim ama bugün tum istahimla dönüyorum insallah
Gunaydinlar canlar
Günaydın canım,haber vermen iyi oldu. Fırsat buldıkça uğramaya çalış yine.. Diyetine de çok dikkat et lütfen kaçamak yapmak yokkBen bugun baska sehire gidecem 2 gun yokum
Geçmiş olsun canım anneye de bebişe de iyidir inşallah. Diyetine devam ettiğine sevindim. Yarın sabah açken bi tartıl da söyle bize bakalım neler yapmışsın olmadığın zamanlardamorordek inatettimolacak kızlar uğrayamadım hiç kusura bakmayın ama aksilikler çok üst üste geldi. Kuzenm erken doğum yaptı bazı problemler vardı onun yanındaydım ordada net olmadığı için giremedim
Erken doğum olduğu için acil sezeryan oldu bebek memeyi tutamadı süt gelmedi olabilecek bütün sorunları yaşadık çok şükür şimdi daha iyiler bende evime döndüm
Günaydın kızlar, bende dünkü menümü yazayım
Sabah 2 haşlamış yumurta, kk yağsız peynir
Öğle 100 gr tavuk dönerin sadece tavuğu (yağ ve derisini seçtim 50 gr kaldı heralde) 3-4 kaşık yoğurt
Ara dukan keki
Akşam soğuk kahve yağsız süt ile
Su 2,5 lt üstü spor bu ara ev işi malum
inatettimolacak morordek
Morordekcim geçmiş olsun tekrardan bayaa badireler atlatmışsın. Ben takımda yok muyum artık? Geçen hafta bildirememiştim ama burdayım artık?
Bugun daha iyiyim canım, bi sorun yok cok şükür. Yememe de dikkat ediyorum cok ağır seyler yememeye calisiyorumCanım nasılsınız bugün?? yoktur inşallah artık can sıkıcı bi durum?
toplight kaptanım, kollontai (görür müsün ya da ne zaman görürsün bilmiyorum), inatettimolacak nilsub
Özge zaten dünkü tartışma olayına hakim, başta toplight kaptanım ve diger kaptan, yardımcıları ve takımdaki diger arkadaslara da buradan bu acıklamayı yapma geregi duyuyorum.
Kaptanımızın uzun süredir devam eden kisisel problemleri sebebiyle ben ve diger kaptan yardımcısı arkadaslar elimizden geldigince takımı toparlamaya ve cuma günü bildirimleri yapmaya calısıyoruz. Belki diger takım kaptanları kadar tecrübeli degiliz ve Karar Defteri'ne onlar kadar hakim degiliz. Bir sorun olustugunda kisisel izledigim yol, öncelikle Karar Defteri'ne bakmak, eger anlamadıysam toplight ve/veya kollontai'ye danısmak, eger onlara ulasamıyorsak kaptan yardımcıları ile ortak bir görüse varmak, eger bu da olmuyorsa paylasım alanında sorunu dile getirmek. Dünkü tartı farkı ekleme konusunda da Özge arkadasımız bu saydıgım kisilere ulasamayacagını düsündügünden (toplight tatilde, kollontai dedigim gibi yok, ben de sabah kendisine gıda zehirlenmesi gecirdigimi bildirdim) paylasım alanına sorunu tasıma geregi duymus. Ancak diger takım kaptanları sorunumuzu anlamakta güclük cektiklerinden, sorun ben buraya ulastıgımda dahi çözülememişti, dolayısıyla da olaya dahil oldum. Sonucta diger takım kaptanlarının bizden daha tecrübeli olduklarını düsünmekle birlikte, bizi Karar Defteri'nde yazılan şeye açıkça ters olan bir seyi yapmaya yönlendirdiklerinden dolayı sorun biraz uzadı. Bunun üzerine dogal olarak daha üst mercii olan seabahar kaptana da durumu iletmek istedik, cunku acıkcası o an icin yapacak baska da bir sey aklımıza gelmiyordu.
