Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba sendemi dükan diyeti Yapiyorsun

Açıkçası ben de ördekcim gibi düşünüyorum onun bu mesajına bilerek bu saate kadar cevap vermedim. Dün gerçekten tatsız şeyler yaşandı resmen doğru olmayan bişey ısrarla yaptırılmaya çalışıldı sonra da listelerde haksızlık yapmakla itham edildik üzüldüm gerçekten. Ben de soğudum yapmasam daha iyi k.yardımcılığı,hatta siteyi de mi bıraksam diye düşündüm.. Kendi kendime takılırım belki bi süre,belki listeden de çıkartırım adımı..
Olayı ben başlattım gibi oldu bi de ona da ayrı üzüldüm. Yaptığım tek hata forumun baslıgında kazen,mune ve seabaharı gorunce 3unu de etıketlemek. Editorlerı etıketlemek nedır allah askına cumlesı ağır oldu biraz kendi açımdan çocuk fırcalar gibi Yanlıs yapmıs olabılırım yenıyım bu yuzden akıl danısak ıstedım ama bambaska bı yere gıttı iş.. Bu yarısmayla sadece ben ılgileniyorum diğerini etiketlemene gerek yoktu denılebılırdı be bılıym seabahar da yoğunlugunda belkı ona dıkkat edememıstır..
Ama tek merak ettıgım sey yarın etap raporu hazırlandıgında neye karar verılecegı,sonuc eger bızım yaptıgımız gıbı cıkarsa bu meselenın karısmasına vesıle olan herkes cıkıp bi pardon dicek mi onu merak edıyorum. Ama yok yanlıs zaten benden kaynaklıysa o zaman bırakırım gercekten,herkes aynı sekılde dusunuyodur dıye dusunerek yanlıs yapmısım yıne ne yazıkkı..
Neyse kızlar durum böyle açıkcası dünden beri yediklerime de dikkat etmedim bu can sıkıntısıyla sizin de menülerinize yorum yapma hakkını görmüyorum kendimde doğrusu..
Ben de bişeyler söylemek istedim sizlere,belki daha az uğrarım artık konuşuruz yine.. Ama şimdiden kırdığım biri olduysa hakkını helal etsin.. Hepiniz seviliyorsunuz,sizi tanımak güzeldi gercekten..
Amaann uzatmayayım daha fazla kafam bozuk bıraz canım sıkkın sizi de etkilemek istemem negatif,buralardayım bi süre daha ama düşünücem. Sizinle de paylaşmak istedim.. İyi geceler herkese

Söylediklerine üzülerek de olsa katılıyorum. Ben de bugün siteye artik girmemeyi bile dusundum cunku bu olay benim bu sitede yasadigim ikinci tatsız olay. Yine böyle sacma sapan bir durumla gebelik forumunda da karsilasmistim, hadi dedim oraya takilmayayim bizim burda guzel bi takimimiz var. Ama yok burada da boyle sacma bir duruma dusunce gerçekten bi sorguladım yani girmesem mi diye... Cunku en azindan bu yarışmanın belirli kurallara gore ve belirli bir duzen icerisinde yurudugunu dusunuyordum ama gordum ki alakasi yokmuş. Yeri geldiginde "ben bu yarışmada karar verici degilim, kendi aranizda konusun, anlaşın, ona gore kurallari duzenleriz" diyen kişi, yeri geldiginde kendi kafasina gore kimseye sormadan karar da ekleyebiliyormus bugun yaptigi gibi... Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu o zaman... Gercekten canımı sıktı olanlar...
Ve Ozgecim eger etap raporunda biz haklı ciksak bile biri de cikip pardon demeyecektir, neredeyse adım kadar eminim buna.
Bu takimdaki her kisi benim icin cok degerli, sonucta buradakilerin de suçu gunahi yok bu durumda ama dedigim gibi yasadigim bu 2 olay beni siteden fazlasiyla soguttu. Muhtemelen ben de artik eskisi kadar sık girmem. Girsem de kaptan yardimcisi olmak istemediğime cok eminim cunku artik o paylasim alanina 1 mesaj daha yazma istegim dahi yok.

