- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.901
Darısı bizim başımıza 30kg sonra ancak olabilirimCanm sabah tartıldım 58.5 çıktı aşağı yukarı aynı kilo bişey verememişim :)
Merhaba sendemi dükan diyeti YapiyorsunGünaydın kızlar, bende dünkü menümü yazayım
Sabah 2 haşlamış yumurta, kk yağsız peynir
Öğle 100 gr tavuk dönerin sadece tavuğu (yağ ve derisini seçtim 50 gr kaldı heralde) 3-4 kaşık yoğurt
Ara dukan keki
Akşam soğuk kahve yağsız süt ile
Su 2,5 lt üstü spor bu ara ev işi malum
inatettimolacak morordek
Morordekcim geçmiş olsun tekrardan bayaa badireler atlatmışsın. Ben takımda yok muyum artık? Geçen hafta bildirememiştim ama burdayım artık?
Açıkçası ben de ördekcim gibi düşünüyorum onun bu mesajına bilerek bu saate kadar cevap vermedim. Dün gerçekten tatsız şeyler yaşandı resmen doğru olmayan bişey ısrarla yaptırılmaya çalışıldı sonra da listelerde haksızlık yapmakla itham edildik üzüldüm gerçekten. Ben de soğudum yapmasam daha iyi k.yardımcılığı,hatta siteyi de mi bıraksam diye düşündüm.. Kendi kendime takılırım belki bi süre,belki listeden de çıkartırım adımı..toplight kaptanım, @kollontai (görür müsün ya da ne zaman görürsün bilmiyorum), inatettimolacak @nilsub
Özge zaten dünkü tartışma olayına hakim, başta toplight kaptanım ve diger kaptan, yardımcıları ve takımdaki diger arkadaslara da buradan bu acıklamayı yapma geregi duyuyorum.
Kaptanımızın uzun süredir devam eden kisisel problemleri sebebiyle ben ve diger kaptan yardımcısı arkadaslar elimizden geldigince takımı toparlamaya ve cuma günü bildirimleri yapmaya calısıyoruz. Belki diger takım kaptanları kadar tecrübeli degiliz ve Karar Defteri'ne onlar kadar hakim degiliz. Bir sorun olustugunda kisisel izledigim yol, öncelikle Karar Defteri'ne bakmak, eger anlamadıysam toplight ve/veya kollontai'ye danısmak, eger onlara ulasamıyorsak kaptan yardımcıları ile ortak bir görüse varmak, eger bu da olmuyorsa paylasım alanında sorunu dile getirmek. Dünkü tartı farkı ekleme konusunda da Özge arkadasımız bu saydıgım kisilere ulasamayacagını düsündügünden (toplight tatilde, kollontai dedigim gibi yok, ben de sabah kendisine gıda zehirlenmesi gecirdigimi bildirdim) paylasım alanına sorunu tasıma geregi duymus. Ancak diger takım kaptanları sorunumuzu anlamakta güclük cektiklerinden, sorun ben buraya ulastıgımda dahi çözülememişti, dolayısıyla da olaya dahil oldum. Sonucta diger takım kaptanlarının bizden daha tecrübeli olduklarını düsünmekle birlikte, bizi Karar Defteri'nde yazılan şeye açıkça ters olan bir seyi yapmaya yönlendirdiklerinden dolayı sorun biraz uzadı. Bunun üzerine dogal olarak daha üst mercii olan seabahar kaptana da durumu iletmek istedik, cunku acıkcası o an icin yapacak baska da bir sey aklımıza gelmiyordu.
Ben bu olaylar icerisinde yanlıs bir sey yaptıgımızı düsünmüyorum. Olayın bu kadar uzamasını tabi ki biz de istemezdik ancak durumu anlatamamızdan mı yoksa karsı tarafın anlayamamasından mıdır bilmiyorum, maalesef uzadı. Az önce seabahar kaptanın paylasım alanına yazdıgı seylerden sonra bu acıklamayı yapma geregi duydum. Bir kisinin hakkını aramamızdan dolayı ben bu lafları hak ettigimizi düsünmüyorum. Acıkcası o yazıyı okuduktan sonraki tepkim ise "eeeh başlarım böyle işe" oldu. Hem kimseye ulasamıyorum, hem kimsenin hakkını yememek icin hasta halimle de olsa elimden geleni yapıyorum, hem de resmen azar isitiyorum. Ben kaptan yardımcılıgı görevini gercekten gönüllü olarak ve severek yapıyordum, ta ki bu acıklamayı okuyana kadar.
Sonuc olarak: Ben artık kaptan yardımcısı olmak istemiyorum. Gönüllü olan diger arkadaslar var ise onlara devredebilirseniz daha iyi olur.