Ben bu olaylar icerisinde yanlıs bir sey yaptıgımızı düsünmüyorum. Olayın bu kadar uzamasını tabi ki biz de istemezdik ancak durumu anlatamamızdan mı yoksa karsı tarafın anlayamamasından mıdır bilmiyorum, maalesef uzadı. Az önce seabahar kaptanın paylasım alanına yazdıgı seylerden sonra bu acıklamayı yapma geregi duydum. Bir kisinin hakkını aramamızdan dolayı ben bu lafları hak ettigimizi düsünmüyorum. Acıkcası o yazıyı okuduktan sonraki tepkim ise "eeeh başlarım böyle işe" oldu. Hem kimseye ulasamıyorum, hem kimsenin hakkını yememek icin hasta halimle de olsa elimden geleni yapıyorum, hem de resmen azar isitiyorum. Ben kaptan yardımcılıgı görevini gercekten gönüllü olarak ve severek yapıyordum, ta ki bu acıklamayı okuyana kadar.
Sonuc olarak: Ben artık kaptan yardımcısı olmak istemiyorum. Gönüllü olan diger arkadaslar var ise onlara devredebilirseniz daha iyi olur.
Aaaa noluya ya ben kaçırmışım.Nerde bu paylaşım alanı bende okumak istiyorum.Kim olursa olsun sana haksız bişey söylenmişse arkandayız canım.Birtek grup olarak bizmi anladık anlatmak istediğini anlamıyorumki.Valla ağır olacak belki ama basit bir matematik problemi mantığında birşeyi bile anlamıyorlarsa oda onların geriliği. Çok sinirlendim ciddentoplight kaptanım, kollontai (görür müsün ya da ne zaman görürsün bilmiyorum), inatettimolacak nilsub
Özge zaten dünkü tartışma olayına hakim, başta toplight kaptanım ve diger kaptan, yardımcıları ve takımdaki diger arkadaslara da buradan bu acıklamayı yapma geregi duyuyorum.
Kaptanımızın uzun süredir devam eden kisisel problemleri sebebiyle ben ve diger kaptan yardımcısı arkadaslar elimizden geldigince takımı toparlamaya ve cuma günü bildirimleri yapmaya calısıyoruz. Belki diger takım kaptanları kadar tecrübeli degiliz ve Karar Defteri'ne onlar kadar hakim degiliz. Bir sorun olustugunda kisisel izledigim yol, öncelikle Karar Defteri'ne bakmak, eger anlamadıysam toplight ve/veya kollontai'ye danısmak, eger onlara ulasamıyorsak kaptan yardımcıları ile ortak bir görüse varmak, eger bu da olmuyorsa paylasım alanında sorunu dile getirmek. Dünkü tartı farkı ekleme konusunda da Özge arkadasımız bu saydıgım kisilere ulasamayacagını düsündügünden (toplight tatilde, kollontai dedigim gibi yok, ben de sabah kendisine gıda zehirlenmesi gecirdigimi bildirdim) paylasım alanına sorunu tasıma geregi duymus. Ancak diger takım kaptanları sorunumuzu anlamakta güclük cektiklerinden, sorun ben buraya ulastıgımda dahi çözülememişti, dolayısıyla da olaya dahil oldum. Sonucta diger takım kaptanlarının bizden daha tecrübeli olduklarını düsünmekle birlikte, bizi Karar Defteri'nde yazılan şeye açıkça ters olan bir seyi yapmaya yönlendirdiklerinden dolayı sorun biraz uzadı. Bunun üzerine dogal olarak daha üst mercii olan seabahar kaptana da durumu iletmek istedik, cunku acıkcası o an icin yapacak baska da bir sey aklımıza gelmiyordu.
Ben bu olaylar icerisinde yanlıs bir sey yaptıgımızı düsünmüyorum. Olayın bu kadar uzamasını tabi ki biz de istemezdik ancak durumu anlatamamızdan mı yoksa karsı tarafın anlayamamasından mıdır bilmiyorum, maalesef uzadı. Az önce seabahar kaptanın paylasım alanına yazdıgı seylerden sonra bu acıklamayı yapma geregi duydum. Bir kisinin hakkını aramamızdan dolayı ben bu lafları hak ettigimizi düsünmüyorum. Acıkcası o yazıyı okuduktan sonraki tepkim ise "eeeh başlarım böyle işe" oldu. Hem kimseye ulasamıyorum, hem kimsenin hakkını yememek icin hasta halimle de olsa elimden geleni yapıyorum, hem de resmen azar isitiyorum. Ben kaptan yardımcılıgı görevini gercekten gönüllü olarak ve severek yapıyordum, ta ki bu acıklamayı okuyana kadar.
