- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.041
Tesekkur ederim iyi sonuçlar olacak inş ama bu hafta Regl faktorude var diyet günlüğüm varya takip ediyorum ordan geçen hafta 88 bugün 86,7 kg Regl sonrası gerçek kilim belli olur ama sabahta yazarimEllerine sağlık canım çoookk güzel gözüküyorrAfiyetler olsun yarasın Menün de çok güzel, baya sardın sen bu işe güzel sonuçlar beklemeliyiz senden hep sanırım
Ayy ne güzelll.. herkes gelsin de anlattıralım herkese millet neler demiş bayramda görünce diye ay cok heyecanlııı4 gün boyunca o kadar yoğundum ki canım eve gelip direk yatıyordum telefonu almak hiç aklıma gelmiyorduinatettimolacak ama artık burdayım inşallah zayıfladığımi bir çok kişi farketti ama bayram boyu pek dikkat edemedim umarım + gelmem canım gelirsem de ceza ma razıyım illaki veririm de etaplae birleşmiyor mu haberim yokta
Çook iyi regli haliyle öyle kayıp varsa tebrıkler vallaTesekkur ederim iyi sonuçlar olacak inş ama bu hafta Regl faktorude var diyet günlüğüm varya takip ediyorum ordan geçen hafta 88 bugün 86,7 kg Regl sonrası gerçek kilim belli olur ama sabahta yazarim
Kız noldu? nazar değdi kıza resmen geçen hafta kahve yapmıyo muydu bu kızsana elcağazlarıyla??inatettimolacak
kiz o kadar yazdım silindi hepsi. Neyse ben bu ara pek bir gerginim sebebi de kızım. Huyu çok değişti.. sabret meye çalışıyorum ama ben de sinir sistemi bozuluyor.. Bugün midem de kramplar la gezdim. Anlatamam sana....
Takıntılarım yüzünden yiyemedimÖnce başınız sağolsun dıym sonra fırcaya gecıcem
Anam anam anam ben bu kızı napaaammmmkızzz sen bi dön eve bak ben neler yapacam sana kız yogurt fılan ye o daha tok tutar.. ben anlamam pazar dönüyosan pazartesı sabah alacam senın ifadeni.. Aç mı kalırsın 3 gün detoks mu yaparsın.. günde 3öğün yogurt mu yersın bılemem.. kız patates ekmek püskevit neeee ben sinirden yazamıyom daha koca köyde yiyecek bişey bulamadın mı kendineee..
İnşallah güzel şeyler olur ilk hedefim kasım a 70kg olmak sonra şubat ta 60 kg şimdi hedef belli olduğu için yolumdan sanmıyorum diyet yapanın bide en büyük sorunu yemek uydurmak ben erinmiyorum sırrım bu kendi menum hariç esimede İzmir köfte ve pilav yaptım hiç gözüm kalmadı benim yemeğim hem güzel hem doyurucuydu o üstüne meyve yedi bende salatalıkAyy ne güzelll.. herkes gelsin de anlattıralım herkese millet neler demiş bayramda görünce diye ay cok heyecanlıııvalla artı gelene cezalar var bayramda dikkat edin didik o kadar neyse bayram için bu cuma ve gelecek cuma birleştirildi ama siz yapın yarın bildiriminizi bi bakalım ne durumdayız genel olarak.. cok tırsıyorum gelecek sonuçlarda neyse kendı halınden anlıyosundur sabah tartı da söyler bayramın günahı nedir diye ona göre toparlarsın artık
Çook iyi regli haliyle öyle kayıp varsa tebrıkler vallasabah bakalım neler soylıceksın bıze
Ben ortak yenen yerde eğer diyetteysem bi küçük tabak alırım tencereden tabağına hepsinden birer kaşık koyup yerim .Soran olursa da ne kadar yediğimi anlamak için ayrı yiyorum derim şimdiye kadar hiç sorun olmadı bana uygun yemek yoksa ayran içerim Akraba değil mi gidilen yer ben diyetteyim diyorumTakıntılarım yüzünden yiyemedimÖrneğin ayrı tabak harici yiyemiyorum. Burda da tek bi tabaktan yeniyo mesela yemekler. Daha böyle uyuz uyuz huylarım var anlat anlat bitmez. Zaten çok rahatsızım. Hani böyle zevk alarak yemiyorum yediklerimi.
Bir kere yapmıştım da hepsi alınmıştı. Yaşlı insanlar işte alınıyolar.Ben ortak yenen yerde eğer diyetteysem bi küçük tabak alırım tencereden tabağına hepsinden birer kaşık koyup yerim .Soran olursa da ne kadar yediğimi anlamak için ayrı yiyorum derim şimdiye kadar hiç sorun olmadı bana uygun yemek yoksa ayran içerim Akraba değil mi gidilen yer ben diyetteyim diyorum
Ben kaynanamda gorumceme yapıyorum hiç alınıyolar yanlış anlıyorlar sanirim başkaları üzülmesin derken sende üzülme banada önce ısrar ediyorlardı artık alistilarBir kere yapmıştım da hepsi alınmıştı. Yaşlı insanlar işte alınıyolar.
Haa sonuxmu bir buçuk ayda 9 kg verdimBen kaynanamda gorumceme yapıyorum hiç alınıyolar yanlış anlıyorlar sanirim başkaları üzülmesin derken sende üzülme banada önce ısrar ediyorlardı artık alistilar
Harikasın canımHaa sonuxmu bir buçuk ayda 9 kg verdim
Selamlarinatettimolacak
morordek
Bugunku menüm
Sabah yine geç saatte
Kıyma sote yumurta yok
Akşam
Güveçte patlıcan ve köfte
Patlıcan sadece su koydum domates biber sarımsak soğan tabiikide var
Köfteyi evdekilerede yapacam köfte dahil bi yumurta kirdim kendi köftemi yuLaf kepeği ve çok az sutle yaptım
Herşey dükana uygun ama sanki lokanta yemegi oldu
Kız noldu? nazar değdi kıza resmen geçen hafta kahve yapmıyo muydu bu kızsana elcağazlarıyla??Kız oğlandan daha büyüktü sanırım kac yasında?? canım okul yasında degılse etrafının kalabalık olmasına alışkın degıldır ondan huysuzlanmıstır cocuk.. Sen anne olarak ne kadar ilgilensen de dış dünyayla başkalarıyla etkileşime geçmeli birden kalabağın ıcıne düşünce şaşırmıştır çocuk.. gecen savurganla da konustuk derdını anlamaya calıs ama dediklerini yapma sussun diye,anlasın neyın dogru neyın yanlıs oldugunu..
Ben de tek buyudum bellı bı yasa kadar eve kim gelse daha kapıda ne zaman gidiceksiniz diye sorarmısım..tabı yerdım annemden dayagıama ben gıtsınler dıye degıl gıtmesınler dıye dıyodum,gıtmesınler oynayalım dıye değişik tepkıler vermesı normal bıraz bırak kendı haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?