- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.061
Tesekkur ederim.Bencede denemelisin fırında tat hem çok guzellesiyo bence çok doyurucuydu sularını yemedim Bir yerde okumuştum patlıcan vücuttaki zararlı maddeleri toparlarmışCan'ım eline sağlık çok güzel görünüyor, bende deneyim en kısa sürede..
Bende dünkü menümü yazayım;
Sabah ızgara et, dukan ekmeği, biraz domates peynir
Öğle cola zero, çay
Akşam biraz kavurma, domates.
Su 1,5 lt civarı, spor bayram dolayısıyla kapalı ama tamam m gün hareket halindeydik..
inatettimolacak morordek
9 eylül kilom 66,6 bugün 66,1 (66,6/66,1/0,5/% )
Hani bugün tartilip senle yarisacaktik unuttun mu oruç tutarken de kilo verebilirsininatettimolacak ben ttarilmadim çünki orucum canım. 11 gun borcum var Ardarda tutup bitirecegim inşaallah
Kaptan bende bayram kaçamağı yok takıma girersem inşallah takımı birincide yaparımSelam kızlar
Kac gundur girip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım. Neyse kiinatettimolacak boş bırakmamış sizi, bi güzel haşlamış, çok da iyi yapmıs cunku gördügüm kadarıyla artı gelinmeye başlanmış bile!!
H hayat masal canım sen sürekli böyle ceza alırsan nasıl devamlılıgı saglayacaksın? Üstelik 1 kilo almıssın az buz degil! Listeye de aldık seni ama keske almasaymısız...
Nanelibal sana diyecek lafım yok zaten, bisküvi ile beslenmek nedir?! Döner dönmez cok sıkı bir sekilde kilo verme isine girisiyorsun ona göre!
Etaplar birlestirildi ama yüzdeler de ikiye bölünüyor böyle durumda lütfen unutmayın kızlar. Hemen artıları eksiye cevirin yoksa gene diplerde bir ortalama cıkaracagız...
Evet canım senin maşallahın var, aynen devam et. Haftaya listeye girebiliyorsun sanırım, 2 hafta deneme süren bitmis oluyor
Hani bugün tartilip senle yarisacaktik unuttun mu oruç tutarken de kilo verebilirsin
O zaman şimdi tartilip gece yediklerimi erimiştir artıkUnutmadım canım ama sahur yapınca ve bol su içince maalesef tartilmadim.... oruç ken çok dikkat edicem tabiki de
Allahım Sana çok şükür dört günlük koca bayramı şekerler tatlılar dolmalar rağmen kazasız belasız atlatmama izin verdiğin için .Artık uzun ve ince bir yoldayımO zaman şimdi tartilip gece yediklerimi erimiştir artık
Pierre Dukan amca beni gorseydi gözleri yasarirdiAllahım Sana çok şükür dört günlük koca bayramı şekerler tatlılar dolmalar rağmen kazasız belasız atlatmama izin verdiğin için .Artık uzun ve ince bir yoldayım
O zaman şimdi tartilip gece yediklerimi erimiştir artık
Pierre Dukan amca beni gorseydi gözleri yasarirdi
Evet ve hiç aç kalmiyosun ben başlayalı 18 gün oldu ekmek meyve kesinlikle yok ama alışınca gerçekten aramiyosunProtein ağırlıklı besleniyor sun galiba dukan da değilmi
Senin kan grubun tavuk ve balık yiyebilir bizim insanımız eti yağla pisiriyo normal kilo alman sende sana kilo yapan besinleri çıkararak diyet uygulayabilirsin bana dükan çok uyuyor cunku ben 0 kan grubunun tahıl kilo aldırıyor 18 gündür tahıl yemiyorum 4kg verdimBen a kan grubundanim kırmızı et bana yaramıyor gerçekten bayramda da bunu görmüş oldum bir daha. Çabuk gelen çabuk gider diyor hayretle yolum devam ediyorum
Senin kan grubun tavuk ve balık yiyebilir bizim insanımız eti yağla pisiriyo normal kilo alman sende sana kilo yapan besinleri çıkararak diyet uygulayabilirsin bana dükan çok uyuyor cunku ben 0 kan grubunun tahıl kilo aldırıyor 18 gündür tahıl yemiyorum 4kg verdim
Slm kizlar ya bn yine ceza aldim giris yapamadim bazi konulari okuyorum sinir oluyorum kendimi tutamiyorum kiziyorum ceza aliyorum
Bu bayrsmda malesefki 1 kilo aldim nereye gittiysrm zorlandi bayram bayram ye bari cok ayip denildi yedim bndr @inatettimolacak.66.5 kiloyum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?