Sonuc olarak: Ben artık kaptan yardımcısı olmak istemiyorum. Gönüllü olan diger arkadaslar var ise onlara devredebilirseniz daha iyi olur.
Bosver canim olayi büyütmeye gerek yok. Ozge zaten durumu aciklamis, anlayan anlar, anlamayana yapacak bir sey yok.Aaaa noluya ya ben kaçırmışım.Nerde bu paylaşım alanı bende okumak istiyorum.Kim olursa olsun sana haksız bişey söylenmişse arkandayız canım.Birtek grup olarak bizmi anladık anlatmak istediğini anlamıyorumki.Valla ağır olacak belki ama basit bir matematik problemi mantığında birşeyi bile anlamıyorlarsa oda onların geriliği. Çok sinirlendim cidden
Canm sabah tartıldım 58.5 çıktı aşağı yukarı aynı kilo bişey verememişim :)Selamlar kızlar eskileri oku yaz derken anca bitti işim.. Nasılsınız bugün kimler var kimler yok bakalım
Hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun olsun inşallahmorordek inatettimolacak kızlar uğrayamadım hiç kusura bakmayın ama aksilikler çok üst üste geldi. Kuzenm erken doğum yaptı bazı problemler vardı onun yanındaydım ordada net olmadığı için giremedim
Canımm çok geçmiş olsun iyisin ya bugünKizlar ben dun basima gelenleri anlatayim size. 16 saat icinde neler atlattim
Dun yola çıktık, memlekete geliyoruz. Yolda tavuk yedik, sosu cok fazlaydi, yerken cok rahatsız olmadım ama sonradan mideme bir oturdu. Neyse yolu tamamladik gec de olsa eve vardık. Aksam da hafif gecistirdim. Zaten hafif ishal de baslamisti ama bunla gecer diyordum. Yataga giderken midem bir bulanmaya başladı ki aman Allahim! Bir yandan bagirsaklar da hareketli nasil bir agri basladi. Benim bünye böyle durumlarda panige kapılıp şalteri kapatıyor. Gene kapattı ve ben bayilmisim. Bayilirken de banyoda dusakabine çarpmışım yüzümü, kendime geldiğimde sol ön dişim kırıktı. Sonra kendime geldim bi elimi yuzumu yıkayayım derken ben küt diye bir daha bayıldım. Artik acile gittik, serum falan yedim. Giderken kusma da başladı, acilde de devam etti. Gece 3:30 gibi eve donebildik. Bildiğiniz zehirlendim ve ön diş de gitti.
Bugün sabah da ilk işim tabi kadın doguma gitmek oldu. Allahtan bir sıkıntı yok zaten kanama falan da olmadi. Sonra da dişçiye gittim elimde diş parçasıyla. Neyse ki anesteziye falan gerek kalmadan yapıştırdı parçayı yerine. Allahim kimseyi dişsiz birakmasin cok fenaydi.
Iste bu da boyle bi anımdı
afiyet olsun canım ..Gunaydin sevgili takimimmm
Dunku yorgunlugun ve badirelerin ardindan bugün daha da iyiyim, çok şükür. Dun yediklerimi paylasayim bari ben de sizle, malum hic bu kadar az yememistim
Sabah: 1 haslanmis patates
Ogle: 1 muz, 1 seftali
Aksama dogru: 3/4 kase corba
Aksam: 1 muz
Evet dun dukkani boyle kapatmistim ama bugün tum istahimla dönüyorum insallah
Gözünüz aydın geçmiş olsun canım diyetine devam etmen çok güzel :))morordek inatettimolacak kızlar uğrayamadım hiç kusura bakmayın ama aksilikler çok üst üste geldi. Kuzenm erken doğum yaptı bazı problemler vardı onun yanındaydım ordada net olmadığı için giremedim
canım benim yaa sen elinden geleni yaptın karşı taraf ısrarla anlamadı durumu neyse boşver kuzum üzülme bırakmasannn yaaatoplight kaptanım, kollontai (görür müsün ya da ne zaman görürsün bilmiyorum), inatettimolacak nilsub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?