Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek inatettimolacak kızlar uğrayamadım hiç kusura bakmayın ama aksilikler çok üst üste geldi. Kuzenm erken doğum yaptı bazı problemler vardı onun yanındaydım ordada net olmadığı için giremedim
Erken doğum olduğu için acil sezeryan oldu bebek memeyi tutamadı süt gelmedi olabilecek bütün sorunları yaşadık çok şükür şimdi daha iyiler bende evime döndüm
Ama diyetimi bozmadım sporumu aksatmadım :)

Hayirli olsun canim, insallah saglikla büyür bebik :)
Bundan sonra buralardaysan düzenli bildirim bekliyoruz senden günlük menulerini yaz mutlaka

Günaydın kızlar, bende dünkü menümü yazayım

Sabah 2 haşlamış yumurta, kk yağsız peynir

Öğle 100 gr tavuk dönerin sadece tavuğu (yağ ve derisini seçtim 50 gr kaldı heralde) 3-4 kaşık yoğurt

Ara dukan keki

Akşam soğuk kahve yağsız süt ile

Su 2,5 lt üstü spor bu ara ev işi malum

inatettimolacak morordek

Morordekcim geçmiş olsun tekrardan bayaa badireler atlatmışsın. Ben takımda yok muyum artık? Geçen hafta bildirememiştim ama burdayım artık?

toplight kaptanım, kollontai (görür müsün ya da ne zaman görürsün bilmiyorum), inatettimolacak nilsub

Özge zaten dünkü tartışma olayına hakim, başta toplight kaptanım ve diger kaptan, yardımcıları ve takımdaki diger arkadaslara da buradan bu acıklamayı yapma geregi duyuyorum.

Kaptanımızın uzun süredir devam eden kisisel problemleri sebebiyle ben ve diger kaptan yardımcısı arkadaslar elimizden geldigince takımı toparlamaya ve cuma günü bildirimleri yapmaya calısıyoruz. Belki diger takım kaptanları kadar tecrübeli degiliz ve Karar Defteri'ne onlar kadar hakim degiliz. Bir sorun olustugunda kisisel izledigim yol, öncelikle Karar Defteri'ne bakmak, eger anlamadıysam toplight ve/veya kollontai'ye danısmak, eger onlara ulasamıyorsak kaptan yardımcıları ile ortak bir görüse varmak, eger bu da olmuyorsa paylasım alanında sorunu dile getirmek. Dünkü tartı farkı ekleme konusunda da Özge arkadasımız bu saydıgım kisilere ulasamayacagını düsündügünden (toplight tatilde, kollontai dedigim gibi yok, ben de sabah kendisine gıda zehirlenmesi gecirdigimi bildirdim) paylasım alanına sorunu tasıma geregi duymus. Ancak diger takım kaptanları sorunumuzu anlamakta güclük cektiklerinden, sorun ben buraya ulastıgımda dahi çözülememişti, dolayısıyla da olaya dahil oldum. Sonucta diger takım kaptanlarının bizden daha tecrübeli olduklarını düsünmekle birlikte, bizi Karar Defteri'nde yazılan şeye açıkça ters olan bir seyi yapmaya yönlendirdiklerinden dolayı sorun biraz uzadı. Bunun üzerine dogal olarak daha üst mercii olan seabahar kaptana da durumu iletmek istedik, cunku acıkcası o an icin yapacak baska da bir sey aklımıza gelmiyordu.

Ben bu olaylar icerisinde yanlıs bir sey yaptıgımızı düsünmüyorum. Olayın bu kadar uzamasını tabi ki biz de istemezdik ancak durumu anlatamamızdan mı yoksa karsı tarafın anlayamamasından mıdır bilmiyorum, maalesef uzadı. Az önce seabahar kaptanın paylasım alanına yazdıgı seylerden sonra bu acıklamayı yapma geregi duydum. Bir kisinin hakkını aramamızdan dolayı ben bu lafları hak ettigimizi düsünmüyorum. Acıkcası o yazıyı okuduktan sonraki tepkim ise "eeeh başlarım böyle işe" oldu. Hem kimseye ulasamıyorum, hem kimsenin hakkını yememek icin hasta halimle de olsa elimden geleni yapıyorum, hem de resmen azar isitiyorum. Ben kaptan yardımcılıgı görevini gercekten gönüllü olarak ve severek yapıyordum, ta ki bu acıklamayı okuyana kadar.

Sonuc olarak: Ben artık kaptan yardımcısı olmak istemiyorum. Gönüllü olan diger arkadaslar var ise onlara devredebilirseniz daha iyi olur.