kızlar noluyo yeaaa durun okiciğim kavga etmeyelim hepimiz kardeşiz .... relax bunlar fani şeyler... kim size laf didi döviim miii kavga mı var dalarız :)

aferim iradeye bak maşallah... aynı iradeyi bayramda da göörmek isteriz efenim...

tamam kaptan yardımcısı olma ama sohbetimize katıl yoksa ben kime sataşçam (((

morordekimizi yedirmeyiz sadece biz yeriz o kadar....

bebiş aç kalmış......

Kızlar hepinizi tebrik ederim ama özellikle inatettimolacak Nanelibal H hayat masal tugce1325 kızlar harikasınız

Canım ya ne olmuş öyle

Öncelikle çok geçmiş olsun. Şuan nasılsın
Bebeğin iyi mi? Bir sıkıntı yoktur umarım.

Tartışma konusu nanelibalin tartı farkı oldu sanırım.
Sen kimin ne dediğine bakma canım. Herkes fikrini söyler ama doğru her zamn bir tanedir. Umursama lütfen

Kesinlikle katılıyorum canım bu grupta en az toplight kadar emeği var.
Kaptan uğrayamadığı için ördeğim her türlü görevi üstleniyor

Kızlar köydeyim hattım avea ve kullananlar bilir böyle yerlerde telefon çekmiyo, bi sayfadan bi sayfaya geçerken 4-5 dakika beklemek gerekiyo.
Şu an bu yazdıklarımın gideceğinden bile emin değilim ama bi deniyim yine de.
Tam olarak okuyamadım ama benimle alakalı bazı sorunlar olmuş, tartıyla alakalı daha doğrusu. Öncelikle morordek ve inatettimolacak ikinize çok teşekkür ederim takımı savunduğunuz için. Ama görevleri bırakmayın lütfen gerçekten çok üzgünüm dediğim gibi neler oldu neler dendi bilmiyorum ama kendime çok kızdım. Gerekirse ben bırakırım ama siz bırakmayın.
Yine girmeye çalışıcam ama giremezsem şimdiden hepinize iyi bayramlar. Perşembe günü dönücem çok büyük bi ihtimalle. O zaman konuyu daha iyi anlarım.

Slm kızlar morordek çok üzüldüm canım olanlara sıkma o güzel canını bebiş etkilenmesin ondan değerlisi yok senin için inatettimolacak maşaallahın Var kuzum kaç kilolardan kaç kiloya düştün çok azimlisin inşaallah böyle devam edersin kızımı sormuşsun kızım hiçbirşey yemiyor neşeli çok şükür ama yemek yemiyor aç aç oturuyor bu açlık onda ara ara sinir yapıyor doktor normal dedi bugün bir tartıldım çıkan sonuç 72 kiloyumoysa en son 68 .500 ye nemi düşmüştüm yalnış hatırlamıyorsam neyseki haftaya işe başlıyorum yeni iş buldum işşşşş buldummmmperşembe sınava girdim geçmişimhaftaya başlıyorum en az 8 en çok 12 saat ayakta kalıcam muma dönerim bedava zayıflama

Merhaba kızlar, bence de sıkmayın canınızı kaptanlarım, boşverin gitsin..

Bende size dünkü menümü yazayım, sabah 2 yumurta kk peynir, bolca domates salatalık

Öğle domates salatalıklı tavuk göğüs

Akşam haşlama et vardı az biraz ondan biraz da acı sos yedim, dukan ekmeği de bi parça

Arada soğuk kahve, 1,5 lt civarı su içtim, evdeyken su içemiyorum maalesef Spor da bayram öncesi ev işleri olarak tamamlıyorum bu ara

inatettimolacak morordek hele morordekcim sen hiç üzme kendini bebişi düşün..

medusa38 evet yazmıştım ama görmedin sanırım sen, bende dukancıyım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…