Söylediklerine üzülerek de olsa katılıyorum. Ben de bugün siteye artik girmemeyi bile dusundum cunku bu olay benim bu sitede yasadigim ikinci tatsız olay. Yine böyle sacma sapan bir durumla gebelik forumunda da karsilasmistim, hadi dedim oraya takilmayayim bizim burda guzel bi takimimiz var. Ama yok burada da boyle sacma bir duruma dusunce gerçekten bi sorguladım yani girmesem mi diye... Cunku en azindan bu yarışmanın belirli kurallara gore ve belirli bir duzen icerisinde yurudugunu dusunuyordum ama gordum ki alakasi yokmuş. Yeri geldiginde "ben bu yarışmada karar verici degilim, kendi aranizda konusun, anlaşın, ona gore kurallari duzenleriz" diyen kişi, yeri geldiginde kendi kafasina gore kimseye sormadan karar da ekleyebiliyormus bugun yaptigi gibi... Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu o zaman... Gercekten canımı sıktı olanlar...Açıkçası ben de ördekcim gibi düşünüyorum onun bu mesajına bilerek bu saate kadar cevap vermedim. Dün gerçekten tatsız şeyler yaşandı resmen doğru olmayan bişey ısrarla yaptırılmaya çalışıldı sonra da listelerde haksızlık yapmakla itham edildik üzüldüm gerçekten. Ben de soğudum yapmasam daha iyi k.yardımcılığı,hatta siteyi de mi bıraksam diye düşündüm.. Kendi kendime takılırım belki bi süre,belki listeden de çıkartırım adımı..
Olayı ben başlattım gibi oldu bi de ona da ayrı üzüldüm. Yaptığım tek hata forumun baslıgında kazen,mune ve seabaharı gorunce 3unu de etıketlemek. Editorlerı etıketlemek nedır allah askına cumlesı ağır oldu biraz kendi açımdan çocuk fırcalar gibiYanlıs yapmıs olabılırım yenıyım bu yuzden akıl danısak ıstedım ama bambaska bı yere gıttı iş.. Bu yarısmayla sadece ben ılgileniyorum diğerini etiketlemene gerek yoktu denılebılırdı be bılıym seabahar da yoğunlugunda belkı ona dıkkat edememıstır..
Ama tek merak ettıgım sey yarın etap raporu hazırlandıgında neye karar verılecegı,sonuc eger bızım yaptıgımız gıbı cıkarsa bu meselenın karısmasına vesıle olan herkes cıkıp bi pardon dicek mi onu merak edıyorum. Ama yok yanlıs zaten benden kaynaklıysa o zaman bırakırım gercekten,herkes aynı sekılde dusunuyodur dıye dusunerek yanlıs yapmısım yıne ne yazıkkı..
Neyse kızlar durum böyle açıkcası dünden beri yediklerime de dikkat etmedim bu can sıkıntısıyla sizin de menülerinize yorum yapma hakkını görmüyorum kendimde doğrusu..
Ben de bişeyler söylemek istedim sizlere,belki daha az uğrarım artık konuşuruz yine.. Ama şimdiden kırdığım biri olduysa hakkını helal etsin.. Hepiniz seviliyorsunuz,sizi tanımak güzeldi gercekten..
Amaann uzatmayayım daha fazla kafam bozuk bıraz canım sıkkın sizi de etkilemek istemem negatif,buralardayım bi süre daha ama düşünücem. Sizinle de paylaşmak istedim.. İyi geceler herkese
Bugünkü menüminatettimolacak
Sabah küçük oğlum la geç kalktik
Midem bulandigi için yarım dükan krebi yedim
Çay
Ogleden sonra disardaydik 8 e kadar
Gorumceme ugradik kadayıf tatlısı yapmışlar bi taneden bisey olmaz dedi ama ben yemedim onun yerine yoğurt yedim
Akşam
Tavuk döner yağsız
Cacık
Soğan salatası ve light kola
Bugünkü menümmorordek inatettimolacak
Sabah
4 çatal omlet
Çay
Öğle
Yarım şeftali
Kahve
Aksam
5 yemek kaşığı güveç
Su 2.5 lt
Spor
yarım saat leslie
toplight kaptanım, @kollontai (görür müsün ya da ne zaman görürsün bilmiyorum), inatettimolacak @nilsub
Özge zaten dünkü tartışma olayına hakim, başta toplight kaptanım ve diger kaptan, yardımcıları ve takımdaki diger arkadaslara da buradan bu acıklamayı yapma geregi duyuyorum.