Hosbuldum tatlim evet canim coook cok zor neysekii firtina bugun itibariyle dinmis durumdazaman herseyin ilaci hic tartilmadim bakalim aldimmi verdimmi sabah tartilip yazarim coookkk korkuyorum aldim diyeee
Canım nasıl oldunuz merak ettim seni,gel uğra hadi anlat bakayım geldin mi kendine kuzucun iyileşti mi geçti mi ağzındaki yaralar??
Ah bi boyle olsam 62 kiloydum
Olursun canım daha yeni başladın daha bile çıtır olursun vazgeçme yeter ki
Tebrik ediyorum seni gerçekten canım sen bayramda verirsin bile o kalanı mezun olursun hemencecik. Bu eltilerdeki çekememezlik nolacaaakk acabaa?? almış boyunun daha doğrusu kilosunun ölçüsünü işte
Hayırdır inşallah kaptanım,çözümsüz sorunlar değildir umarım. İyi bayramlar size şimdiden,uğrayın artık bol bol bayramdan sonra
Ortim kaç kilosun takp edemiyorum telden :)
inatettimolacak
Hoşgeldin orticimmm.. Bu hatun ha döndü ha döncek diye diye çınlattık kulaklarını kaç gündür anacıgınla mısın hala bakem sen?? 71,5tum bu arada dün sabah canım sen kaç oldun ver bakalım bi ön bilgi :)
Ayy acep ben mezun olabilecek miyim. Pis boğazım ben yaa
Kız ne güzel gitmeye başladı. az daha sabır mezun olursun sen de
Sen yinemi detox şok diyet yapıyosun :) bu ne böyle patates patates bende yedim patates bugün ama mecburiyetten afedersin ishal oldumda
Ahh kuzucum geçmiş olsun.. dışardan yemedim demişsin ama içme suyundan bile olabiliyor çok çok dikkat etmek gerek böyle sıcak havalarda
Canım nasılsınız bugün?? yoktur inşallah artık can sıkıcı bi durum?
Gunaydinlar canlar

Ben bugun baska sehire gidecem 2 gun yokum
Günaydın canım,haber vermen iyi oldu. Fırsat buldıkça uğramaya çalış yine.. Diyetine de çok dikkat et lütfen kaçamak yapmak yokk
Geçmiş olsun canım anneye de bebişe de iyidir inşallah. Diyetine devam ettiğine sevindim. Yarın sabah açken bi tartıl da söyle bize bakalım neler yapmışsın olmadığın zamanlarda

Canım deneme süresindesiniz sen ve yeni katılan bazı arkadaşlar.. 2hafta düzenli katılım istiyoruz en az.. Sen hergün gelip menünü paylaşmaya ve muhabbetlerimize katılmaya devam et. Takımdasın hala prensip olarak zayıflamayanı biz göndermiyoz kendileri gitmediği sürece

Canim moralini bozma hiç. Sen doğru bildiğini yaptın anlatamadiniz değil anlamadılar diye uzadı bu kadar.
Yapılan açıklama o kadar sert ki hiç hoş olmamış bence. Gerçekten burada ki emeğin göz ardı edilemez. Çok emek harcadın bizler için. severek yaptığının da farkındayız biz...
Sen canını sıkma ki çirkin Ördeğim iz de uzulmesin

Aaaa noluya ya ben kaçırmışım.Nerde bu paylaşım alanı bende okumak istiyorum.Kim olursa olsun sana haksız bişey söylenmişse arkandayız canım.Birtek grup olarak bizmi anladık anlatmak istediğini anlamıyorumki.Valla ağır olacak belki ama basit bir matematik problemi mantığında birşeyi bile anlamıyorlarsa oda onların geriliği. Çok sinirlendim cidden

Bosver canim olayi büyütmeye gerek yok. Ozge zaten durumu aciklamis, anlayan anlar, anlamayana yapacak bir sey yok.

Hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun olsun inşallah

Canımm çok geçmiş olsun iyisin ya bugün

afiyet olsun canım ..

Gözünüz aydın geçmiş olsun canım diyetine devam etmen çok güzel :))
canım benim yaa sen elinden geleni yaptın karşı taraf ısrarla anlamadı durumu neyse boşver kuzum üzülme bırakmasannn yaaa

Bugün ki menüm inatettimolacak
Sabah iki tane sucuk açık çay salatalık biber
Öğlen semiZotu salatası
Ara bir şeftali
Akşam 1kase mercimek çorbası yeşillik
Bugün spor yok belki yatana kadar yapabilirm yaparsam yazarım :)
canım sayfaları çok takip edemedm kaptan yardımcılığını bırakmak istemişin bıraktın mı morordek sorunlar herzaman olur umarım bırakmamışındır :)

Bugünkü menüm inatettimolacak
Sabah küçük oğlum la geç kalktik
Midem bulandigi için yarım dükan krebi yedim
Çay
Ogleden sonra disardaydik 8 e kadar
Gorumceme ugradik kadayıf tatlısı yapmışlar bi taneden bisey olmaz dedi ama ben yemedim onun yerine yoğurt yedim
Akşam
Tavuk döner yağsız
Cacık
Soğan salatası ve light kola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…