Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederim.Bencede denemelisin fırında tat hem çok guzellesiyo bence çok doyurucuydu sularını yemedim Bir yerde okumuştum patlıcan vücuttaki zararlı maddeleri toparlarmış

İki haftanın birleşmesine çok sevindim çünkü toparlaman lazım tartı da + gördüm ama tatlı dan çikolata dan değil yedim ama cok degil dün 4 saat yolculuk yaptık pek bişey yemedim ama ödem tuttuğumu düşünüyorum 1.2 kilo almışım 58.8 dimi bir hafta da toparlar im üstüne eksi de gelirim @inatettimolacak canım

Selam kızlar

Kac gundur girip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım. Neyse ki inatettimolacak boş bırakmamış sizi, bi güzel haşlamış, çok da iyi yapmıs cunku gördügüm kadarıyla artı gelinmeye başlanmış bile!!

H hayat masal canım sen sürekli böyle ceza alırsan nasıl devamlılıgı saglayacaksın? Üstelik 1 kilo almıssın az buz degil! Listeye de aldık seni ama keske almasaymısız...

Nanelibal sana diyecek lafım yok zaten, bisküvi ile beslenmek nedir?! Döner dönmez cok sıkı bir sekilde kilo verme isine girisiyorsun ona göre!

Etaplar birlestirildi ama yüzdeler de ikiye bölünüyor böyle durumda lütfen unutmayın kızlar. Hemen artıları eksiye cevirin yoksa gene diplerde bir ortalama cıkaracagız...

Kaptan bende bayram kaçamağı yok takıma girersem inşallah takımı birincide yaparım morordek

O zaman şimdi tartilip gece yediklerimi erimiştir artık

Canim şimdi tartildim. Ki zaten dün çok yedim malum kafa yerinde olmayınca..
neysem tartildim simdi canım.
Tam 2 kilo artıdayım.
78 kilo olmuşum ama cumaya eksiler le gelecem söz .hemen kızmayın bana morordek ve inatettimolacak

Ben a kan grubundanim kırmızı et bana yaramıyor gerçekten bayramda da bunu görmüş oldum bir daha. Çabuk gelen çabuk gider diyor hayretle yolum devam ediyorum
Senin kan grubun tavuk ve balık yiyebilir bizim insanımız eti yağla pisiriyo normal kilo alman sende sana kilo yapan besinleri çıkararak diyet uygulayabilirsin bana dükan çok uyuyor cunku ben 0 kan grubunun tahıl kilo aldırıyor 18 gündür tahıl yemiyorum 4kg verdim

Ay ben de dikkat edicem bana neler iyi geliyor ya da gelmiyor ona göre çünki. Ama kırmızı etten soğudum yaa artı çıkınca.... Balık mevsimi de geldi sayılır dolaba bol bol atacam... neyse seninle birlikte güzel kilolar vericez. Azimli insanları severim ben.

Allah insanı 0 grubu yarattı. 0 grubu her türlü gıdayı yiyebilir mazotla çalışan bir araç gibi, B grubu dizelle çalışan bir araç gibi daha hassastır, A grubu ise benzinli araç gibi çok hassastır ve her şeyi yiyemez. AB grubunun da yiyeceği şeyler sınırlıdır.

ALLAH im ya benzinle diyor baksana benim için... Eşim de 0 grubu tam zıtız onunla ....

Slm kizlar ya bn yine ceza aldim giris yapamadim bazi konulari okuyorum sinir oluyorum kendimi tutamiyorum kiziyorum ceza aliyorum

Bu bayrsmda malesefki 1 kilo aldim nereye gittiysrm zorlandi bayram bayram ye bari cok ayip denildi yedim bndr @inatettimolacak.66.5 kiloyum simdi

Canım bireysel olarak girip takılsak kimsenin sana lafı yok da takımımız etkilenir böyle yarı var sonucta. Ben de görünce sinirleniyorum ama girip okumuyorum.. Mapuslara düşme bi daha Ayrıca bak direnen direnmiş millete ayıp oluyo diye yemek nedir. Diyetteyim dikkat ediyorum deyip nazikçe geri cevırebılırsın. Bunu sadece sana demiyorum milletin zoruyla yedim cümlesine kızıyorum ben.. Hersey sızın elınızde anlayıssızlık yapıp ayıp ettiğiniz düşünen varsa da siz ayıp etmiş olun ne diym artık yani

5.Takım Cuma Bildirimi

tatlitambak (76,2/78/-1,8/ -%2,36)
denhizx (68,2/)
inatettimolacak (71,5/) sabit
parkbyull (89,7/)
tugce1325 (57,6/58,8/-1,2/ -%2,08)
Nanelibal (81,5/)
hayat masal (65,3/66,5/-1,2/ -%1,83)
baharakcil (75,5/)

5. Takım Ortalaması:

Takımiçi Liste
blanche_ea ( )
nilsub ( )
savurgan ( )
btlbetul ( )
ebrusonmez ( )
ricouchjade ( )
Afra48 ( )
toplight ( )
morordek ( )
keremcemim ( 88/86,5/1,5/%1,70 )
w e n d y (66,6/66,1/0,5/%0,75 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…