Kaptanımızın uzun süredir devam eden kisisel problemleri sebebiyle ben ve diger kaptan yardımcısı arkadaslar elimizden geldigince takımı toparlamaya ve cuma günü bildirimleri yapmaya calısıyoruz. Belki diger takım kaptanları kadar tecrübeli degiliz ve Karar Defteri'ne onlar kadar hakim degiliz. Bir sorun olustugunda kisisel izledigim yol, öncelikle Karar Defteri'ne bakmak, eger anlamadıysam toplight ve/veya kollontai'ye danısmak, eger onlara ulasamıyorsak kaptan yardımcıları ile ortak bir görüse varmak, eger bu da olmuyorsa paylasım alanında sorunu dile getirmek. Dünkü tartı farkı ekleme konusunda da Özge arkadasımız bu saydıgım kisilere ulasamayacagını düsündügünden (toplight tatilde, kollontai dedigim gibi yok, ben de sabah kendisine gıda zehirlenmesi gecirdigimi bildirdim) paylasım alanına sorunu tasıma geregi duymus. Ancak diger takım kaptanları sorunumuzu anlamakta güclük cektiklerinden, sorun ben buraya ulastıgımda dahi çözülememişti, dolayısıyla da olaya dahil oldum. Sonucta diger takım kaptanlarının bizden daha tecrübeli olduklarını düsünmekle birlikte, bizi Karar Defteri'nde yazılan şeye açıkça ters olan bir seyi yapmaya yönlendirdiklerinden dolayı sorun biraz uzadı. Bunun üzerine dogal olarak daha üst mercii olan seabahar kaptana da durumu iletmek istedik, cunku acıkcası o an icin yapacak baska da bir sey aklımıza gelmiyordu.
Ben bu olaylar icerisinde yanlıs bir sey yaptıgımızı düsünmüyorum. Olayın bu kadar uzamasını tabi ki biz de istemezdik ancak durumu anlatamamızdan mı yoksa karsı tarafın anlayamamasından mıdır bilmiyorum, maalesef uzadı. Az önce seabahar kaptanın paylasım alanına yazdıgı seylerden sonra bu acıklamayı yapma geregi duydum. Bir kisinin hakkını aramamızdan dolayı ben bu lafları hak ettigimizi düsünmüyorum. Acıkcası o yazıyı okuduktan sonraki tepkim ise "eeeh başlarım böyle işe" oldu. Hem kimseye ulasamıyorum, hem kimsenin hakkını yememek icin hasta halimle de olsa elimden geleni yapıyorum, hem de resmen azar isitiyorum. Ben kaptan yardımcılıgı görevini gercekten gönüllü olarak ve severek yapıyordum, ta ki bu acıklamayı okuyana kadar.
Sonuc olarak: Ben artık kaptan yardımcısı olmak istemiyorum. Gönüllü olan diger arkadaslar var ise onlara devredebilirseniz daha iyi olur.
Aaaa noluya ya ben kaçırmışım.Nerde bu paylaşım alanı bende okumak istiyorum.Kim olursa olsun sana haksız bişey söylenmişse arkandayız canım.Birtek grup olarak bizmi anladık anlatmak istediğini anlamıyorumki.Valla ağır olacak belki ama basit bir matematik problemi mantığında birşeyi bile anlamıyorlarsa oda onların geriliği. Çok sinirlendim cidden
Gunaydin sevgili takimimmm
Dunku yorgunlugun ve badirelerin ardindan bugün daha da iyiyim, çok şükür. Dun yediklerimi paylasayim bari ben de sizle, malum hic bu kadar az yememistim
Sabah: 1 haslanmis patates
Ogle: 1 muz, 1 seftali
Aksama dogru: 3/4 kase corba
Aksam: 1 muz
Evet dun dukkani boyle kapatmistim ama bugün tum istahimla dönüyorum insallah
Süpersin canim tebrik ederim.
Evet canim perşembe günü yola çıktık. Cok yorucu bir yolculuktu.ebrusonmez canım galiba yola çıktınız hiç ses seda yok habersiz bırakma tatlim
Kızlar hepinizi tebrik ederim ama özellikleOnceki etaplarda tartı farkı bu şekilde eklenmis. O yuzden Nanelibal'a tartı farkını ekliyorum.
***5. Takım 482. Etap***
tatlitambak (76,5/76,2/0,3/%0,39)
denhizx (68,1/68,2/-0,1/-%0,14)
inatettimolacak (73/71,5/1,5/%2,05)
parkbyull (89,1/89,7/-0,6/%-0,67)
tugce1325 (58,5/57,6/0,9/%1,54)
Nanelibal (85/81,5/3,5/%2,06) tartı degisikligi nedeniyle tartı farkı başlangıç kilosuna 2.8 kg eklenmistir. Gecen hafta bildirim yapmadıgı icin yüzdesi 2'ye bölündü.
hayat masal (66,7/65,3/1,4/%2,10) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 69, hedef kilosu: 64
baharakcil (75,5/75,5/0/%0) yeni üye başlangıç tarihi: 26 Agustos, başlangıç kilosu: 78,5, hedef kilosu: 60
5. Takım Ortalaması: 0,916
Canım ya ne olmuş öyletoplight kaptanım, @kollontai (görür müsün ya da ne zaman görürsün bilmiyorum), inatettimolacak @nilsub
Kesinlikle katılıyorum canım bu grupta en azCanim moralini bozma hiç. Sen doğru bildiğini yaptın anlatamadiniz değil anlamadılar diye uzadı bu kadar.
Yapılan açıklama o kadar sert ki hiç hoş olmamış bence. Gerçekten burada ki emeğin göz ardı edilemez. Çok emek harcadın bizler için. severek yaptığının da farkındayız biz...
Sen canını sıkma ki çirkin Ördeğim iz de uzulmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?